Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A saját statisztikám (gyakorlatilag a gadgetek vannak hátra - vagy mégse?) - klikk a nagyobb képhez!:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
INNEN VESZEM-E (a forrás)

És íme az én állományom (gyakorlatilag csak a gadgetek vannak hátra - vagy mégse?) - KLIKK A NAGYOBB KÉPHEZ!:

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nandorb
Ha akarod beszeljunk meg idopontot es rad nyomok 3-at😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

byzhouse
szerinted csak 1szerverre jártam? <#wink>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

redmonk
"...be-e..."

Szóval szerver oldalon van beállítva, hogy amikor screenshotot lõnek akkor bizonyos AMD tulajnál beakad-e vagy sem?! költõi a kérdés

!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo

nandorb
Ismetlem ez szervertol fugg,hogy be-e van allitva...

trident
Nem kell hozzá a spectat kit tudtommal.

Amúgy nem kell hogy az ea bekapja, örülj neki, hogy így is szerezhetsz pontokat, meg lehet gyûjtögetni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

RiCSi1234
Még ilyen zenére is, egy igazi életérzés.. 😊

GTA V (*.*)

szomferi
honnan veszed hogy a spectact cuccok is kellenek hozzá, meg a Garand is? már megvan az összes fegyó?

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

V43 1105
Én ilyet nem tapasztaltam.. pedig jó pár játék amit tolok PB-t használ ... és ha screent csináltunk meg se röccen a cucc ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

IMYke2.0.0.0
Haveromnak egy AMD 4 magos, 4 GB DDR3-as, HD6850 1GB-os rendszere van .

A rendszere egyszer csak frissítette neki a Catalyst driverét , és a BC2 elkezdett szaggatni neki.

Átmentem, feltettem neki egy fél éves drivert = semmi szaggatás, azóta se.
A frissítést persze letiltottam.

byzhouse
akkor én vagyok a világ legnagyobb szerencsése,mert életben nem akadt meg a játék 5-10secre(hd6850 kártya)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

nandorb
Rovidebbet az alatt ertem mar most is nincs olyan driver ATI-nal aminel ne akadna meg pb screenshoot alatt a jatek 5-10masodpercre es ez igen is idegesito, foleg hogy fekete keszul, BF3-ra igerik hogy ezt megoldjak hogy Anti Analising,DX10,DX11 alatt megoldjak,kozos egyuttmukodessel az Evenbalance fele. De mivel az ATI szar driver gyarto tobben panaszkodtak kekhalal,kifagyasok barmilyen driver. Igy gondolom hogy rosszul fognak jarni az ATI userek. Epp ugy mint a kezdetben 2-3honap kellett egy normalisan hasznalhato 10.6-os patchre ami gyorsan betolti a jatekot es meg csak nem grafika bugos(csikok a a fold texturaban.)
Miota Nvidea-t hasznalok ott nincs pb akadas kimaradas 5-10sec-re. Meg az elejen sincs ilyen beakadas.

IMYke2.0.0.0
Hát finoman bekaphatja az EA!

Distinguished Vehicle Knowledge: Earn all vehicle bronze stars <5,000 points>

Distinguished Weapon Knowledge: Earn all weapon bronze stars <5,000 points>

Distinguished Battlefield Knowledge: Get all bronze stars <10,000 points>

A probléma csak az, hogy a fegyveres "összes bronzhoz" a SPECACT Kit összes fegyvere kell , és emellett a "Veteran" ranggal elérhetõ M1 Garand is.

Specact kit: 4,99 euró
Még egy Battlefield játék : 1700-2000 Ft.

<#banplz><#falbav><#levele>

Trident : Az fasza.Mondjuk azt észrevettem, hogy mióta drivert frissítettem az ATi kártyámon, azóta néhány felhõ fekete, majd kifehéredik,majd vissza feketébe 😊
Az biztos hogy az ati-bc2 kompatibilitás nem 100%-os így másfél év után se.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

trident
Már nem emlékszem, hogy driver/kártya miatt fekete pb screenshotot produkál.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

nandor90: ezt hogy érted hogy az Ati fogja a rövidebbet vinni?Aki ATI-val nyomja, az elõnyben/hátrányban lesz vmien oknál fogva?Vagy az ATI az csíter kártya szimplán?Vagy csak valami Ati nevû haverodról van szó, és tök hülyeséget kérdeztem?

