Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
steam, origin: ACE_hun
köszi! akkor megoldjuk másképp.
öhm, valaki próbálta, illetve végigtolta a single-t? én a hétvégén megtettem, hát, nem volt annyira rossz, de túlzottan jó sem 😞
Boltban megvettem a játékot.
CD Galaxis, 50% leárazás, ha érdekel valakit, szept 11-ig éljen a lehetõséggel! 😊
Nem lehet regisztrálni a játékot steamre?
Sokkal egyszerûbbé tenné az életem. Látnám, hogy cimbi mikor, hol játszik.
Nem ilyen egyszerû a dolog?
Parasite Eve 2, best game EVER!
[IRAM] leader
Aki új, és esetleg szeretne nevére szólo fejlécet, ami mutatja az ingame progressét, az írjon rám pü-t a katonája (ingame) nevével.
Kb errõl fog szólni 😄DDd
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
COD az a 4. résszel bezárólag jó onnantól nem hozza amit kell...ja és azért azt is játszani tudni kell (értelmes szerverre kell felmenni). BF-t nem toltam még nem is fikázom de biztos vagyok benne, hogy meg van a varázsa amiért szerethetõ...BF3-ban meglátom 😉
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
ha nem késõ este kezdek el játszani, általában elsõ szoktam lenni, mert én nem agyatlanul lövöldözök, mint a többi, stathuszár idióta, hanem megyek foglalni/robbantgatni/védeni. medicet meg azért szeretem, mert újra tudom éleszteni a sok lámát😄 szalad mind elõre eszetlenül, szétnézni nem tud, aztán csodálkozik, hogy állandóan szarrá lövik.
Meg mikor pofán lõnek RPG-vel, öten kempelnek egy szobában, de legfõképp , hogy mindenki leszar mindent csak a stat számít ....
Meg nem mozdul szinte senki, még ha 10 méterre van is az MCom-tól 😊))
Komolyan többre tartok ma már egy jó single kampányt, az AI.-nak több esze van mint az átlag usernek 😊)
De néha találok korrekt játékosokat is, olyankor látom milyen jó játék lehetne ez 😉
Régen mohában pl, volt egy maroknyi ember, egy zsebkendõnyi pálya, mégis több csapatmunka volt mint itt. 😊
Manapság minõsíthetetlen milyen színvonal van a multis játékokban.
COD legalább begyszerû mint a bot, nem tudja tönkre tenni a sok láma, BC2-õt igen .
BattleTag: kabel15#2672
Ha annyire jó játék miért BF-ezek? Azért játszok BF-el(is) mert megfogott, a pályák, jármûvek és a játékmenet( bár az utóbbi elég keservesen megy)
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[IRAM] leader
Részemrõl a bc2 vel voltak gondok de már megszoktam... Nem kell fikázni mert neked nem megy a játék.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[IRAM] leader
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
most tettem fel a gamet, és próbálnék szervert keresni de semmi. arról nem is beszélve, hogy egy csomó ideig waiting for datázik.
valami ötlet hogy mért van ez?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
BF3? Keress klánt!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
A mostani 3 Ghz-et tud,simán fut.De az igaz,hogy a procinak is köze van közvetve a ping-hez.
[IRAM] leader