Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fpocok
Na akkor egy vidámat estére... aki megmondja ki a kakukktojás a képen az kap egy névreszóló recont: http://i39.tinypic.com/1442nw7.jpg

Megfejtéseket 2300-ig várom 😛

Parasite Eve 2, best game EVER!

trident
Kárl Gusztáv leánykori neve, rövidítve.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Drang
Buksage gyöngyszemek:
<22:14:05> BUKSAGe > zsirosbajszu rohadt roman kurva anyad sasa
<22:14:09> BUKSAGe > h ekkora low geci vagy
<22:14:17> BUKSAGe > publik huszargeci
<22:14:35> BUKSAGe > apad verte volna a wcbe
Megkapta nálunk is a kickjét! Lesz ebbõl ban is, ha így folytatja...

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

byzhouse
helyesírás egybe van <#wilting> ülj le egyes -.-

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

mi tököm az a cg?
Smithwarden
He? <#wilting>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

De legalább a gránátot lassan tölti 😊

Szerintem is menjen mindenki azzal amivel akar (ez is csak az õ szintjét jelzi) csak mondjuk az nem kéne hogy nem is lõ fegyverel csak gl-el, meg cg-vel, így nagyon jó, hogy ugyan én kinyírom emrt adok neki egy fejest de én is döglök mert nyomja rám 3 mrõl a cg-t<#boxer>
iceshark
hejjj helyes írás 1-es leülhetek!

Smithwarden
Ezt erosen benezted mert Running is az ellenkezojet irta.

iceshark
mar senki nincs 😞

Drang
Sok a kecseg? Gino? 😊

Maak
ctd volt megyek vissza minnya 😄

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

iceshark
nem jjön senki TRS-re annyi a hej mint a pi**a 😄

Ma amugy olvastam zero-tol meg Running-tol egy-egy postot amikkel a vegtelensegig egyet ertek, felejtsetek el a nyomorekoskodast, meg a kulonbozo fegyverek letiltasat, es tanuljatok meg jatszani. Ha pedig nem megy, akkor bebizonyosodott, hogy ez marpedig nem a ti jatekotok.

XenHai
Sok a nyomorék!tisztelet a kivételnek..
Drang
Üdv!

gyertek játszódni Battlefield.hu szerverre... 😊 Ma Rush mapok lesznek...
Hajrá...

Smithwarden
Sztem kisse osszevissza beszelsz/sarkositasz/kavarsz dolgokat es szted ugy jo egy jatek ahogy instant neked eledbasztak, kb minden mind1, csak oruljunk hogy lohetunk egy jatekban valamivel mindenre ami mozog.
Legyunk vakok es szeressuk azt amit erosen felkeszen raktak elenk kb minden szinten es ne rinyaljunk, hanem kussolva fizessuk erte ki penzt.
Pont hogy te nem latod at globalisan a jatekot es nem erted mitol lenne sokkal elvezetesebb es jatszhatobb a legtobb embernek, illetve miket basztak el nem eleg nagy mertekben.

Ha kb +50%al erosebb egy fegyver a tobbinel, nem kell a duma hogy igy pont jo mindenkinek, vagy 1-2 kezifegyver ami egy gomnyomasra ol, ugy hogy meg csak pontosan celozni sem kell tudni vele.
Az lehet hogy neked igy ez egy csodasan kielegito casual szintu brainless akciojatek, viszont sokmindenkinek nem eleg ennyi egy BF-tol.

Phüjj, de randa ez a batár sárga izé ... ( ezt a szép bannert rendesen hazavátja ez a randaság ... )

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Jim Morrison
majd belinkelem, mutatja, hogy harmat megoltem repair toolal egybol 😄 Csak mindig azon gondolkodom, hogy kes vagy repair tool/defibrillator 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nem látom az IRAM szervert..
<#rinya>

[IRAM] leader

Black Ghost
Ez gyors volt! 😄

Még egyszer köszi.
szívesen

-tRs-Landor

w77d
repair tool-al si lehet sebezni???? ez új XXXXXXXXXXXD

masodszorra fagy le a jatek ket ora alatt... mi a rak tortent?

