Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BFBC2.exe>jobb klikk>tulajdonságok>kompatibilitás>futtatás rendszergazdaként.
és a tûzfalat is nézd meg kiengedi-e a játékot,jah és pb setup letölt >frissít.Röviden ennyi.

[IRAM] leader

csokalaci
tegnap frissítettem
Az a szar , hogy még játszottam is tegnap 4 órát a játékkal.

http://facebook.com/musicleander

N-Vidia Drivered friss?

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

csokalaci
#25549 Valaki nem tudja mi lehet a baj ? 😞

<#eljen>

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

TDC Geronimo
<#fejvakaras>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Maak
volt kedvunk <#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

TDC Geronimo
Ezt felírom <#hehe>

TDC Geronimo
Én utoljára akkor láttam, mikor BF lan után nála aludtunk <#whatever>

TDC Geronimo
Nem marad az végleg. Majd ha lesz kedvünk visszarakjuk 😊

Maak
Amire te gondolsz az sztem a Exemplary marksman combat nevu insignia lesz

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
Ezt ketlem, nekem mar reg megvan es meg azelott megadta, hogy egyaltalan lottem volna csipaval fejest

csokalaci
Üdv!
Megvettem a játékot, feltelepítettem, elindítottam, majd egyszerûen töltés közben, vagy a fõmenüben leállt. EZért gondoltam újra telepítem. Ez segített neki, tudtam is vele játszani(Mind ez tegnap történt)
Most hazaértem, játszani szeretnék, de megint egyszerûen csak ki lép a játékból.
Mi lehet a probléma?
Gépem:
Memóra:4 giga ram
Processzor:Core 2 Quad Q9400 2.67 GHz
Videókártya: nvidia GTS 250

TDC Geronimo
Neked lehet szétalázza, nekünk meg ez emeli.

Tatyla
az csak a 100méteren túli fejlövések

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

vagy az<#eplus2>..vagy az én sületlenségem<#vigyor1>

[IRAM] leader

Boron Power
Vagy lemodellezték a menetszelet <#vigyor4>

ez rögtön három hibát feltételez.
A 3D technika "fejletlensége",ilyen -olyan net hibák..és + remeg a kezed...

[IRAM] leader

MR ME
insignas menüpont elsõ jelvény alatti szám 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

dronkZero
Szerintem egyébként az is lehet, hogy nem a golyók tûnnek el, hanem a karakterek helye nem teljesen kézzelfogható. Tegnap próbálkoztunk azzal, hogy felálltam a blackhawk tetejére, Fleko meg repült velem. Hát komolyan mondom... egy kínszenvedés volt a heli két méter széles tetején maradni. Én is, a heli is gyakorlatilag ide-oda vibráltunk a lag(?)tól a gyalogosan _teljesen_ lagmentes szerveren. Alig lehet rajtamaradni, még ha nagyon óvatos a pilóta akkor is. Egyszerûen odébblaggolsz, belecsúszol, átesel, akármi. Mintha a dolgoknak nem lenne konkrét helyük.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Maak
248

Ott van minden fegyvernel(M416 616 kill/131 fejloves). Osszesitve nincs.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

honnan tudom hogy meni fejlõvésem volt?
én stat

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

SZEG007
Egyértelmüen sok az elveszett töltény elég ha lövöldözik az ember párat shotival és látványos packetlossokat tapasztalhat.

Fritz Von...
Nekem a medic annyira, de annyira nem megy, hogy az már hihetetlen. Bár akkor ezek szerint a 6% körüli találati arányom lehetne akár 7-8% is, ha nem tûnne el a golyó? 😄DD

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Az aranyokban nem vagyok biztos, de a jelenseg stimmel. Ez a ciki a shotgunoknal, mert egybol egy eltunt golyo kicsit nagyobb gaz, mint otbol ketto.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

supersunday
Nekem is feltünt hogy mintha el-eltünedeznének töltények, de betudtam a netemnek. Tré, így viszont tényleg elõnyösebb lehet amit mondtál, mert a netkódot nyílván nem fogja már a dice javítani. :\

Running
Az a különbség, hogy codban amit kilõttél az általában talál is valahova. Ezért tûnik úgy, hogy kevesebb golyó kell az emberbe. Ott ak-ból kiszartál 6 pontos találatot egy játékosba, az mind számított és elhaltak tõle. Bc2-ben mint említettem, jó pingnél kell legalább 15, amibõl 5 talál, 3-4 mellé megy, a többi meg eltûnik.
Egy túlterheltebb idõszak esetén, pedig tovább nõ az elveszett golyók száma.
De ha nagyon tévednék valaki jelezze, mielõtt beégetem magam teljesen.😊))

supersunday
Még mindig elõnyösebb mintha összevissza rotálásra beadna killeket, arra ott a HC.
A másik gondom ezzel a megoldással, hogy ha van egy fegyver ami op, akkor azt az egyet kell nerfelni, nem a többit buffolni. Pl még ha ki is vennék az M60at, akkor is maradna legalább 2 másik fegyver a medicnél ami használható (gondolok itt a PKMre és az XM8ra).
A többi classnál is megvan a balance, mindnél talál az ember a játékstílusához illõ fegyvert legalább kettõt. Egyedül az M60 lett eltolva, egyedül azt kell javítani.
SZVSZ!

