51658
-
Drazse23 #49887 Sziasztok!
Nem tudom mennyire vagytok otthot konzolos témában, de volna egy kérdésem. Haverom PS3-mon nyomja a BC2-őt, és ott ugyebár lenne egy ötödik játékmód is az "Onslaught". Az volna az ő nagy gondja, hogy nem tudja (meg PC-s létemre persze én sem), hogy hol/hogy lehetne játszani ezzel a játékmóddal. Vagy mi kell hozzá, etc?
Valaki tudja rá a választ?
Előre is köszi!
Mielőtt valaki még kérdezné, hogy ez miért ide írom, azért, mert a konzolos topicot nem használják már december óta. -
#49886 Lattom kattinottal xD. -
eugabesz #49885 Mert hülye vagy...keresse meg b+... -
eugabesz #49884 Meglepő,hogy a zemberek többsége nem tudja használni a netet...csak van neki. -
#49883 Johat meg 101x leirom.
Innet,az elso. -
#49882 Isla Inocentes - Rush, 500 ticket, védekeztünk.
Pontosan 100 percig nem tudták elfoglalni az első két M-COM-ot :))))) -
gsg16 #49881 a játék leszedi,és telepíti induláskor. -
#49880 És honnan tudnám leszedni? Mert innen nem tudom hogy kell , az ég világon nem találom a download-ot, csak leírást hoz be R11 patch-nél -
#49879 Csak R11-es patch van... -
#49878 Az R12-es patchet honnan tudnám leszedni, mert nekem még nem updatélt át és nem is engedi mert hiányzik valami... szerintem az a baja hogy az R10-es patchet raktam fel még ezelőtt. -
KaBuTo666 #49877 Köszi az email címet, viagrás SPAMok mennek. ;) -
gsg16 #49876 melyik játékban ez a kedvenc?amúgy én most a G3-assal csapatom,vagy M1 -
eugabesz #49875 F-18/B....jah,rossz totyik.. -
OWEN24 #49874 Nektek mi a best weapon a játékban? -
nexus007hun #49873 Sziasztok!
Magyar bc2 klánt keresek!
vegyetek fel:
Xfire: benke72
vagy
MSN:[email protected]
elég sokat játszok! -
gsg16 #49872 csak az M1-es miatt elég 1X-es is.meg még arra jó,hogy ha csítelsz,akkor te is tudd mondani,hogy nem az aimbot miatt tudsz 800m-ről futó embert fejbe lőni,hanem mert BF Veterán vagy.kb egy hónapja láttam ezt a magyarázatot,egy germán óvodás szerveren. -
#49871 Minnel tobb jatekod van. Kezdve BF Heroes,BF2,BC1 konzol,1942,2142... es a tobbi... -
OWEN24 #49870 Köszi! Support tényleg csodákra képes :)
A veterán rang mitől nő? -
gsg16 #49869 én amikor megkaptam,akkor a BF2142-őt reggeltem be azzal az email címmel,amivel a BC2-ben regisztráltam,és soha nem játszottam vele egy percet sem,csak a szériaszámot írtam be,amikor beregisztráltam.de ettől nem lettem automatikusan veterán,hanem a support chat-en meg kellett kérnem őket,hogy adják meg a veterán státuszt.és azonnal megkaptam. -
#49868 Lejjebb adtam linket reszletes leirasert. Veteran Rangert jon az M1 garand, a supportosnak megirod a jatekaid, cd kulcsot esetleg es 1fenykep is jovolna. -
RAMyMamy #49867 bc2-ben szerintem az egyik legratyibb fegyver, kb. használhatatlan :S bc2 vietnamban viszont lehet vele aratni -
OWEN24 #49866 Beléptem Veteran.battlefield.com-on az EA accommal, és átdobott a battlefield bad comapny 2 honlapjára. Az M1-et mikor kapom meg, vagy hol lehet más játékot beregisztrálni? -
KaBuTo666 #49865 Éssssss milyen érzés M1 garanddal menni egy 200 ammoval megáldott mediccel? :D -
RAMyMamy #49864 kb. 2 hónapja csináltam egy bh heroes accot, de nem játszottam vele egy percet sem és 1,5 hónap múlva(!) aktiválták a veterán rangomat, úgyhogy szerintem nem fogja azonnal megkapni -
#49863 Tevedsz,eleg 1is, pl. BF Heroes jatszol 10percet, megadod a hosod nevet es kapsz garandot. -
gsg16 #49862 legalább 2 BF játék kell,hogy legyen,amivel beregisztrálsz az EA hivatalos oldalára,és azután elvileg automatikusan megkapod a veterán minősítést,ami ha megvan,akkor a játékban elérhetővé válik az M1-es. -
gsg16 #49861 igen,ilyesmit már én is láttam,hogy 187/5 volt a K/D aránya,és amikor mondtam,hogy egy szarházi csíter kisgyerek,először az admin közölte velem,hogy nem csíter az illető,hanem nagyon jól tud helikopterrel harcolni,majd kivágott a szerverről. -
KaBuTo666 #49860 De de!
Úgy kell ezt csinálni mint én...jól lebaszom, aztán lelépek. De úgy lebaszom hogy már nekem lesz bűntudatom mert nem tud játszani és még ráadásul le is ugatom! Elég nagy csapás ez neki, de ez van! Le kell az ilyet ugatni! Aztán lelépni. Vau vau. -
#49859 Adminnak kell szolni... Nem anyazni... En jot szoktam rohogni:) -
OWEN24 #49858 Nekem nem aktiválódott semmi magátol. De nem regisztrálni kell valahogy még 1 bf játékot? -
RAMyMamy #49857 nekem múltkor "csak úgy", magától aktiválódott a veterán rangom és megkaptam :D az kell hozzá. írj az ea supportnak, ha nem kaptad meg. -
OWEN24 #49856 Valaki leírja nekem részletesen, hogy kell az M1 garandot megszerezni? ( Bf heroes acc-om van, régebbről) -
#49855 Nemrég a multigaming.hu-n volt egy csiter a s statja 177/2-3 volt. Őtt se lőtték le. :D -
#49854 A linket nezted? Azon a szeron nemfut szero,ahol ilyent meglehet csinalni egeszen nyugodtan... -
strebacom #49853 A pb szart se ér ez pénzes cheat, amit soha nem detektálnak!!!
Már a BF3 beta-hoz is van..látni is... -
#49852 Igen? Nagy valoszinusegben unranked szeron jartal ahol nincs PB, -
strebacom #49851 Húú ez aztán tényleg tud....
-
eugabesz #49850 Akkor a barátod még nem játszott egy igazit...egyik játékkal sem... -
#49849 Reméljük, hogy ez a legrosszabb pálya [Metro] a teljes játékban!
Haverom mindenképp megveszi a Limited Editiont, így majd tudok én is vele játszani.
Barátom hozzátette azért, hogy több mint szokni kell ezt a - idézem: - "tininindzsa háborút".
-
strebacom #49848 Hát ez már nem az a BF ami volt az biztos, szerintem olyan Cod-os beütése is van!!