Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is jobban tetszik a Squad Rush igen pontosan a jármûvek nélkül sokkal élvezetesebb a játék! <#hehe>

TDC Geronimo
Kurva MW2vel úgy elvoltak/vannak foglalva DICEosok. Látszik is a játékon mondjuk... Egyfolytában linkelgetik twittere is ezeket a fosokat. Kit érdekel melyik a jobb. Ezt csinálták volna meg normálisra és nem az MWt majmolnák állandóan.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szabii98
Nagyon tetszik a game tört verzsönje, és multiban is szeretném kipróbálni, meg is venném.
De van pár kérdésem:
Pl. a jármûveket a pályán felveszem és úgy van, mint CoD UO-ban, v. valahogy máshogy?
És olyan részekre van osztva, hogy szintenként új fegyverek vannak?(pl. CoD 4-6, nem akarok mindig a CoDal jönni, de eddig csak azzal játszottam, BFel még nem)
Elõre is köszi a válasz(t-okat)

I met God. She's black

Smithwarden
Es miert + miben volt jobb?
Only infantry/no jarmuvek miatt vagy mert kis letszammal kis teruleten jobb volt a taktikazas?

(Nekem is bejon a squad rush, csak publik szervereken 4v4 helyett 8v8 jobb lenne (foleg gl/cg/m60 nelkul) vagy a mostani sima rush mapok is szuperek lennenek, ha jarmuvek nelkul is lehetne tolni oket.)

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

liquivent
Bakter ..... ma elõször próbáltam ki a squad rush módot....mennyivel játszhatóbb....nem csak esztelen hentelés megy, hanem lehet is élvezni a játékot. 😊 és lehet taktikázni....
Komolyan mondom, ma elõször élveztem is úgy isten igazából a játékot....

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

iceshark
Hol vagy, atya? Legy szives, maskor ne beszelj csunyan a sniper hadaiddal, mert a lelkukre veszik, es atallnak! <#nevetes2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

"POSTED: Mar 06, 2010, 03:44AM COMMENTS: 616 (Login Required to Comment)

We are aware of a number of remaining disconnect issues on PC and we have released the “R5” server to hosts yesterday to address some of the disconnects."
innen idéztem

A játék március 2-án jött ki, és 6-án adták ki az R5-öt. A béta véget ért februárban.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
R9b. Azt javítják, amit elbasztak R9be

Most olvastam épp a fórumukon, hogy jövõ hét elején megint jön valami szerver frissítés.
Running
Akkor 1 hónap, kibírjuk.<#vigyor>

Az még bõven a bétában volt, február közepe felé.
Téves. Biztos, hogy nem, ugyanis emlékszem, hogy R5 volt az elsõ frissítés. Hogy ne szarakodjon a játék, mindig azt kellett beírni a keresõbe.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

R6-ról indult a game beta után.

03.19-én jött csak ki az R7.
adam46
De faszkalap emberek vannak megyünk helivel valami deatwarrior volt a neve õ vezetett lemegy 50 hpra heli élete erre leszáll nagyba javítanám erre elhúz a faszomba.
Miért kéne fél év? R4-rõl indultak asszem a végleges megjelenéskor a szerverek. És egy hónap alatt eljutottak az R9-ig. Szal nem kell neki annyi...

Running
1 hónapja van kint a játék és az R9-nél járnak, matekozd már ki, mennyi idõ lesz mire kijön. 2 hét se?<#hehe>

R10 meg 11? Mikor, fél év múlva?
Running
Úh vazze megint sokat ígérnek, már várom amikor az arcunkat a kezünkbe temetjük újra!<#hehe>

vajk mi lehet az a skill level rating???
TDC Geronimo
"We have weapon balancing coming in R10 or R11. So give the weapons a try in those server versions when they come out. " Örülünk vagy nem majd kiderül

Mostmár tényleg lemérem wazzze rohadjak meg! 😛 <#idiota>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

TDC Geronimo
Mcom armolás is ugyanennyi hidd el. Disarm tart majdnem 2* eddig

Hát szeréntem ez az mcom ez qrva gyors pc-hez képest pláne úgy ha egyedül csinálja az ember kb kétszer ennyi idõ (szeréntem) Helit meg még sohasem javítottam de nekem az is nagyon gyorsnak tûnt.

