Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
jameg mintha a ping is szarabb lenne vagy nemtom, alig akarja bevenni a találatokat...remélem csak most volt ilyen, de amit eddig játszottam csak szar tapasztalatom volt
ja és a fav szerók mind szürkék, ha berakom újra akkor mutatja, majd következõ keresésnél megint szürkére vált <#eljen>#eljen>
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Akármennyi, számodra prõnek tartott arc mondja is, hogy jó, NEKEM akkor is ez a véleményem, és kurvára nem érdekel, hogy ki mekkora droid egy primitív, korlátozott-butított csõjátékban.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
De itt van a Barival készített interjú: http://battlefield.clanwar.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=13&t=32
Nézd a cod4-rõl szóló részt.
(a sorozat megelõzõ tagjai cod, cod uo, cod2 jobbak mint a cod4)
HC-ben lehet hogy magas a kill szám de ott szinte mindenkié az, normálon meg berontasz egy házba és ha ketten vannak már rá is basztál, mert a 30 skuló nem elég mind kettõre.
Másrészt miért kellene, hogy olyan emberek döntése befolyásoljon (egy teljesen más játékban), akik szerintem már ott hibát követtek el, hogy azzal a szarral játszanak? Innentõl kezdve miért pont azt a döntésüket kellene értékelnem, hogy szerintük a normál a jobb? Sõt, részemrõl már bizonyították, hogy nem képesek jó döntést hozni.
Úgyhogy szerintem meg az, hogy a CoDot normálon tolják, inkább pont annak a jele, hogy nekünk HC-ben kéne.
Nem, valójában szerintem az van, hogy mérlegelni kéne, hogy mik az elõnyök és a hátrányok az egyes módokban, és ezután dönteni, nem pedig agy nélkül az alapján dönteni, hogy "há ja kódba is jóvótaz, mostmáménelenne he?".
A HC nekem nagyon nem jön be már, és ezt ugy mondom hogy béta alatt szinte végig HC szerveren toltam, még itt SG-n is HC-t dicsöitettem.
én speciel nem érek el más pontszámokat és k/d-t, csupán élvezem, hogy nem kell féltárat üríteni egy emberbe, és olyan fegyvereket is lehet és érdemes használni, amit normál módban nem (mert nincs esélyed m60-as gl-es játékosok ellen). ezért jönnek hc-re a játékosok fegyver-plecsnikért.
nem tudom másnál ez hogy van, de amit gondoltok a hc-rõl, az téves feltételezés.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ebbõl messzemenõ következtetéseket levonni, csak azért, mert ott is, meg itt is a "hardcore" szó szerepel...hát enyhén merész.
m60 nugyanolyan erõs
ugyanugy gl egymás utána
ugyan ugy lag, meg 3x kell nyomni a spanolást hogy lespawnoljak, és közbe fagy!
a heli eddig is szarvolt, de ami elment abba jogy erõs volt a gunner, hát ugy legyengitették, hogy szarrá lõttem mindenkit és csak ikszeltek, de nem halltak 😄 OK ! én befejeztem ezzel a játékkal! További sok sikert 😊
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Innentõl kezdve nem éri meg használni, mert minden pötyögésnél egy golyót elküld Narniába, miközben a fullauto fegyvereknek meg meg lehet oldani a szigorú egyes lövést.
BF1942,BF2: PT-6|505th Echo BF2142,BC2: PT-6|Voxel BF3: Voxelspace Battlefield: Specializing in online warfare since 1942. If your friendship can survive this, you\'re not fighting dirty enough.
Fû alól nézegetni pubon, lõni 15-ös k/d-t lehet jobb a hc, de nem vágyok rá.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Bár sajnos teljesen ez a mód sem zárja ki a sok állatot.
Viszont személy szerint én is jobban érzem magam HC-n, minthogy laggos emberekbe tárakat pumpáljak. Aki rambózni akar CG-vel, meg menjen quakezni. Megnövelhetnék a saját sebzés területét is, talán nem lövöldöznének szobán belül GL-el meg CG-vel, bár GL legalább HC-ban besül ha közel lövöd. CG-vel viszont volt már, hogy gyakorlatilag 2 méteren belül pofánlõtt, én haltam, õ meg persze szaladt tovább a következõ rakétát tömve...
Assaultban an-94 távolra, m416 ha közelharc várható. Persze más megint másra esküszik. HC-ban tök mindegy, illetve mint írtam a tûzgyorsaság lehet a döntõ.
