Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
GL-el semmi gond ha az ember értelmesen használja. (azaz valaki célzottan squad támogatásra vagy éppen épületfoglalásnál felküld egyet a köv emeletre)

Csak unalmas ha egyfajta Bombardmentként használják.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Fritz Von...
Semmi baj, nem tudhattad. 😊
A többivel végülis egyetértek, én is láttam gránáttal kempelõ alakokat, meg scoutbrigádot is olyan helyen, ahol nem is lett volna indokolt. 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Running
Nem tudtam, hogy nem állsz közelebbi kapcsolatban velük. A gl egyébként engem sem zavarna, mivel én is használom ha lehet. De tény, hogy valahogy korlátozni kéne. Mondjuk 1 gránát elég lenne, lassabb töltési idõ, és ammo is lassabban töltené. Így talán kevesebben alkalmaznák, illetve inkább arra, amire kitalálták.
Rush esetén pl sokkal jobb a füst, 2 assa telelövi füsttel a mcom környékét, vagy a védõk fedezékeit, és máris simábban mûködik egy támadás. Persze ezért nem jár pont, így sokan nem is alkalmazzák.

A GL/CG/RPG nem overpowered ember ellen. Ha egy meter tavolsagon belul robban, akkor csak illik tole meghalni, vagy epp csak tulelni. Az M60 valoban idegesito, de en azzal is egyutt tudok elni, kiveve, ha 20 medic rohangal vele egyszerre a palyan.

Mas: A magnum loszer nagyobb fegyvereknel joforman semmit sem er.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fritz Von...
Igen, a magyar átlag mentalitás engem is nagyon zavar, ezért is szoktam inkább külföldi szervereken játszani, MMOban nemzetközi guildekben lenni, stb...

Fritz Von...
Köszi, ez így már világos. Egyébként nem a munkájukat kérdõjeleztem meg, hanem csak egy ilyen jellegû véleményt szerettem volna látni.
Perpill egyelõre nem szoktam a tRs-sel együtt játszani, azért használom ezt a logot, mert anno én találtam ki még Peptiékkel a klán nevét, de bevallom, hogy a mostani srácokat nem ismerem igazán.
Köszi az infot. 😊

koschwarz
<#eljen><#worship>

egyébként "skandináv" szervereken az az általános tapasztalatom, hogy hasonlóan jók a játékosok, mint a magyarok, viszont csapatjátékosok, és kemények 😊 érdemes ilyeneket keresni. valahogy más a mentalitásuk, vagy nem tudom.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
speciel engem csak a gl szokott érzékenyen érinteni... rengetegszer fordul elõ, hogy egy körben az összes halálom 3/4-e gl miatt van, sõt minden halálom. ez azért mutat valamit (azon kívül, hogy béna vagyok).

az m60 meg egyértelmûen és érthetetlenül sebez sokkal nagyobbat mint a többi hasonló kategóriájú fegyver, MIKÖZBEN eszméletlen pontos. még az elején, amikor m60-at is használtam, atacama deserten a hajón lévõ snipereket vadásztam 4x scope-pal a másik zászlóktól (mármint a középsõ rész határoló falakról). röhej.

