51658
-
csak a bc2-hez kaptam kulcsot -
A vietnamot nem a steamben aktivalod,hanem a jateknal a Reedem Code-nal kell beirni,es csak akkor tudod ha van kulcsod. -
hi lenne egy kérdésem:
nekem bf bc2 deluxe edition van meg amibe elvileg benne van a bf bc2 vietnam.De steamen hiába próbálom nem tudom aktiválni a vietnamot... valaki tudna segíteni?
-
írni LMG-vel azt hogy? -
pedig az LMG jóféle komplett squadokat írhatsz vele,ha jókor jó helyen vagy :D -
OWEN24 #49802 nekem még igazából nincsen meg. Assaultal és Engier-el van meg. Medic-el van kb 400 -
Növeli.
Én mindegyiket utálom. Kínkeservesen öltem velük 500-at, ezért:
-
OWEN24 #49800 az explmk növeli a gránátvető erejét is?
nektek melyik a kedvenc LMG-tek? -
lol -
OWEN24 #49798 Oké-oké :D
-
KaBuTo666 #49797 Na, kérem, kérem! Ne tessék már sértegetni Rambó urat!
Há hol marad a knife?
És a kígyó?
-
Plusszba még az RPG-vel is told !!! -
OWEN24 #49795 Ha google képkeresőbe beírjátok hogy "Rambo" kiad egy csomó képet ahol könnyű gépfegyvert használ. Jól látom, hogy legtöbbször MG3 és M60 van a kezében?
(Azért kérdezem, mert akkor ezekkel tolom :D) -
Rotyoka #49794 Van egy eladó Bad Company 2-m ha kell egy 27 es katonát is adok mellé, ha érdekel privát.
Ezen felül egy Bf2 Deluxe is eladó -
KaBuTo666 #49793 Pedig a mai fiatalok már általános iskolás időszakukban megtudják hogy milyen a "sniper" fegyver, elvégre manapság a "mese" az ilyen 30. századi robotokból és fegyverekből áll, 4 méteres sniper fegyverek is megtalálhatóak benne. Szomorú, de ez van. :D -
eugabesz #49792 Az hangzott jól...
de kijártam a 8 osztályt,nyugi.5 elsőt,meg 3 másodikat...
-
KaBuTo666 #49791 8.a -ba jártál. Úgy látom van egy kis memóriazavar. :D -
eugabesz #49790 Semmit az ég világon,de ha nem érted az élcet,tényleg hagyjuk... -
Gyuszopapa #49789 Az a 4X távcső a konzolverzióban van. -
OWEN24 #49788 köbö :D
Az mmn kgf, gépfegyver stb a visszarúgást csökkenti ill a célkeresztet kicsinyíti, nem? -
ezt benézted, az M95 7%-kal sebzi -
Ry0K3N #49786 Csak menstruálnak 0-24-ben, valahol le kell vezetniük a feszkót. -
OWEN24 #49785 Köszi a válaszokat és a cseszelődést is. Nemtudom mit ártottam hogy be akarsz szólni midnenáron, de mindegy. Okos enged... -
eugabesz #49784 Én nem láttam ilyent,igaz én a 8.b-be jártam....abban az osztályban nem fordult elő. -
Nálam is van néha ez a jelenség!!
Elég zavaró de ez van sajna! -
OWEN24 #49782 jah és a Snipert+ a fegyvereit csak példának hoztam fel, mindegyik osztálynál előszokott fordulni. -
OWEN24 #49781 Légyszi ne ilyen prvokatívan, úgy csinálsz mintha nem értenéd...
Igaz, hogy zavarosan írtam, de szerintem a lényeg kivehető.
Nem azt kérdeztem, hogy ki tud leszedni valakit távcső nélkül, kapáslövéssel vagy bárhogy hanem, hogy csak nálam van-e ez a probléma, de látom nem.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
-
gsg16 #49780 nekem ez a jelenség akkor szokott jelentkezni,amikor respawn után,rögtön belenézek a távcsőbe a fegyveren.olyankor 1-2 másodpercig rendesen "működik" a távcső,majd vissza vált egy olyan nézetre,mintha nem használnám a távcsövet. -
eugabesz #49779 Én úgy értelmezem,hogy neki mindenképpen kell a távcső,hogy le tudjon szedni valakit... -
Ha belenéz a távcsőbe semmivel nem kerül közelebb a célpont mint kellene. Sztem ez tök egyértelmű. -
eugabesz #49777 "távcső nem nagyít hanem ugyanolyan mintha csipőből lőnék, szal nem tudok leszedni senkit sem."
Kérlek értelmezd ezt nekem...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy tényleg leírták már a lényeget,a játék egyik hibája a sok száz közül... -
RAMyMamy #49776 ezen most mi nem volt érthető... ?
nekem is szokott ilyen lenni, habár az új patch-csel még nem sokat játszottam (kb. 1 óra), de ezek szerint nem sok hibát javítottak... -
ZiLi #49775 Értem mire gondolsz. Ez előferdül velem is ilyenkor rázummolsz még egyszer. A játék hibája ez is. -
eugabesz #49774 Kérlek szépen,semmi baj...nekiveselkedsz még egyszer és leírod érthetően.Mégis csak szóból ért a Magyar. -
OWEN24 #49773 Okés.
Amúgy csak nekem van sűrűn az a problémám, hogy amikor akkor ráközelít a célzóra, minha közelebb lenne minden és ezt gyakran visszadobja.
Pl a sniper fegyvereknél gyakran a távcső nem nagyít hanem ugyanolyan mintha csipőből lőnék, szal nem tudok leszedni senkit sem.
Kicsit zavarosan írtam, bocsi :D -
Az mázli volt.
40 mm alatt helikopternek egyetlen lövedék sem árt - érdemes lenne elolvasni a játékbeli leírásokat. -
Én GOL-al és M24-el is lőttem már ki pilótát repülés közben a heliből!
-
ZiLi #49770 A helit nem lehet lelőni kézi fegyóval max. ha már nagyon sérült és a te skulód az utolsó ami a robbanás előtt eltalálja (de akkor sem te lőtted le csak neked adja be a találatot jó esetben) de fölösleges ezzel kísérletezni. Csak M95-el lehet kilőni a pilótát. -
ZiLi #49769 Lehet hogy valamit buherált de FOV-ot én is állítgattam de ilyet nem tapasztaltam. Amikor lő lehet látni hogy bevillog az eredeti belső méret. -
RAMyMamy #49768 nem hinném, de ne az utasokat lődd ki, hanem a pilótát