Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ezzel a lámaneveldével kapcsolatban: Nálunk senki sem láma, senki sem noob, senki sem haszontalan. Mindenki egyformán fontos.
Leírtuk már itt is, mi NEM VAGYUNK KLÁN. Közösség vagyunk. Nem célunk versenyekre járni. A cél elejétõl fogva az, hogy legyen hely, ahol játszhassanak a magyarok egymással, és külföldiekkel egyaránt.
hitman011-gyel kapcsolatban pedig annyit, hogy nyugodtan játszhat és játszik is a szervereinken, s remélhetõleg minél többször aktívan kiveszi a részét a csapatmunkából, s nem csak a dombtetõk kirányaként emlékezhetünk rá 😊.
BFBC2: r-chee [HUN]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ha megoldható, akkor szeretnék kérni egy fehér színû userbar-t. Krapek néven játszom.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
Mi a f@szt csináltam nem tudom 😛 Talán leütöttem vele ? <#nemtudom>#nemtudom>
<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Az persze tény, hogy ti a szervert lámaneveldének tartjátok, engem meg felcsesz, hogy egy támadó csapat nem mozdul a környezõ dombokról.
Egy normális szerveren a szerver adminnak kellene beírnia, hogy no camp, vagy kick. De ti kifejezetten ezt támogatjátok, sõt a PH klántagú játékosok nagy része is ezt teszi (persze pont tegnap volt egy kivétel azthiszem pont te, akivel végiggyalultuk õket). A legnagyobb vicc pedig az volt, amikor megkértétek a jó játékosokat, hogy kerüljék a szervert. Normális helyen úgy könyörgik oda õket...
"A szervereken csalásnak, káromkodásnak, személyeskedésnek, másik egyén vagy csapat teljesítménye ill. sniper, tank stb. fegyver használata miatti hõbörgésnek helye nincsen! Az imént leírtak miatt kidobás (kick), többszöri figyelmeztetés esetén bannolás járhat!"
Ezt szem elõtt tartva mellõzd a vulgáris, játékostársaidat sértõ megnyilvánulásaidat, és kultúrált módon írogass be. Amennyiben a fent leírtaknak nem vagy képes megfelelni, viseld a következményeket.
üdv.
BFBC2: r-chee [HUN]
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
mondjuk az határozottan feltûnt, hogy ezekkel úgy általában nem törõdik<#hehe>#hehe> inkább csak a killekkel (mittomén, inkább messzebbrõl egy dombról öldösi az mcomot védõket, mint hogy élesítené). ugyanakkor ennek is megvan a haszna, szóval...<#nemtudom>#nemtudom>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Pubon én is kritizáltam már sokat a játékstílusát. Bevallom, amikor Port Valdezen védõként GL spammelt a domb tetejérõl, akkor le is faszoztam. <#vigyor2>#vigyor2>
Remélem nálunk már normálisan tolja (no m60, no gl /esetleg pubon a házak ellen/, meg néha egy kicsit az m-comokkal, zászlókkal is törõdik). Amúgy úgy tûnik jól játszik.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Ranked nem lehet jelszavas.
Ergó a war (jelszavas) nem ranked.
Ott a pont
Logitech Hardware Tester
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Ott persze max kilõni lehet õket még azt is csak nehezen, de kijelölni vagy vagy akármi mást csinálni velük nem lehet.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9
Inkább velünk legyen mint ellenünk ...
Buksikám , sajna ön nem nyert .....
SBZ:
Amint sikerült utolérnie egy fikuszt szellemi szinten
kfa:
Nyugi, át lesz nevelve 😛
kíváncsi leszek, hogy ebbõl mi sül ki <#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
-----------------------------
Buksikám , sajna ön nem nyert .....
<#hehe>#hehe>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A stat-oldalak meg nem jók semmire. Az M1 Garand killeket nem is számolja. 😊
A korrupció mindent elvet meggyõz 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De én sem értem teljesen a dolgot, tsen is folyamatosan megy az M60 fika. Gondolom kellett az ember a 8on8hoz, mert páran nem nagyon warozunk amig nincs rendes war mod hozzá.
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
[IRAM] leader
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Gigabyte Z77X-UD5H, Core [email protected], 16GB RAM, ATI HD7800 1GB, 2x Samsung 830 SSD 120GB, DELL U2711 2540*1440, Logitech G19&G500&Belkin n52te