Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szokott lenni más játékmód is vagy csak conq megy folyamatosan?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

@ running
nekünk eddig az összes warunk zökkenõmentesen ment azt leszámítva hogy SQRSH-ban összekeverõdnek a teamek és hogy az egyik tagunknak nem megbízható a netkapcsolata , lehet máshonnan kellene bérelnetek 😊

Gigabyte.F1rstsense Phenom x4 9650 (2.8oc) 4GB ram 5770 1GB

Tegnap délután benéztem IRAM-ra de sajnos csak hárman voltunk 😞
Este 10 körül is megnéztem de akkor meg senkitsem találtam fent.

Keresõbe írjátok be :

Gyertek délután egy jó conquest-re minél többen !!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

mNzJean
Miért ne lehetne ? Valaki leesik és amig visszatölt unballance van , vagy pl kupameccsen , fenn van egy + admin , vagy ilyesmi . De inkább csak poénból írtam .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Iceman
Van még olyan, akinek nem akarja megadni a Flag Defender Pint? Már vagy százszor megcsináltam, de még mindig úgy jelöli, hogy nincs meg.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Szerencsétlen egy bagázs.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Nekem valami elektrotechnika vagy ki irta a multkor egy ilyen helyzetben, hogy menjek legozni. Csak tudnam, az ilyen mesteri jatekosok miert nem allnak at automatikusan a gyengebb oldalra, hogy megmutassak?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

GanXstaZolee
Ajjaj, Fear brigád, tegnap irtak nekem is mindent 16 éves vagyok és társai mert mertem szólni bf.hu szerveren hogy a 14v8 nem az igazi 😊

Zs0lt1
jah de eles meccsen nincs unbalance 😄

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Skynet
Éles meccsen ha elõfordul hogy 1nél több fõvel többen vannak az ellenfélnél akkor az nem éles meccs hanem bohóckodás.
Nagyon jó hogy nem tudják kikapcsolni,egy rakás helyen így is szartak egyáltalán bekapcsolni,annál pedig nincs mesésebb amikor mondjuk 13-an játszanak 6 ember ellen,mert a 13 fõs csapatból szarik átállni az utolsó pár belépõ...
mNzJean
Éles meccsen vicces lenne .<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Smithwarden
Meg mindig nem frissitesz hozzaszolas elott, hehe. <#vigyor>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

TDC Geronimo
"both during and between rounds" alatt is

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Smithwarden
Hopp ott van a "both during", tehat akkor tenyleg lehet menet kozben is. <#bee1>

Smithwarden
"between rounds"
Tehat a korok kozott, kor/map vegen.

dronkZero
Jól értem, hogy került bele egy kikapcsolhatatlan autobalance, ami összekeveri a csapatokat kör közben?

Ugye félreértek valamit?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

dronkZero
"* Autobalance improved, it shuffles people both during and between rounds now, and does a better job. Note: There is currently no way to turn it off"

MI VAN?!

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

én is írtam már =P

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

A Multiplay.co.uk :: HUN4CE server ma este megszûnik, de már megy az új szerver HUN4CE server néven. Az új szeró 24 fõs az eddigi 20 helyett. Várunk mindenkit.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Jelentem a miénk is átállt R9-re...közepes sebességûek a szerver adminjaink.<#hehe>

[IRAM] leader

Drang
Manuálisan is be lehet adni a szervert ez mûkdöik: A C:\Documents and Settings\felhasználónév\Dokumentumok\BFBC2 mappában nyisd meg a GameSettings.ini fájlt, és az utolsó elõtti sorban lévõ FavoriteGames-hez az egyenlõség jel után másd be a szeró guidját és nevét pl: 2524912126,11635df1-284f-48c1-83e5-d0202bfc4eb5,Battlefield.hu
Ezzel be kell, hogy kerüljön aktívba a favoritok közé.

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Ha jól tudom ez is egy bug, tehát favourite listában csak néhány látszik aktívként, ha szerver keresõben rákeresel tudsz majd csatlakozni.
Drang
gyertek Battlefield.hu szeróra... gámmolni...

byzhouse
Késõbb az SG nevet el kellett hagyni mert Borg fórumadmin megkért rá.
Kibaszta?😄DD

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

liquivent
hm...jó szar akkor. 😊
hihetetlen....hogy az ember fia még kedve szerint sem válogathat. 😞

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

trident
Ez van nálam is, gondolom bug, x darab szerver fölött a többit kiszürkíti.<#lookaround>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

bugos mint minden... csak az elsõ 6 szervert mutatja amire lehet csatlakozni...a többi is megy ...

Szerver név váltás !!!

-----> HUN4CE Server

MR ME
6nál többet eddig se mutatott favba aktívként, vagy neked igen?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

TDC Geronimo
Hm miénk elvileg megy. Mikor nézted ezt? <#fejvakaras>

liquivent
Alig megy magyar szerver... 😞

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

TDC Geronimo
tRs nevét egyszer olvasnám már jól leírva 😊

Drang

Running
Majd javítják a hibákat. Ez van jelenleg, ezt kell szeretni. Mi gyûrjük tovább Bf3-ig egész pontosan!

liquivent

liquivent
All Bad Company 2 servers have been updated to version R9 this build includes a number of crash fixes, so we hope all servers will be even more stable now.

The full change list is:-

* admin.say command implemented
o - the output currently looks a bit funky on the game client, like so: Player: : <text> but with the next game client it will look like: Server: <text>
* admin.yell to squad has changed (you need to specify both team and squad)
* squad numbering has changed - the "no squad" squad has ID 0, and real squads are 1 and up.
* Autobalance improved, it shuffles people both during and between rounds now, and does a better job. Note: There is currently no way to turn it off
* mapList* commands reworked
* banList* commands reworked
* listPlayers command added
* admin.listPlayers command reworked (GUID, kills, deaths, ping and score added)
* Players have non-PB GUIDs now (these are distinct from PB GUIDs)
* onChat event reworked
o now it specifies target player subset as well
o shows text before profanity filtering
o client-originated chat messages starting with "/" make it to the server, and broadcast via onChat, but are not broadcast to other game clients
o use "/!<command>" if you want to be able to send commands to your homemade rcon tools without showing the commands to other players
* player.onAuthenticated added (it's triggered when a player receives GUID)
* player.onSquadChange, player.onTeamChange implemented
* Couple of crash fixes
* Support for server-side "region" setting (not yet used by the game client)
* Ranked ON forces game-password OFF
* Ranked and PunkBuster settings can only be changed during server startup
* A server is marked as "hardcore" either when Friendly Fire is enabled, or when all the typical hardcore settings (hardcore killcam minimap etc) have been flipped
* exposed number of rounds per maps in maplist.txt, and via the remote admin commands

havercsotány
mostanság valami lett a torkolat tûztõl kurvára nem látok semmit csak halok csak halok többet ölök késsel mint pkm -el ez normális?
vajon a videokártyám szar
Kezd a játék fárasztó lenni😞

TDC Geronimo
Szerverfrissítés

grebber
Mi az az R9?

Next PC upgrade: 2022

uHs Gerzson
elsem indul a játék. Nyertem? 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

joebacsi
szevasz ájtem! 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TDC Geronimo
Lehet fogadni, hogy a kliens patchel miket basznak el <#hehe>

uHs Gerzson
Ma jött ki az R9, jövõhéten kliens patch érkezik.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

grebber
Elég rég jártam erre meg most mellõztem is a multit.De ahogy nézem nem maradtam le semmirõl semmi új frissítést nincs 😞

Next PC upgrade: 2022

TDC Geronimo
Dehogy lesz coop. Sose mondták hogy lesz. Annyit mondtak, hogy semmi sem elképzelhetetlen, de jelenleg a PCs verzió multija még erõsen beta állapotú, coop a kutyának se kell szerintem. Legyen a multi normálisan játszható.

Bence94
hát már kiadhatnának valami meg patchet és olyat ami kijavít x hibát de elõjön y...meg normális szerverek normális pinggel.
!igazi map pack nem olyan, hogy engedélyeznek módokat ráadásul le se kell tölteni szóval ez bent volt alapból is...<#levele>
ha ezt így folytatják akkor nem tudom, hogy lesz coop mod és hasonló dolgok benne...

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

TDC Geronimo
😄 Kár ezzel a warozással még foglalkozni, bár ti tudjátok. Egyértelmûen látszik, hogy az igazi PCs beta teszt március 2án kezdõdött el és még hónapokig fog tartani. Csak nem tudom kinek lesz hozzá türelme.

Running
Jelenleg is folyik az éles CB meccsünk. Lag hegyek, a szerverek elvesztik a beállításokat. A Horda szerver teljesen off, mert nem enged jelszót beállítani.
Megint csak gratulálni tudok a DICE-nak, ezt megint jól elbaszták.

ja értem, az a másik meg nincs meg majd mindjárt leszedem

TDC Geronimo
Nem, crashel. Guardian megy elvileg.

nektek mûködik a BFBC2 CC admin program??