Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak hát ezt úgy tudom megcsinálni hogy új EA profilt kell csinálnom. Gondolom ebben az esetben pápá az accnak 😞
1. rush pályán milyen sivatag milyen helikopter rush-ról beszéltem
2. nyílt fórumon azt csinálsz amit akarsz, de nem hiszem hogy sok okot adtam rá hogy lebuzizz...de mondom azt csinálsz amit akarsz...most már tényleg kussolok!
Én annó BF2-ben haverom loginjával váltottam ki neki a special forces fegyvereket az én gépemrõl. Nem volt semmi gubanc a ki-be lépegetéssel pedig nyilván másik géprõl másik cd-kulccsal aktivált játékból léptem be hozzá.
És akkor engednének letölteni egy standardod, jol gondolom?
Csak mert tök mindegy milyet telepítesz fel, ha megvan az accountod akkor betudsz logolni. Akár le is tölthetnél egy warez verziót, és azzal is tolhatnád, mert az account már kész.
Vagy kapnál új accot is a régi helyet? Nem hiszem.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A viszonteladó felajánlotta nekem hogy a limitált széria helyett tud adni nekem egy standard verziót mivel ki vannak fogyva.
A játékban viszont benne fekszik több mint 90 óra játékidõm és nem igen kezdeném újra.
Szerintetek az EA loginem amit limited edition alatt csináltam ugyanúgy menni fog standard edition alatt is?
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Volt hogy 5 mp-ig rajta tartottam a tankon a heli célkeresztjét a tracer négyzetén és ekkor is a tank elõtt a földbe csapódott a hellfire...
Ez nagyon szépen hangzik, de:
1. Honnan a tökömbõl tudod elõre, hogy hol akar megfordulni a heli, hogy bevárd? Elképzelem, ahogy az õrült buckalakó egész pályán gubbaszt a sivatagban egy kõ alatt, tracerpisztollyal a kezében, és reménykedik, hogy a heli egyszer talán majd felette fordul meg... Hihetõ, persze... 😛
2. A nagy büdös sivatag közepén hogy bújsz el a gunner elõl? Próbálsz jelentéktelennek látszani? Vagy reméled, hogy a sok homok közt nem tûnik fel egy homokos? Esetleg nyúlnak álcázod magad? 😛 Gunnerként a legjobb ingyenfrag a pusztában rohangáló gyalogos...
Rohadt nagy MÁK, az kellett a heli bejelöléséhez, semmi egyéb.
Illetve:
"de elég nehéz volt úgy tracer-el meglõni hogy kiálltál a büdös nagy mezõ közepére szembe vele"
Vicces gyerek vagy te... Ez az EGYETLEN biztos módszer: vonalban jön feléd/el tõled, és meglövöd. És igen, a helibejelöléseim 99%-a így történik, jön felém, meglövöm. Bizony.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Lenne egy kis problémám. Még sosem volt BFBC2 elõtt EADM-el letöltött játékom. Megvettem neten, beregeltem a játékot, letöltöttem, telepítettem és ment mint a villám.
Viszont pár napja újra kellett telepítenem a windowst. A játék újra letölt, telepít... amikor indítani akarom ezt a hibaüzenetet kapom:
"For security reasons, the registration code for your game has been deactivated. Please refer to your customer service website to resolve this issue."
Olyan mint ha nem élne a termékkulcsom, de ez azért ellentmondásos mert az EA Download Manager is termékkulcs alapján engedi a letöltést.
Na most akkor le van tiltva vagy nem? Felkerestem az EA-t, a céget ahol vettem és leveleztem a securommal is, ugyanis ha crackeltem a játékot simán beengedett és az ea fiókom is ment csak nem tudtam minden szerverhez csatlakozni (gondolom a régi crack miatt).
Ha erre tud valaki okosságot azt megköszönném, bocs a hosszú postért.
inkább arra gondoltam, hogy míg a harc a pálya egyik végén dúl(rush) addig a heli a pálya másik végén szokott megfordulni nem a nagy csetepaté fölött, így ha a fordulónál bevártad volt esélyed eltalálni anélkül hogy a gunner szarrá lõtt volna "vagy mi a fasz"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
JA és csinál olyat is hogy néha nem számol award pontot és nem is ad medált meg semmi.
Van valakinek ötlete?
Amióta láttam, nincs gondom vele, hogy találjon.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Faszé' ilyen hülye mindenki publicon? Aztán meg csodálkoznak, ha 100-0-ra ver az ellen, aki persze használja a vasait...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha el tudjuk lopni port valdezen vagy islan akkor lehet vele szorakozni legvedelem hianyaban de amugy max taxizni jo😊
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
elég elkeserítõ volt.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Szerintem a gunnernek nem tracer kell, hanem zoom. Tracert csak adagolják szépen a földönfutók, arra valók. 😛
Rettentõen nehéz lett helizni pl a BF2-höz képest. Ott gyakorlatilag elpusztíthatatlan volt, most meg majdnem ingyenfrag.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Más: a helikopterek szarok. Játszottam 2 mapot atacama deserten engineer-el illetve C4-es assaultal és nyertünk mind a kétszer ráadásul meccs embere is lettem. 3. alkalommal gondoltam helikopterezek egyet, de akármilyen magasan és gyorsan repültünk egyfolytában kaptunk egy tracert és végünk volt. Ha meg bújkálni akartunk a helivel akkor az AA gun lõtt meg minket és akkorát lökött rajtunk hogy a földbe csapódtunk.
Pedig a gunnerem is ügyes volt mindketten alternate fire-el voltunk, de a harci helikopter hellfire rakétája is csak akkor találja el a célt ha éppen jó napja van...
Szóval részemrõl egy újabb patch-ig helikopter közelébe se megyek...
Ja igen ezen a 3. mapon 2/8-as statom lett és vesztettünk 😊
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Van olyan progi amivel úgy lehet felvenni játék közben, hogy ne essen 30 fps re a game? Frapsal állandóan ez a bajom, hogy ha megy akkor a megszokott 50-60 leesik és ezért nem gyakran sikerül akkor már lelõni senkit 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Késõ este már jobb volt rajta a helyzet (kevesebb emberrel), csináltam is 4-5 KDt, meg 15ezer pontos köröket 😊
Mi köze az ewokoknak a sniperekhez? 😊
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Azon egyszerû oknál fogva, mert ugyan többen is kipróbáltuk a
Természetesen van még néhány tagunk, akik továbbra is játszanak vele, de a többség visszatér 2142-re. Szóval nem teljesen halunk ki innen.
Mindenkinek köszönjük, aki eddig megtisztelt azzal minket, hogy a szerverünkre jött játszani és ezzel jó szórakozást biztosított ebben a játékban magának és másoknak, vagy esetleg épp borsot tört mások orra alá. 😊
Azt gondolom, hogy van elég magyar szerver, így akik eddig nálunk múlatták az idõt, biztosan találnak maguknak másik jó magyar szervert.
Én személy szerint a HUN4CE szervert ajánlanám...mert elég régóta ismerjük õket és elég korrektek a srácok, a tagjaik...de persze, mindenki saját maga dönti el, hogy szeretne ... 😊
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Hihetetlen hogy nem lehet úgy megcsinálni, hogy mérje a pinget és alkalmazkodjon.
My god is a great big god, KIRA!