Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Parasite Eve 2, best game EVER!
a pb.Ennyi.Megvette apuci,mert hát így boldog a kicsiny fiacskája.<#kuss>#kuss>
[IRAM] leader
-tRs-Landor
35 óra alatt 30. szint
K/D Ratio:5.50
skill level:822
Score per minute:508,12
LooooL

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Nemtudom mit gondolt az arc, alapból HC a szeró és a garand nagyot sebez, sokszor elég 1 találat...
Battlelog: Purga5
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
-tRs-Landor
Battlelog: Purga5
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
csak az RPG és a Gustav a megfelelõ fegyver e tevékenységre....
ezenkívül nem kell görcsösen a célon tartani a célkeresztet, fedezék mögül, nem látva a célt, csak nagyjából megfelelõ irányba tartva, várj egy kicsit, amíg megjelenik a távolság.... és ha bemérte, akkor már arra lövöd el a rakétát amerre csak akarod....
Xbox Live: Lunatic HUN
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
-tRs-Landor
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
[IRAM] leader
-tRs-Landor
BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu
-tRs-Landor
-tRs-Landor
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nekem ez a Tracer-es páncélelhárítás nem akar mûködni.
Megjelölöm az ellenséges jármûvet, aztán a "használati útmutató" ugye azt írja:
"célozz a vörös négyzetre, tartsd rajt a célkeresztet, majd ha megjelent egy fehér számsor...."
na nekem semmiféle fehér számsor nem jelenik meg.
Ha pedig kilövöm a rakétát - felfelé - utána az még véletlenül sem fordul a cél felé.
Vagy akkor hogyan kell kilõnöm? A RMB-t közben nyomni kell, vagy nem?
[IRAM] leader
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
My god is a great big god, KIRA!
A távolra lövés pedig nagyon jó, mivel akár WWII M1911 .45 pisztollyal is kilehet szedni egy snipert.
Azt is megtudom érteni aki csal, amikor 16emberböl 12sniper és a többiek próbálnak valamit csinálni, de hiába akkor hamar felmegy a pumpa a sok nyomi miatt.
My god is a great big god, KIRA!
Tegnap velem is volt, hogy 3-an lõttek és nem döglöttem meg.
Vagy késeltek hátulról, hallottam a suhogást és simán megfordultam és lõttem.
Vagy volt egy figura, akivel állandóan összefutottam és az istennek sem bírtuk egymást lelõni. Egymásba pumpáltuk az összes elérhetõ fegyverbõl a lõszert, aztán késsel estünk egymásnak.
Kiraktak egy német szerverrõl, hogy csíter vagyok a 9/5-ös statommal, mert volt egy jó pár percem és halál nélkül kiírtottam 1 szkvadot egymás után 2x. Összejött, ennyi.
Persze vannak kisebbségi érzésû nyúlbélák a csítjeikkel sokan, de nem kell egybõl rinyálni.
Az elõbb egy német szerveren rám szóltak, hogy ne morogjak, mert kivágnak. A következõ pillanatban a punkbuster kivágta azt a két embert aki miatt téptem a számat. És mivel? Hát csak nem nem megengedett célzássegítõ program használata miatt? De bizony.
Csak azt nem értem minek kell erre várni? Nézzék már meg a statisztikát, vagy ha annak nem hisznek, akkor annyira nem bíznak a képességeikben, hogy 10. alkalom után sem gyanús nekik, hogy egy bizonyos személlyel szemben MINDIG veszítenek? Ha engem tûz alá vesznek, akkor annyira ráz a célgömb, hogy nehézkes a célzás. Ezeknek nem, hiába leped meg, kapáslövéssel azonnal kinyírnak, rájuk a játék fizikája nem hat...
Bocs a szófosásért, de nem látok a vörös ködtõl és most hogy ezt kiírtam magamból, jobban alszom! Jóccakát!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ma vettem meg a játékot megcsináltam a felhasználóm, és mikor csatlakoznék a egyik ismerõsöm játékába akkor ezt írja ki: Failed to connect to EA Online, please try again. Ha meg arra megyek hogy Play now akkor nem talál játékot, hogy meg a szerver keresésre megyek akkor mert csak tölt és nem csinál semmit. Mi lehet a baj?
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Thrash \'Till Death