Running
Ha már az elveszett lövedékek gondot nem tudják megoldani, erre a legjobb alternatív megoldás, hogy felemelik a sebzéseket, ahogy eddig is tették. Így ha kilõsz 3 golyót, abból 2 eltûnik, a maradék egy meg sebez majd akkorát, mint a 3 együtt. Így az átlag játékos örül, mert elfekszik a célpont hamarabb, a két eltûnt golyó fel sem tûnik neki. A fejlesztõk is örülnek, mert nem kell foglalkozni az elveszett golyók problémájával, vagyis azzal, hogy szarul portolták át a játékot konzolról.
Az meg rohadtul senkit sem fog érdekelni, hogy a kilõtt 30 golyóból 10 ér csak célba, hiába villog a hitreg mint az állat, ahogy jelenleg is teszi, max a statisztikában látszik majd, h a találati arány csökkent. Nekem pl 18% körül van, de biztos vagyok benne, hogy lenne ez 40%-is ha, nem lennének kilövés után elfelejtõdõ golyók.

kfa
Ha belegondolsz CS-ben és COD-ban is 4 lövés kellett egy emberbe testre, ugyanúgy mint most M60-al. Nekem semmi kifogásom nem lenne ez ellen BC2-ben, mint ahogy az sem zavar hogy jelenleg 6-8 golyótól sem igazán akarnak lefeküdni. Az a kurva szar, hogy egyik fegyver 4 lövéssel öl, míg szinte minden más 6-8-al.

Running
Ja és még két fontos zászló tulajdonság volt.
1. Húzhatóság határa, ami a BF2-ben egy kör volt. A zászlók sugarát be lehetett állítani, hogy mekkora legyen. A Bc2-ben ez nem kör, hanem szerintem egy kijelölt terület lett.
2. Zászló foglalás gömb alakban. A Bf2-ben egy kapcsoló volt erre, ami azt jelentette, hogy ha be volt állítva, akkor gömb alakban volt húzható a zászló, vagyis az emeletrõl is, vagy padlásból, ha ki volt kapcsolva, akkor simán kör maradt, vagyis csak a zászló szintjérõl. Ez a Bc2-re is érvényes, de szerintem ott valami 3d-s területet jelölnek ki erre, de gömböt tuti nem, mivel ugye a zászlók se kör alakban húzhatóak.

supersunday
Es ezzel hogy is fog megoldodni az m60 problema? Attol meg hogy hct csinalnak az egesz jatekbol, meg ugyanugy megmaradnak a W+M1 medicek. :|
Az osszes lehetseges megoldas kozul ez talan a leggyengebb.

SötétBarom
Ilyen arcok ellen volt egyszer egy igen komoly kill streakem 😄DDD Nem tudtak mit kezdeni négyen a bredlivel, csak fröcsögtek össze vissza, meg élesztették egymást 😄DDDD

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Running
Az egyszerûsítés miatt hasonlít jelenleg a conq a TDM-re. Bf2-höz készítettem pár pályát, így képben vagyok eléggé, ott miképpen voltak beállítva a zászlók értékei.
A BF2-ben minden zászlónak, az alapnak is, volt egy számértéke. Minél több zászló volt az ellenfél kezén, annál jobban csökkent a másik csapat ticketje. Pl van 4 zászló + 2 alap. A két alap pont ért 50-50 pontot, akár foglalható volt akár nem. A 4 másik pedig súlyozva volt. Volt amelyik 50 pontot ért, volt amelyik csak 25-öt. Ezzel elérték azt, hogy voltak kiemelkedõ pontok amiket érdemes volt tartani, mert dupla annyit ért mint a másik. Így lehetett az, hogy több zászlója volt az ellenfélnek, mégis arányban voltak a csapat zászlóinak értékei és nem volt ticketfogyás.
Ezt még megfejelték azzal, hogy minél nagyobb volt a különbség, annál jobban fogyott az ellenfél ticketje. Pl ha 50 pont különbség adódott a csapatok zászlóértékei között akkor 10 mp/1 ticket, 100 pontnál 7mp/1 ticket, 150 pont különségnél pedig már 5mp/1 ticket csökkenést szenvedett el a gyengébb csapat. A teljes pörgetést pedig mindenki vágja.
Most ezt a rendszert leegyszerûsítették arra amit az elõbb említettetek. Nincs zászló érték, csak annyi van beállítva, hogy ha 1-el több zászló van akkor picit fogy, ha mind a tiéd akkor jobban fogy az ellenfélnek.
Szerencsére nemcsak ezt a részt egyszerûsítették, hanem komplett kivették szerintem a zászlók lehúzási értékét is. Bf2-ben minden zászlónál külön meg volt adva két érték, ami a zászló felhúzási és lehúzási ideje volt, azt hiszem mp-ben 1 emberre vonatkoztatva. Ezzel is lehetett variálni. A zászlók fontosságát erõsítette. De ezen belül is volt olyan, amelyik zászlónak a lehúzási ideje jóval kevsebb volt mint a felhúzási. Vagyis mondjuk a lefehérítés 1 embernek 10mp-ig tartott, de a saját színeire felhúzás már 20mp-ig.
Jelenleg ez a rendszer is eltûnt, ha jól láttam minden zászló ugyanannyi felhúzási és lehúzási értékkel rendelkezik. Az egyetlen ami maradt, hogy ha több ember húzza fel vagy le, gyorsabban megy.
Ha a Bf2-es zászlóérték és foglalási rendszert visszavezetnék, máris értelmesebb lenne a conquest mód.
Emiatt a hiányosságok, vagy tudatos egyszerûsítés miatt olyan a conquest mód amilyen.
Ha jó lenne az angol tudásom, megírnám nekik ezt. Illetve, h vezessék vissza mindkét rendszert.

