Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azzal nem is. A videókból szûrõdött ez le, hogy inkább hasonlít (számomra) a Modern Warfare-hez, mint a Bad Company 2-höz.
Arra szerettem volna kijukadni, hogy a Modern Warfare 2 szingleben jobb volt mint a BC2, de multiban a BF-ek viszik a pálmát. Persze, ahogy írtam a MW2 singleben is kicsit furcsa volt nekem a BC2 után.

YouTube: 23Drazse

Cris99
azta<#wink>

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

byzhouse
jó,hogy még nem is játszhattál a BF3 singlevel <#eljen>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Félreértitek vagy inkább én fogalmaztam rosszul. Nem a játékmenetre értettem úgy, hogy MW szerû lesz. Úgy gondoltam, hogy ennek is lesz értelmes sztorija, egyszemélyes kampánya, ami az eddig BF-ekbõl hiányzott (Csak a Bad Company 1-ben volt tán meg). A MW-ben sokkal közelebb érezted magad a bajtársaidhoz, míg a BC2-ben távolságtartóbbak voltak. A szituk a CoD-ban húzósabbak voltak, normál módban s leizzasztották az embert, míg a Bad Company 2-t hardban lazán végigtoltam. Ebben olyan mint a Modern Warfare. Nekem a Modern Warfare 2 egy kicsit furi is volt a BC2-höz képest, ez az érzésem a BF3-nál is. Nem olyan, mint az eddigi BF-ek, kicsit más.

Kijelentéseim csakis single-re vonatkoznak.

Epic Fail úr <#banplz><#banplz><#wow2><#wow3><#wilting><#wilting><#vomit><#wilting>
redmonk
na ezt meg is oldottam...a többi javaslatot azért még várom, hogyan tudnék plussz fps-ket elérni...

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

redmonk
Ja ezen a szaron XP van mellesleg. De már van is egy gondom, mivel ilyen USB-s cucc veszi a WiFi jelet ezért mikor mennék rá, hogy telepítés elindítja a Utility-t amit amúgy nem szoktam a netre való csatlakozáshoz használni. Szóval elindítja én zárom azt mert net az van aztán semmi. Mit csináljak?

nandorb
Csak annyi mondok, XP-n jobban fut a game, de te tudod,jobban le lehet reagalni szitukat.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Cris99
nemtom semmit se rakott be :S

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

Cris99
"a videókat elnézve a Battlefield 3 eléggé Modern Warfare jellegû lesz."
<#wow1><#wow1><#wow1><#banplz><#banplz><#banplz>
TE A HOLDON ÉLSZ?

Nem tom, hogy ti hogy vagytok vele, de a videókat elnézve a Battlefield 3 eléggé Modern Warfare jellegû lesz. Legalábbis nekem ez szûrõdött le. Nem azt mondom, hogy akkor már nem is lesz jó, de MW-bõl elég egy is (jó tudom, hogy már 3 lesz), a Battlefield legyen valami más, attól különbözõ!
Jó, hogy összedobnak valami pörgõs (esetleg még értelmes) sztorit, a BFBC2-é elég lapos és klisés volt. No, de a multi persze remek lett.

redmonk
sziasztok,

elvoltam bevásárolni a TESCO-ba ( 😄 ) és láttam, hogy 2490,- a game hát mondom ennyit most megér nekem. Így megvettem. Viszont most nincs izom gépem, meg szerintem ezen per pillanat nem is igen fog futni, viszont azért megpróbálom (idõm mint a tenger). szóval ha valakinek van elég ideje és hajlandó is segíteni, kérem írja le nekem ide vagy privátban, mindegy...az összes olyan lehetõség amivel plussz fps-ket tudok kicsalni 😄 elõre is köszönöm

u.i.:
nandi ne is kezd el beírni, hogy "-vegyél jobb gépet!" stb.

amióta megvan a játék,talán ha 2X voltam magyar szerveren.bárhová megy az ember,mindenhol talál 5-6 ilyen farokszopót.engem csak az idegesít,hogy akkor minek a PB,ha nem tudnak lépést tartani azokkal a hackerekkel,akik gyártják ezeket a hack-eket.ez végül is egy terméktámogatás,amiért fizet mindenki,amikor megveszi a játékot,és õk vállalják,hogy folyamatosan fejlesztik,és frissítik,de az egész PB csak arra jó,hogy kivágjon a szerverrõl,ha nincs meg hozzá a legújabb frissítés.különben akár ki is lehetne a szervereken kapcsolni,mert halál lazán csítelnek a köcsög kisgyerekek.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

ne járj magyar szerverre és megvan oldva a probléma. <#eplus2><#eplus2><#eplus2><#eplus2><#vigyor1><#vigyor1>
nem jó ez a punk buster semmire,ha ennyien csítelhetnek egy szerveren.az élettõl veszik el az ember kedvét a kis köcsögök.

Jim Morrison
nincs rá idõm.most azért majd nyomok egy meccset.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Miért nem megy a sima linkelés?
hát,ha ez csak fele ilyen lesz...

Cris99

nandorb
Nekem 8-as akkor mivan?😄

4db?Te forgalmazod õket?<#vigyor3>

én beírogattam anno széria számtól kezdve account nevet,mikor éppen mit kért az adott játéknál,és nem lettem automatikusan veterán,csak miután a support chat-en egy illetékes utána nézett,és manuálisan visszaigazolta mindegyiket.és persze elnézést kért,mert nem tökéletes a rendszer.ez 1-2 hónapja volt.

Beers
és akinek van 4db bf 1942? 😊

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Aki mákos az automatikusan megkapja...😄
Sõt olvastam olyat is hogy bc2-n kívül nem is volt más bf játéka a gyereknek és 2es vagy 4es veterán rankú. 😄
csak annyit ehhez a témához,hogy nem automatikusan kapja meg,mert szar a rendszerük.szólni kell nekik a support chat-en,és akkor utána néznek,és meg is csinálják,ha van több BF a neveden.és amikor ITT bejelentkezel,és már látod a veterán státust jelzõ ablakban,hogy mondjuk 1X-es veterán vagy,akkor tudod a játékban választani a garandot.

szomferi
az is egy megoldás 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

nandorb
Vagy siman mond meg a csavonak hogy kell a garandra a veteran rang.

nandorb
Rakd fel a BF Heroes-t az mar szamit nekik jatsz 10percet lepj ki es mond el nekik😄

szomferi
<#worship>
gondolom a Vietnam nem számít 2. BF játéknak, szóval bukó 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

nandorb

most nézem, azt írja, hogy 2 vagy több bf játéknak kell lennie az ea-s accodon és akkor kapod meg
veterán rang kell hozzá vagy mi
szomferi
errõl jut eszembe, a Garandot hogy tudom megszerezni?

shaddam
Respect a fordításért, de a singlén kívül nincs sok értelme.Esetleg azt hogy mit kell a rewardokért csinálni.

Nem kéne mindent lefordítani, mert hiába szakszerû olyan érzésem van mintha a magyarra fordított warcraft regényeket olvasnám.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Oké, köszi!

A Specact az evidens, de a Garand az nem teljesen egyértelmû.

Na, de most már igen!

Ami a magyarítást illeti, én nem próbáltam ki és most már több mint egy év után már nincs is sok értelme feltenni.

Kedves False!
Részben egyet értek veled, részben nem.
Az tökéletesen igaz, hogy rengeteg játék szinkronja, feliratozása csapnivalóan sikerült és az ember szivesebben játszik eredeti nyelven, minthogy halgassa a rémes félrefordított vagy szimpán hülyén hangzó szinkront. Néha az eredeti nyelv sokkal jobban adja vissza a game hangulatát, mint bármiféle HÁNGÁLÁMODÁS. (A felirat kissé más téma.)

Azt meg kell mondjam, hogy egyátalán nem baj, ha valaki idõt és energiát feláldozva feliratot készít egy játékhoz. (Megjegyezném, ha ezt csinálja, akkor csinálja is jól!) Vannak akikbek csak ennek segítségével kristályosodik ki teljes egészében a kép. Mondjuk egy BFBC2 storija nem egy nagy "Was ist das?", így oda sok segítség nem kell.(Nyomulj elõre és ölj meg mindenkit! Ennyi.)

Abban nem értek egyet, hogy a magyarítás senkit nem ösztönöz nyelvtanulásra. Én pont ellenkezõleg voltam vele: A STALKER CoP-ot pl orosz szinkronnal, magyar felirattal küldtem. A felirat segítségével kaptam képet a játékról (ami azért összetettebb, mint egy mezei FPS) és ennek hatására kotortam elõ mutter régi orosz szótrát, és onnan (online fordítóból) néztem ki, hogy mi mit jelent. Így azért egy nagyon kevéske ragadt rám. Hozzáteszem soha nem tanultam oroszt, mindig is csak németet. (Jó az angol az más tészta, most már szinte a csapból is az folyik.)

Helló!

kis segítséget kérek.
nem tudom beállítani, hogy kontrollerrel irányítsam.
pedig már játszottam vele régen.
elõre is köszi!
IMYke2.0.0.0
Józan paraszti ésszel úgy gondolom, hogy
- a "Veteran" státuszhoz tartozó fegyver
- a "Specact Kit"-hez tartozó fegyverek
megléte nélkül értendõ az Insignia.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Sziasztok! Jó régen jártam már itt.
Mostanság elhatároztam, hogy az összes fegyver csillagát megszerzem. (Nem, eddig még nincs meg mind, mivel eléggé egyoldalúan használtam õket!) Már csak pár fegyver lenne hátra, de az M1 Garand az nekem nincs meg.
Kérsés: Ha a Garandnak nem szerzem meg a bronz csillagát, attól még megkaphatom a "Distinguished Battlefield Knowledge" és a "Distinguished Weapon Knowledge" jelvényeket? Vagy a Garand nélkül semmit sem ér, akkor felesleges is törnöm magam?

RedDevilsza
"Összes ölés" vagy "Ölések". problem? Amúgy miért kell egybõl rossz néven venni? örülj neki hogy legalább kellemes perceket okozol annak, aki ezeket olvassa.

A stílusomért én is elnézést kérek, mert szokták mondani nekem is, hogy okostojásként viselkedem,vagy másképp , a tudálékos külsõ egy parasztot takar 😊

De nem feltétlenül warra gondoltam ám, én is most fogok visszatérni a játékba, 4 hónap kihagyás után, szóval még nem lövök olyanokat,mint amit elvárom magamtól.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

redmonk
A szinkronok és játékok magyarításai tényleg nagyon trék. Nem azt mondom, hogy perfect angol vagyok és sosem hiábzok mert nem így van...viszont egy néhány helyen megfordultam már szóval boldogulok. Teljesen igazad van abban, hogy aki egy sz*ros FPS-l sem boldogul angolul az azért...na mind1.
A szinkron fordítások meg hát szót sem érdemelnek...

Lényeg a lényeg barátaim, majd gyilkoljuk inkább egymást BF3-ban...én már Angliából teszem majd 😉 csak, hogy témánál maradjunk 😄

@i2k11: Az elõzõekben nem a te munkádat fikáztam, nem is tudom milyen mert nem használok soha semmi ilyesmit.

IMYke2.0.0.0
Személyes ismerõseim szerint szinte már túlontúl is halvérû vagyok - nem szoktam "kifakadni".
A válaszom sem ilyen hangulatban, és szándékkal íródott.
Csak meglepett az írásod - és megvallom, én valóban kissé támadónak éreztem , ezért bocsánatot kérek.

Irigy vagyok, hiszen jártál odakinn. Én csak kinn élõ ismerõseimmel tartom a kapcsolatot, és õk nyavalyogtak, hogy milyen áldatlan állapot dúl London közeli városkában, az angol nyelv, mint olyan - a maga elképzelt egyszerûségével - kínszenvedés nekik.

A 'war' azért lenne egyoldalú, mert az ismert okok miatt egyszerûen esélyem sem lenne.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Pont nemrég voltam kint Londonban, melózni, hát szó mi szó, vérbeli angolokból tényleg nagyon kevés van, a fekák iszonyat szlenget beszélnek, azért nem érteni mit mondanak, a pakisztániak meg olyan akcentussal nyomják, hogy azért nem érteni.Tudom, hogy nem kötelezõ, nem is használom, se játékokhoz feliratokat, ha olyan kedven van, filmekhez sem, de a szinkrontól viszont csak hányok,szal akkor fordulok ahhoz ha az orvosom írja fel.

