Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Baszki,nézz rá az aláírásomra..<#vigyor4>..benne van??<#nemtudom>

[IRAM] leader

Boron Power
Azért a szeró nevébe ti is meg a bannerból is kett beleírhatnák, hogy Hun, vagy HUN. Szerintem a többség erre keres rá, ha magyarokkal akar játszani.

Zs0lt1
azt meg h miert leptunk le toletek a mult feledi 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

NEm is lesz,hiszen az akna máshol is ugyanúgy egy lövésre felrobban,tehát neki mind1 hová pakoltad le.

[IRAM] leader

SZEG007
A bétával a c4 rush-al egy idöben használták, csak kevesebben, c4 javitva lett, ez viszont nem.

Az,hogy csak úgy a társaid fedezésével odamégy és beélesíted,már nem sikk??<#nemtudom><#fejvakaras><#wilting>

[IRAM] leader

Jah,és természetesen már R9-ben fut ez is.Mondjuk idõm nem volt még megnézni a változásokat,de menet közben majd kiderül.
A legidegesítõbbek egyike a teambalance ki lett állítólag javítva,úgy hogy Hawaii.

[IRAM] leader

SZEG007
M-com mellé 3, vagy 4 aknát leraksz, belelösz, és már repül is a levegöbe a doboz, ezt már emlitettem bétába is, de ujra látom rush szervereken publicon hogy van pár ember aki ezt csinálja.

Egyenlõre CQ mód,aztán ha lesz rá igény Rush,vagy vegyes.
De még kicsit kevesen vagyunk,sokan nem tudják hogy a keresõbe,meg hát a bannerba is volt igéret,hogy kikerül,de sebaj,majd beindul.
Attól hogy no base camp! senki se retten meg,több szabály(a csúnya trágár beszéden kívül,mert azt sehol sem tolerálják jól) egyenlõre nincs.
MAjd rush-ban lesz a No c4 M-com,de majd ha átállunk,akkor lesz látható.

[IRAM] leader

Running
Az fps lepörgést megoldotta az R9 vagy az is kliens oldali hiba?

[UNQL]Echo
A Win7 64bitest linkeltem....

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

[UNQL]Echo
Akit esetleg erint: kijott uj CrossfieX Profile Ati kartyakhoz jopar BC2 bug fixalassal.

Crossfire link

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Jajj de jó. Ha meg akartál nyugtatni, akkor nem sikerült 😄 Ha lenne pénzem gold elõfizetésre boxhoz, tuti arra vettem volna meg, hiába bill+egér a nyerõ...

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
Nem fogják. BF2be se sikerült. Ennyire tehetséges a PC teamjük :/

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Én csak azt a netkódot irigylem tõlük...De azt nagyon. Sokkal jobb lenne tõle a játék. Játszottam boxon a demóval, és érezhetõen sokkal jobb volt. Ezt kéne megodlaniuk elsõsorban... Szerintem.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
Sebzés csak minimálisan nagyobb ott. Ami a marha nagy különbség az az, hogy ott normális a netkód és a golyók be is találnak nem csak a fele vagy még annyi se..

TDC Geronimo
Ugyanannyi az Mcom indítás ott is csak ott is megvan az a bug mint PCn, hogy van mikor fél sec alatt bearmolja. Javítás is ugyanaz, mint itt nem tudom te mit néztél. Lehet többen javították :p

Boron Power
Nagyon sok a hülye...

Lekempel, elvbõl nem vált kasztot, akkor sem ha tankot lát, szóval jó eséllyel szét lehet lõni. Én is ezt szoktam, ha a többiek a hegyoldalakban bokrot játszanak.

És az ellen meg tátott szájjal nézi közben a tankodat miközben lövöldözöl? 😊

Nem mondtam, hogy egy szerver oldali patchtõl várom a javítást. Azt várom, hogy kijavítsák, a többi buggal együtt, és adjanak ki egy kliens oldali patchet.

dronkZero
Még az is lehet, hogy szerver oldalon kell azt javítani. Kliens vagy szerver oldalon kezeli a program a terep pusztulását?

Az biztos, hogy a kisebb dolgok (dobozok, székek, asztalok) kliensoldaliak, van amikor nem látszik nálam a doboz, amit a haver rugdos.
Na de a terep meg valószínûleg szerver oldalon rombolódik, mert ugye nem árt, ha az azért mindenkinél ugyanúgy néz ki.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

kfa
Én T90-el improved warheads-el szoktam szétlõni az M-COM-ot, ha láma a csapat és nem megy oda élesíteni. Kb 15 lövés kell bele és szétesik.

kfa
Najó nem a bugokra gondolok hanem pl a nagyobb sebzésre, hogy ne kapjon görcsöt az ember mire kontrollerrel le tud lõni valakit. Meg a könnyebb heli irányíthatóság és tank-megjelelölés. Ilyenekre gondoltam.

ja. Pedig a logika szerént tényleg kellett volna hogy adjon a játék egy platinát mert 50 killenként ad aranyat jármûveknél így 500 kill után elvileg 10 arany jár ami 1 platinát generál(na). (elvileg)

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kfa
Most tényleg azt vártad hogy egy szerver oldali javítással EZT megcsinálják? <#idiota>
Talán várj egy kliens oldali patchre.

direkt...
Azt te csak hiszed. :-D

kfa
Szerintem jó így ahogy van. Nagyon sok minden direkt máshogy van PC-n mint xboxon.

0Fritz0
Zavar az erõben. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Tegnap a bfbcs.com szerént kaptam egy platina csillagot UAV-ra pedig a játék nem is adott platinát. Ez WTF? Bugos e?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

szabii98
Köszi, akkor jól tudtam😄

I met God. She's black

RUSH módban az "A" és "B" pontok az M-COM -ok. ( na ezt jól elmagyaráztam <#hehe> )
De ha jól emléxem akkor egyjátékos módban is lehet ilyeneket keresgélni és robbantgatni.

Így néz ki :

MR ME
amit rush módban kell megvédeni/felrobbantani

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

szabii98
Ez mi ez az M-COM?
Az amit a Sangel Del Toro pályán lehet robbantani, meg a 11en?

I met God. She's black

Most néztem egy videót valami ikszbokszos gyerek lámáskodott viszont azt vettem észre hogy bokszon olyan gyorsan lehet beindítani az M-COM-ot hogy el sem hittem (pedig egyedül csinálta a gyerek nem többen)meg a javítás is sokkal gyorsabban megy mint PC-n ... Ez WTF? A PC-seknek direkt tart kétszer-háromszor annyi ideig egy M-COM indítás vagy egy repair ???

Én is csak egyszer láttam , hogy valaki használja, szal szerencsére nem terjedt el. Akkor kb olyan lenne, mintha nem is lenne A.

iceshark
talán a jövõ heti kliens patch orvosolni fogja...mondjuk én nem sokszor láttam használni embert ezt a bugot, bár 1x én is kipróbáltam, ráborítottam a házat a támadókra, de többször nem tettem, etikátlan, sajnálom fõleg az ellen, aki bent volt és a csapatomtól is elnézést érte az M-com miatt😉

Eléggé röhej. Amikor még nem tudtam hogy benne van-e még, gondoltam kipróbálom. Védõ voltam. ÉS még mûködött 😄 Enyhén meglepõdtem, amikor egy késszúrással sikerült elintéznem a saját m-comomat 😄

MR ME
ja most néztem róla videót énis, ez nagyon gáz 😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ja. Egyszer láttam egy videóban, majd írták, hogy kijavította a Dice. Aztán egyszer egy csapattársam így pusztította el. Szal egyáltalán nincs kijavítva...

Maak
Ne tudd meg en mit szoptam mire meglett, azota is csak egy van belole...kabe olyan szinten van mint az egy korben x roadkill...mert ugye azt is random adja be

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

szabii98
dáá jó:/

I met God. She's black

MR ME
neeeeeee ilyen van? 😄

Az a jó, hogy az Isla Inocentesen lévõ bugot még mindig nem javították ki, vagyis ha a village-ben az A pontnál vmit késsel szétvágsz (direkt nem árulom el, háthá valaki kipróbálná...) akkor összedõl kapásból az egész ház...

Running
Nem a mi szerverünkön játszottunk. A szerverbeállítási hibák pedig nem csak a mi szerverünkre volt jellemzõ tegnap.

Hát igen, elég baj az, hogy a legtöbben így oldják meg a dolgot.
Az M-COM-okat nem szabadott volna összedönthetõ házakba pakolniuk a készítõknek ...

MR ME
az egy más kérdés, bár a házat kb mindenki ráborítja ha van rá lehetõség...

... de nem szép dolog ez a megoldás ... <#ejnye1>

MR ME
c4el biztos h robbantható, nameg ha rádöntöd a házat

Jól gondolom, hogy az M-COM-ot nem csak armolni lehet, hanem felrobbantani vagy szétlõni is?

<#schmoll2>

-tRs-Landor