Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
De, tessék, megcsináltam neked, amennyire tudtam:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Parasite Eve 2, best game EVER!
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Vannak érdekes, emberi dolgok is - nem csak a 'csalás' miatt rúghatnak ki.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Pontosabban 9 890 Ft-t érek. Megveszem a játékot, de ezzel õk megvesznek engem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Szóval majd meglátom .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
BF3, Alan Kertz:
"Hit-detection is massively improved over Bad Company 2, so you can actually expect people to die when you shoot them and no more of death lag. It also depends on connection to connection so you can’t really rely on all that."
“Bullets can penetrate light surfaces. Thin metal, wood, glass can be shot through, brick concrete and thicker metal cannot.”
"The game has a deep progression system which will make people play the game for many years."
Magyarul a lenyeg kb:
A talalat-erzelekes (hitbox/netkod) jelentosen javitva lett a BC2-hoz kepest. Akit eltalalalsz az meg is doglik, nincs tobb "halal-keses".
Sokfele felulet atutnek a lovedekek: fem/fa/uveg, de ha ezek eleg vekonyak.
Eleg komoly tartalom/fejlodes rendszert probalnak osszehozni. Szeretnek, hogy sok evig elvezetes legyen a jatek.
(Alfaban tapasztaltam en is, hogy a hitreg tenyleg messze korrektebb tenyleg, mint BC2-ben. MOH/COD szeruen gyorsan halnak az emberek ha pontosak a lovesek.)
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ezt mi a fasz tartja meg? 😄

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Fejlövést már én is adtam pilótának, de nem orvlövész puskával.
néztem egy videót,ahol a gyerek M95-el rálõtt egy blackhawk-ra és kapott 100 pontot a jármû hatástalanításáért. (A heli meg közben lezuhant)
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Meg még sok más játék is ilyen akar lenni 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
[IRAM] leader
"mw2, bc2, bf3 egyiknek sincs túl sok köze a másikhoz!"
És akkor még a Medal of Honor-ról nem is beszéltünk.
YouTube: 23Drazse