Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De van pár kérdésem:
Pl. a jármûveket a pályán felveszem és úgy van, mint CoD UO-ban, v. valahogy máshogy?
És olyan részekre van osztva, hogy szintenként új fegyverek vannak?(pl. CoD 4-6, nem akarok mindig a CoDal jönni, de eddig csak azzal játszottam, BFel még nem)
Elõre is köszi a válasz(t-okat)
I met God. She's black
Only infantry/no jarmuvek miatt vagy mert kis letszammal kis teruleten jobb volt a taktikazas?
(Nekem is bejon a squad rush, csak publik szervereken 4v4 helyett 8v8 jobb lenne (foleg gl/cg/m60 nelkul) vagy a mostani sima rush mapok is szuperek lennenek, ha jarmuvek nelkul is lehetne tolni oket.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Komolyan mondom, ma elõször élveztem is úgy isten igazából a játékot....
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
<#circling>#circling>
Battlefield: Bad Company 2 is a better game than Call of Duty: Modern Warfare 2. "The New York Times"<#worship>#worship>
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
We are aware of a number of remaining disconnect issues on PC and we have released the “R5” server to hosts yesterday to address some of the disconnects."
innen idéztem
A játék március 2-án jött ki, és 6-án adták ki az R5-öt. A béta véget ért februárban.
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
03.19-én jött csak ki az R7.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
gyertek conquestelni Battlefield.hu szeróra...
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Parasite Eve 2, best game EVER!
Van valakinek valami ötlete,hogy miért kékhalálozik a gépem játék közben:Win7 32bit
12. zászlóvédésnél adta meg nekem egy körön bellül. Egyszer véletlenül úgy védtem 4x, hogy nem haltam meg. Nem tudom van-e összefüggés, de akkor meglett.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Meg tudná mondani vki hogy a mortar-hoz a tûz gombot hol a búbánatba kell visszaállítani? Amikor belenézek, akkor írja hogy LMB zoom de hiányzik a RMB fire és nem is csinál semmit.
Nem tudom hogyan de elállítódott, vagy egy ujabb bug?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Sehogyse jó ez.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Sztm mások is így gondolkodnak, így kissé paradox a helyzet 😊
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6