Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tono34
Mintha csak 1 ember szerepelne a 2 képen, nem értem a többesszám használatát. A képekbõl az sem derül ki, hogy admin lenne.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

nandorb
Majd megkérjük a Bf.hu adminjait hogy bannolják a PH-sokat csúnya káromkodásért és sértegetés miatt.

Nem kell a többit szerintem bizonygatni.

Hogy cigányoznak meg a többi mehetnek vissza a saját szerójukra.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

koschwarz
több teamkill mint sima kill<#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Annyi jó van most benne, hogy ha az overdriveban meghúzom a karit, nem fagy be a game, ahogy eddigi drivereknél .

Fpocok
Ja, vagy pedig a kábel tört meg/nem illeszkedik rendesen. Suliba szokott hasonló lenni, amikor a laptopokat kötjük projektorra, és szar a csatlakozó/kábel. DE ha kitámasztjuk egy radírral, akkor jó lesz... <#smile>

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Tono34
VGA kártya probléma?

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

nandorb
semmit meg rontottak rajta tiszta fos.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

dronkZero
Két-hárommillió forintból megoldható... 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Fpocok
Úgy hallottam, ha nem látod a pinget, akkor rendszergazdaként kell futtatni programot.

Amúgy ezt nézzétek: ILYET AKAROK ÉN IS! 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Black Ghost
Nálam a játék már kezdetektõl nem mutatja a szerverek pingjét, kivétel mikor patch-tem de akkor is csak egy napig.
Nem lehet ezen változtatni, mert ez a ping érték beállítás engem is érdekelne, viszont így elég bajos megvalósítani.
dronkZero
Mi van..? 😛

dronkZero
Ja, olyan is van. Nem jók a shotgunok, ritkán lõnek. Aztán így, hogy nem azt látjuk, ami valójában történik, elég necces. Ha egy géppuskából nem talál be egy-egy golyó, az egy dolog, de ha shotgunból...

Elindítom a játékot, és a piros szín kékké vált 😮 Eleinte azt hittem, csak a menübe, még jól is nézett ki a katona kék lángokban, de sajnos játék közben is ijen lett. Valakinek valami ötlete, az újratelepítésen kívül 😄

Múltkor csak úgy érzésre 1 méterrõl mellbe durrantottam vele egy assaultot, aztán kiesett az agyam hátul a koponyámból... 😞

dronkZero
Múltkor csak úgy érzésre, kurvamesszirõl rádurrantottam vele egy Blackhawkra, aztán kiesett belõle egy ember... 😛

Tono34
Én azt tapasztaltam, hogy HC szerveren kívül nem nagyon érdemes használni shotit.

Avval próbáltam menni, de olyan érzés volt hogy senkit nem találok el, csúnya vége lett.
pedig slug-al mentem.

koschwarz
vagy az ns2000 a király.

M14 mellé tuti C4 van. Avval rohangálok majdnem mindig.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Tono34
Például.

Running
A különbség annyi, hogy mi 3 dolog fejlesztését szeretnénk megsürgetni. Nem gondoljuk azt, hogy egy 15 tételes listát kéne erõltetni.
Attól hogy szarnak rá, egy próbát megér, senki nem veszt vele semmit, még mindig jobb, mint lófaszt se csinálni, csak itt keseregni.

Ja, hogy mondjuk G3-at?

Ja,zsír. Kijött a 10.4-es végleges catalyst. Csak az a gond, hogy a 4850-es karimon most megint a régi lassú betöltési idõ van. Mekkorát fejleszthettek a srácok a pre-release óta.....

iceshark
kint van a hivatalos 10.4 es(teljes) Ati driver:
10.4

Frankie
Végre valaki aki tudja hol van 😊

Amúgy asszonypajtás éppen ott tengetni napjait, de valahogy valóságban teljesen más a város 😄

Van egy igen markáns "védjegye" a Morro de Arica, olyan mint nekünk a Gellért hegy, nem értem miért nem rakták leglább azt bele.

Tono34
Másik fegyvert kell választani.

Ha 1 csúzlival megvan a platinacsillag és lekanyarintok még1x ugyanannyi ellent, megkapom érte megint a 10k pontot ?

Vagy érdemes fegyvert váltani, me' ugyanazért nem kapom meg még1x.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Hali
Árulja el valaki nekem, hogy assaultal, hogy tudok C4-el menni?
Én a menüben nem látok olyat, hogy 40MM helyett C4-et választok.

koschwarz
szerintem ironikusan értette õ is.

Hamed
Csak a napi kotozkodes...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

kfa
Ha azt hiszed hogy sivatag=africa akkor hiányoztál pár földrajz óráról gimiben 😄

kfa
Van egy hasonszõrû topik abba is beleírhatnátok. Competitive support a neve, és már több száz, de lehet több ezer ember sürgeti a hasonló változásokat benne. Szarnak rá, ahogy a ti kérésetekre is fognak.

Maak
sivatag=afrika <#nezze><#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

HD JOHNNIE
Elég korán van még a szívinfarktushoz nemde? 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

kfa
De. Fel lehet venni a földrõl és tudod használni, ha nem vagy veterán, akkor is.

dronkZero
Gyááá!
Nem a*F*rica, hanem Arica, 'sszátok meg, F nélkül! Egyébként Chilében van Dél-Amerikában, a világ másik végén Afrikához képest.

Ne legyetek már analfabéták, kurvaélet!

dronkZero
Köszi a segítségeket belsõ klánlap ügyben.

dronkZero
Hát, azért ez valamennyire érthetõ. Ott van mittudomén, száz ember DICE-nál, ebbõl 35 programozó, a többi meg grafikus, dizájner, meg hasonlók. Na, amíg a programozók debuggolnak, addig a grafikusok mit csináljanak? Hát fossák magukból a hülyeséget.
Szerintem.

koschwarz
no offense <#law> de akkor már tudom miért van egy két ilyen droid tankos, akinek az a szórakozása, hogy addig lövi a házakat (ami mellesleg a saját csapatának is fontos lehet) amíg össze nem dõl?

hát igen ... Van baj bõven ezek meg a csicsamicsázással b@szakodnak ???

OMFG . . . <#wow3>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Maak
vagyis inkabb ez <#vigyor5>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

MR ME
de nem úgy van h 5000kill-nél kapsz combat veterán jelvényt, és azzal a garandot? legalábbis nekem így lenne logikus

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Tono34
Elõször javítsák ki a meglévõ hibákat .... ha megvan lehet csicsázni.

Már csak ez hiányzott, de tényleg. Annyira fasza a játék, hogy már nem tudják az idejüket mivel tölteni...
Remélem Hello kitty-s skin is lesz.

Maak
elso ranezesre minden kaszt utolso unlockolhato fegyvere, de meg koran van ugyhogy nem biztos

pIIrash
Ha végiggondolod, akkor a M1 biztosan nem kell az összes bronzhoz, mivel akinek nincs Veteran rangja, az nem kapná meg soha.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

A DLC-ben jönnek új skines, kissé módosított fegyverek. Minden kaszt alatt lesz egy ugyanolyan kaszt, azzal a kivétellel, hogy az pl. Assault+ lesz. Az lesz a SPECTAT kit, és ezzel kapcsolatosak az achivementek.

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Mik ezek az új SECACT pin-ek és Insig-ok? És mi a pék az a SPECACT kit ?

<#nemtudom>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Doomista
Jah...köszi, ezt nem így tudtam.

Geronimo, gyere csak át a lakásomba olyan 17x alkalommal!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.