Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xXtamasXx
olyan szar , h van 14 magyar szeró abból 1-2 mindíg televan (ha lenne hely se mennék oda föl) a többi meg általában full üres , esetleg esténként vannak páran<#szomoru1>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Kezdõnkön volt egy csipás nekem háttal, tálcán kínálta magát....ja és a mai vintovka platina csillagom se elhanyagolható, köszi mindenkinek aki segített benne. <#smile>

Battlelog: Purga5

xXtamasXx
az már velemis elõfordult h rámspawnolt javítás közbe és belefúrtam a fejébe de acsi helyett -15-öt kaptam <#wilting>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

xXtamasXx
grt <#vigyor3> azt énis megakartam szerezni de sajna nem volt még olyan helyzetem de egyszer eljön az én idõm is <#hehe>

dronkZero
Én azt rendszeresen csapattársaknak szoktam, persze nem szándékosan. De sajnos azért nem jár accsi.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nem hittem volna, hogy sikerül valaha is headshotot adnom repair tool-al, de mégis sikerült, így megvan az az achievment is <#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Battlelog: Purga5

Még nem.<#lookaround>

[IRAM] leader

xXtamasXx
téged nem tanítottak helyesen írni és rendesen fogalmazni??<#circling>

kasa85 válasz:Igazad van egyetértek valami tenyleg nem oké de hátha õk is rályõnek adja isten 😊) a tõbbin meg ugyse lehet segiteni sajnos😞(
<#hehe><#hehe><#hehe>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

<#nemtudom><#rinya><#falbav> .,!?...és mindjárt érthetõ.Háromszor futottam nekije..<#help><#nyes>

[IRAM] leader

Köszönöm mindenkinek a segítséget. 4850 hd szia csak azért írtam azt hogy elsõ három mivel szerettem volna egy összehasonlítást a nem hardcore serverekkel szemben,hogy a különbség az hogy nem én cseszek (bénázom) el valamit hanem valami nincsen rendjén a játékkal kapcsolatban amit már kitárgyaltunk visszamenõleg a csapat munka meg jogos az feltétlenûl szükséges a gyõzelem végkifejletéhez.Úgyhogy célozni azt tudok mint a piszoárba.
Van másik szeró. Rakd be az összes magyart FAV-ba. Mi tegnap 2/3-on mentünk. Gyakorlatilag csak HUN4CE volt a szerón. Mi házon belül is fel tudjuk tölteni a 24-es szerót, de általában van 8-10 hely még. Agyvérzést csak a nonstop GL és AT on man okoz nekünk. De ha valaki 2x nem lövi le ugyanazt az ember valamelyik csodával, akkor nem nyüszögünk általában.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

B+...kinek mi az ésszerû??<#nemtudom>Relatív nem??<#fejvakaras>

[IRAM] leader

Míg élünk remélünk...igazából tényleg sok Magyar szeró lett,ami alapjában véve nem baj,sõt!
De IRAM az "volt is János,van is János,lesz is János",hogy kedvencemet Gálvölgyi-t idézzem.
Röviden, nem tom.<#nemtudom>Én kb.

[IRAM] leader

Maak
Nem kellene tiltani ha esszel hasznalnak a jatekosok es a keszitok nem tettek volna bele egy 1.5x-es szorzot a medic kaszt egyik fegyverehez

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Arról nem is beszélve,milyen kreatívok a játékosopk ha a névrõl van szó...csak akkor tudod meg,hogy Magyar,ha kidobtad,visszajön és a jó édes nénikéd (alaphangon!<#ejnye1>) emlegeti..<#hehe>

[IRAM] leader

Iramon lesz ma valami? 5 körül már tudok menni ha lesz fent valaki!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

dronkZero
Szerintem ezért van a közös TS. Átmész, szólsz, kibasszák, örülsz.

Nemtom, milyen reális megoldás lenne még ezen kívül...

mNzJean
Értem én , és igazad is van , csak az akkor is gázos , ha a magyar szerverek külföldiekkel vannak tele. Bár ez csak észrevétel volt a részemrõl igazából nem kell vele foglalkozni.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

De honnan a büdös francból tudják,hogy õfelsége csatlakozni akar??<#puszis>

[IRAM] leader

Én benne vagyok a közösen kialakított szabályokban-már ha számít valamit-csak fegyverek tiltása ne legyen már benne ,könyörgöm...akkor mi a túrónak adták??A pach amúgy is javítja,tök felesleges tiltani,nem?