Running
Megpróbálom elmagyarázni. Szerintem azért, mert igyekeznek egy olyan szervert létrehozni, ahova olyan emberek járnak, akik adnak valamit magukra és a tudásukra, és nem m60/gl-el faszlámáskodnak, meg sniperral bénáskodnak a pálya szélérõl és kérik másodpercenként kétszer a mortart a fejedre, mert még m24-el is képtelen lelõni.
Miért ilyenek? Mert a DICE-nak nem tûnt fel, hogy az m60-as sebzése cirka 45%-al erõsebb mint a többi fegyver ereje, kb olyan mint egy automata 100 töltényes m24.
GL: A fejlesztõk arra találták ki, hogy színezzék a játékot, épületbontásra, távoli célpontok megsemmisítésére. Sajnos a vérpisták ezt kihasználják, és a szerverek nagy része gl núbok-ból áll, akik állnak egy ammo-s tobozon és szét gl-eznek mindent. Óriási élmény.
Recon: Már a neve sem sniper, de a sok nyomorék, úgy alkalmazza. Ha tehetnék, a fél szerver reconként a pálya szélérõl mortarozna, lõdöznee. Mert nyomorék egy Rush módon támadni és védeni.
Összefoglalva: Sajnos a játékosok kihasználják ezeket az apróságokat, sok értelmes ember játékát és hangulatát lerombolva, amit a tRs szabályok felállításával próbál leküzdeni addig, ameddig a DICE nem lép valamit, és valszeg nem fog.
Küzdenek az árral, az emberi ostobasággal, amihez nekik rettentõ kitartás kell. Sajnos nem vagyok biztos benne, hogy hosszú távon megéri nekik és elérik a céljuka, hogy egy értelmesebb-skillesebb állandó társaság alakuljon ki a szerverükön.
Szerintem nem fog sikerülni nekik, ahogy eddig senkinek sem, mivel a magyarok képtelenek egy helyre járni, képtelenek egymás mellett játszani normálisan. Egy külföldi közösségben értékelnék, elismernék a munkájukat és támogatnák. Nálunk fika, irigykedés, nem megértés és sértõdés mérgezi meg a munkájukat.
Természetesen én örülnék a legjobban, ha csoda történne és tévednék, de eddig oly ritkán sikerült felülemelkedni a magyar mentalitásunkon.
Végezetül: Ahelyett, hogy megkérdõjelezed egy nyílt fórumon a saját csapatod munkájukat, inkább próbáld meg támogatni õket, vagy ha nem értesz egyet velük, akkor nem értetlenkedni ezzel kapcsolatban, hanem a miért-ekrõl velük egyeztetni. Nem kioktatásból mondom, csak mindenki jobban járt volna.

Röviden ennyi.

Fritz Von...
Értem ezt is. De ez kb olyan, mint Everquest 2-ben a shadowknight. Nagyon táp lett, minden embernek van egy ilyen karaktere. De van ellenfele, és le lehet verni simán. M60assal rohangálókat is le lehet lõni. 😊

Fpocok
Vannak olyan emberek, akik CSAK azokkal a fegyverekkel mennek, mással nem.
Kevés ember van, aki csak tankozik, mortarozik és gránátozik.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fritz Von...
A tank, a mortar, a kézigránát is az. Sõt közelrõl a shotgunok is. Ez tök hülyeség sztem. Mindegy, én nem prédikálni akarok, vagy változtatni bármin is, csak nem értem, és sztem szétalázza a játékélményt.

Fpocok
GL M60 CG RPG overpowered ember ellen. Csak ennyi.

Parasite Eve 2, best game EVER!

<#eljen> <#taps> <#nyes>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Fritz Von...
Srácok. Nem kockultam azért be annyira, tehát nem töltöm minden estémet a Bf-fel. De tegnap felmentem a tRs szerverre, és meg kell mondanom, hogy NAGYON zavaró volt, hogy folyamatos kickelés és spammelés ment, hogy no M60, no GL, no snipercamp, stb.
Pontosan meg tudná indokolni valaki, hogy ezeket miért is ne használjuk, ha már a játékban benne vannak? Én nemzetközi szerveren szoktam lenni rush módban, ahol nincsenek ilyen kritériumok, és ennek ellenére is marha jókat tudok játszani. Igen, lõnek le, igen, kapok arcba gránátot is, stb. Mégis az úgy a normális, korlátok nélküli fun. Csak sniperrel, csak M60nal, csak gránáttal nem lehet csatát nyerni, de lehet, hogy bennem van a hiba, és a conquest mód már nem nekem való, mert az tényleg beteg ugrabugra.

Bucser
Majd kinövöd nem baj😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

snowkid16
FPS zuhanásra gondoltam, igen, köszi 😛
Akkor csak másik szerverre kell felmennem?😮
Mondjuk elég botrányos, kéne jópár patch <#boxer>

Smithwarden
En nyomtam be tobbszor regebben, es lehet mas is.
De ez tok mind1, nem ez a kerdes.

