Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ilyen wow feeling szerdán patch, utána 2napig rosszak a serverek 😄
My god is a great big god, KIRA!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Parasite Eve 2, best game EVER!
Az M95=M24 teljesen.
Az mégis vicc hogy egy 12,7mm-es fegyver ugyanakkorát sebez mint egy alap sniper...
Bár én nem sniperelek csak helibontásra használtam eddig, de ez azért vicces.
Bf1942: TBW BF2: PT-6 TBW BC2: PT-6 TBW1
Parasite Eve 2, best game EVER!

Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Elve gyerekbetegségekkel került ki a piacra, amit nem lett volna szabad benne hagyniuk. Úgy adták ki, mint ha még sosem láttak volna FPS-t, vagy legalább is battlefieldtet.
akkor inkább hagyják úgy, tesztelgessék még aztán jöjjön a patch
mert amilyen hibákat + lagot generáltak én tegnap nagyon felbasztam magam, és ahogy olvasom messze nem vagyok egyedûl, eddig jól elszórakoztam, de ahhoz messze nincs hangulatom h fél évig lõjjem a szerencsétlen és basszon meghalni meg kb 2 találatot vegyen be, meg ahhoz sincs h nyomogassam a spawn gombot mint a hülyegyerek h végre tudjak játszani, és még akkor is sokszor nem akar letenni oda ahova én akarom és még sorolhatnám...ha megnézzük h mi lett jobb, és mik lettek szarabbak akkor VISSZA IDE RÉGI PATCH, aztán még dolgozzanak a fiúk
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Battlelog: Purga5
Amivel én dolgozom program, annál is rendszeresen elõfordul, hogy egy javítócsomag megjavít X problémát, miközben generál újabb Y darabot.
Igaz, mi meg tudjuk tenni, hogy egy ilyen csomagot csak hónapokkal késõbb teszünk fel, hogy a hibáival sz*pjon más, ez azonban a BC2 esetében nem megoldható.
És ez egy olyan program, aminek a fejlesztésére szerintem többet költöttek, mint a teljes BF sorozatra idáig.
Ezért szerintem szokjatok hozzá ahhoz, hogy ha egy program bonyolultabb annál, minthogy kiirja azt, hogy "hello world", az bugos lesz, függetlenül attól, hogy milyen program vagy, hogy ki fejleszti.
A helis témához pedig annyit, hogy én örülök, hogy legyengítették a heliket, ugyanis BF2-ben is mindig az volt a gond, hogy az általam ismert emberek infantry-ra jártak, mert unták, hogy mindig meghalnak egy helitõl vagy repülõtõl és nem tudnak mit tenni. Most, hogy a heli simán legyõzhetõ, remélem ez a lámfantry õrület nem fog majd újra teret nyerni.
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
valaki tud segiteni ?
3 órát játszotam haveromis õ másik gépen és amikor kiléptünk a menübe nem számolta a pontokat és a megkapot uj fegyok nincsnek meg : ez hogy lehet ?
Asus Maximus II,Core2 Quad 9550,Asus 680GTX ,4GB DDR2 1066(2X2X)850W ,VELOCIRAPTOR 300GB 10000RPM
Röviden magyarul kérhetnénk? <#vigyor5>#vigyor5>
Azért mert azok a szerverek nincsenek patchelve?
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
még néhány peccs, és már majd ezt is csak csökkentett üzemmódban lehet majd telepíteni és egyéb fasságok.
★ d λ r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 ★
Hát ez kéééééész.
A VGA kártyámon ne forrasszam össze a bal3-as lábat a jobb 15-sel keresztbe aranyszállal?
Vagy szeretne a BF egy külön IRQ portot a biosból, faszom...
Eddig nem volt gond a respawn, elbaszták, oldják meg.
Kurvaannyukatmá!
hát ha nincs más lehetõség, ezt kipróbálom. de mondjuk nem egy másodpercre fagy, hanem legalább 15-20-ra.
sejted mennyire idegesítõ, amikor helyzet van és nem tudsz a szakasztársra születni, azonkívül meg ugye mivel így születés után azt sem tudom már hol vagyok vagy egyébként is rögtön lelõnek, megint várhatok...súlyos percek telhetnek el játék nélkül így.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Your anti-virus(AV) is causing the respawn freez. As a DICE-member stated earlier the problems most likely lies in the saved class file. Every time you respawn the game checks the GameSettings.ini file for class configs, and the AV got some of problem with this, making the game freez for a second, sometimes more.
SOLUTION FOR THE RESPAWN FREEZ:
Add the BFBC2 folder in your "My Documents" to the anti-viruses exeptions-list. [ I've checked, and its the only folder who needs to be added ]
Ex: "C:/Users/
If you are wondring how to make an exeption like this, check this: LINK"
Akinél van ez a probléma ez hátha segít neki.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Úgy voltak vele, hogy nem mindegy a gyökérnek mire klikkel?
klikkelgessen a szpónra, addig sem terheli a szervereket.
De ez b+ annyira jellemzõ ezekre. Nagy nehezen megoldanak valamit, de elkúrnak 2 másikat helyette...
A többször, az esetenként kb. 30 kilikk.
Sõt volt úgy, hogy csak egy csapattársra engedett születni.
Az ati-s töltési idõt úgy oldották meg, hogy valóban 15mp alatt betölt, de még kb. 45mp-ig tölt a háttérben, tehát leszpónolhatsz, de használhatatlanul akad, míg be nem tölti a pályát...
Jóvan b+, megint hülyének néznek. Amúgy is akad az egész.
Jól elkúrták.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
[IRAM] leader

[IRAM] leader
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life