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

nandorb
Majd BF3, lesz PB screenshoot allitolag igazabol kiancsi vagyok 60%-ba fog csak mukodni... attol tartok es az ATI fogja vinni a rovidebet.

trident
Pont ezért kérdeztem!😉
Pont azért, mert steam esetén nem kapsz új kulcsot...

Amúgy meg azt gondolom, hogy a lecsalózott játékosoknak csak egy kisebb része csaló valóban. A wh-t meg különösen nehéz kiszûrni ebben a játékban.

Fpocok
Személyeskedést hagyjuk. Köszönöm.

Parasite Eve 2, best game EVER!

azért azt nem vágom, hogy mi a francnak játszik valaki egy játékkal, ha láma hozzá? azt meg pláne nem értem, hogy újra és újra megveszi a játékot, rosszabb esetben több 10e ft-okért... biztos annyi pénze van, hogy azt használja budipapírnak is. lol
ok,téma lezárva

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

nandorb
Az a rengeteg specifikussan 1szerveren volt vagy? Hackerek/Csalok mindig lesznek ez ellen nincs 100%-os vedelem, de a csit nem marad orokke undetected es ilyenkor kibuknak a butacskak. De az hogy megveszi a jatekot es a csitet egyebbet arrol nem a pb tehet. Hanem a DICE aki nemtudta megirni normalissan a programot. Mert ha akartak volna megcsinalhattak volna hogy ne legyen egyaltalan torheto a jatek, hackel. Meg egyebbek, de mivel ok ebbol profitalnak ha vki. 10x megveszi a csitet mert lebukott. Meg ilyenek van 1 magyar srac MOH-ban bukott a pb_guid-ja ugyanaz mint a BC2 de tovabbra is jatszik. Evenbalance szerint Globally Banned. (Csak ugylatszik nem minden jatekban.)

Masik ha nem akarsz csalo ellen jatszani akkor kilehet lepni a szerverrol. De mint mondom 1 csit nem biztos hogy 100%-osan undetected. Amig nem buksz meg vele csak addig. De megint utalok arra hogy a pb-nek nincs hozzaferese az EA adatbazishoz,ha lenne akkor igazabol kevessebben csalnanak, mivel ha van vkinek 5-10jateka EA accounton es megbukik,bannolnak a CD kulcsat es a EA accountjat akkor nem volna ennyire elbaszva a rendszer. A masik meg aki csak csalassal tud pozitiv statot elerni az balfasz...

Ezt egy párszor már kitárgyaltuk...nincs 100%-os védelem...ennyi.

[IRAM] leader

azt látom,hogy rengetegen csalnak.és a PB nem tesz ellenük semmit.nagy ritkán ki írja,hogy valakit ilyen-olyan ok miatt bannol,de az töredéke annak,ahányan sumákolnak a szervereken.a másik meg az,hogy az senkit nem vigasztal,hogy elõbb utóbb,úgy is megbuknak majd,mert megint megveszik a játékot,megint megveszik a hack-et,megint felmennek online,és amíg le nem buknak,már ha lebuknak egyáltalán,megint elcseszik sok-sok ember játékát.

nandorb
Uj CD kulcs, de nem nagy szam nev alapjan barkinek a guidjat kikaparom, es hiaba csinalsz uj katonat mikor annak a nevet is megtudom...

nandorb
Milyen termek tamogatas az ha megbuksz csittel? kapsz uj jatekot, ez csak marketing kerdes meg azis hogy undetected sok helyen az adminok nem raknak be streamet nemtudjak hogy kell meg hasonlo. Elegge erdekes hogy az emberek azt hiszik, hogy soha senki nem bukik meg...

SAMURAIHAX is megbukott,ujra megvette a jatekot es? Attol fuggetlenul banlistas marad es megmarad a neve.

