Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Majd meglepõdsz ha hátba lõlek vele! Csapattárs...
...Nézz hátra is ezután!
<#hehe>
Hamed
Nemtom, nekem mar sok lesz ez a "majd kov. patch" tema. Igy is mar csak bohockodni jarok fel kb. napi egy orat. Eddig plecsnikkel szarakodtam, most epp kitalaltam hogy minden fegyverbol kell arany. Ez am a motivacio egy istenverte fps-ben😞

Egyszeruen nincs eleg content a jatekban igy nagyon rovid ido alatt megunhato, hiaba a fasza latvany meg hangulat.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

TDC Geronimo
Van ezer másik probléma ami fontosabb, mint az ilyen statbuzis dolgok...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Csak azt nem javították, amit túl sokan hiányoltak...
Azt a kiba**ott garandot még mindig nem számolja ez a szar.
Lófaszt minden Dice dolgozó seggébe, de jó nagyot!
Beers
Hasonlókat tapasztalok én is!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

CG és GL ugyan úgy megy. A sebzése nem csökkent annyit, hogy a noobok ne azt szórnák.
Kaptunk fasza lagot is.
Egyelõre semmi látványos javulás.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

TDC Geronimo

Mr Manson
Ahhoj ... hm ...

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
Kedvenc szerverekkel meg mi a tököm történt?
Patch óta meghülyült

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Fpocok
MÛKÕDIK!!!
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

sztoncsi
Nyilván a shotgun az épületharcban a nyerõ...!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

havercsotány
távolra nehezen adja, de csak a fejest😊

TDC Geronimo
Ebbe a játékba nagyon helizni se lehetett. Alig van pálya, ahol van heli, ott is a map másik végérõl lehet szedni kb AAval meg minden lófasszal, nem beszélve arról, hogy atacaman pl ki se látni a helibõl rendesen...Ezt elvileg köv patchbe javítják. Hiányoznak a jó kis helis mapok 😞

TDC Geronimo
R11 szerver is kint van. Itt a lista amit javítottak :

"Favourites lists
If you have ANY R10 servers in your favourites list you will continue to get the bug where they all appear as the top R10 server. We will be making sure all providers update R10 servers to R11.

Squad Death Match and Squad Rush showing as Hardcore
Neither of these game modes will force Hardcore to be shown anymore. Instead read the Why do servers become HC? thread as to what will make a server appear as Hardcore. "

Fpocok

Én most játszottam egy HC szerón és a tapasztalatom az, hogy sokkal jobb mint volt... nekem semmi bajom nem volt spawn-al meg semmi mással se

Tudnál dobni egy linket? Elõre is köszi!

kfa
NS2000-et csak ne sajnáld; ha figyelmesen elolvasod

"Slightly increased the base damage of shotgun rounds and reduced their range to clarify ideal shotgun combat distance."

Mentem vele pár kört és tényleg érezhetõ hogy közelre és féltávolra még erõsebb lett. Annyit buktunk hogy nem lehet vele csipázni többet, ami valljuk be elég nagy hülyeség volt.

Fpocok
he ATI Catalyst 10.4a Preview provides resolution for the following issue:

* Long load times for new maps in Battlefield: Bad Company 2 when using a Windows 7 / Windows Vista based system with an:
o ATI Radeon HD 5xxx series graphics card
o ATI Radeon HD 4xxx series graphics card
o ATI Radeon HD 3xxx series graphics card
o ATI Radeon HD 2xxx series graphics card
* The XP driver is provided only as an early look of Catalyst 10.4

Fpocok
Megjött az ati driver a 4xxx, 3xxx nak is! <#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2>

nandorb
hat most mar eleggem lett a jatekbol squad death match rankedon a csavonak maganak 49kills. kis pisztolyal fel palyan at.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Fujiryu

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Kár, hogy le vagy ragadva 6 évvel ezelõtt...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

darki81
ez így van, ez a játék eddig is problémás volt, de igy mostmár szinte jáchatatlan! sajnos én megprobálltam megint, de csak felbasztam magam a sok hülyeségen, hiába voltam elsõ, de miket áttkellett élnem addig, már magamban beszéltem a játék után 10 percig, még jó hogy befagyotta végére 😄 Aszthiszem én szüneteltetem amig kinem jön egy másik peccs szerintem. Hátha javitanak, de kétlem :S Remélem tanulnak a hülyeségbõl és a bf3 az aránylag normális lesz majd..majd.. 😄

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Valamit jól elbasztak. Lagol, meg megakad állandóan...
Spónt is elbaszták.

