Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Nem kell a többit szerintem bizonygatni.
Hogy cigányoznak meg a többi mehetnek vissza a saját szerójukra.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Parasite Eve 2, best game EVER!
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Amúgy ezt nézzétek: ILYET AKAROK ÉN IS! 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
Nem lehet ezen változtatni, mert ez a ping érték beállítás engem is érdekelne, viszont így elég bajos megvalósítani.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
pedig slug-al mentem.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Attól hogy szarnak rá, egy próbát megér, senki nem veszt vele semmit, még mindig jobb, mint lófaszt se csinálni, csak itt keseregni.
10.4
Amúgy asszonypajtás éppen ott tengetni napjait, de valahogy valóságban teljesen más a város 😄
Van egy igen markáns "védjegye" a Morro de Arica, olyan mint nekünk a Gellért hegy, nem értem miért nem rakták leglább azt bele.
Vagy érdemes fegyvert váltani, me' ugyanazért nem kapom meg még1x.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Árulja el valaki nekem, hogy assaultal, hogy tudok C4-el menni?
Én a menüben nem látok olyat, hogy 40MM helyett C4-et választok.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Nem a*F*rica, hanem Arica, 'sszátok meg, F nélkül! Egyébként Chilében van Dél-Amerikában, a világ másik végén Afrikához képest.
Ne legyetek már analfabéták, kurvaélet!
Szerintem.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
OMFG . . . <#wow3>#wow3>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Remélem Hello kitty-s skin is lesz.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
<#nemtudom>#nemtudom>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |