Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
My god is a great big god, KIRA!
My god is a great big god, KIRA!
Hat mit is mondjak nem kell csodalkozni ha vmi. kisrangu fasz osztja hardcore-on.
Mint akivel talalkoztam ma...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Parasite Eve 2, best game EVER!
Itt van eze bena az ATI kurara szarul van kiprogramozva.
De a többi változtatással nincs gondom,buzigyerek rohant felém a kis m60asával kaszált mint a gép de épphogy súrolt énmeg szépen an94-el ledaráltam....Ideje volt hogy kasztrálják a mediceket...
GL és Carl guszti halás mennyiség nemtom csökkent-e ma is haltam párszor...De m60 mindenképpen le lett kasztrálva,lesz ebbõl még siránkozás,mert így csökken a "pro"-k esélye..<#idiota>#idiota>
Egyébként most hogy szépet butítottak a medic fegyverek zömén,rendesen kevesebb medicet láttam ma,végre nem volt 3-4 medicbõl álló sqaud ma sehol ahol én voltam.
Én mindig úgy csinálom, hogy express uninstall... nem inditom újra, hanem driverswepperrel leszedem a maradékot, és akkor reboot és install.
Még nem volt gondom így!<#papakacsint>#papakacsint>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Gonna wait a few days before replying to balance tweaks. Try them first at least.
DICE. BAZD MEG.
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
"Kicsit" átestek a ló másik oldalára.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
[IRAM] leader