Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Doomista
:-(

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

SZEG007
most nyomtam egy uninstalt BC2-re majd irjátok itt forumon ha végre nem quakezésröl szol a játék.

Bocsi, nem járt arra admin.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

SZEG007
nekem volt már 213% accuracy is az teljes baromság amit ott ir.

Roppant egyszerû,fizetett cheat,amit ugye nem "lát"
a pb.Ennyi.Megvette apuci,mert hát így boldog a kicsiny fiacskája.<#kuss>

[IRAM] leader

<#papakacsint>

-tRs-Landor

Hát ez a tag eléggé WTF ? ::

35 óra alatt 30. szint
K/D Ratio:5.50
skill level:822
Score per minute:508,12

LooooL

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Eddíg az elsõ kick-em és remélem az utolsó is.
Nemtudom mit gondolt az arc, alapból HC a szeró és a garand nagyot sebez, sokszor elég 1 találat...

Battlelog: Purga5

Metalmilitiakid
lol kitakarja a bc2 es cucc az elakadásjelzõm 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Vérfürdõt rendezek és vérgõzfürdõt is ! 😄😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Zs0lt1
kijelzi az is a távolságot, de ha ellövöd nem megy rá a célra!

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

😄

-tRs-Landor

Silent Hunters Unit szerver 5 perce: 17/3-as statom volt és nem is reagálhattam...

Battlelog: Purga5

536134
Accuracy: 63% lol 😄

Ezt a tagot ajanlom banlistre! A HUN4CE szerveren epp most aimbotol randa modon.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Lunatic83
de azért ne az M136 AT4 -el próbálkozz, mert avval várhatnál az örökkévalóságig, amire kijelezné neked a távolságot....😛

csak az RPG és a Gustav a megfelelõ fegyver e tevékenységre....
ezenkívül nem kell görcsösen a célon tartani a célkeresztet, fedezék mögül, nem látva a célt, csak nagyjából megfelelõ irányba tartva, várj egy kicsit, amíg megjelenik a távolság.... és ha bemérte, akkor már arra lövöd el a rakétát amerre csak akarod....

Xbox Live: Lunatic HUN

Proview
Kicsit várni kell, míg az rpg "befogja", dupla piros négyzettel jelöli ha megvan. Ha ezt látod, és a célpont távolságát, akkor jó.

Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.

Zs0lt1
kicsit odébb lesz az még addig inkább válaszolj a privátra plx 😄

még 1-2 jólsikerült patch és hamarosan meglesz 😄

-tRs-Landor

én a 100k-et várom kiváncsi leszek kié lesz 😄

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

étem...akko jó <#integet2>

[IRAM] leader

<#nemtudom> 29000 ftw

-tRs-Landor

az volt a 28900 komment 😄<#buck>

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

vicces képek -> community topik

-tRs-Landor

havercsotány
az nem a mi szeronk volt csak sokan voltunk😊 auto balance rakosgatott

G19nél konkrétan használhatatlan a gyári; olvashatatlan apró betûvel ír ki egy csomó információt (amik közül sok nem is megy).

-tRs-Landor

Crem
csak az rpg-nél és a gustav-nal mûködik.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Nekem ez a Tracer-es páncélelhárítás nem akar mûködni.
Megjelölöm az ellenséges jármûvet, aztán a "használati útmutató" ugye azt írja:

"célozz a vörös négyzetre, tartsd rajt a célkeresztet, majd ha megjelent egy fehér számsor...."

na nekem semmiféle fehér számsor nem jelenik meg.
Ha pedig kilövöm a rakétát - felfelé - utána az még véletlenül sem fordul a cél felé.
Vagy akkor hogyan kell kilõnöm? A RMB-t közben nyomni kell, vagy nem?

Zs0lt1
A BFBC2-t elég jól támogatja és egy csomó dolgot kiír.

Köszi a 7th admin-nak,akárki volt is,hogy áttett a másik oldalra,de nem szokásom lelépni a vesztes oldalról.Elhiszem,hogy megszánt,mikor látta mennyiszer haltam,szinte egyedüli támadóként.Mint írtam is,szeretem a kihívásokat.<#papakacsint><#wave>

[IRAM] leader

FlyHigh
G15-ös segítségekért meg köszi, még nincs meg a bill, valamikor hétfõn hozzák, végre találtam zsír új UK kiosztású narancssárgát jó áron itthon. Olvastam egy fórumot és arról panaszkodtak, hogy alapból nagyon keveset tud a kijelzõje és mindenféle addon kell hozzá, hogy használható legyen. De akkor ezek szerint nem, csak nem akartam az utolsó pillanatban kapkodni.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
Az volt a vicc, hogy az egyik ph-s srác javított a kör nagy része alatt. Aztán a másik meg a pálya végén kick.

Thrash \'Till Death

FlyHigh
30/1-et én is csináltam már tankkal, folyamatosan javítottak, eszméletlent daráltam, ahogy jöttek be a támadók a bázisra úgy fröccsentek széjjel. Kicket kaptam érte.