Van 1csavo aszem magyar de nem 100% John Doe,rendszeresseggel megveszi a jatekot es rendszeressen megbukik vele. Az a tokeletes undetected cheat. De hajra probald ki megnezzuk hova jutsz...

trident
Hogy kap új pb guidot?

ja,a csalóknak van terméktámogatásuk.mi meg csak anyázhatunk maximum,ha egy 45-ös pisztollyal 300m-rõl,futás közben fejbe lõ egy faszkalap.

nandorb
Ertesz hozza? Rendszeres vasarloja vagy neki hogy ennyire bizol benne?😄

haha a stream szart sem ér a fizetõs cheatekért mert ha el is kapja õket a pb a hackerek garanciát vállalnak rá és adnak egy újabb pb azonosítót

Intel Core Quad 9550, Kingmax 8gb DDR3 1333mhz, Asus GTX 580, Soundblaster X-FI Xtreme Gamer fatality Pro, Cooler Master 1100 Cosmos ház, Logitech Z-5500, Logitech G9 egér, Samsung 27\" P2770FH

nandorb
Te aztan tudod... Streameljuk a bfhu-t es megis kifogott olyanokat akik a sima pb-s szeron tudnak jatszani mig a GGC vagy a PBBANS altal streamelt szerverek nem engedik fel...

byzhouse
cheat írok mindig 1 lépéssel elõrébb járnak nundikám<#smile>

Úgy nézem, hogy az utolsók között rendeltem meg ezt a verziót:
Battlefield 3 Limited Edition + ajándék Battlefield 3 póló - PC
Most már ez van kiírva:
Nem rendelhetõ

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

nandorb
Tevedes,semmi sem undetected, csak akik ezt veszik konnyu szivvel elvezik, mig veletlenul detected es kibuknak... De aki ugyis csal megfogja ujbol venni.

patchaou
Ez eddig oké, de nem lehet valahol jelenteni? Jó lenne ha azok is ki lennének takarítva akik fizetnek a csalásért. Szívem szerint a belét is kitaposnám az összes kis rohadéknak. 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

IMYke2.0.0.0
Szívesen - haver is innen rendelte - fontos : a visszaigazoló e-mail hibás, de ettõl függetlenül a rendelés él.

Köszi, elõ is rendeltem.

Intel Core i5 3570 3.4 Ghz, Nvidia 1050Ti 4GB, 16GB DDR3 1600 Mhz Ram. Le szoktál maradni a kedvenc m?sorodról a Tv-ben? Ennek ezennel vége! Itt a megoldás: http://tinyurl.hu/7ZIA/

nekem 5 rongy volt... Ha rendeltem volna vagy kivártam volna egy akciót megúsztam volna 2500-el de még így is megérte.
byzhouse
igen dísznek és csak a nem fizetõs csíttel rendelkezõk buknak le.

RyO: 3k

Mennyibe kerül az alapjáték dobozosan?

patchaou
Két kérdés:
PB-dísznek van?
Hol lehet jelenteni a kis patkányokat?

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Smithwarden
Tobb resszel is jatszottam, nekem sosem volt ilyen.
BC2 osszesegeben jobban tetszik az idegesito rossz netkoddal is, de hogy a COD-ok sokkal jobban beadjak a loveseket, az 100% sajnos.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

nekem elõfordult már olyan is,hogy elkezdtem dobálni a C4-et,és egyszerûen nem fogyott el.folyamatosan le tudtam dobni,vagy 20-at,bár az is igaz,hogy nem is tudtam felrobbantani õket.de azt sem nagyon értettem,hogy miközben dobálom lefele a taposó aknákat,egyszer csak az egyik minden ok nélkül felrobban,én meg ez miatt "öngyilkosságot" követek el.

Pretorian
CoD-ban néha van olyan lag, hogy belelõsz egy tárat az emberbe, lelõ téged, utána még sétál pár másodpercet, majd összeesik. Széttárom mind a két kezemet.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

IMYke2.0.0.0
überkonzol.hu

Van olyan hely ahol érdemes elõrendelni a BF3-at? Gondolok ezalatt az árra illetve a vele adott dolgokra.

Sehogy.Nem barát ennek a játéknak.

[IRAM] leader

Valaki segítsen, hogy lehet beállítani a kontrollert.

köszi!
IMYke2.0.0.0
Én játék közben nem tudtam.

Csak az "Elõzmények" menüpontban, és értelemszerûen a szerver keresõben - az a "kacsacsõr", tudod...