sztoncsi
Nem tudom írta e már valaki, mert a rengetg hsz-t nincsen kedvem végigolvasni... (tele van HC spammal)

Szóval ami nekem nagyon bejön, hogy végre ki lehet látni a telepített géppuskák mögül, így lehet velük célozni is...!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

Nektek megy a játék? Nekem a "nagy update" után csak szerver nevek jönnek be és halott minden
Hamed
Igy elso olvasasra a heliknek vegkepp lottek... Igy is le lehetett kapni oket ezerfele modon de ezek:

- kisebbet sebez a gepagyu
- nagyobbat sebez az AA (igy is alig kell bele)
- tracer olyan gyors mint egy sima golyo --> BH deszantot el is lehet felejteni az osszes mapon

Hamed
Conquestnek ez a lenyege😄 Hogy foglalod be a pontot ha nem figyelsz a spawnolokra?

Rushnal meg szinten taktikai elem hogy ritkitod a vedoket mig felrobban az m-com, nehogy leszedje. Ha tamadokent spawnkempelnek ott nagyon elcseszett vmit a csapat😊

Skynet
Ebbe a pöccsbe már benne van a balansz?😊
highlander15
Igen bírom Vér István nevû kollégáinkat,akik vannak olyan kedvesek,hogy csoportosan tanyáznak minden spawn pontnál,hogy meglepjék a gyanútlan játékosokat.Minden szeró szinte tele van az ilyenekkel...

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Iceman
Szép dolog az irigység <#wave>

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Iceman
Aha, arra gondoltam 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

HD JOHNNIE
Az NS2000-t nagyon sajnálom 😞

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Beers
Úgy hiányoztál már...!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

amit elsõnek addolok csak azt másolja végig

My god is a great big god, KIRA!

a server favorite rész csak nekem bugos? 3x jelenik meg ugyan az a szerver

kfa
<#eljen>

Inkább a töltõképernyõre kéne egy chat két map közé...
😊 nekem csak az a bajom, hogy a kis barátoknak nem lehet írni ingame.

Fujiryu
Ezer éve ezt a szöveget tolják.BC2 elõtt a BF2 volt szar, mert nem tudtak lelõni senkit.4 éven keresztül sírtak, hogy szar a hitreg.Itt is ezt fogják nyomni még éveken keresztül.Sose fogják megérteni, hogy mindenki ugyan azzal a játékkal játszik és nekik kéne alkalmazkodni nem 24/7 imádkozni egy patchért ami 1golyós killeket csinál.Õk 42 óta játszanak ezzel a játékkal szóval az õ véleményük a mérvadó amikor battlefieldrõl van szó,kár velük vitatkozni, mert úgyis csak egy codos láma vagy akinek lövése sincs a bfekrõl 😊

Carloska
Valamit történik mert mindegyik server ranked offf lett 😄

xXtamasXx
meg lehetne valami kezdõvédelem vagy nemtom mert utálom, hogy (mind1 h védõ v támadó) sokszor "halva születek" mert a kis nyomi máshogy nemtud ölni mág hcn se csak ha m60al spawncampel

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

[UNQL]Echo
A játekstilus alatt a játékmódot értettem...

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

xXtamasXx
én most arról beszélek h a sniper lõ le elõbb engem de én nem csipával vok <#buck> hanem pl assault

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

MR ME
ha normálisan tudsz lõne sniperrel akkor mindig egy lövésbõl öl, heccsát powa 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

fixálni kéne a sniperek számát

xXtamasXx
és nemtom ki mondta azt a hülyeséget h hcn alig van sniper...bejönnek 3-4en kezdõre és spawnkil orba szájba+ még néhány van elrejtve 1-1- bokorban

[UNQL]Echo
Miert is sunnyogós a HC mod?Ott ugyanúgy menni kell foglalni és robbantani mint lamermódban.Aki tirpák dekkolós "majd a többiek megnyerik nekem a kört" sniper az mindkét módban az lesz.Senki sem a játékstilustól lesz inteligens csapatjátékos.A hc módban nem az a kunszt, hogy ki tudsz e nyirni vkit vagy sem hanem, hogy meddig tudsz életben maradni meg sokkal nagyobb a ráutaltság pl a medikre vagy az anti tankra.Ugyanis itt nincs öngyógyulás meg a tanklövedéket sem veszed le mellkassal 3szor mire meghalsz.

BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.

xXtamasXx
omg de utál ezt h hc-n 1 lövésre öl a sniper...<#duma> tulajdonképpen mind1 h holvan 500 méterröl és 10 méterrõl is elõbb lelõ mint én õt