Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
hm grat 😄 legszívesebben én is bf eznék :/

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Na, ezektõl a rövidítésektõl hullik ki az a kevés, még meglévõ hajam is...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Igen, és ma már meg lesz a 38. szint is.
Gyakorlatilag csak Squad (Osztag) Deathmatch van a napi menün.

A tegnapi, ominózus meccs például 25876 pontot hozott a konyhára , így szépen meglódult a fejlõdésem.

"Lol volt a tegnapi movie. Cool volt ahogy a fõszereplõ smashingelte a fõ bosst."

Vagy:
"Mondtam a gyereknek, nem akarok bunyót úgy hogy GTFO." xD
IMYke2.0.0.0
Nem neked készült a magyarítás - tény.
Ebben az esetben pedig ne fikázd! Örülj, hogy Te akkora ász vagy angolból, hogy már a gondolataid is azon a nyelven fogalmazódnak meg - hiszen, számodra, az amúgy egzakt, pontos magyar jelentéssel bíró angol szavak jobban hangzanak, mint a magyar megfelelõik.

A hozzád hasonló fiatalok beszélnek így:

"Lol volt a tegnapi movie. Cool volt ahogy a fõszereplõ smashingelte a fõ bosst."

Gratulálok.

IMYke2.0.0.0
Na, megjelent a másik...

"Total kills" - ennek magyar megfelelõjét próbáld begyömöszölni egy 12 pixelszer 24 pixeles téglalapba.

Szólj, ha megy!

RedDevilsza
"összes gyilok"<#idiota>

szomferi
*normálisan

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

szomferi
én alapból le se fordítottam volna, pont az ilyen gyökér magyar hangzás miatt 😄
egyszerûen nem lehet normális lefordítani egy ilyen játékot szerintem

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Jim Morrison
Hú, te aztán mész föl a lvl szinteken 😄 már 37es?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

nandorb
Akkor meg torolje ki teljesen, a documentsnel is,es ugy telepitse fel hogy e vegen ne crackelje.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

IMYke2.0.0.0
"SQ DM-en egyáltalán kapsz Ace-t?"

Kapsz.

"rohamkarabély hatékonyság, te jó isten 😄"

Szólítottál? <#ravasz1>
Amúgy meg találj ki okosabbat! "Assault Rifle Efficiency"

Ragamofi
Garantálom, hogy tényleg megvette!!😊

Origin: Brandter55

szomferi
SQ DM-en egyáltalán kapsz Ace-t?

rohamkarabély hatékonyság, te jó isten 😄

IMYke2.0.0.0
Amúgy, videóm is van a végeredményrõl.

IMYke2.0.0.0
Sajnos, a Stat Verse szerint sem kaptam meg.
Korábban is csak 4x Ace Pinem volt, most is annyi van 😞

nandorb
Ha jobbra tekertel volna teljessen akkor legvegen lathatatlanba biztos lattad volna az ace pint, neha nem mutatja csak irja. Bugos szegeny...

IMYke2.0.0.0
Mi a büdös ló...nak nem kaptam Ace pint ezért?:

Végignéztem a kapott jutalmakat, és nincs ott!
Arany csillag: 3x
Bosszú dísztû (200 pont): 2x
Bosszúálló dísztû 100 pont): 1x
Dögcédula: 9x
Nemesis dísztû (200 pont): 3x
Mesterlövész dísztû 100 pont): 3x
Gyilkosság segítség dísztû (100 pont): 2x
Gránátvetõ hatékonyság dísztû (100 pont): 1x
Késelés hatékonyság dísztû (200 pont): 1x
Kézifegyver hatékonyság dísztû (100 pont): 4x
Mesterlövész karabély hatékonyság 100 pont): 2x
Robbantás hatékonyság dísztû (100 pont): 1x
Rohamkarabély hatékonyság dísztû (100 pont): 9x

WTF?!

nandorb
Ha megvette volna akkor mozogna, rendessen felkene crackelni es nem lenne gond...

