Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Inkább a 4magra tippelnék!
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Itt is csak a lassú pályabetöltés a gáz, ha az igaz egyáltalán, hogy attól van...Bár én nem látom az összefüggést, de attól még lehet.
Az, hogy technikailag nyomába sem ér az nvidia nem kérdés, ezen felesleges vitatkozni, meg kell kérdezni egy szakembert, vagy olvass el pár cikket.
Mert amikor széjjelkúr az ideg, hogy baszakszik a játék, akkor nézegethetek megnyugtató teszteredményeket? Vagy hogy?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
de valamiféle tudatos vásárlói dacból persze biztos érdemes atit venni... <#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Magasan ver mindent az ati....
Nem, semmi közöm nincs az nvidiához 😊
...suicide -10 pont EPIC FAIL... <#vigyor>#vigyor>
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
akkor inkább megtartom
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
egyébként nekem sem szokott .
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
új vid kari...
van egy eladó 4850(512),ha érdekel vkit...😄
Sõt, a másikban van tank damage...
De hát azt nem te szúrtad be, nyilván az szarabb...
Persze biztos lesz majd FPS növekedés, de annyira sok nem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
HUN4CE Clan Server, Razer Deathadder V2 + Microsoft Sidewinder X6,Gigabyte P55-UDL3, Intel I7 860@ 3,2Ghz, 2*2Gb@ 1.8Ghz Ram, Gigabyte GTX 560Ti So, 500Gb WD Black, Win7 64bit.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
A minap egy csipás rohant felém, XM8-cal soroztam a hasát vagy két másodpercig, ami vagy 700-at lõ egy perc alatt, de elért és elvágta a nyakamat. Az életereje 45% volt 😮
Oké, hogy LMG, de nehogy már ne találjam el vele, amikor betölti elõttem a teret és egyre nagyobb lesz.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Vagy pl. telibe lövöm a tankot és a lövedék lepattan róla és függõlegesen elszáguld felfelé 😮 Ez mi a rák?
Egy csipás csapattagom egymás után négyszer is kilõtt, valami miatt jól szórakozott ezen. A következõ körben már magához tért és csillogtatni akarta a mesterlövész tudását, de szerintem máig nem jött rá, miért halt az átlagosnál gyakrabban. Folyamatosan ráspawnoltam és fejbelõttem a tracerrel. Ettõl neki semmi baja nem lett, kivéve, hogy egy piros villogó fény telepedett rá ä sisakjára. Innentõl meg akármilyen jól rejtõzött, hamar leszedték.
Nemes bosszú, ráadásul ez nekem pontlevonással sem járt. <#mf1>#mf1>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
<#eljen>#eljen>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Amugy a legidegesitobb tankos bug nalam a tavolsag limit a lovedekek robbanasakor. Probaljatok ki hogy berakjatok a zoom perket es elkezdtek egyre messzebbre loni. Egy ido utan ugyanott latod a robbanast hiaba emeled egyre feljebb a csovet. A legjobban Arica tamadoban lehet ezt latni mikor szet akarom kapni az A pontot Abramsal. Es ez megvan mas jarmuveknel is, pl. az AA tank es a kishajo granatvetojenel is. Egy adott tav utan ugyanott robbannak a lovedekek, teljesen elbizonytalanitja a celzast.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Jelenleg Nvidia 8600GT kártyám van, pénzszûke miatt jelenleg csak Nvidia 9800GT -re telik 😞
Eddig 35-50 volt az FPS -em, szerintetek jelentõs különbség lesz, ha beteszek egy ilyen kártyát a régi helyett?
Csak értelmes válaszokat várok, fikázásokat nem. 😊
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
[IRAM] leader
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Hat igen, nem art ha van egy lovesz/javito a tankban, egyedul kisse nehezkes loni -tankra, majd a gyalogosra aki a sziklak mogul jon es mivel splash nem nagyon van igy max ha telibe lovom akkor hal meg, es kozben meg javitsak is mert barmikor johet ram a mortar strike <#wilting>#wilting> hiaba na, nehez a tankos elete <#hehe>#hehe>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774