Nem mellesleg, nem értem mért érzed kirohanásnak, a szövegelésemet,nem a személyed,nem a munkád ellen irányult, szimplán kifejtettem, hogy azért is butul az ország, mert ahelyett hogy tanulásra ösztönöznénk õket a játékokkal, még egy fps-hez is van már magyarítás, amihez aztán absolute fölösleges, mert aki ezzel nem boldogul zérus nyelvtudással, az az életre is analfabéta.

A kotor magyarításokból meg csak az 1hez volt szerencsém, az akkor jónak tûnt,nem úgy mint amit az azóta kiadott bioware programok magyar megfelelõi.

De ha túlteng benned a hormon,és mindenképp le akarod valahogy ezt küzdeni,meg amúgy is bc2 topicban vagyunk,akkor megbeszélhetünk egy talit a szerverünkön, azt lenyomjuk 1v1ben,vagy XvXben, hozhatod a barátaidat is felõlem, azt jól lelõjük egymást, és legalább majd jogosan mondhatod, hogy támadlak 😊

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

IMYke2.0.0.0
S még valami - felemlítetted a KoTOR honosításokat...
Bár ne tetted volna!

Rengeteg helyesírási, fordítási, tegezési-magázódási hibáktól hemzseg. Még most is. Mindkettõ.

IMYke2.0.0.0
Ezt mind nekem címezted?

Ha igen: magyar az anyanyelvem, de angolul is tudok.

Ha igen: nem kötelezõ magyarul beszélned, olvasnod, sõt, itt élned sem. Szerintem, gyorsan vándorolj ki angol nyelvterületre - mert ott tényleg semmit sem ferdítenek el...

S még mindig, ha nekem címezted: a magyarítás szabadon telepíthetõ ill. nem kötelezõ használni. Viszont, ha nem használod, nem értem a kirohanásod.

Filmeket sem kötelezõ szinkronnal nézni ám.

Azt a barom admint vagy üzemleltetõt meg külön felnégyeltetném, és a világ 4 sarkába szórnám a testrészeit,ameik kitalálta hogy a komment modósítása vip-jog legyen,fizetõsben...annak az anyja legyen fizetõs számára, mikor a ravatalon találkozik vele....

Tehát te ezért nem tudsz egy kukkot se más nyelven,csak magyarul, mert ez az igaz isten nyelve,ezt védeni kell az eretnekektõl,ez van elterjedve az univerzumban,csak itt még pár helyi hülye nem tud róla,és az angolt erõltetik?
Lehet ha angol maradt volna minden, akkor minimális szinten,de lassabban pusztulna a népesség agysejt állománya, és minimális tanulásra volnának ösztönözve, ahelyett hogy a seggük alá van téve minden, így nemhogy a menüben nem kell már agyalnia, mire nyomjon,de játék közben is csak az jár a fejében, hogy lehet még ennyi gondolkodás nélkül is sok pontot összehozni,ááááá megvan,élesszünk bele a tömegbe.....

Ez a fázis meg nem kimondottan rád vonatkozik, mert a magyarítást eszembe nem volt megnézni,de a magyar fordítók munkája általánosságban finoman fogalmazva is kiábrándító,elég megnézni illetve meghallani a szinkronosok gyökér félreferdítéseit,vagy amit a mozik mûvelnek magyarítás terén /Heltai Olga - Kötélre vele/, a sorozatokról nem is beszélve, és amit a játékokkal mûvelnek az külön hányingerkeltõ.Eddig ezek között is 2 kivétel volt eddig, a Kotor magyarítások, és a GTA3 fordítása.

Mielõtt félreértenéd,amit felhoztál példának beszédstílust az nem szép dolog,de mindent lefordítani magyarra meg hülyeség,mert nem pallérozza az elmét,és sok minden van, amire az angol szó kifejezõbb,mint valami buggyantott magyar ferdítés.

szomferi
hozzám hasonló? nem is ismersz, kezdjük ott... így meg sose beszéltem, és nem is fogok, ad 2...

IMYke2.0.0.0
És miért nem teszed?