Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Battlelog: Purga5
Kösz. Ezt nem tudtam!
Más. A Hind-nek nincsenek nem irányított rakétái (ARSZ-5)?
(vagy megint csak én néztem be valamit a beállításoknál)
Thrash \'Till Death
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
nyilván többet lát az akinek nagyobb a FOV
am vki elárulná mire jó az h állítgatom a FOV-ot? néztem jútúbon videót de ennek mi a gyakorlati haszna?
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Eközben a csapatunk lazán bevette és tartotta a 3 pontot 😊
--
Más: A helinél hogy lehet megoldani, hogy ne ilyen lagymatagan reagáljon az egérre? nemnagyon próbálgattam eddig még repülni, de most is csak "korlátozott sikereim" voltak vele 😄 Le nem zuhantam, de folyton lelõttek, mert olyan mintha egy jumboval próbálnék fordulni...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
[IRAM] leader
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
így, hogy valaki beirja hogy melyik szerveren játszanak, több az esély arra hogy összejöjjenek az sg-sek. szerintem semmi reklámozás nincs benne. ennyi erõvel a fejléc is tiszta reklám
közbeszólás off 😊
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
-tRs-Landor
[IRAM] leader
Ott van a fejlécben, mindenki oda megy ahova akar.
-tRs-Landor
[IRAM] leader
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
My god is a great big god, KIRA!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
-tRs-Landor

-tRs-Landor
Parasite Eve 2, best game EVER!
probald te ki magadnak rakd fel 120-ra.
-tRs-Landor
-tRs-Landor