"op-nak meg fõleg nem hívnám"
A sebzesekkel csak azt akartam mutatni, hogy ezt a velemenyed nem osztom enyhen szolva.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

HD JOHNNIE
<#worship> Ta!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Skynet
Ezekhez a számokhoz vedd hozzá hogy magnumskuló nélkül értendõek és máris van egy fegyvered amibõl a teljes tárat vagy 1-2 perc folyamatos sortûz alatt nyomod ki,ezalatt mindenféle célzás nélkül is könnyû bemakkolni vele 2-3at ami kapásból öl,ráadásul olyan halálpontos a fegyó mint az M24-es csipa (anno céloztam csipával egy m60-as medicre rendesen fölé kellett lõnöm hogy eltaláljam. Nem halt,mert nem fejlövés lett,viszont õ tikkentett felém 2-3at és egybõl feküdtem,hangsúlyozom nem kis távolságból)... És mindezt mindenféle büntetés nélkül (se lasabb futás,se fáradás,semmi) kapja a legfostömlõben megszerkesztett osztály (igen a medic) ,amiknek eredetileg a lehetõ legmesszebb kéne lenni a nagyradáktól..😊
aricsi
Igen ezeket a számokat egy páran már benyomták ide...

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Skynet
GL engem valahogy nem idegesít,csak egyetlen alkalommal..😊
Ha lelõ vele valaki és azt látom hogy a GL mellett van vagy 5-6 aranycsillagja... Ha ilyen maximum 1 aranycsillagos 10-20as szint fölött levõ ember ellõ vele,hát tegye,én is sokszor használom amikor nem hal az ellen,vagy többen rohannak felém, vagy falat kell bontani...De amikor valaki csak ezzel tud ölni....M60 ugyanez....6-8 aranycsillagos M60 gyerekek rlz...
Jaffa 2843
azaz.. ellenfél zászlójára ülnek rá, és a padlás ablakbol GL-eznek.. grat az ilyeneknek

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
"Kiszivárgott a 10.5-ös beta. Függõen a jelenettõl +10-20%-os javulás a DX 11-es játékokban a 10.3b-hez viszonyítva. A Metro 2033-on például nagyon sokat dobott ... fõleg az Advanced DOF aktiválása esetén. Ellenben látszik rajta, hogy beta first release. Sajnos nem stabil. Tesztelésre jó, de használatra nem. Maradt a 10.3b. Majd egy hónap múlva visszatérünk rá."

ennyit találtam errõl a driverröl

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

XenHai
Én most jöttem le a Battlefield.hu szervérõl.
Hát amennyi gl es faszláma van ott .....
Az nem semmi...
Smithwarden
<#eljen>

Smithwarden
Ja vegulis abszolut nem OP, semmi gond vele.

PKM - 16.7 dmg
M249 - 14.3 dmg
T88 - 14.3 dmg
M60 - 25 dmg
XM8 LMG - 16.7 dmg
MG36 - 14.3 dmg
MG3 - 10 dmg

mozesapo
Nem, hanem TL-TudatLan. De inkább kilépek, mint, hogy 25 milliószor olyanba haljak ami tiltott. A gyökerek úgyse tudnak olvasni. Azt már nem tanítják az iskolában.

HD JOHNNIE
Tudatnád velünk hogy milyen az új driver kérlek? Gondolok arra, hogy van ez az ablakos bug a heavy mg-nél, megoldja e azt meg ilyenek. Nem tudom, hogy neked volt e...

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

aricsi
Az kemény ami ott megy, ott irogatnak a sok románnak hogy ezt meg azt ne használd. Am ma toltam kicsit az m60-al,és egyáltalán nem tetszik, op-nak meg fõleg nem hívnám,én maradok mg36-nál(az amelyiknél alapból van red dot) az a fain.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

TDC Geronimo
trs és nem tsr. Nem tudom melyik voltál, de repül mind, aki nem képes olvasni. Ha 8 ember marad aki képes betartani a szerverszabályt, akkor játszunk 8al, de azok legalább nem analfabéták.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nandorb
allitolag gyorsitja a betoltesi idot.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

MarkBlade
Csak nem a TSR? Most kickeltek onnan. Mindenki használ mindent.. de mikor én is GL-ezek már jõn a kick.. maradtak vagy 8-an.. Ezzel az erõvel viszont mindenkit ki kellene rúgni nah mindegy.
és ezzel már nem fog asztalra kibacni se<#conf>
mozesapo
J0hetne egy admin a szerverre rendet rakni, ha már ezek a szabályok, mert GL, M60, Mortar Strike hegyek!