[IRAM] leader

mNzJean
Nekem a magyar szerverekkel lenne egy észrevételem , az okés ,hogy vannak itt ott szabályok máshol meg nincsenek , ezzel semmi gond , hanem az adminoknak arra kellene odafigyelniük ,hogy pl amikor egy 32 es Magyar ! szerverre nem lehet feljutni mert fenn van 10 orosz , meg 7 szlovák , + 8 román nemzetiség , hogy ilyenkor csinálhatnának helyet a magyar játékosoknak . Tegnap is nézem 25th szervere full külföldi , megyek Infinity volt rajt 5 magyar , ph ugyanez . Közbe-közbe a RUS meg SLO és Ro prefixeseket kipakolgatnám ,hogy a hazaiak is felférjenek .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Aha...cvitamin<#hehe>

[IRAM] leader

Bazzz... ma reggel mindenki helyesírás és/vagy fogalmazásgátlót vett be a cévitamin helyett ???

<#banplz> <#taps>

HC addig volt jó, míg a sok lámpi nem unlockolta az M60, meg társait...

dronkZero
Most mé' csak más lehet fasz, én sohasem?! 😄

Running
Pont nem is a tiétekre gondoltam, de mind1.<#hehe>

Running
Tényleg nem értem miért vagy néha fasz, ver az asszony vagy mi? Ne hagyd magad, légy férfi.<#hehe>

dronkZero
Igazából nekem aztán annyira mindegy, látod mennyire mozgat _valójában_, hogy mit csináltok a szerveretekkel...

Egyébként a miénk nincs is benne a fenti listában, meg asszem a nevében sincs benne, hogy "HUN" (bár ezen vitatkoztunk, és nemtom, mi lett a végeredmény), szal sztem nem mi forgácsolunk.

De ha igen, részemrõl azt is telibeszarom. 😛

Running
De azért ellenõrizd van e rajta most jelszó...ha nincs akkor hazudtam, és titokban azon publikolunk, meg mindenki más is.

Running
Nálunk jelszavazva van folyamatosan a szerver, mert csak warra használjuk te nagyon okos, a nevében is benne van Horda Team War Server.

NA JÓ TÉPEK HC TOVÁBBI SOKK SIKERT A ESZMECSERÉHEZ KÖSZÖNÕM A MEGÉRTÉST 😊))))))))
Smithwarden
Kurva nagy ertelmiseginek kell lenni hogy egy mondatban ne legyen tiz nyelvtani es helyesirasi hiba.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

dronkZero
Inkább az a baj, hogy nem üti meg az általános iskola negyedik osztály színvonalát az írásának a minõsége...

thx ALL
nem akarjuk..."fel foglya"......jáááááááááááááááájjjjjjjjjjjjjjjj!!
Smithwarden
*azt

szerintem akinek írtam biztosan fel foglya kivéve ha értelmiségi annak külön le kell írnom szájba rágósan ne akard😊)
Smithwarden
Sajnos nem csak az kellene hasznalnia.
Egy par honap nyelvtan sem artana neki.

Használd a "válasz erre" lehetõséget.s meg fognak érteni.<#hehe>

[IRAM] leader

Smithwarden
Biztos hogy valami "búg" a "hátér"-ben. <#idiota>

nem hiszem ,csak leírtam a véleményem a elsõ három helyzetrõl mert elég sûrûn összefutok a stat buzikkal elsõ háromban benne van viszont egyszer se volt a pont vagy a zászló közelibe mert félti a staját😞((( igen elszomorit az ilyen hozzá állás
dronkZero
Ja, persze, HA el is találom. Ami ugye nem mindig tõlem függ.

dronkZero
Nem hiszem. Tekintve hogy ahány klán, annyiféle elképzelés van a "mit szabad és mit nem" kérdéskörben, így nemigen hiszem, hogy pl én hajlandó lennék arra, hogy a saját, kõkemény valután vásárolt szerverünkön olyan szabályok szerint játsszak, amivel nem értek egyet.
Emellett ezzel a taktikával lehet _biztosan_ bebukni a játékosok egy fix százalékát.
Mert aki nem ért egyet a szabályokkal, az akkor _egyetlen_ magyar szerverre sem fog járni, hiába szeretne magyarokkal játszani.

Ja, felhívnám figyelmet arra, hogy alapvetõen nem a klán szócsöve vagyok, ezek szigorúan az én személyes meglátásaim, nem a klán "hivatalos" álláspontja. Tehát elég a hülyeségeim miatt engem utálni, ne a többieket, õk nem tehetnek róla, hogy fasz vagyok. 😛

Nem létezik,ha te lõsz hamarabb ...(jah és persze ha el is találod)

[IRAM] leader

Kellett nekem emlegetnem...

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

dronkZero
Valahogy nekem is jobban fekszik ám a HC.
Szerintem az van, hogy normál módban nemigen jön ki a taktikai elõny. Értem ezen azt, hogy ha valakit megkerülök, és elkezdem hátbalõni, akkor HC-n az egy tiszta kill, normálban meg egy 50-50%-os szerencsejáték, hogy még rám tud fordulni és le tud lõni.

Hallod, nem vagy te veletlenul a mi 4350hd(vagy mi a nyavalya) baratunk rokona?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub