Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carloska
de lehet vele foglalkoznak mert bevan rakva neve elé fake <#nevetes2>

Ha nem vagy adminként regisztrálva a PBBans-ban,magasról tesznek rá mit küldtél.<#eplus2><#nemtudom>

[IRAM] leader

nandorb
hat a pb-nek elkuldtem kb. 15perce a cuccot. hagy basza oket meg,oszt hagy szorja olyan idiota a penzt ra.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

egy napig mûködik, másnap már szûri "remélem" 😊

My god is a great big god, KIRA!

Erre van a PB

My god is a great big god, KIRA!

nandorb

Hat mit is mondjak nem kell csodalkozni ha vmi. kisrangu fasz osztja hardcore-on.

Mint akivel talalkoztam ma...

mNzJean
Nekem a PKM és azz XM8 lmg határozottan erõsebbnek tûnik közelre , a snipert kipróbáltam m24 ugyanúgy adja , a kés engem már bf2 ben sem izgatott, a spawn bugnál meg ha nem nyomkodod a gombot hanem vársz akkor nem akad be a kép annyiszor mintha nyomkodod az egérgombot . Szóval meg kell várni míg lepörög a spawn time és a végén egyszer rányomni egy klicket ,nekem így elég tûrhetõ .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

REPS0L
😄

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Skynet
Mit össze szenvedtek Ati driverekkel...10.3 felrakva (5870-es mellé) és semmi gondom a játékkal meg semmivel..😊
nandorb
megvolt mar 3x legalabb.

Fpocok
Elnézést.
<#zavart2><#szomoru1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

TDC Geronimo
"These changes will eventually make their way to the 360 and PS3 as we work with our partners Microsoft and Sony to continue to support BFBC2 on all platforms."

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fpocok
Próbáld meg driversweeper rel leszedeni mindent ami ATI. Újraindít, és próbáld meg telepíteni.

TDC Geronimo
#27459 <#nezze>

Fpocok

nandorb

Itt van eze bena az ATI kurara szarul van kiprogramozva.

AntiHero
xboxon is balanszolták a fegyvereket?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Fpocok
Amúgy shotgunt jól megcsinálták. Eddig szart sem ért, most meg egylövésböl ölnek közelrõl. És ez így van jól!

Az mitõl van, hogy egy darab magyar szervert sem látok a BFBC2 browserében?
nandorb
hat a telepitobol kilep allandoan mar kitoroltem a grafikust teljesen... meg igy is basztat.

Skynet
Az még pozitív lenne de szerintem abból tömeges sírás lenne,csodálom hogy még nincs petíció az m60-ért...<#idiota>
TDC Geronimo
újraélesztésre kéne rádobni még egy 3* ekkora reload timeot és jó is lenne.

Skynet
Monnyuk a tracer tényleg gyors lett azon én is pislogtam hogy 5bõl 4szer simán rálõttem helire...
De a többi változtatással nincs gondom,buzigyerek rohant felém a kis m60asával kaszált mint a gép de épphogy súrolt énmeg szépen an94-el ledaráltam....Ideje volt hogy kasztrálják a mediceket...
GL és Carl guszti halás mennyiség nemtom csökkent-e ma is haltam párszor...De m60 mindenképpen le lett kasztrálva,lesz ebbõl még siránkozás,mert így csökken a "pro"-k esélye..<#idiota>
Egyébként most hogy szépet butítottak a medic fegyverek zömén,rendesen kevesebb medicet láttam ma,végre nem volt 3-4 medicbõl álló sqaud ma sehol ahol én voltam.
Fpocok
Mi a gond?

Én mindig úgy csinálom, hogy express uninstall... nem inditom újra, hanem driverswepperrel leszedem a maradékot, és akkor reboot és install.
Még nem volt gondom így!<#papakacsint>

koschwarz
vajon mitõl függ??<#falbav><#falbav><#falbav>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

TDC Geronimo
Nem mindenkinél van. Pl nálam nem akad be spawnnál egyáltalán.

TDC Geronimo
Tracert nem vágom minek kellett ennyire noskillre csinálni. Többi annyira nem tûnik gáznak. Ma én is alig haltam GLtõl meg m60tól. Persze lehet csak véletlen <#idiota>

nandorb
Meg ezt a kurwa kibaszott ATI drivert nembirom felrakni szarakszik.

nandorb
csak a csiterek ne jelentek volna meg.

Skynet
Dehogy lett elcseszve....Ma alig öltek M60-al...Eddig teljesen jóasnak tûnik a balansz óta.
koschwarz
amíg ki nem javítják ezt az ordító spawn-bugot, addig én félreteszem a játékot. le is szedem a picsába. kurvára idegesítõ.

egy jo idore letettem mar a jatekot, ritkabban jatszok mar.

Morphh
Én nem vettem észre különbséget.

Frostyc - East

Doomista
Hát akkor most még nehezebben lesz meg az 50 lvl, mi ? Duplán többet kell izzadni érte :S

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Iceman
Helyesbítek...nem szúrta, hanem vagdosta.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

jobban el lett cseszve a jatek mint volt, de meg igy is jobb mint barmelyik masik multiplayer fps jelen pillanatban

MR ME
és akkor mi értelme? ha nem tudsz mögé menni és lekéselni, mert nem fogod fél órát vagdosni akkor mire lesz jó? bár végülis beleeresztesz egy tárat, és amíg töltesz addig odafutsz és belekéselsz még 1-2t és akkor talán meghal :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Iceman
Lövésre meghalt egybõl, úgyhogy biztos variáltak vele vmit.

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Doomista
Jaja, finoman, szakácsosan úgy mondanánk, hogy a kés éle elkopott, nem lehet vele normális elvágni egy húst. Élezd meg.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Beers
hozzá

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

MR ME
késhez hozzányúltak? nem csak a lag baszakszik?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

@ Demize99

Gonna wait a few days before replying to balance tweaks. Try them first at least.

nekem vaktöltény költözött a sniperembe a patch óta. érdekes....
koschwarz
úristen, úgy elbaszták a játékot, hogy azon sírnom kell.
DICE. BAZD MEG.

JethroHUN
Jaja ez igaz, abban minden OK volt (majdnem 😉

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Iceman
Ellen uavozott én meg kb 15 szúrtam meg késsel, de csak nem akart meghalni. Inkább lelõttem.
"Kicsit" átestek a ló másik oldalára.

Iceman
Kár, hogy hülyeségeket beszélsz. kb. 90 óra bc2 után már lehet némi rálátásom, hogy milyen ez a játék.

darki81
ha a bf2-õt megcsinállták volna ugyanezzel a grafikávak kb, akkor aszondom hogy EZ AZ! ez egy jó játék! de hátha majd idõvel ez sem lesz annyira..

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

Jelentem az IRAM szerver már az is...R11

[IRAM] leader

TDC Geronimo
Mellettetek állandóan azt kell tennem <#mf2>