Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iceman
Én ugyan nem, és azért jobban szeretem, hogy itt nem a föld alá építik a házakat 😉
(értem amúgy, hogy mit szerettél volna írni)

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

<#nyes> <#eljen> <#taps> <#pias>

Aki vidékieket ócsárolja annak pedig <#mf1><#mf1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Iceman
Csacsi, csacsi 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Még idézni sem tudsz rendesen...

"Az a te bajod, hogy sokat voltál vidéken! Nem fejlõdött ki az agyad!"

FlyHigh
Én is vidéken lakom, de legalább normális levegõ van, házunk felett erdõ, nem szart eszem, hanem igazi ételt, borért is csak a szomszédig kell menni.

Thrash \'Till Death

:-D

Tatyla
mondjunk egy paraszt mondatot hogy benne legyen a mennyi,az ennyi meg az annyi szó...

.....

ki kéne már mennyi a disznyónak ennyi annyi...<#idiota>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

MR ME
van 1-2 mocskos disznó, de embernek valja magát :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Muparaszt! Pfujj!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

0Fritz0
Nem disznó, hanem desznyó.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az attol fugg. Diszno van?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

MR ME
én kertvárosban lakom, itt nincs 10 lépcsõ a lakásig, akkor már nem is lehetek menõ városi <#rinya>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Pesten szulettem, az eszaki hatarszelen nottem fel egy kis faluban, majd a kozeli kisvarosban, es mar vagy 15 eve az oszag kozepen tenyeszek egy nagyobbacska varosban.
Ha' Maunika identitas valsagom van! <#help>

SötétBarom
😄DDDDD

Errõl eszembe jut, amikor egy csaj egy fesztiválon elpanaszolta, hogy feltörte a gumicsizma a lábát. Mondom ennyire nem lehetsz városi, bazdmeg <#idiota>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Nekem a legviccesebb az volt amikor egy pesti csávó azzal büszkélkedett, hogy hány kék busz áll meg a házuk elõtt... Aki teheti inkább az aglomerációba költözik. Szóval nem menõ városinak lenni. (Mondom én a 1,5 éve exvidéki bp-i (200km, nem aglomeráció))

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Birom a varosi figurakat, akik valamifele elitnek erzik magukat, mert az o lakasukhoz tiznel tobb lepcson kell felmenni.

darki81
mondjuk te sem voltál az az értelmes gyerek, régrõl emléxem hogy tesem tudtál normálisan beszéllni 😄 shitwarden XD (de énsem) ^^

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

darki81
azért ilyen mert tulsokat volt vidéken, csak a parasztviselkedés megy szegész iqfightergyereknek XD

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Hülyeséget beszélsz tezsvírem', mit vársz, hátbaveregetést? :-)

GanXstaZolee
off:
Én anno ezért vettem nvidiát, próbáltam amikor kijött 1900as sorozatot, 1950-et is, CF-ben is aztán mivel valami vagy nem támogatta a CFet vagy az ati driver volt szar, maradt a single kártyás megoldás és nem is lesz többet dupla.

Smithwarden
Hagyjuk inkabb a "beszelgetest" sztem.
Gyomorforgato ez a mindenkit lekezelo stilusod.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

MR ME
nekem az van, és kékhalál 😄
mind1 megvárom míg kijön hivatalosan a nirmális oldalon am is mindig onnan rakom fel, csak most gondoltam meglesem, hát nem kellett volna 😄

Fpocok
Nekem gond nélkül felrakta és nem volt gond, csak nekem nem 5xxx van. Így felraktam a lehetõ legjobb drivert ami egyelõre van. 10.3b

Parasite Eve 2, best game EVER!

"Note! This driver is provided as is and is not supported by AMD. It has not completed full AMD testing, and is only recommended for users experiencing the particular issue described above. This release is not supported by ATI Radeon™ HD5800 Eyefinity 6 series of products."

MR ME
kártyákkal nincs baj, a driverek a kutyaszarok...mondjuk nekem semmi gondom am BF-el se, nagyon ritka bármi grafikai bug

GanXstaZolee
jók ezek az ati kártyák na <#idiota>

MR ME
felraktam, 2x kékhalál majd rendszervisszaállítás a régire, bátran ajánlom mindenkinek!

[UNQL]Echo
Ez dicseretes.Akkor vegre atterhetnek a tobbi idegesito hiba javitasara <#buck>

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

Fpocok
Azt írták twitten, hogy a 4800 hoz jön jövõhéten... de remélem úgy értették, hogy a 4xxx hez!

Parasite Eve 2, best game EVER!

