Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miert kene keregetni? B+, teged farkasok neveltek fel? Vagy edesapad okollel kerte toled a sot az asztalnal?

Hodosy kollega meg hulye kicsit. Elofordul, hogy faszsagot csinal az ember, de nem szukseges tetezni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

havercsotány
hát ez vicc <#hehe><#hehe><#nevetes2>

Üdv : György Debrecen 2010 Május 30.

Az utolsó mondat végére, hogy: csíttel?
(Szimplán vagyok ilyen béna... <#zavart1>)

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Leszarom a bannotokat. Persze, hogy felháborodok egy ekkora melléfogás miatt, aminek én vagyok a kárvallottja. Kicsit gondolkodjatok el azon, hogy ha mégsem vagyok csaló, akkor ki marad a szervereteken, ha minden közepes és jó játékost bannoltok. Mellesleg magyarázd el kérlek, hogy ha valaki csal, akkor miért nem látszik a K/D-ján? Láttál már olyan csítert, aki direkt meghal minden 2. kill után? Vagy hiába játszok 8 éve BF-et, olyan béna vagyok, hogy 2142-ben is csak 1,4 körül volt a K/D-m, itt meg 1,05? <#pardon1>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

get a life

Fpocok
Ne kezdjétek már megint... <#ejnye1>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kedves Barátom!

Szeretném megjegyezni hogy a cheat mint olyan nem csak arra jó hogy a K/D-et növelt lehet más elõnyökhöz is jutni.

Egyébként köszönjük hogy nálunk játszottál... talán ha másképp álltál volna a dolgokhoz levettük volna a bant. De 35-40 éves fejjel ha tõled ennyi tellik akkor sajnálunk.

Üdv: Ákos

Cheater 2-es K/D alatt? Nálatok a menõ csapattagoknak mennyi a K/D-je? 0,5??? ÉN A NAGY CSÍTER jelentem, hogy a STATOMban, ami nyilvános, kb. 1.05 a K/D-m. EZENNEL KIJELENTEM, HOGY MINDENKI CSÍTER A DRAGON LÁMA ADMIN SZERINT, AKINEK ENNÉL MAGASABB A K/D-je. Szimplán hülyék vagytok. Legalább vegyétek a fáradtságot és nézzétek meg a statomat, aztán kérjetek elnézést egy KÖZEPES játékostól, hogy kibannoltátok CSALÁSÉRT... Legközelebb a 0,8-asokat is bannoljátok???

Üzenem neked hogy a kollégák által közölt események alapján cheatgyanús ténykedésed miatt lettél bannolva. 2.Az a magyar aki "kurva anyázik" szintén bannolva lesz...

Ha lesz olyan hogy, a pb tutira szûri a cheatereket akkor talán elhisszük hogy nem cheatel senki!!

További szép napot!

Fú nem leszel a barátja mert elvette a lapátodat?
Most jövök a gyerekkel a játszótérrõl, de ott is kb ez ment...
FlyHigh
Én mióta többet dolgozom és szarabbul játszom, azóta nem kickeltek a ph-ról. Nem is olyan nehéz szarul játszani. <#vigyor><#vigyor>

Thrash \'Till Death

A DRAGON szerver láma adminjának üzenem, aki kibannolt, hogy assival voltam, Shotgun volt berakva perkbe, és 2 alatt volt a K/D-m. Nem anyáztam, nem is írtam semmit. Csapatjátékosként támadtam a pontot. Szóval faszlámaság volt kickelni. A támadó oldalon az elsõ voltam, de vesztésre álltunk. NE GYERTEK A HUN4CE szerverre, szarul fogjátok magatokat érezni, mert mi nem csinálunk ilyeneket... <#mf2>

2142 lett belõle.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Fpocok
Hát ez a MoH csak jövõre jön, addig mindenképp elleszünk ezzel.

Emlékszem MoHAA val mennyit mpztünk hajajj 😄

Fpocok
Visszamentek bf2142-re.

Kapják be.A többség asszem ellesz a BF3-ig ezzel a fostalicskával.<#eplus2>

[IRAM] leader

HD JOHNNIE
Az infinity szeró behalt?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Fpocok

Ki beszélt csalásról rajtad kívül?
Miért kellene kéregetni? A ban elég jelzés értékû, hogy ne menjen oda.
Amúgy is eléggé érthetetlen, hogyha õ ilyen hájg, akkor miért n00b-ok ellen tud csak érvényesülni ott...
felmentem véletlenül a ph szerverre,hát nem kellet volna....egyrészt tele van fasznoobokal,másrészt meg még ilyen gerinctelen féreg kibaszott köcsög adminok nemigen vannak máshol........ravatalon látnám õket meg a családjukat szivesen......

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Te milyen servert is vettél? :-DDD

FSpofon
vehetsz te is servert aztán szaladgálhattok ahogy akartok sniperek nélkül

Arab money

mNzJean
Természetes dolog ,hogy kiállok azokért az emberekért akik a klánunk tagjai , hiszen ezért vagyunk egy csapat .Csak valahol nevetségesnek érzem ,hogy pár ember eldönti ki csal ki nem.Ha meg a játékstilus a gond akkor ennyi erõvel az összes basen kempelõ sniperherot is bann-ra tehetnék . Persze azt is megértem ,hogy övék a szerver õk rendelkeznek vele , valahol ez is egy nézõpont , szóval attól ,hogy én nem értek egyet ezzel a fajta admin tevékenységgel õk azt csinálnak amit akarnak .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Fpocok
Hmm... mindenképp az elején rakd fel PBt-t. Aztán indítsd el a bfbc2updater.exe t hogy frissitse a legujabbra. Elvileg látnod kéne.

