Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
már a közigazgatásban vagyok<#nyes>#nyes>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Mész a közigazgatásba?😄
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Így viszont már teljesen korrekt.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Változás a kupa alatt: - Ha a kupa ideje alatt a csapat új játékossal bõvül, akkor adatait szükséges az adminoknak jelezni és leadni. Az új játékosnak a lejelentés után 24 órát kell várnia, mire elkezdheti a kupán való részvételt!
CB-n szükséges a guid, az esl-t pontosan nem tudom, de nálunk ott is ki van töltve pontosan. A guid jó ha megvan, mert a rafinált a magyar.
[IRAM] leader
Szal pl GUID-ot ESL nem kér. Elvileg ott a kitöltendõ GUID rész, de nem kell kitölteni, meg nem is kérik.
Az meg végképp durva, hogy közben _semmi_ változás nem lehet a felállásban, ilyet asszem még sehol sem láttam. Mondjuk az ide-oda átigazolásokat valóban ki kéne szûrni, de a teljesen legit tagfelvételt talán nem... Sztem ha már GUIDleadási kötelezettség van, akkor az már az átigazolós trükközést kiszûri, mellette szerintem kicsit túl szigorú az, hogy menet közben nem jöhet új játékos...
De annyiból meg igazad van, hogy ez Magyarország, ha megengedõbb lenne a szabályzat, akkor biztos, hogy lenne klán aki elkezdene trükközni.
Team GIGABYTE
Team GIGABYTE
De ugye a BF-et nem a valósághûsége miatt szeretjük... 😛

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Legjobb mikor a csapat tamado resze csipa... Mortarral szoktak be indittani az M-Comot😞
A kepen lathato Laser mire valo mmultiplayerben? nem ertem egyaltalan...
[IRAM] leader
-tRs-Landor
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
[IRAM] leader
[IRAM] leader