Remélem írtam újdonságot, és érthetõ is voltam valamennyire.

kfa
kikérem magamnak nekem a statok szerint az átlagos életem 1 perc 😛

kfa
Igen.
BETA-ban volt egy bug, hogy 2 medic kiment a pályából és ha a figyelmeztetõ üzenet ölte meg akkor nem vont le ticketet, ellenben ha egymást élesztgették pályán kívül akkor fel tudták tolni 100 fölé 😊
Remélem ilyen már nincs azért.

Bucser
Ennek 2 mp-s csökkenéssel és 400-as ticketszámmal lenne értelme. Ugyanis a legtöbb player nem él tovább mint 15 másodperc....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

0Fritz0
A RUSH-nál ha támadóként élesztek, akkor visszakapunk egy-egy ticket-et.
Eddig nem figyeltem, de a CQ-ban is így mûködik?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Frankie
Mondjuk sokat számít a játékosok száma is. Egy 32 fõs hentelés esetén abszolút nem érezni a zászlók hatását, de egy 8v8 warban azért nincs az a pörgés, és huzamosabb ideig maradhat az egyik oldal kontrollja alatt 2 zászló, azért az percenként 4 ticket. Nem sok, de lehet pont ennyi kell.

Most nagyon próbálom védeni a védhetetlent, de ráfér erre a fórumra némi pozitív hullám.. 😊

kfa
Jobb lenne talán ha kétszer ennyi ticket lenne (200-250) és közel kétszer ennyi lenne ticket bleed... mert jelenleg tényleg csak a 80 pontért éri meg zászlót foglalni, vagy ha épp tárazol és a közelben van egy zászló 😊

Frankie
Kfa kolléga válaszolt. Amúgy az elõzõ BF-ekben jóval hangsúlyosabb volt a zászló kontroll esetén a csökkenés. Jelenleg inkább a mészárlás hatékony 😊

Maak
Valszeg visszaallitjuk rush modba

Husimoto
Köszönöm a gyors választ. <#integet2>

Maak
Jelen allapotaban a CQ mod egy mezei TDM zaszlokkal, elvileg minel tobb zaszloja van a csapatodnak annal jobban fogy a masik csapat ticketszama, ami a gyakorlatban ha nalatok van az osszes zaszlo akkor kb 10mp/ticket.Gyakorlatilag meg az a csapat nyer aki tobbet fragel.

kfa
Ha a zászlók 2/3-át tartja a csapatod 15 mp-enként fogy egy ticket az ellenféltõl, ha az összeset tartjátok akkor 10 mp-enként. Egy halál szintén egy ticket levonás. Az veszít akinek elõbb fogynak el a ticketjei.

kfa
Nah, most olvastam EA fórumon hogy lesz a késõbbiekben fegyver balansz és "connect to ip" opció. A fegyver balanszról azt írta az egyik DICE dev, hogy valószínûleg nem csorbítani fogják a túl erõs fegyvereket, hanem felnyomják a többi fegyver sebzését/hatékonyságát, hogy kasztonként ne csak 1 jó fegyver legyen, hanem többféle.

Husimoto
Üdv! Láma kérdés lesz ezért elnézést kérek. De mi cod mellett (tudom, tudom, most lehet figyelni 😄) mûveljük páran a klánból a bf-t. Igaz páran mióta kijött inkább a bf-t. A rush moddal nincs gondunk. 😄 De a conquest módot elmagyaráznátok, hogy mitõl fogy a ticket és melyik csapat nyer? 😄

Köszi elõre is!

GanXstaZolee
jaja próbálkozok/bohóckodok én is <#idiota>

Fritz Von...
Te is fiam Brutus? 😄

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar