51658
  • OWEN24
    akkor sajna ilyenem nem lehet :/
    Helikoptereket le lehet szedni lmg-vel?Vagy sniperral? ( Ha a helikoptert lövöm nem az utast)
  • Ry0K3N
    Nem a FoV-ot mókolta meg véletlen?
    volt egy videó hogy sniperek ezt változtatták így sokkal jobban kinagyított a scope de ezt azóta javították szvsz.
  • Jim Morrison
    még jóhogy :D én amúgy is azon voltam, hogy mindenből legyen egy bronzom, és talán akkor meglett mikor garandot nem számolta :)
  • ZiLi
    Szerintem ez egy bug. 2010-es felvétel és azóta javítva van.
  • strebacom
    JocoHun egy nulla!!
  • zotya10002
    Nekem is!!

Érdekelne ez a cucc!!
  • OWEN24
    Még is hol? Megvan a 4x opt minden osztályhoz de nekem tök más. mint a videóban lévő.
  • eugabesz
    Ezt sértésnek veszem...,mi az hogy ezúttal...
  • Cris99
    Nem hat meg
  • Fpocok
    Köszönöm.
    Ezúttal te voltál az okosabb.
  • IMYke2.0.0.0
    Jááájjjj...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem ismerem még, így felnevettem.
  • False
    Csak neked:

Két kígyó megy a sivatagban, melyik a bunyós?
    A Bal-boa.
  • KaBuTo666
    Szar lehet.
  • False
    Kellemetlen lehet.
  • Cris99
    Megvolt,
    Gábor: szar a kedvem, ráadásul nagyon nembírom ezeket a favicceket!
  • eugabesz
    ...úgy nekiveselkedtem,hogy írok valami szépet neked erre,de aztán rájöttem,inkább kímélem a házigazdi idegrendszerét.
  • eugabesz
    Írígy kutya...
  • V43 1105
    Calm down mate, and open up a bottle of cold beer ..
  • gsg16
    természetesen köszönjük hogy megosztottad velünk!

nekem elkezdett megakadni a játék akkor,amikor megjelenik a fegyverválasztó ablak,szerverre lépés után.kb 5 másodpercre kimerevedik a kép,és nem mozdul semmi.érdekes,mert eddig ilyen nem volt,én meg nem frissítettem semmit,a játékon kívül
  • Cris99
    jajj de humoros valaki, megtaláltam az EGYETLEN használható módot erre ezzel a foskupaccal, erre böki a csőrödet? bocs ha megosztom, legközelebb szarakodjatok magatk :I
  • MR ME
    ez kurvaszar volt :DD
  • eugabesz
    Nekem Sony monitorom van,az baj?...) én azt használom monitorozásra)
  • Cris99
    Semmi hangkártya nemkell ide...
    Gondolom Sapphire Trixx-et vagy Afterburnert használsz a GPU monítorozására.
    Én is fagyogattam, tököm kivolt már vele mire megtaláltam a megoldást.
    Vagy kikapcsolod ezeket a programokat, vagy az Afterburner 2.0.0 verzióját használod, ez az egyetlen ami bejött nekem ha használni akartam egy ilyen program előnyeit!
  • nandorb
    Vannak olcso hangkartyak is, meg usb-s is. Csak a foglalatra kene oda figyelni...
  • IMYke2.0.0.0
    Pontosan - ezen a hulladékon is kifagy nem egyszer, így loopolva - és nem fogok a könyvtárnak venni egy hangkártyát, hogy a BC2 ne fagyogasson... bár, idegesít rendesen :)(
  • nandorb
    Venni kell hangkartyat, mert az alaplapi az EA jatekoknal egyes embereknel sound looopot okoz, hiaba rakod fel a legfrissebbet, A Realtek szarik magasrol hogy normalis drivert irjon.
  • byzhouse
    unlockolni kell
  • Waczkor
    Srácok van valami megoldás a játék fagyására?Két napja kezdtem el megint játszani és még mindig úgy fagy ki,hogy kiakad a hang és lefagy a játék.Körbenéztem hogy miket írnak,de nem találtam rendes megoldást,valahol azt írják hogy az alaplapi hangkártya a hibás,máshol meg megint mást.
    Van valami megoldás erre?
    Köszi előre is a választ.
  • OWEN24
    Hogy lehet átállítani, hogy nekem is ilyen legyen a 4x-ops om mint ami a videóm 5:30tól van?
    http://www.youtube.com/watch?v=-CkLajb_y1g&feature=related
    nekem sokkal vaskosabb, vastagabb a távcső fém része. nem látni ilyen jól, mint ezzel.
  • OWEN24
    A késelés ennyire bugos???
    Ma volt egy szitum, amikor hirtelen leugrott mellém egy gyerek(egyenesen elém) egy épület ablakából, le akartam késelni, és pont ekkor kicsit lefagyott a játék és én az láttam, hogy a késem az ő arcába vágódik és onnantól húz(a karakterem) egy csíkot egészen a hasáig. és meghaltam...
  • zotya10002
    Sziasztok!!

Szerintem a mostani patch--tól játszhatóbb lett a gém!

Legalább is én ezt vettem észre!
  • szomferi
    jaja, én is ma kaptam meg, de elfelejtettem beírni hogy nem kellenek hozzá, csak az alap fegyók

már csak egy kill kéne egy vízi járművel, 3 car roadkill, 3 sima roadkill, egy nyertes SQDM és 4 felrobbantott m-com, és meglesz az össze pinem, jó lenne ráfeküdni ezekre, sikerült 2 roadkillt összehoznom a kis homokfutóval Oasisos, de a 3. nem sikerült mert elfogyott az ellen ticketje :/
  • nandorb
    Veteran rangal jon,leiras...
  • OWEN24
    m1 garand-ot hogy lehet megszerezni?
  • KaBuTo666
    M1 garand nem kő hozzá? De fain.
    M1 garand amúgy mókás egy fegyver!
    M1 garand nak jó hangja van a játékban.
  • IMYke2.0.0.0
    Hidd el, amint azoknak is fenn lesz az R11-es javítás, akik eddig kempeltek, meg azokat csinálták, amiket vázoltál, akkor minden a régi lesz... azaz, lesz kempelés, meg minden.
  • IMYke2.0.0.0
    Amúgy, van egy jó hírem azoknak, akik még nem unták meg, és nem érték el az 50-es szintet:

Ehhez:

nem kellenek a SPECACT-os fegyverek, és az M1 Garand sem.

Saját tapasztalat - nemrég kaptam meg, ugyanis :)
  • gsg16
    3-4 alkalommal játszottam különböző szervereken,és a sniperek is jóval kevesebben voltak,plusz a pisztollyal 600m-ről fejbe lövöldözgetők is mintha eltűntek volna....Haevy Metal map-on a középső bázison simán lehetett az UAV-ot kezelni,míg egy hete ha csak odaálltam,már le is lőttek valami UZI szerű szerszámmal,az "A" bázissal szemben lévő hegygerincről. na mindegy.
  • IMYke2.0.0.0
    Ne légy ilyen naív :)))
  • KaBuTo666
    Rosszul látod.