Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nincs benne cdkulcs? Amit ha beírsz Steam-en nem csinál semmit? Mert a COD:MW2-met sem Steam-en vettem, és simán beregisztráltam Steam alá, tehát az alábbi állítás már megdõlt...

steam, origin: ACE_hun

ejj, ez de szar...
köszi! akkor megoldjuk másképp.
felveszed a játékban barátlistára?

öhm, valaki próbálta, illetve végigtolta a single-t? én a hétvégén megtettem, hát, nem volt annyira rossz, de túlzottan jó sem 😞
Hm. Hallod, ez elég logikusnak hangzik ám! <#beka2><#beka2><#beka2>
Fpocok
Csak a STEAMen vett példányokat lehet STEAMen aktiválni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Sziasztok!
Boltban megvettem a játékot.
CD Galaxis, 50% leárazás, ha érdekel valakit, szept 11-ig éljen a lehetõséggel! 😊
Nem lehet regisztrálni a játékot steamre?
Sokkal egyszerûbbé tenné az életem. Látnám, hogy cimbi mikor, hol játszik.
Nem ilyen egyszerû a dolog?
Fpocok
Ne akard tudni... annyit mondok, hogy egy análvibrátorral járkál.

Kijaza Vica??<#alien>

[IRAM] leader

Fpocok
Ha kérhetném, akkor ne kezdjétek a cod fikázását és vica versa. Köszönöm.
Aki új, és esetleg szeretne nevére szólo fejlécet, ami mutatja az ingame progressét, az írjon rám pü-t a katonája (ingame) nevével.

lac coo
BF3 publik szerver: "..Most megint mi az anyádért egyedül mész el az autóval ????...2

Kb errõl fog szólni 😄DDd

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

redmonk
micsoda megoldásaid vannak!bagoly mondja verébnek...
COD az a 4. résszel bezárólag jó onnantól nem hozza amit kell...ja és azért azt is játszani tudni kell (értelmes szerverre kell felmenni). BF-t nem toltam még nem is fikázom de biztos vagyok benne, hogy meg van a varázsa amiért szerethetõ...BF3-ban meglátom 😉

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

marha sok csapatmunkát lehet ám látni... kb. 10-bõl 1 meccsben. ha nem ismerõsökkel/haverokkal nyomulsz, akkor semmi értelme szinte.

ha nem késõ este kezdek el játszani, általában elsõ szoktam lenni, mert én nem agyatlanul lövöldözök, mint a többi, stathuszár idióta, hanem megyek foglalni/robbantgatni/védeni. medicet meg azért szeretem, mert újra tudom éleszteni a sok lámát😄 szalad mind elõre eszetlenül, szétnézni nem tud, aztán csodálkozik, hogy állandóan szarrá lövik.
ezen a néven találsz rám 😊

majd vegyél fel és egy sqvadba nyomulunk majd egyet ha van kedved 😊

lac coo
Engem az is 😊)

Meg mikor pofán lõnek RPG-vel, öten kempelnek egy szobában, de legfõképp , hogy mindenki leszar mindent csak a stat számít ....
Meg nem mozdul szinte senki, még ha 10 méterre van is az MCom-tól 😊))

Komolyan többre tartok ma már egy jó single kampányt, az AI.-nak több esze van mint az átlag usernek 😊)

De néha találok korrekt játékosokat is, olyankor látom milyen jó játék lehetne ez 😉

engem csak az idegesit mikor helivel köröznek a bázisunk felett.. az kibaszott nagy pofátlanság ...

lac coo
Fene tudja...
Régen mohában pl, volt egy maroknyi ember, egy zsebkendõnyi pálya, mégis több csapatmunka volt mint itt. 😊

Manapság minõsíthetetlen milyen színvonal van a multis játékokban.
COD legalább begyszerû mint a bot, nem tudja tönkre tenni a sok láma, BC2-õt igen .

ez csapatjáték nem agyatlan rohanás mert sokáig tuti nem jutsz

CoD csak a mászkálásról és a gyilkolásról szól, a BF változatosabb de emellet nehezebb is kicsit.
RedDevilsza
...hát azért az assault class az nem sokban különbözik egy cod játékélménytõl, de a másik 3 kaszt tényleg változatos.

lac coo
Pontosan hogyan?

Fpocok
Gép ellen csak a kampány van. Botok ellen csak konzolon lehet menni tudtommal.

kabel15
Sziasztok! Lehet olyat csinálni a játékban mit a korábbi részekben, hogy egy harcmezõre berak ahol a gép ellen kell harcolni bázisokat foglalni stb. Nekem offline ba kéne ez. De ha campain ra megyek akkor ugye elkezdõdik a sztori meg küldetések ide mennyek oda mennyek. Én pedig csak mászkálni szeretnék egy nagy pályán és vadászni.