Medicnél szintén lényeges különbségek vannak (m60-at nem számítom), tûzgyorsaság vs. pontosság vs. sebzés vs. lõszer mennyiség. Feladatfüggõ, hogy mit veszel fel.
Tõlem aztán mindenki azt játszik amit akar, de ne akarjátok már megmagyarázni, hogy a normál olyan qrva jó az elcseszett balace-ával. Aki rohadtul unja, hogy 90%-ban M60-tól hal és a maradék százalékban pedig a CG-tõl és a gl-tõl, annak lehet egy jó alternatíva. Ott a többi fegyverrel is lehet érvényesülni, nem csak ezekkel a szarokkal.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
lehet mondani, hogy azok járnak hc-re akik nem tudnak lõni, de ez fordítva is igaz lehet. az nem bírja a hc-t aki nem tud jól mozogni a pályán, és nem tud ugrabugra nélkül meglenni vagy nem elég gyors, stb. stb.
hc szerveren nem 1v1-ben valóban nem jönnek ki olyan hangsúlyosan a tudásbeli különbségek, viszont másfajta skillekre van szükség. ha valaki nagyon hozzászokott a bf-sorozathoz, annak biztos furcsa ez. mondom, én idõnként multiztam armával is, ott alapból csak hc-mód van.
a másik meg, hogy nincs különbség normál és hc szerveren egy olyan szituban, ahol te már be tudtál fogni egy ellenfelet. annyi a különbség, hogy rövidebb ideig kell az egérgombot nyomni.
többet kell játszani hc-n, én kb. 50-50%-ban játszok ezen is azon is, úgyhogy szerintem abszolút vágom a különbségeket.
Ha valamilyen fegyvert, amit egyébként nem nagyon használt valaki ki akart maxolni, fogta magát és átment HC-re. Ott pillanatok alatt meglõtte ami kellett, utána jött vissza normálisat tolni.
Ugye ez sem arra utal, hogy ahhoz több tehetség kellene. Meg hát példának tudom hozni a cod4-et is, ahonnan sajnos ezt a hülyeséget származtathatjuk:
CB ladder aktivitás
- CoD4 S&D Hardcore: 59
- CoD4 Search & Destroy 15.364
Komoly klán a HC közelébe sem néz. Talán nem véletlen.
Eddig is egyértelmûen megvolt melyik a jobb fegyver, meg most is meglesz... HC-ben is megvan, csak ott mások.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
CG és GL splash damage nagyon sokat romlott.
De ezt egy hordás barátunk már belinkelte, meg a többi változást is 😊
Elnézést hogy nem osztom a véleményeteket.
és higgye el minden kétkedõ, szerintem hc szerverre pont hogy NEM járnak gyökerek, mert aki nem bírja elviselni ha néhány találattól meghal, az nem megy oda.
Aki erre képtelen, az megy hc-ra sztem. Ott meg véletlenül is beadja neki.
A realitás pedig nem megvalósítható az ilyen jellegû FPS-ekben. Figyelni kell a játékegyensúlyra, amit a HC elcsesz. A fegyverek közötti határvonalak elmosódnak, ugyanígy a jó és a rossz játékos között is. Ahhoz tudnám hasonlítani, mintha a Barcelona szántáson focizna Iszapszentmotoros ellen. Abszolút nem jönne ki a különbség.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Ki is léptem a picsába, mert felbaszott eléggé!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Az meg külön hozzáad a feelinghez, hogy jobban kell vigyázni is, nem lehet összevissza rohangálni, mert ha az ember bekap egy golyót, könnyen egybõl belehalhat... ahogy illik.
Érdekes módon HC-ben CG, GL noobok sincsenek annyian. Ott nem kell ilyen módszerekhez nyúlni ahhoz, hogy az ember le tudjon lõni valakit. Sokkal inkább számít a taktika.
Továbbá a pistikék egyetlen lehetõsége az érvényesülésre, mivel a full szerencsétlen is legalább 1-2 szer eltalálja az ellenséget 200 lõszerbõl, valami bokor alatt lapítva egész map alatt. A fegyverek közül a nagyobb tûzgyorsaságú lesz az ász, illetve gl, rakéta paradicsom is.
Természetesen vannak olyan jó játékosok is akik azt szeretik, rájuk a fentiek nem vonatkoznak, de sztem a hc mód vonzza a máshol érvényesülni képtelen, konzolon nevelkedett amerikai hülyegyerek típust.