Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

huhh, már már azt hittem, hogy láwcsyzni kell a sznájpcsykat... megnyugodtam. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

En sem vagyok klan, aztan megis kinyilik a bicska a zsebemben, mikor a dombteton taborozik a csapatom, ram meg futovad loveszetet rendeznek a vedok.(Beismerem, elofordul, hogy a loszerert kiabalo sajat snipereknek ilyenkor harmassaval szoktam adni.) Ilyenkor azert erdemes lenne az adminnak figyelmeztetnie a jatek celjara a resztvevoket.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Jó, lehet, hogy a vulgáris tényleg erõs kifejezés volt. Viszont kérlek, olvasd el és értelmezd még egyszer azt a beírt szabályt.

Ezzel a lámaneveldével kapcsolatban: Nálunk senki sem láma, senki sem noob, senki sem haszontalan. Mindenki egyformán fontos.

Leírtuk már itt is, mi NEM VAGYUNK KLÁN. Közösség vagyunk. Nem célunk versenyekre járni. A cél elejétõl fogva az, hogy legyen hely, ahol játszhassanak a magyarok egymással, és külföldiekkel egyaránt.

hitman011-gyel kapcsolatban pedig annyit, hogy nyugodtan játszhat és játszik is a szervereinken, s remélhetõleg minél többször aktívan kiveszi a részét a csapatmunkából, s nem csak a dombtetõk kirányaként emlékezhetünk rá 😊.

BFBC2: r-chee [HUN]

Emlekezetem szerint mar a BF2 idejen is szereztetek ilyen Mauglit, aki gyonyoruen alkalmazott minden lenezett technikat, de azert igen hatekony volt. Nem akarok, hulyeseget mondani, de mintha Wolfguy remlene.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

gbc csabika
Vágom én, csak szeretek akadékoskodni😊

Landor
Ha megoldható, akkor szeretnék kérni egy fehér színû userbar-t. Krapek néven játszom.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Boron Power
Biztos írtam mást is (de anyázásig és hasonlóig nem megyek), de hát az ilyenektõl néha berobban az agyam. Ez tipikusan olyan játék, hogy egyedül, vagy 1-2 társsal megcseszheted, ha a többség nem teszi a dolgát, hanem nézeget messzirõl.

A "fasz sniper" egy jellemzõ, egy ismérv. Ez alapból jár annak, aki sniper. :-)

Ez de loool :

Mi a f@szt csináltam nem tudom 😛 Talán leütöttem vele ? <#nemtudom>

<#hehe><#hehe><#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

gbc csabika
A "fasz sniper" az vulgáris ám😊 Nincs ezen mit megkérdõjelezni.

Boron Power
Hát a vulgárist azt mondjuk megkérdõjelezném. Max beírom, hogy fasz sniperek, és hogy támadjanak, meg haszontalanok, stb.

Az persze tény, hogy ti a szervert lámaneveldének tartjátok, engem meg felcsesz, hogy egy támadó csapat nem mozdul a környezõ dombokról.

Egy normális szerveren a szerver adminnak kellene beírnia, hogy no camp, vagy kick. De ti kifejezetten ezt támogatjátok, sõt a PH klántagú játékosok nagy része is ezt teszi (persze pont tegnap volt egy kivétel azthiszem pont te, akivel végiggyalultuk õket). A legnagyobb vicc pedig az volt, amikor megkértétek a jó játékosokat, hogy kerüljék a szervert. Normális helyen úgy könyörgik oda õket...

KL_Atya, itt most megkérlek, hogy a PH! szervereinken a következõ szabályunknak megfelelve játsz:

"A szervereken csalásnak, káromkodásnak, személyeskedésnek, másik egyén vagy csapat teljesítménye ill. sniper, tank stb. fegyver használata miatti hõbörgésnek helye nincsen! Az imént leírtak miatt kidobás (kick), többszöri figyelmeztetés esetén bannolás járhat!"

Ezt szem elõtt tartva mellõzd a vulgáris, játékostársaidat sértõ megnyilvánulásaidat, és kultúrált módon írogass be. Amennyiben a fent leírtaknak nem vagy képes megfelelni, viseld a következményeket.

üdv.

BFBC2: r-chee [HUN]

mNzJean
Hitman túl jó játékos ahhoz ,hogy hagytuk volna elkallódni , bízom benne ,hogy jó emberismerõ vagyok és nem fogom megbánni . Amúgy meg Mr. Banano-ból<#idiota> is normális embert varázsoltunk pedig õ elég rossz agyi állapotban volt amikor hozzánk került . <#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fpocok
Héten.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Metalmilitiakid
az 10.4 4xxx szériára mikor gyün ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

koschwarz
"néha egy kicsit az m-comokkal, zászlókkal is törõdik"

mondjuk az határozottan feltûnt, hogy ezekkel úgy általában nem törõdik<#hehe> inkább csak a killekkel (mittomén, inkább messzebbrõl egy dombról öldösi az mcomot védõket, mint hogy élesítené). ugyanakkor ennek is megvan a haszna, szóval...<#nemtudom>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
A játéktudásával sose volt gond, de retek gusztustalan dolgokat képes megtenni, hogy jó eredményei legyenek, mondjuk warhoz ez illik. Sok sikert az átneveléséhez.

Boron Power
* Port Valdezen támadóként

Boron Power
Tegnap láttam õket TS-en Jean-nal kettesben (nem úgy <#vigyor4>), gondolom megkérte, hogy tartson be bizonyos normákat.

