Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hodosy kollega meg hulye kicsit. Elofordul, hogy faszsagot csinal az ember, de nem szukseges tetezni.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Üdv : György Debrecen 2010 Május 30.
(Szimplán vagyok ilyen béna... <#zavart1>#zavart1>)
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Szeretném megjegyezni hogy a cheat mint olyan nem csak arra jó hogy a K/D-et növelt lehet más elõnyökhöz is jutni.
Egyébként köszönjük hogy nálunk játszottál... talán ha másképp álltál volna a dolgokhoz levettük volna a bant. De 35-40 éves fejjel ha tõled ennyi tellik akkor sajnálunk.
Üdv: Ákos
Ha lesz olyan hogy, a pb tutira szûri a cheatereket akkor talán elhisszük hogy nem cheatel senki!!
További szép napot!
Most jövök a gyerekkel a játszótérrõl, de ott is kb ez ment...
Thrash \'Till Death
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Emlékszem MoHAA val mennyit mpztünk hajajj 😄
Parasite Eve 2, best game EVER!
[IRAM] leader
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Amúgy is eléggé érthetetlen, hogyha õ ilyen hájg, akkor miért n00b-ok ellen tud csak érvényesülni ott...
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Az is lehet, hogy tûzfalad nem engedi ki, ezért nem látod õket.
[IRAM] leader
Ez is egy tipikus eset, te csak ne emelkedjel ki a szurke masszabol mert az admin bacsik figyelnek, hogy szegeny atlag pisti jol erezze magat a napkoziben. Pedig olyan profi jatekost en meg nem lattam akit ne lehetne megfingatni ha paran osszedolgoznak. Persze sirni mindig egyszerubb...
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
ma megvettem a játék gyûjtõi kiadását, de csak !egyetlen egy! nyamvadt szervert lát a Sevrver browser, ahhoz se tud csatlakozni, help me! (pedig installkor a PunkBustert vagy mi a fenét is telepítettem ami az online játékhoz kell).
A legújabb update is felment, mégsem mûkszik.
Wáááá
aki tud kérem, segítsen
Köszönöm
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Az hogy kirakták 31/1-es statért egy dolog, ebben sem a CG nem volt mérvadó, senem csalózta le senki. Egyszerûen olyan stílusban és szinten játszik, ami pont a többség játékélményét rontja.
Most ha én jcsr, vagy trs jelzéssel játszanék valahol, akkor már egybõl adminnak gondolnál a szeróikon?
Legalább tájékozódnál, mielõtt valótlant állítasz.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Jean azért TS adminként sem csak a JCSR érdekeit nézi, hanem a többségét !
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Pont arról megy az észosztás a PH-n ,hogy Hitman a 31-1 es statjával miért kapott bann-t .
A történet röviden : a ph szerveren minden engedélyezett kivéve a káromkodás és a basecamp . Ugye sokat sírtunk is emiatt ,hogy noobgyüjtõ lesz elõbb utóbb a szerverük mert mindenki CG , vel GL el és m60 al rohangált . Erre õk azt mondták idézem " benne van a játékban akinek nem tetszik el lehet menni "
Nah tegnap Hitman is Carl Gustávozott kicsit 31-1 lett a vége mikor bannolták . Szóval akkor most ,ezek szerint csak az használhat CG-t aki béna fasz mert ha valaki átlagon felül teljesít az mehet a levesbe....
Végezetül én szeretek a PH-n játszani mert mindíg tele van ,és sok jó arc van ott is , de ez a lecsalózunk mindenkit aki jobban tolja nálunk hozzáállás elég gyerekes dolog .Vagy ki kell írni ,hogy klánosok és "hígok" kerüljék a szervert ...
<#nyes>#nyes>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
-tRs-Landor
<#zavart1>#zavart1>