Thrash \'Till Death

Ha neked lesz ilyen statod akkor, Lépj egyet hátra és...

My god is a great big god, KIRA!

32es szerveren bármelyik sarokba beülve lehet ilyen statot csinálni.
A távolra lövés pedig nagyon jó, mivel akár WWII M1911 .45 pisztollyal is kilehet szedni egy snipert.
Azt is megtudom érteni aki csal, amikor 16emberböl 12sniper és a többiek próbálnak valamit csinálni, de hiába akkor hamar felmegy a pumpa a sok nyomi miatt.

My god is a great big god, KIRA!

Még véletlen sem védem a csítereket, de egy online játékban, pláne ha ez egy bf, ezer oka lehet, hogy ilyen furcsaságok vannak.

Tegnap velem is volt, hogy 3-an lõttek és nem döglöttem meg.
Vagy késeltek hátulról, hallottam a suhogást és simán megfordultam és lõttem.
Vagy volt egy figura, akivel állandóan összefutottam és az istennek sem bírtuk egymást lelõni. Egymásba pumpáltuk az összes elérhetõ fegyverbõl a lõszert, aztán késsel estünk egymásnak.

Kiraktak egy német szerverrõl, hogy csíter vagyok a 9/5-ös statommal, mert volt egy jó pár percem és halál nélkül kiírtottam 1 szkvadot egymás után 2x. Összejött, ennyi.

Persze vannak kisebbségi érzésû nyúlbélák a csítjeikkel sokan, de nem kell egybõl rinyálni.

Metalmilitiakid
engem is bannoltál volna akkor ? nyomtam ma egy olyat, hogy egy csávót 3x nyírtam ki nozzoom gol magnumal, magnum lõszerrel, pedig red dottal voltam, de nem volt idõm célozni 😄

Számomra úgy tûnt a javítás után jobb lett a helyzet, kevesebb volt a csaló, de már úgy látszik, õk is fejlõdnek. Jelenleg megint felbukkantak a csodagyerekek, a 45/3 és társaik, akik ellen mindegy milyen fegyverrel, mindegy milyen körülmények között /még a háta mögül sem.../ kerülsz szembe, csak veszíthetsz. Kedvenceim a Saw24 akármi gagyi, 200 lõszeres fegyvert használó medicek akik a pálya túlsó végérõl egyetlen (!!!) lövéssel leszednek, vagy a párbajhõsöket megszégyenítõ mesterlövészek akik hirtelen összetalálkozva veled minden körülmények között fejbe tudnak lõni a mesterlövész puskával mielõtt a gépkarabélyt csak megemelnéd... És ez nem hardcore volt, ahol egy lövés/egy ember.
Az elõbb egy német szerveren rám szóltak, hogy ne morogjak, mert kivágnak. A következõ pillanatban a punkbuster kivágta azt a két embert aki miatt téptem a számat. És mivel? Hát csak nem nem megengedett célzássegítõ program használata miatt? De bizony.
Csak azt nem értem minek kell erre várni? Nézzék már meg a statisztikát, vagy ha annak nem hisznek, akkor annyira nem bíznak a képességeikben, hogy 10. alkalom után sem gyanús nekik, hogy egy bizonyos személlyel szemben MINDIG veszítenek? Ha engem tûz alá vesznek, akkor annyira ráz a célgömb, hogy nehézkes a célzás. Ezeknek nem, hiába leped meg, kapáslövéssel azonnal kinyírnak, rájuk a játék fizikája nem hat...

Bocs a szófosásért, de nem látok a vörös ködtõl és most hogy ezt kiírtam magamból, jobban alszom! Jóccakát!

hát ilyen ez a pop szakma sajnos 😄

Doomista
Még mindig nem vették meg? Egyik meg azért, mert nem állod a postát...sok balfasz (idézõjelbe) 😊

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Hello.

Ma vettem meg a játékot megcsináltam a felhasználóm, és mikor csatlakoznék a egyik ismerõsöm játékába akkor ezt írja ki: Failed to connect to EA Online, please try again. Ha meg arra megyek hogy Play now akkor nem talál játékot, hogy meg a szerver keresésre megyek akkor mert csak tölt és nem csinál semmit. Mi lehet a baj?

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

Zs0lt1
hát elméletileg alapból felismeri. legalábbis én semmi extra dolgot nem szedtem hozzá.

Zs0lt1
Fiatalok, hétfõ este 8v8 conquest PCW valaki?
Xfire: zs0lt1

Osszefoglalnam: Nem vagy tul jo kabala. <#vigyor>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Jim Morrison
tegyel fel uj logitech softwaret, abban mar egy csomo van.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Maak
nekem alapbol benne van miota feltettem a bc2-t

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

FlyHigh
hol lehet g15-höz kijelzõ addont találni? bc2-es kéne, hogy ne kelljen tabolni.

Thrash \'Till Death

Fpocok
Hát most a smileydra gondoltam <#beka3>

Parasite Eve 2, best game EVER!