BattleTag: kabel15#2672

ezt a játékot másként kell játszani mint mondjuk egy codot 😉

Jól mondod RAMyMamy 😊
Ha annyire jó játék miért BF-ezek? Azért játszok BF-el(is) mert megfogott, a pályák, jármûvek és a játékmenet( bár az utóbbi elég keservesen megy)
lol, mert egyszerre nem játszhat a 2 multis játékkal? nem fikázta a bf-et, hülye kérdést tettél fel.
nandorb
Ha annyira jo jatek miert BF-ezel?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Én kb. 10 percet játszottam a 2-vel...nem az én játékom,akkor kiderült.<#falbav><#vigyor>

[IRAM] leader

nandorb
jobb proci😊

roland4
Nem tudtok valamit ami feldobja az fps-em? A confing.ini dolog nem nagyon segített rajta.
csak tudni kell játszani és már is élvezhetõ.
Részemrõl a bc2 vel voltak gondok de már megszoktam... Nem kell fikázni mert neked nem megy a játék.
nandorb
LOL? Eppenseggel most toroltem le.. Hogy lehet ennyire szarul megirni 1jatekot nemtudom. Elkezdodik a kor lebombaznak, 2x meghallok ugy hogy a palya masik vegebol grantot dobnak es utana az utca kozepere 3ellenfel koze spawnoltat ez jatek? Nemhinnem az activisionek gratula en baltat fogok belevagni a fejukbe 1meterrol. Mert ez tenyleg vicc.

Mi az hogy most??...<#ejnye1><#hehe><#kuss>

[IRAM] leader

byzhouse
Nandor cod láma lett<#idiota><#gonosz1> tudom utálsz most 😄D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

dave9004
Na a szaggatás eltûnt, teljesen kilõttem msconfigban az avastot 😊
dave9004
updaterrel indítsd és a pb-t is frissítsd
sziasztok!

most tettem fel a gamet, és próbálnék szervert keresni de semmi. arról nem is beszélve, hogy egy csomó ideig waiting for datázik.

valami ötlet hogy mért van ez?
Erre találták ki az M136AT4-et. Ellene szórhatja a flare-t tonnaszámra. 😊

uHs Gerzson
Még nem az, visszajelzéseket dolgozzák fel.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

RedDevilsza
Dejó hogy azt nem vettem meg<#idiota>

Cris99
R11 patch még nem hivatalos? mert mikor anno felraktam 1-2szerver volt 😄

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

lac coo
Vietnamban naponta találkozom ezzel ! 😊

RedDevilsza
Hát nemtudom. Egy messze mozgó helit így is elég macerás betracelni. Szerintem bõven rajtamaradhatna a heli, a flare meg annyi lenne hogy annyival tovább maradna életben a heli ameddig +1 RPGt betöltök. Mert a mostani helyzet szerintem undorító, beszáll pár 50es egy blackhawkba és spawnon egybõl ledarálnak mindenkit. Jó, nem történt meg sokszor, de amikor igen akkor nagyon lerombolta a játékélményt.

BFBC2? Hagyd a fenébe a klánosdit, nem érnél vele semmit.
BF3? Keress klánt!
adam46
Sziasztok van most valamilyen klánba tagfelvétel?
a "flare",csak úgy mint az életben,a játékban sem nyújt kijátszhatatlan védelmet.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Morphin
Hát abból a szempontból valóban hülyeség, hogy leszedi...viszont a valóságban ugye a rakéta a "flare" miatt nem a heli után megy.Ha nem szedné le újra lehetne rá lõni...de így.Amúgy én észrevettem,hogy ha betracelem a helit és amilyen gyorsan csak tudok váltok rakétára és akkor lövöm ki mielõtt kiírná milyen messze van a cél.Így követi a helit a "flare" ellenére is.Szoktak nézni nagyokat amikor így lövöm ki a heliket.Tehát a "flare" szarság sem 100% védelem.Ami nem tetszik benne,hogy nagyon hamar újratölt...tehát nem elég,hogy újra kell tracelni még a rakéta is újra el van térítve.(hacsak nem jön be amit az elõbb felvázoltam)

,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"

Jim Morrison
2,3 MHz en nem is csodálom.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

De,van...nekem az elõzõ procim "csak" 2,3 Mhz-en futott alapból és akadtam.
A mostani 3 Ghz-et tud,simán fut.De az igaz,hogy a procinak is köze van közvetve a ping-hez.

[IRAM] leader