Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy tudok felmenni magyar szerverekre?
TDC Geronimo
Tegnap voltunk a bf.hu szerveren és nekem ott is csinálta. Legutolsó kliens patch óta ilyen.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Boron Power
Ja errõl beszélek, bár én ezt máshol nem vettem még észre.

TDC Geronimo
Hát nem tudom nekem csinál olyat, hogy beakad a game 1-2 secre, de azt nem csak nálunk csinálja. Legalábbis nálam.

Boron Power
Itt jut eszembe, hogy esetleg írjatok rá a szolgáltatótokra, hogy egyedi jelenségként a TRS szerón néha fogja magát a játék, lepörög az FPS és belaggol (1 másodperc kb.). Sehol máshol nem láttam még ezt.

TDC Geronimo
Változó. Egyik legközelebbi szolgáltatójuk a multiplay, így azok szerintem nemsokára. Bár még nem láttam az oldalukon a kiírást.

Boron Power
Szolgáltatók milyen gyorsan állnak át R9-esre?

Boron Power
Kíváncsi vok az autobalance-ra. Sok idegeskedéstõl kímélne meg, ha mûködne.

TDC Geronimo
Nem

AntiHero
Sose értettem hozzá, de most megkérdezem. Ez az xbox-ot is érinti?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

TDC Geronimo
Na megjelentek az R9-es szerverek. Kliens patch jövõ héten

koschwarz
ja, a közig-munka-eu részbõl.

már a közigazgatásban vagyok<#nyes>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Grat! De még mindig nem mondtad el, hogy melyik panelból tetted le...😄

Mész a közigazgatásba?😄

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Valaki nem tud egy linket hogy honnan lehetne leszedni a játék zenéit????
dronkZero
Oh, nincs mit. Ezek szerint arra gondoltál, hogy gondolok, amire valóban gondoltam. 😛

Így viszont már teljesen korrekt.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Running
Van az vagy 20 karakter, de lehet több, de csak az utolsó 8 kell mindenhova, cb-re és esl-re is.

Running
Saját magamat, meg még pár embert szopatom keresztbe azzal, hogy nem cb-n vagy hasonló oldalon futtatom le, de megvan az oka, hogy miért fogja vállalni mindhárom oldal a jelenlegi megoldást.

dronkZero
Egyébként ilyen rövid a GUID? Így alig négymilliárd játékosnak juthat csak egyedi azonosító! 😄

Running
Az a jó, ha jelzik a hibákat, tudom módosítani pótolgatni ami kimarad, még úgyis van cirka 4 hét a kezdésig. Legalább valakinek feltûnt.

Running
Igen mikor említetted rögtön beugrott, hogy csak a kupa indításáig írtam le, hogy írják össze a névsort meg a guidot. A 24 órás szabály kimaradt, de most pótoltam, köszi h szóltál!

Változás a kupa alatt: - Ha a kupa ideje alatt a csapat új játékossal bõvül, akkor adatait szükséges az adminoknak jelezni és leadni. Az új játékosnak a lejelentés után 24 órát kell várnia, mire elkezdheti a kupán való részvételt!

CB-n szükséges a guid, az esl-t pontosan nem tudom, de nálunk ott is ki van töltve pontosan. A guid jó ha megvan, mert a rafinált a magyar.

De a Running ilyen és kész...szereti csinálni oszt jó van..na ..mér kell mindenbe belekötni.<#vigyor5>

[IRAM] leader

dronkZero
Nemtom, hogy arra gondolsz, hogy gondolok, amire valójában gondolok, vagy másra? 😄

Szal pl GUID-ot ESL nem kér. Elvileg ott a kitöltendõ GUID rész, de nem kell kitölteni, meg nem is kérik.

Az meg végképp durva, hogy közben _semmi_ változás nem lehet a felállásban, ilyet asszem még sehol sem láttam. Mondjuk az ide-oda átigazolásokat valóban ki kéne szûrni, de a teljesen legit tagfelvételt talán nem... Sztem ha már GUIDleadási kötelezettség van, akkor az már az átigazolós trükközést kiszûri, mellette szerintem kicsit túl szigorú az, hogy menet közben nem jöhet új játékos...

De annyiból meg igazad van, hogy ez Magyarország, ha megengedõbb lenne a szabályzat, akkor biztos, hogy lenne klán aki elkezdene trükközni.

egyszerûbb lenne ha akkor már regisztrálnál egy kupát pl. a tourney.cc-n és ott be lehetne írni a guidoktol elkezdve az eredményekig mindent...

Team GIGABYTE

én se értem miért kell ennyire egy HUN Cup-ot...teljesen felesleges, talán a legtöbb csapat kedvát el is veszi😊

Team GIGABYTE

Running
Jaj faszom tudom mire gondolsz, kimaradt a változásokról kapcsolatos dolgok, picsába...ez van mikor kapkod az ember.<#hehe>

dronkZero
Tényleg ilyen überszigorúnak kell lenni? CB-nél meg ESL-nél is keményebb vagy, miért?

dronkZero
Ja, mer' az nem egy távcsõ, hanem egy távcsöves infralézeres célpontmegjelölõ. Egyébként faszság, ahogy a játékban megcsinálták, mert elég kérni, aztán egyszer csak jön, a valóságban meg a bombák becsapódásáig a célon kell tartani.

De ugye a BF-et nem a valósághûsége miatt szeretjük... 😛

Running
Nem tudom mit értetlenkedsz laser=távcsõ érted nem érted, mind1...<#hehe>

Ja hogy a laser alatt a távcsövet érti?
Az uj meglepetes kaszthoz van.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Fpocok
Tényleg... a távcsõ, amivel be kell jelölni célpontot.

Parasite Eve 2, best game EVER!

nandorb
a cold war-os resznel van az egyik,mikor a tankot kell kiszedni mortarral...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Hol? Én nem használtam egyszer se szerintem 😄
nandorb
Mar azthittem kimaradtam vmi.bol.

dronkZero
Semmire. Single player kampányban kell összesen kétszer használni.

nandorb

Legjobb mikor a csapat tamado resze csipa... Mortarral szoktak be indittani az M-Comot😞

nandorb

A kepen lathato Laser mire valo mmultiplayerben? nem ertem egyaltalan...

Az nem baj..<#hehe> arra való a billentyûzet,s ennyi "piszkálást" talán megengedhetek magamnak,nem?<#nemtudom><#nevetes1>

[IRAM] leader

már tegnap is leírtad, tessék megnyugodni, úton van a dolog, hamarosan bekerültök a szerverlistába

-tRs-Landor

köszönöm<#law>

ausztriában van,szerintem az összes Angol,Német szervertõl jobb lesz,ha más nem a ping miatt.Még csak 22 volt eddig a legtöbb ember rajta,de nyoma sem volt lagg-nak akadásnak.Eddig.

[IRAM] leader

Benne van az aláírásomban a neve <#eljen><#help>

[IRAM] leader

igen

[IRAM] leader

ja, már látom! IRAM ? 😮

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

nandorb
nem talaltam meg,pedig epp oda akrtam menni az este,letezik hogy nem IRAM neven fut?

Pl. engem érdekelne! Mit írjak a keresõbe ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Kaptam is igéretet,kb. egy hete Landortól,hogy benne lesz a bannerba,de nem ért még el benne...na sebaj,majd...még csak 4 napja fut.

[IRAM] leader

pl. a miénk is olyan,de a kutyát sem érdekli...<#nemtudom><#wave>

[IRAM] leader

mNzJean
Én magyar kupán magyar playerekkel szeretnék játszani , ha külföldiekkel akarok játszani arra ott a CB , ESL .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info