51658
  • IMYke2.0.0.0
    Nem akarok flamelni - nekem ez volt az első benyomásom - majdnem rosszul lettem a színkavalkádtól, a követhetetlen, kivehetetlen és ízléstelen környezettől, és persze a rettenetes hasalás megoldástól... nélküle gyakorlatilag sétáló agyaggalamb az ember, vele pedig egy lazán sétálgató vöröshangya is gyorsabb...

Közben pedig egyes tárgyak törhetetlenek [bedeszkázott ablak csak kilőhető], mások meg ráleheléstől is megadják magukat.

Stb. stb.
  • gsg16
    a zene tényleg fos.és akárki is csinálta a videót,szeretni fogják majd bf3 szervereken,ha ott is majd így fog campelni,és spawnkillerkedni,mint a videón.
  • strebacom
    Miért okádék a beta kifejtenéd....
    ??
  • Ry0K3N
    csinálj egy battlefiled heroes accountot
  • OWEN24
    Valaki segítene megszerezni az M1 garandot? Nem akarok semmit elcseszni.
    Jah és ez ingyenes, nem?
  • szomferi
    nem is értem hogy lehet ilyen kibaszottulfosokádékbékaseggealatti idézőjeles zenét alá tenni... aki kitalálta ezt a fos dubstepet, fel kéne akasztani...
  • IMYke2.0.0.0
    Rossz topik. A zaj meg - rettenetesen - fos, ami alatta van.

A béta is okádék - volt szerencsém hozzá, havernál [egy karaktert viszünk ketten].
  • KaBuTo666
    Rossz topik. A zaj meg fos, ami alatta van.
  • Fpocok
    Rossz topik. A zaj meg fos, ami alatta van.
  • mark24842
    Remélem tetszik :D
  • mark24842
  • KaBuTo666
  • Szabi1991
  • KaBuTo666
    klánban
  • Szabi1991
    jé, te is az Invalid klánba vagy ?
  • OWEN24
    Miért ugrik fel hirtelen a cpu használatom 99-100%-ra játék közben?
    kb 1 percre, és ekkor a pingem is hatalmas.
    Általában 60% szokott lenni.
  • strebacom
  • KaBuTo666
    Amúgy ilyenkor az emberek miért nem lépnek le? Vagy legalább az a csapat aki ellen van a bot...én amint látok egy botot, viszlát.
    Nincs stressz. Nincs idegesség. Nem kell sör.
  • strebacom
    Ki ez a csaló farok ??
  • OWEN24
    Köszi!
  • Metalmilitiakid
    ha van altfire nevű cucc berakva a kithez
  • OWEN24
    UAV-on , hogy lehet a gépfegyvert használni?
  • JaSoN HuNTeR #49825
    laptopon keresztül telepitettem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Olyannyira nem tiltják, hogy a legutolsó - Client Patch R11 - ki is vették a védelmet a játékból. Mind a STEAM-es, mind más formátumban elérhető játékok esetében már nem kell DVD az indításhoz - függetlenül attól, hogy milyen telepítési módot választottál.
  • JaSoN HuNTeR #49823
    Köszönöm szépen a választ. Csak kiváncsi voltam hogy nem-e tiltják le az accountot ha tört vezióval játszom, de ezekszerint nem. :)
  • eugabesz
    Igen,a kód a lényeg...lehet akár virágbolti verzió is...
  • JaSoN HuNTeR #49821
    Üdv.

Lenne egy fontos kérdésem hogyha letöltöm a Battlefield BC2 DVD5 verziót és felrakom utána tudok vele neten játszani?
    Van eredeti müködő accountom mivel megvan az eredeti játék de nem tudom telepiteni gépre mivel nincs DVD lejátszó a gépembe...!

Megoldást keresek. Nincs kitől kölcsön kérjek DVD lejátszót.

• RoboKutya78
    köszke most már talán menni fog a letöltés:)
  • nandorb
    Originre lepj,be ottt a Store-nal meny a free games as a Battlefield 3 Beta-nal Get IT now!
  • RoboKutya78
    Ez az oldal totál csőd :)
    http://www.battlefield.com/battlefield3/1/beta#
    Vajh mért:)
  • RoboKutya78
    Srácok tud valaki segíteni
    Bf3 béta tesztre hogyan lehet bejutni elvileg a mai naptól lehet ha jól értesült vagyok.
  • Metalmilitiakid
    a BFBC2Updater.exe vel indítsd a játékot és utána ha az update lemegy mennie kell
  • RAMyMamy
    felraktad a legújabb patch-et?
  • skynny
    Sziasztok!Egyik napról a másikra "eltűntek" a szerverek vagyis 10-15-nél többet nem talál a game.Találkozott más is ilyen jellegű problémával?Ha valaki tudna "okosat" mondani előre is köszönet érte!
  • Fpocok
    Aki tőlem vette a BC2-t (Aullah katona volt rajta) az írjon rám, Ő tudja miért...
  • RAMyMamy
    nem kapsz hozzá automatikusan kulcsot, már páran leírtuk

ea supportnak kell írni, ha jó kedvükben találod őket, esetleg aktiválják neked / adnak kulcsot
  • Metalmilitiakid
    problem solved, szabad terület 0 XD
  • Metalmilitiakid
    Mivan most ezzel a frissítéssel, mert töltötte le a rendszer, aztán kidobott egy hibát és leállt.
  • Fpocok
    Elvileg a DDE-ben benne van vietnam is.
  • byzhouse
    bocsánat nundi,hogy lehagytam 1 betűt,de te tökéletesen tudsz magyarul és kijavítod a hibáimat... ja várjál minden második mondatod értelmetlen(nem kell a kifogás,hogy szerbukránrománhorvátszlovák vagy thx)