Beers
Akkor már linkelhettél volna!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

MR ME
hát hivatalos oldalról még nemigen tölthetõ a 10.4, most néztem...

iceshark
"ATi ATI Catalyst™ 10.4 Hotfix is available for Series 5 cards now (Series 4 next week) and fixes slow BFBC2 loading times. www.ati.com"

szóval kint van az ati 10.4 a raden 5ezres szériához(4ezreseknek jövõ hét) ami javítja a bfbc2 lassú betöltését 😊

végre! 😊

Beers
Sajnos nem jött be....

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

koschwarz
szia! rég nem láttunk.

azt hittem ez így is marad<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Mit szeretnél kicsicsíra?

Hát ezért kéne latencyt kiírni, nem kibaszot pinget...
Abból szépen lehetne látni, hová érdemes menni...

Maak
Tracer, megfestheted vele az ellenseges jarmuveket es ha a pilotanak is masodlagos tuz van berakva akkor kap egy hellfire raketat ami ramegy at altalad megfestett celra.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MR ME
ezek full random hibák, nálam is van h sose adja be egy találatom se, máskor meg minden normális és szétszedek mindenkit, mert neki nem adja be 😄

am nálam pl bf szeró tegnap normális volt, elég jót toltam ott, kevés GL és m60 társaságában

Iceman
Tracer.

Narxis
rakéta?

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Hali

Harci heli (nem tudom melyik) másodlagos tüzelésre kilõ valami kis baszt, az mi? Tudja valaki?

0Fritz0
"szóval valahogy azon a szerón nekem van egy majdhogynem állandó késés, amit a pingem elvileg nem indokol."

A ping mérés is bugos.
Csak akkor láttam felkúszni, amikor leszakadtam a szerverrõl.
Egyébként mindig ugyanannyit mutat.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

koschwarz
na igen, de egy csomó más szerveren meg kifejezetten normális minden.

pl. a trs szerveren eddig nem volt ilyen problémám.

Ez nem szerver függõ, valamit elkúrtak, de azt nagyon. Pont ilyen miatt léptem le egy szerverrõl, de a másikon is ez volt. Én is érzékeny vagyok az ilyesmire. Sõt, egyik serveren meghalt a csóka, de se találatjelzés, se pont, semmi.

iceshark
én helit lõttem így le, de az enyém nem késett hanem sietett 😊 rálõttem alulról elment felettem az rpg robbant mögötte a heli meg leesett 😊 ki érti ezt?..<#nemtudom>

Így megnyugszik a pici lelked?
Tényleg nem értem. Ha pont a lánctalp felett találod el 55, ha pedig azt a baszott vastag páncélt, akkor 28. Mi a baj is ezzel?

Husimoto
Tegnap meg tegnapelõtt nekem is ugyanez volt, sõt a klántársamnak is egy pár szerveren. Közelrõl soroztam az ellent és még csak találatot sem jelzett, de az is lõtt és az sem talált. Álltunk mind a ketten néztünk egymásra én röhögtem és közben próbáltam szurkálni késsel, persze õ is. Azt egyszercsak a semmibõl neki bejelezte a találatot és meghaltam. És nem ez volt az egyetlen ilyen szitu. Persze nagy XD-zések voltak. Aztán kerestük egy másik szervert ott meg semmi gond nem volt. Szóval megint a szokásos elbaszások valszeg. 😄

Crem
Utobbi idõben volt nekem sok ilyen. De nem csak 1 serverre jellemzõ. Látom a találatot, de nem történik semmi. Volt,hogy a hummer mögé löttem jóval rpg-vel és felrobbant. Ellenben,mikor a tankot löttem meg,még találatot se jelezte.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

koschwarz
érdekes, most már a 3. alkalom után egyértelmû számomra, hogy a bf.hu szerón egyszerûen nem tudok senkit eltalálni 😊 esek-kelek.
tendenciózusan, egyszerûen még ha közel is vagyok az ellenfélhez és egyértelmûen rá célzok, sokszor még a találatot sem jelzi ki, máskor meg egy soti lövés és egy fél tárnyi lövedék találatjelzése után sem bír meghalni. valamiért ott iszonyatosan késik nekem az egész, pedig alapvetõen jó a pingem, bár észrevettem hogy sokszor felugrik a kétszeresére is...hol van ez a szerver?

mindenesetre tudom, hogy nem képzelgek, mert annyira egyértelmû. sõt, tegnap pl. volt véletlenül egy olyan killem, amikor sotival az ellenfél ELÉ lõttem bénázás miatt (totál nem kellett volna eltalálnom), és mégis kill lett belõle. én lepõdtem meg a legjobban.

szóval valahogy azon a szerón nekem van egy majdhogynem állandó késés, amit a pingem elvileg nem indokol.

trident
Elvileg jövõ héten jön az R7-es kliens és az R10-es szerver. Banner/weboldal/összes magyar fanoldalon megtalálod a hírt.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."