Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Waczkor
Srácok nem nagyon követem mostanában a topikot,meg a híreket a játékkal kapcsolatban.
Lehet tudni,mikor jön új map,patch bármi?

XBOX Live Gamertag:Waczkor

zotya10002
<#wow2><#violent>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

nem

-tRs-Landor

Szóval, Garand-ot senki nem használja (bajonettel)?! 😊

iceshark
Kössz az Armada-soknak hogy egy rohadt spawn-t sem lehet megélni anélkül hogy ne lõnének le 4 felõl, csapatmunka jah, ne álljunk inkább sorba lelövetésre?

Smithwarden
"Problemam" nincs...
Csak itt-ott erdekesnek tunik a pancelzat.
Nagyreszt normalisak a sebzesek, de peldaul a hatso resznel bal oldalon a lanctalp felett fele akkora a sebzes mint jobb oldalt es a honlapon is tobb ilyen kep van, hogy jobb es bal oldalon masok a sebzesek.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

És akkor most mi is a problémád?

Smithwarden
Igen, van oldalrol is kep:

Smithwarden
Logika Belam, logika...
En csak a sarga adatokra gondoltam persze.
(Ha mar irja bal oldalt hogy sarga-rpg piros-tow.)

iceshark
igen, azon a linken amit linkeltem #26495-ben!

akkor sorry...

nandorb
mar volt.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

nandorb
X-fire-el loggolj be bazze,

Logika elvtárs, logika.
Sárga RPG, Piros TOW...
Csak nem írta ki mind a két színt.

ugyan ilyen sebzésadatok oldalról vannak?

-tRs-Landor

bocs, de ez a topik magyar nyelvû... <#szomoru1>

-tRs-Landor

AntiHero

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Smithwarden
*mint BF2-ben

Smithwarden
Igen ez igaz.
Viszont ugy ertem hogy olyasmire is szamitottam BF2-ben, ha szembol pl a lanctaplra celzok akkor eleg 3 loves helyett 2 is, viszont BC-ben a kepek szerint bal-jobb oldalon es erdekes helyeken gyengebb/erosebb a sebzes:

Black Ghost
Bocs de én elvesztem a (nemlétezõ) vesszõk, pontok, nagybetûk végtelen tengerében.
adam46
Nincs az szarul megcsinálva, ha az elejét találod el, akkor többet bír mert ott több páncél van, de ha a hátulját célzod hamarabb fog felrobbanni, mert hátul van a motor, és ott nem vastag a páncél.

Az M1 Garand-hoz lehet bajonettet unlockolni?

Smithwarden
Ezek a tanksebzesek nagyon furcsak.
Olyan mintha csak osszevissza random helyeken lenne gyengebb a pancel.

Smithwarden
A gyoker jatekosok nagy reszben abbol is jonnek hogy szarul van a jatek balanszolva es hulyen vannak megoldva a szabalyok.
Olyan feeling van ennel a jateknal mintha nem jatszottak volna vele normalis teszterek vagy leszartak volna a DICE-osok par dolgot.

Smithwarden
Katasztrofalis hogy minimalisan sem tudsz megfogalmazni par egyszeru mondatot.

SubZero911
Mi a meredt pén** van a szerverkeresõvel. Csak nálam hülyült be? Nem talál egyetlen szervert sem és kihajigál...

\"I must something to say : Better to burn now, than fade away\" Favorit enemy : [He lied]We died

Drang
Gyertek játszódni Battlefield.hu szeróra... vagy Szurkolni CB OC-n! 😄

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

hello all nem lehet érteni na akkor elmagyarázom a hátha megérted gyertek HC szervere játszani mert a külföldiek lófaszt se érnek na most megérted csak azért írtam mert sokk kezdõ kerüli a HC ES KÉNE EGY pár GYEREK AKI TUDD JÁTSZANI CSAPAT GYILKOLÁS NÉLKÜL ami nem nagyon megy legalább is a mostani szerveren ami elméletileg magyar csak így mire beírtam vesztetünk pontot , ezek szerint túl sokk értelmiségi és szájbarágósan kell elõadni mert nem fogja fel ezen sajnos nem segíthetek 😞((((((((((((((((((((
igen

-tRs-Landor

Igazabol miert torlod? A mondanivaloja miatt csak nem, mert azt szerintem te se tudod megfejteni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nekem ez a második 5970-em. Az elsõnek visszaadták az árát 3 napon belül, mert szar volt... <#vigyor5>

-tRs-Landor

SZEG007
Nekem soha nem volt Nvidia kártyám , de Ati-val azon kivül hogy 1-2 játékba alcsonyabb FPS-eket produkált mert nvidia-ra irták a játékot nem volt semmi problémám,(hozáteszem van olyan játék ami Nvidian megy lassabban kicsit, mert Atira optimalizálták)
Persze BC 2 kivétel itt néha villognak a texturák de mit várhat az ember egy bughalmaztol.

ez ilyen, ez nem köszön :Ð

-tRs-Landor

Jut eszembe: A balra csuszo hangra van valami megoldas?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

gbc csabika
Nekem eddig 4 Ati kártyám volt. Egyikkel sem volt soha semmi gond.

A high textúrán a mûanyag csillogás szerû dolgot ki lehet valahogy kapcsolni?

-tRs-Landor

Na, erre kidobtak szegeny hd-t.

Sziasztok!

Nekem is ATI-m van, engem eddig 2x vagy 3x dobott ki az asztalra.
Mindig firssitem😄X,ati driver(10,5béta)PB.

4870-em van, és semmi gond.
supersunday
Elvileg csak dx9ben csinálja, de ott minden kártyával.

sziasztok!nekem az lenne a kerdesem,h a plexis gepityuknal csak atival nemlehet kilatni?mert haveromnak 260gt je van azzal siman kilatni.4850 emel meg nemlehet.valaszotokat elore is koszonom
nandorb
Hogy lehet megcsinalni hogy automatikusan a rush-rol conquest-re dobalja a modokat a szerver,vagy olyant meg nembir a szerver?

mNzJean
Anno a Bf vietnamban , a BF2 ben , a 2142 ben ts-n mindig hallgattam az ATI-sok siránkozását a fagyásokról és az asztalra dobálásról , nekem az akkori nvidiámmal soha semmi ilyen gondom nem volt . Most van, de ez a játék minden kártyával szarakodik .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

dronkZero
De, a textúrákat oda tölti. Igaz, nem a GPU teljesítménye, hanem a RAMé számít, és az sem sokat, de az nem jelenthetõ ki, hogy semmi jelentõsége nincs.

Emellett a textúrákat Low-ra téve gyorsabban betölt, mint High-on.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

TDC Geronimo
ATI vga driver miatt volt hosszú a töltés dx10/11be. Most jött az új beta driver ami megoldotta, azt írják.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

0Fritz0
Négy maggal és ATI-val is van néhány játékos, akik már bütykölik az M-COM-ot, mire elindulok.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A vga- nak semmi köze a pálya betöltéshez, a Hdd, RAM ill. a Cpu- nak inkább.

HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.

Rage47
hát kb. igen 😄