Smithwarden
Szervergazdakat es adminokat kerdezem:

Nem lehetne-e minden magyar szervernel a "HUN" szot berakni?
Legtobbnel ez van kiirva, azert lenne aranylag celszeru ugyanigy.
Nagy betuvel vegig mivel a BC2es szerverkeresonel szamit a kis es nagy karakter is.
Pl "Hun" vagy "Hungarian" neveket mar nem talalja meg egybol a "HUN" keresesre a browser.
Persze rakjuk be mindet kedvencekbe, egyszeru lenne de az is egy bugos szar es nem mukodik ahogy kellene, nem jegyzi meg vagy szurken nem latja a szerveket online.
Amugy nem fontos pont "HUN" szo, lehet barmilyen kiiras pl "ELKURTUK" vagy ilyesmi csak jo lenne valami egyseges.
Thx.

elbandy2
Mindenkit szeretettel várunk a szerverünk! (No Rules!)
Szerver Név Multiplay.co.uk:: HUN =cBc=
Weboldal:www.cbc.gportal.hu

Legjobb szabály ha nincs szabály!

szabii98
Oké, kösz😄
#25409:
htx

I met God. She's black

Pontosan. Én el nem tudtam képzelni, hogy miért utálja mindenki. Aztán játszottam vele egy kicsit... <#mf1>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Márpedig nem azért fogják utálni - és nem csak õt hanem a hasonló mentalitásúakat - mert a "legtöbben közösen utálják" hanem elég ha egyszer összefutnak vele egy szerveren. 😊

XenHai
jcsr szeró nem lesz be dobva a bannerba?
viruska
Ááááhhh, te állat!! <#taps>

xfire: rolandoprofile07 BFBC2: viruska_

25th Mbala
http://www.gametracker.com/server_info/85.236.109.63:21377/

Pls magyar szerokhoz a listába rakjátok be köszi

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

koschwarz
<#zavart1><#eljen>

Skynet
Félted Kiszel Tünci hírnevét miiiii?<#idiota>
Az embereket mindig összeköti, ha valakit egyként utálhatnak 😊 Irányíthatóvá és formálhatóvá válik ezáltal a közösség, mert ha utálod akit divat utálni, akkor amit szeretsz, az biztos jó is 😊 Ezt valaki megragadja, és máris fejlõdik, vagy legalábbis tart valamerre a közösség.
Ezzel a való világban is bármi ökörséget be lehet adni tömegeknek, az orránál fogva vezetheted bármilyen cél felé, amíg az ellenségképet fenntartod. Teljesen mindegy, hogy minek milyen alapja van.
Csak úgy mint csodára váró országunknak, ennek a patchre váró közösségnek is ellenségképre van szüksége, hogy összetartás legyen és ne széthúzás. Hiszen "õ" képviseli mindazt ami megvetendõ a játékban, és aki nem olyan, az biztosan csak jó lehet. És a fekete-fehér világkép kényelmes, mindenki szereti 😊

Õ egy nagypofájú gl/m60/cg-s statpadder köcsög, tehát aki a társasághoz akar tartozni, az nem lesz ilyen. Máris jót tett nekünk. Népszerûbb lesz a TRS szerver is 😊
XenHai
Oltás de kurva jó <#worship>
koschwarz
de miért? az ilyenek dobják fel a topikot. szerinted miért lett a bf2 topikjában 170000 hsz?<#hehe>

pIIrash
>OFF
Nem tudom feltûnt-e már valakinek, hogy lassan megkérhetjük Landort, hogy nevezze át a fórumot: "Ki Donatellácska apukája?"-ra. Lassan többet olvashatunk itt BUKSAGerõl, mint Kiszel Tündérõl bárhol máshol. Akinek nem jön be lehengerlõ stílusa, nyájas természete, szívbemarkoló szavai, az ne reagáljon rá, tartson szeánszot, áldozzon kecskét, szurkáljon Woodoo bábút, célozza be M95-el az ágyékát, küldjön neki ingyenes teszt belépõt a mûbroki gyárba, csak mindezt csöndben. Akinek pedig bejön az nyomtassa ki a statját, kérjen Tõle privátban randevút, vagy küldjön neki képeslapot. A lényeg: ne gyártsunk még több "Celebet", van elég így is.
>ON

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB