Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arra szerettem volna kijukadni, hogy a Modern Warfare 2 szingleben jobb volt mint a BC2, de multiban a BF-ek viszik a pálmát. Persze, ahogy írtam a MW2 singleben is kicsit furcsa volt nekem a BC2 után.
YouTube: 23Drazse
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Kijelentéseim csakis single-re vonatkoznak.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
TE A HOLDON ÉLSZ?
Jó, hogy összedobnak valami pörgõs (esetleg még értelmes) sztorit, a BFBC2-é elég lapos és klisés volt. No, de a multi persze remek lett.
elvoltam bevásárolni a TESCO-ba ( 😄 ) és láttam, hogy 2490,- a game hát mondom ennyit most megér nekem. Így megvettem. Viszont most nincs izom gépem, meg szerintem ezen per pillanat nem is igen fog futni, viszont azért megpróbálom (idõm mint a tenger). szóval ha valakinek van elég ideje és hajlandó is segíteni, kérem írja le nekem ide vagy privátban, mindegy...az összes olyan lehetõség amivel plussz fps-ket tudok kicsalni 😄 elõre is köszönöm
u.i.:
nandi ne is kezd el beírni, hogy "-vegyél jobb gépet!" stb.
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
sima linkelés nemment :S
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Sõt olvastam olyat is hogy bc2-n kívül nem is volt más bf játéka a gyereknek és 2es vagy 4es veterán rankú. 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
gondolom a Vietnam nem számít 2. BF játéknak, szóval bukó 😄
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Nem kéne mindent lefordítani, mert hiába szakszerû olyan érzésem van mintha a magyarra fordított warcraft regényeket olvasnám.
PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete
A Specact az evidens, de a Garand az nem teljesen egyértelmû.
Na, de most már igen!
Kedves False!
Részben egyet értek veled, részben nem.
Az tökéletesen igaz, hogy rengeteg játék szinkronja, feliratozása csapnivalóan sikerült és az ember szivesebben játszik eredeti nyelven, minthogy halgassa a rémes félrefordított vagy szimpán hülyén hangzó szinkront. Néha az eredeti nyelv sokkal jobban adja vissza a game hangulatát, mint bármiféle HÁNGÁLÁMODÁS. (A felirat kissé más téma.)
Azt meg kell mondjam, hogy egyátalán nem baj, ha valaki idõt és energiát feláldozva feliratot készít egy játékhoz. (Megjegyezném, ha ezt csinálja, akkor csinálja is jól!) Vannak akikbek csak ennek segítségével kristályosodik ki teljes egészében a kép. Mondjuk egy BFBC2 storija nem egy nagy "Was ist das?", így oda sok segítség nem kell.(Nyomulj elõre és ölj meg mindenkit! Ennyi.)
Abban nem értek egyet, hogy a magyarítás senkit nem ösztönöz nyelvtanulásra. Én pont ellenkezõleg voltam vele: A STALKER CoP-ot pl orosz szinkronnal, magyar felirattal küldtem. A felirat segítségével kaptam képet a játékról (ami azért összetettebb, mint egy mezei FPS) és ennek hatására kotortam elõ mutter régi orosz szótrát, és onnan (online fordítóból) néztem ki, hogy mi mit jelent. Így azért egy nagyon kevéske ragadt rám. Hozzáteszem soha nem tanultam oroszt, mindig is csak németet. (Jó az angol az más tészta, most már szinte a csapból is az folyik.)
kis segítséget kérek.
nem tudom beállítani, hogy kontrollerrel irányítsam.
pedig már játszottam vele régen.
elõre is köszi!
- a "Veteran" státuszhoz tartozó fegyver
- a "Specact Kit"-hez tartozó fegyverek
megléte nélkül értendõ az Insignia.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mostanság elhatároztam, hogy az összes fegyver csillagát megszerzem. (Nem, eddig még nincs meg mind, mivel eléggé egyoldalúan használtam õket!) Már csak pár fegyver lenne hátra, de az M1 Garand az nekem nincs meg.
Kérsés: Ha a Garandnak nem szerzem meg a bronz csillagát, attól még megkaphatom a "Distinguished Battlefield Knowledge" és a "Distinguished Weapon Knowledge" jelvényeket? Vagy a Garand nélkül semmit sem ér, akkor felesleges is törnöm magam?