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

iceshark
szerintem már sehol 😉

szevasztok a skill level mit takar nálam miért 0?
nandorb
ha akartok 1 normalis szerverre menni,akkor ottvan az =SJC= anyazasert gondolom kickelnek... a jatekosok normalisabbak mint gondolna vki.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

highlander15
Sziasztok!Megvettem a Limited Edition-t.Aktiváltam a hozzáférésemet az extra tartalmakhoz.Hol tudom õket elérni?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

TDC Geronimo
Hát mcom élesítése PCn is ennyi. Javítottál már helit? 😊 Sokkal gyorsabb, mint a tank, ez is ugyanaz :p

Ebben a videóban néztem ... Az M-COM 1 perc 45 másodpercnél látható (szeréntem tök egyedül van a csóka csak a végén jön egy medik a háta mögé), a javítás pedig 3:45 -nél! (itt is tök egyedül van mert már mindenki kiszállt a helibõl és csak õ megy vissza egyedül javítani ... 😛P

Drang
Üdv!

gyertek conquestelni Battlefield.hu szeróra...

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Iceman
Köszi, akkor még küzdök vele 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

HD JOHNNIE
De, összekevertem, de még mindig nem tudom a dolgot 😞

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Ok legközelebb ki irom
Fpocok
Mit ír ki? Nekem akkor kékhalálozott, amikor meghalt az egyik memóriám... nézd meg mit ír ki.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok
Van valakinek valami ötlete,hogy miért kékhalálozik a gépem játék közben:Win7 32bit
Crem
Hi!
12. zászlóvédésnél adta meg nekem egy körön bellül. Egyszer véletlenül úgy védtem 4x, hogy nem haltam meg. Nem tudom van-e összefüggés, de akkor meglett.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Frankie
Rush ellen 3-4 igen súlyos érv van, miért alkalmatlan warra..

0Fritz0
Nem a jobb gomb a zúm és a bal lenni fájör?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Carloska
R110 re 2012 ben jó lesz ez

TDC Geronimo
"Yes admin will get the ability to move players between teams in one of the next couple of server updates. Either R10 or R11 we are looking at having that option." Mondom még fél év és kijövünk a beta állapotból.

HD JOHNNIE
Sziasztok!

Meg tudná mondani vki hogy a mortar-hoz a tûz gombot hol a búbánatba kell visszaállítani? Amikor belenézek, akkor írja hogy LMB zoom de hiányzik a RMB fire és nem is csinál semmit.

Nem tudom hogyan de elállítódott, vagy egy ujabb bug?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

TDC Geronimo
kliens oldali.

nandorb
a szerver alairasaba rakd bele a szabalyokat... mert pl. ha nincs fent senki se az adminok kozul akkor es latjak no kick,akkor persze fognak osztani ott.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

dronkZero
Ha meg nem sebezné semmi, akkor meg a védõk hordanának oda néhány köbméter C4-et, aztán sok sikert a közelébe jutni és élesíteni.

Sehogyse jó ez.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Boron Power
Hm tényleg benne van. <#vigyor4> Amiatt gondoltam, hogy nincs bent, mert az IRAM-ra kerestetsz, meg én idáig nem találkoztam vele.

Hamed
Attol meg javithatnak hogy az m-comot ne sebezze vagy max annyit mint a c4. Bar igazabol kivehetnek az egesz sebzest. Vagy aktivalod vagy radontod a hazat es kesz. Mert valami exploit ugyis lesz, ha mas nem idovel kitalaljak hogy lehet pixelshootinggal szetkapni a fix pontot is messzirol.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Iceman
Fel is hozza. Csak én állandóan üresnek látom, egyedül meg nem megyek fel.
Sztm mások is így gondolkodnak, így kissé paradox a helyzet 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

szabii98
nincs😄

I met God. She's black