Pubon én is kritizáltam már sokat a játékstílusát. Bevallom, amikor Port Valdezen védõként GL spammelt a domb tetejérõl, akkor le is faszoztam. <#vigyor2>

Remélem nálunk már normálisan tolja (no m60, no gl /esetleg pubon a házak ellen/, meg néha egy kicsit az m-comokkal, zászlókkal is törõdik). Amúgy úgy tûnik jól játszik.

koschwarz
tegnap hitman ellen voltam és azt kell hogy mondjam, ha lenne a játékban papírvágó olló, õ azzal is elérné az átlag 50 killjét, úgyhogy teljesen mindegy neki, hogy mivel van, szerintem. jó játékos.<#eljen>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Ja egyébként Hitman már nem m60-zik, gondolom szólt neki valaki, hogy waron tiltva van a fegyver és nincs értelme hozzászokni.

Running
Jancsika, gameover, Mckenny után közvetlen.<#hehe>

kfa
De azt ugye vágod hogy ezekben a kommentekben nem egy emberrõl van szó?

:-D

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Igazad van, rosszul emlékeztem.
Ranked nem lehet jelszavas.
Ergó a war (jelszavas) nem ranked.
Ott a pont

Logitech Hardware Tester

Jaffa 2843
van valamelyik warképes klánban tgf? akik esetleg szeretnének warozgatni (csak 18+)

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

AntiHero
Aj de szeretem mikor a Valparaiso a 2. védelmi pontnál fel megy az ellenség a nagy fának a tetejére...

Ott persze max kilõni lehet õket még azt is csak nehezen, de kijelölni vagy vagy akármi mást csinálni velük nem lehet.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

hyjal
kb akkor amikor te<#hehe>

www.jcsr.hu Gigabyte 990xa-ud3 am3+,AMD Phenom II X6 1100T 3.3 GHz BE,Sapphire 6950 1GB GDDR5,Kignston HyperX 2x2GB DDR3 1600MHz CL9

iceshark
Jean:
Inkább velünk legyen mint ellenünk ...
Buksikám , sajna ön nem nyert .....

SBZ:
Amint sikerült utolérnie egy fikuszt szellemi szinten

kfa:
Nyugi, át lesz nevelve 😛

kíváncsi leszek, hogy ebbõl mi sül ki <#idiota><#nyes>

kfa
Nyugi, át lesz nevelve 😛

kfa
Lekéstél róla 1,5 hónappal. Nézegess fragmoviekat és játékmenet videókat youtube-on.

Halihó! Multit nem lehet valahogy kipróbálni? Valami BETA vagy Trial vagy Demo-ja nincs neki?
mNzJean
Új tagokat kizárólag belsõ ajánlással veszünk fel. Ez egyrészt jelenti azt, hogy a public szervereken kiemelkedõ játéktudást felmutató playereket tagjaink megkeresik, meghívják próbajátékra és amennyiben megfelel és úgy tûnik képes beilleszkedni a csapatba, akkor teljes jogú taggá válhat.
-----------------------------
Buksikám , sajna ön nem nyert .....

<#hehe>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

A stat-oldalak meg nem jók semmire. Az M1 Garand killeket nem is számolja. 😊

Áh, gondolj bele, hogy 2 ilyen kocka statpadderetek is lenne. Minden meccset nyernétek. Na?
A korrupció mindent elvet meggyõz 😊
TDC Geronimo
jövõ hét elején, talán...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Morphh
Patchrõl mit tudtok?

Frostyc - East

supersunday
Amint sikerült utolérnie egy fikuszt szellemi szinten <#idiota>

supersunday
Lehet, persze. Az a nem mindegy milyen stílusban osztod meg velünk - persze itt nem Rád gondolok elsõsorban.
De én sem értem teljesen a dolgot, tsen is folyamatosan megy az M60 fika. Gondolom kellett az ember a 8on8hoz, mert páran nem nagyon warozunk amig nincs rendes war mod hozzá.

Tényleg, BUKSAGe mikor lesz jcsr tag? 😊
FlyHigh
amúgy egy hitmanröl beszélünk? vényes hitman011?

Thrash \'Till Death

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Teljesen az o ugyuk, se jogunk, se lehetosegunk beleszolni, de azert velemenyunk lehet.

Szerintem ez a klán belsõ ügye,nem illik bele vau-vau.

[IRAM] leader

SZEG007
ja nemrég kritizált egy JCSR-es hogy van 600 killem M60-l erre felveszik ezt az M60 huszárt.

Beers
ja (addig még le nem veszi valamelyik admin a bant)

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

iceshark
ill. mi a különbség, bannolva lettem akkor soha többet nem léphetek fel?

iceshark
van különbség ban/kick között, olyan jót játszottam egy külföldi szerveren de 2 óra után az isla pályán felszaladtam a hegyre és 5 snipert meg egy medicet kinyírtam, de hát nem támadtak 10 perce csak ott ücsörögtek a hegyen, erre banned 😞( basecamp-ért valamilyen szinten értem de untam a szigeten piknikezni...

köszi szépen már mükszik a game😊 mondjuk ez a frissités ez más gameknél automatikus, ezért nem is jutott eszembe ez a hibaforrási lehetõség😛

Gigabyte Z77X-UD5H, Core [email protected], 16GB RAM, ATI HD7800 1GB, 2x Samsung 830 SSD 120GB, DELL U2711 2540*1440, Logitech G19&G500&Belkin n52te