De nem feltétlenül warra gondoltam ám, én is most fogok visszatérni a játékba, 4 hónap kihagyás után, szóval még nem lövök olyanokat,mint amit elvárom magamtól.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
A szinkron fordítások meg hát szót sem érdemelnek...
Lényeg a lényeg barátaim, majd gyilkoljuk inkább egymást BF3-ban...én már Angliából teszem majd 😉 csak, hogy témánál maradjunk 😄
@i2k11: Az elõzõekben nem a te munkádat fikáztam, nem is tudom milyen mert nem használok soha semmi ilyesmit.
A válaszom sem ilyen hangulatban, és szándékkal íródott.
Csak meglepett az írásod - és megvallom, én valóban kissé támadónak éreztem
Irigy vagyok, hiszen jártál odakinn. Én csak kinn élõ ismerõseimmel tartom a kapcsolatot, és õk nyavalyogtak, hogy milyen áldatlan állapot dúl London közeli városkában, az angol nyelv, mint olyan - a maga elképzelt egyszerûségével - kínszenvedés nekik.
A 'war' azért lenne egyoldalú, mert az ismert okok miatt
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem mellesleg, nem értem mért érzed kirohanásnak, a szövegelésemet,nem a személyed,nem a munkád ellen irányult, szimplán kifejtettem, hogy azért is butul az ország, mert ahelyett hogy tanulásra ösztönöznénk õket a játékokkal, még egy fps-hez is van már magyarítás, amihez aztán absolute fölösleges, mert aki ezzel nem boldogul zérus nyelvtudással, az az életre is analfabéta.
A kotor magyarításokból meg csak az 1hez volt szerencsém, az akkor jónak tûnt,nem úgy mint amit az azóta kiadott bioware programok magyar megfelelõi.
De ha túlteng benned a hormon,és mindenképp le akarod valahogy ezt küzdeni,meg amúgy is bc2 topicban vagyunk,akkor megbeszélhetünk egy talit a szerverünkön, azt lenyomjuk 1v1ben,vagy XvXben, hozhatod a barátaidat is felõlem, azt jól lelõjük egymást, és legalább majd jogosan mondhatod, hogy támadlak 😊
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Bár ne tetted volna!
Rengeteg helyesírási, fordítási, tegezési-magázódási hibáktól hemzseg. Még most is. Mindkettõ.
Ha igen: magyar az anyanyelvem, de angolul is tudok.
Ha igen: nem kötelezõ magyarul beszélned, olvasnod, sõt, itt élned sem. Szerintem, gyorsan vándorolj ki angol nyelvterületre - mert ott tényleg semmit sem ferdítenek el...
S még mindig, ha nekem címezted: a magyarítás szabadon telepíthetõ ill. nem kötelezõ használni. Viszont, ha nem használod, nem értem a kirohanásod.
Filmeket sem kötelezõ szinkronnal nézni ám.
Lehet ha angol maradt volna minden, akkor minimális szinten,de lassabban pusztulna a népesség agysejt állománya, és minimális tanulásra volnának ösztönözve, ahelyett hogy a seggük alá van téve minden, így nemhogy a menüben nem kell már agyalnia, mire nyomjon,de játék közben is csak az jár a fejében, hogy lehet még ennyi gondolkodás nélkül is sok pontot összehozni,ááááá megvan,élesszünk bele a tömegbe.....
Ez a fázis meg nem kimondottan rád vonatkozik, mert a magyarítást eszembe nem volt megnézni,de a magyar fordítók munkája általánosságban finoman fogalmazva is kiábrándító,elég megnézni illetve meghallani a szinkronosok gyökér félreferdítéseit,vagy amit a mozik mûvelnek magyarítás terén /Heltai Olga - Kötélre vele/, a sorozatokról nem is beszélve, és amit a játékokkal mûvelnek az külön hányingerkeltõ.Eddig ezek között is 2 kivétel volt eddig, a Kotor magyarítások, és a GTA3 fordítása.
Mielõtt félreértenéd,amit felhoztál példának beszédstílust az nem szép dolog,de mindent lefordítani magyarra meg hülyeség,mert nem pallérozza az elmét,és sok minden van, amire az angol szó kifejezõbb,mint valami buggyantott magyar ferdítés.