Ragamofi
Sziasztok! Eggyik haverom, nemrég vette meg a játékot, és az lenne neki a problémája, hogy nem mozog neki semmere az egér!!:S Vmi megoldás??

Origin: Brandter55

IMYke2.0.0.0
Mindez egyszerre - játékmódtól, pályától, helyzettõl függõen.

Játszunk...<#vigyor1>

[IRAM] leader

Nektek mi az elsõszámú pont szerzõ taktika? Öltök, vagy inkább jármûveztek( kilövés, javítás, vezetés)vagy gyógyítotok ?
szeptember van.
nandorb
Ottvan 2010 oktober... Mit akarsz fel eves videoval?

pedig nincs a DE-höz vietnam kód :C
http://www.youtube.com/watch?v=Dq00O3cyKas

Neked hallgass a neved,kurafi...<#ejnye1>

[IRAM] leader

Nem érdemled meg, hisz visszaéltél pocok bizalmával. :-(
Most oda a szép kis piros fejlécem...<#rinya>,pedig milyen f@sza gyerek kinézetem volt úgy...

[IRAM] leader

Fpocok
Ja. Elkúrtam.

Parasite Eve 2, best game EVER!

<#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk><#csodalk>
Na de szabad ilyent??...nekem mindenhol ez a nevem.A Harcimókus a fiam karaktere,de õ nem játszott vele,így most én bitorlom.

[IRAM] leader

IMYke2.0.0.0
Igen.

Fpocok
Sry, most nézem, hogy véletlenül letöröltem a piros fejlécedet. Visszarakom a rendeset. Ez a neved statverse-n is?

Fpocok
Igen.

még az alapjáték elején tartok. ott japános hadszíntéren kezdõdik. de a tyúbon nézem a multis videókat, ott meg modern hadszíntéren játszódik. akkor most hogy van ez, a történetben is idõben elõre fogok jönni ?

Ez így van....nagy baromságot kérdeztél...<#nyes><#vigyor5>

[IRAM] leader

Fpocok
Van az alapjáték. És van a vietnam, ami egy kiegészítõ. Ha deluxe editiont veszel, akkor abban benne van a vietnam is., de ha csak alap van, akkor nem tudsz.

nagy baromságot fogok kérdezni sztem, de az alapjáték is vietnámos ? most indítottam el. azt hittem a bfbc2 vietnam egy kiegészítõ. hogy van ez ?

Egyenlõre ez,mert a legújabb még csak "béta" tesztelõs fázisban van...várják a visszajelzéseket,csak azt tudnám kitõl,hiszen összesen 10 szerver elérhetõ ilyen tesztelõs pach-el,azon is alig lézengenek...

[IRAM] leader

mi az utolsó elérhetõ patch hozzá ?

én ezt találtam :

BFBC2_PC_Client_R10_602574_Patch

de ajánl ettõl újabbat is indításnál, pedig 2,4 giga volt

mi a vége ?

DarkSector
oks thx.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Ugyanannyi.

DarkSector
bocs de hülye vagyok, nah nekem Originre van meg...miért kérdeztem steam-et nemtudom. 😊
Szóval Originre is még ilyen drága?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Fpocok
Most épp nincs akció. 13 euró.
De csak akkor tudod felrakni, ha az alapjátékot is steamen vetted meg.

DarkSector
mennyi lehet most a legolcsóbb steames vietnam?

Fpocok
És megjegyzem még... vannak olyan játékok, amit attól függõen, hogy hol veszed, lehet steamen regelni. Pl megveszed MO-i boltban, azt nem lehet regelni. Ugyanezt a játékot ha megveszed mondjuk GMG-n, akkor be tudod regelni steambe. Kiadótól függ.

Fpocok
CODMW2 CSAK STEAMMEL megy. Vannak ilyen, úgynevezett STEAMWORKSös játékok, amiket bárhol is veszel meg, steamre kell regelni, oda rakja fel, steam accountra.

BC2nél úgy volt, hogy csak az ott megvett példányokat lehet beregelni oda.
Esetleg próbáld meg non-steam gamekent felvenni, hátha lesz STEAM overlay alatta.