Jim Morrison
headshot with repair tool achi 😄
multkor zsinorban negyet oltem le vele 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
koszi, hogy belinkelted, vegre ossze tudtam hasonlitani masnak a statjaivel 😊 nem tudtam, hogy ez van 😄

ultra916
Valaki tudja hogy az accountom email címét hogy tudom átirni? gondolom a katona nevét nem lehet, de az acc, emailt igen?

csokalaci
na megoldottam a problémát😊
Dokumentumok/BFBC2/settings.ini-ben a directx-levelt átírtam és már jó 😛

http://facebook.com/musicleander

Maak
Aknazz sokat es jon az <#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Nekem meg arrol, hogy sok istvanka masra nem is hasznalja az assi fegyvert mint GL-el lovoldozesre, es ez tapasztalati szinten is megvan, tied meg csak elmeleti (bar elmeletileg helyes)

Azert ha
ez is benne lenne, mi menne a szervereken, anyaaam <#hehe>

Black Ghost
Legyen szíves valaki készítse el a logómat!

Link

Ezt a verziót szeretném:

Elõre is köszönöm.
SötétBarom
Helytálló. A legtöbb multikillem ilyen egymást toszogató medicek GL-el pofánpörkölése adta. 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nekem van egy elméletem, amiben kifejtem hogy a GL és a CG, a gránátok pont a medicek ellensúlyozására és az egymást rángató szûk területen zsúfolódó manusok likvidálására van, de most nincs kedvem elmondani.

csokalaci
újratelepítettem megint és megint kidob a játékból ....

Köszi
MR ME
telepítsd újra és válaszd az online activálást és akkor nem fogja kérni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hali skacok
Ma vettem meg játékot a és fel is telepítettem ahogy kell de most csak nekem kéri a lemezt ha játszani akarok vele/online/vagy mindenkinek?
MR ME
medic/recon is tud élvezetes lenni, de énsem használtam addig õket míg a fejembe nem vettem h unlockolom az összes fegyót 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

iceshark
tényleg valaki írta itt, hogy milyen jó az anti tank mine...kipróbáltam és igazat kell neki adnom, tényleg jól lehet vele operálni, jut eszembe az árnyékokat teljesen ki lehet kapcsolni, mert én mindig valami fa árnyékában rakom az aknát az úton, kevésbé látszik, de nem tudom van-e értelme ezzel szórakozni, mondjuk eddig bevált!

én medic-recon kasztot nem komálom, de assault-engi egyre jobban tetszik, elõször csak assaulttal mentem, nem tetszett az alap fegyókkal még az engie sem(pedig jók, tudom), de most már oda váltok amire épp szükség van, egész jól el lehet operálni ezzel a kettõvel 😊

MR ME
sztem is így van

Tatyla
marksman headsoth pedig az amikor 100 méteren túl van de javítson ki aki okosabb

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

csokalaci
Azt tudom de Non steam játékként be lehet rakni.
Na nekem nem engedi a DVD-s módszerrel.
Dá más haveromnak engedi

Steammel csak akkor mûködik a játék, ha steamen is vetted meg.
csokalaci
na most újra telepítettem
Ugye telepítésnél 2 fajta közül lehet választani, hogy kelljen a DVD indításhoz, vagy ne.
Legelõször arra kattintottam, hogy ne kelljen, akor az volt, hogy elindult a játék és kilépett.
Utána újratelepítette, csak a másikra kattintottam, így viszont nem tudom berakni steambe a játékot valamiért, de ment a játék(tegnap, de ma már nem)
Most megint arra kattintottam, hogy dvd nélküld menjen és megint nem jó 😞
Szóval most kipróbálom megint a DVD-s módszert, és a nem megy akkor megyek reklamálni az EA-nek.

iceshark
én tegnap óta ea connecting lost-ot kapok bár loginnál semmi gond nem volt, 1 nappal elõtte semmi, ma se javult, reistall és mûködik! Csak a tököm tele van hogy valami miatt mindig újra kell rakni 😞
amúgy felkukkantottam egy német szerverre meg is altam egy tizen valahanyas szintû játékos 9-es szintû GL-jétõl, írtam is neki hogy király vagy srác, de nem nagyon harapott rá 😊

csokalaci
ezeket is kipróbáltam már 😊
Asszem reinstall lesz <#szomoru1>
De köszi a segítséget

Az nem mindig hiba...nekem a kettõvel ezelõtti a tuti,a többivel asztal..<#nemtudom>

[IRAM] leader

Maak
Lefuttattad az updater exe-t?

Akkó' az a baj. <#hehe>