Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és a tûzfalat is nézd meg kiengedi-e a játékot,jah és pb setup letölt >frissít.Röviden ennyi.
[IRAM] leader
Az a szar , hogy még játszottam is tegnap 4 órát a játékkal.
http://facebook.com/musicleander
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Megvettem a játékot, feltelepítettem, elindítottam, majd egyszerûen töltés közben, vagy a fõmenüben leállt. EZért gondoltam újra telepítem. Ez segített neki, tudtam is vele játszani(Mind ez tegnap történt)
Most hazaértem, játszani szeretnék, de megint egyszerûen csak ki lép a játékból.
Mi lehet a probléma?
Gépem:
Memóra:4 giga ram
Processzor:Core 2 Quad Q9400 2.67 GHz
Videókártya: nvidia GTS 250
http://facebook.com/musicleander
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
[IRAM] leader
A 3D technika "fejletlensége",ilyen -olyan net hibák..és + remeg a kezed...
[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Egy túlterheltebb idõszak esetén, pedig tovább nõ az elveszett golyók száma.
De ha nagyon tévednék valaki jelezze, mielõtt beégetem magam teljesen.😊))
A másik gondom ezzel a megoldással, hogy ha van egy fegyver ami op, akkor azt az egyet kell nerfelni, nem a többit buffolni. Pl még ha ki is vennék az M60at, akkor is maradna legalább 2 másik fegyver a medicnél ami használható (gondolok itt a PKMre és az XM8ra).
A többi classnál is megvan a balance, mindnél talál az ember a játékstílusához illõ fegyvert legalább kettõt. Egyedül az M60 lett eltolva, egyedül azt kell javítani.
SZVSZ!
Az meg rohadtul senkit sem fog érdekelni, hogy a kilõtt 30 golyóból 10 ér csak célba, hiába villog a hitreg mint az állat, ahogy jelenleg is teszi, max a statisztikában látszik majd, h a találati arány csökkent. Nekem pl 18% körül van, de biztos vagyok benne, hogy lenne ez 40%-is ha, nem lennének kilövés után elfelejtõdõ golyók.
1. Húzhatóság határa, ami a BF2-ben egy kör volt. A zászlók sugarát be lehetett állítani, hogy mekkora legyen. A Bc2-ben ez nem kör, hanem szerintem egy kijelölt terület lett.
2. Zászló foglalás gömb alakban. A Bf2-ben egy kapcsoló volt erre, ami azt jelentette, hogy ha be volt állítva, akkor gömb alakban volt húzható a zászló, vagyis az emeletrõl is, vagy padlásból, ha ki volt kapcsolva, akkor simán kör maradt, vagyis csak a zászló szintjérõl. Ez a Bc2-re is érvényes, de szerintem ott valami 3d-s területet jelölnek ki erre, de gömböt tuti nem, mivel ugye a zászlók se kör alakban húzhatóak.
Az osszes lehetseges megoldas kozul ez talan a leggyengebb.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
A BF2-ben minden zászlónak, az alapnak is, volt egy számértéke. Minél több zászló volt az ellenfél kezén, annál jobban csökkent a másik csapat ticketje. Pl van 4 zászló + 2 alap. A két alap pont ért 50-50 pontot, akár foglalható volt akár nem. A 4 másik pedig súlyozva volt. Volt amelyik 50 pontot ért, volt amelyik csak 25-öt. Ezzel elérték azt, hogy voltak kiemelkedõ pontok amiket érdemes volt tartani, mert dupla annyit ért mint a másik. Így lehetett az, hogy több zászlója volt az ellenfélnek, mégis arányban voltak a csapat zászlóinak értékei és nem volt ticketfogyás.
Ezt még megfejelték azzal, hogy minél nagyobb volt a különbség, annál jobban fogyott az ellenfél ticketje. Pl ha 50 pont különbség adódott a csapatok zászlóértékei között akkor 10 mp/1 ticket, 100 pontnál 7mp/1 ticket, 150 pont különségnél pedig már 5mp/1 ticket csökkenést szenvedett el a gyengébb csapat. A teljes pörgetést pedig mindenki vágja.
Most ezt a rendszert leegyszerûsítették arra amit az elõbb említettetek. Nincs zászló érték, csak annyi van beállítva, hogy ha 1-el több zászló van akkor picit fogy, ha mind a tiéd akkor jobban fogy az ellenfélnek.
Szerencsére nemcsak ezt a részt egyszerûsítették, hanem komplett kivették szerintem a zászlók lehúzási értékét is. Bf2-ben minden zászlónál külön meg volt adva két érték, ami a zászló felhúzási és lehúzási ideje volt, azt hiszem mp-ben 1 emberre vonatkoztatva. Ezzel is lehetett variálni. A zászlók fontosságát erõsítette. De ezen belül is volt olyan, amelyik zászlónak a lehúzási ideje jóval kevsebb volt mint a felhúzási. Vagyis mondjuk a lefehérítés 1 embernek 10mp-ig tartott, de a saját színeire felhúzás már 20mp-ig.
Jelenleg ez a rendszer is eltûnt, ha jól láttam minden zászló ugyanannyi felhúzási és lehúzási értékkel rendelkezik. Az egyetlen ami maradt, hogy ha több ember húzza fel vagy le, gyorsabban megy.
Ha a Bf2-es zászlóérték és foglalási rendszert visszavezetnék, máris értelmesebb lenne a conquest mód.
Emiatt a hiányosságok, vagy tudatos egyszerûsítés miatt olyan a conquest mód amilyen.
Ha jó lenne az angol tudásom, megírnám nekik ezt. Illetve, h vezessék vissza mindkét rendszert.
Remélem írtam újdonságot, és érthetõ is voltam valamennyire.
BETA-ban volt egy bug, hogy 2 medic kiment a pályából és ha a figyelmeztetõ üzenet ölte meg akkor nem vont le ticketet, ellenben ha egymást élesztgették pályán kívül akkor fel tudták tolni 100 fölé 😊
Remélem ilyen már nincs azért.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Eddig nem figyeltem, de a CQ-ban is így mûködik?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Most nagyon próbálom védeni a védhetetlent, de ráfér erre a fórumra némi pozitív hullám.. 😊
Köszi elõre is!