Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
majd lehet szükségem lesz rád, ha running beperel a gvh-nál 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
azé ügyvéd nem leszek.<#vigyor5>#vigyor5>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
bevallom férfiasan, valahogy ezzel a tudattal teljesen felszabadultan játszottam, haltam én mindentõl, de én is osztottam a CG-vel.
õszintén szólva elgondolkodtató...
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
1 hétig lesz kint, addig kibírjátok.
Kellett egy figyelemfelkeltõ link, ilyenre volt idõ. Ennyit megérdemel az a 10+ ember, aki melózik egy olyan oldalon, ami elsõsorban az ittenieknek készül, plusz azok, akik ide járnak, de még nem tudnak róla, hogy mûködik a bf.hu, viszont érdekli õket.
Õk a jelenlegi átkattintásból ítélve több mint 120-an vannak.
Persze ott van 8 kattintás után kettes betûmérettel, szerinted hányan találják meg?
Ne hisztizz 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Személy szerint nekem sem tetszik, de szívességbõl marad.
Azt hiszem ki fogod (fogjuk) bírni ezt a hetet ilyen színesen.
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
mindegy melyik...
köszönöm
Helyesen a neve: Hun Sun / PH! III HC Rush
Amúgy 16 fõs, ha érdekel valakit.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Kérném szépen az "illetékes elvtárs"-t, hogy helyezze el a megfelelõ helyen.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Kar hogy a szerverleállás után nem nagyon jöttek vissza az emberkék.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
A hirdetést elhelyezõ, és annak ötletgazdája kérem fejtse ki, hogyan is van ez az egész...
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Parasite Eve 2, best game EVER!
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Per Aspera Ad Inferi.
Vagy minimum 1 ev ingyen HBOt. <#ravasz1>#ravasz1>
Battlefield.hu
Gyertek játszani!
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Nem hal meg az ember 20 lovesbol?
Semmi gond, biztos atomlama vagy -> Menj HCzni akkor. <#kuss>#kuss>
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."