Az is lehet, hogy tûzfalad nem engedi ki, ezért nem látod õket.

Fpocok
Amikor belépsz egy szerverre... akkor van egy hosszú sáv alul és annak elején vannak a class nevek: assault, engineer, medic, recon... a recon a sniper, katt arra.

Aha ,itt is ki lehet,..nem másik monitort néztél véletlenül??<#nemtudom><#hehe>

[IRAM] leader

Sziasztok elkezdtem játszani a játékkal de nem tudom hogy lehet mesterlövészként menni. A többi Battlefield pályák elején ki lehetett választani, hogy milyen harcnemben akarunk lenni itt nem tudom, hogy van. Valaki segítene?
Hamed
Ez a fajta komcsi mentalitas mindig is megvolt nemely magyar adminnal jatektol fuggetlenul, ok legalabb felvallaltan csinaljak.
Ez is egy tipikus eset, te csak ne emelkedjel ki a szurke masszabol mert az admin bacsik figyelnek, hogy szegeny atlag pisti jol erezze magat a napkoziben. Pedig olyan profi jatekost en meg nem lattam akit ne lehetne megfingatni ha paran osszedolgoznak. Persze sirni mindig egyszerubb...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Jo. Akkor megkerjuk, hogy ne jojjon a szerverunkre, mert egyszeruen tul jo, es megoli a jatekot! Szerintem megerti, ha meg nem, akkor majd lehet bannolni, bar persze akkor is hulyen fog kinezni.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

byzhouse
PH fórumon olvastam: "Én keveset voltam fent, hogy lássam mit mûvel. De amit bemásolt logot gabipaci, azon látszik, hogy hitman nem igazán igyekezett megvédeni magát..." - Miért Hitman kezdjen el mentegetõzni vagy mi? szánalom :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

MR ME
ennyi...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Szevasztok,
ma megvettem a játék gyûjtõi kiadását, de csak !egyetlen egy! nyamvadt szervert lát a Sevrver browser, ahhoz se tud csatlakozni, help me! (pedig installkor a PunkBustert vagy mi a fenét is telepítettem ami az online játékhoz kell).
A legújabb update is felment, mégsem mûkszik.
Wáááá
aki tud kérem, segítsen
Köszönöm

Doomista
Másnapos voltam reggel, hagyjál 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

dronkZero
Hátõõõõ.... Nem tudtál elolvasni egy ötbetûs szót...?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Doomista
Mi hibát követtem el, jesszus 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ha a többség érdekét nézné, akkor nem magyarázná félre hitman bannolását.
Az hogy kirakták 31/1-es statért egy dolog, ebben sem a CG nem volt mérvadó, senem csalózta le senki. Egyszerûen olyan stílusban és szinten játszik, ami pont a többség játékélményét rontja.
mackosajt
csak egy szimpla játékos, aki PH! jelzést használ.

Most ha én jcsr, vagy trs jelzéssel játszanék valahol, akkor már egybõl adminnak gondolnál a szeróikon?

Legalább tájékozódnál, mielõtt valótlant állítasz.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Igen, akkor is ezt mondaná ha eljutna hozzá.
Jean azért TS adminként sem csak a JCSR érdekeit nézi, hanem a többségét !

Vajon akkor is ezt mondanád, ha hitman nem a klánotok tagja? 😊
dronkZero
Ezt többször hangoztatták már, hogy ott csak lámákat látnak szívesen.

mNzJean
http://prohardver.hu/tema/battlefield_bad_company_2_pc_ps3_xbox360/hsz_11001-11050.html

Pont arról megy az észosztás a PH-n ,hogy Hitman a 31-1 es statjával miért kapott bann-t .

A történet röviden : a ph szerveren minden engedélyezett kivéve a káromkodás és a basecamp . Ugye sokat sírtunk is emiatt ,hogy noobgyüjtõ lesz elõbb utóbb a szerverük mert mindenki CG , vel GL el és m60 al rohangált . Erre õk azt mondták idézem " benne van a játékban akinek nem tetszik el lehet menni "

Nah tegnap Hitman is Carl Gustávozott kicsit 31-1 lett a vége mikor bannolták . Szóval akkor most ,ezek szerint csak az használhat CG-t aki béna fasz mert ha valaki átlagon felül teljesít az mehet a levesbe....
Végezetül én szeretek a PH-n játszani mert mindíg tele van ,és sok jó arc van ott is , de ez a lecsalózunk mindenkit aki jobban tolja nálunk hozzáállás elég gyerekes dolog .Vagy ki kell írni ,hogy klánosok és "hígok" kerüljék a szervert ...
<#nyes>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

dronkZero
Vagy pontus Hidrogenii, kémhatás.

dronkZero
Pecsét helye.

byzhouse
más játékokban is így viselkednek....nyomorék az összes

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

milyen gagyi mobilja van <#nevetes1>

-tRs-Landor

Az ellenség vázzee...<#violent><#boxer><#gun>

<#zavart1>

nandorb
Pro Hardware

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

zotya10002
Lehet hogy nagyon hülye kérdés, de mi az a PH ???:-)

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//