Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tatyla
elméletileg 100m = 100pont de max pont 500marskman

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

FlyHigh
Milyen pingezõs vacakról van szó? Érdekelne.

Thrash \'Till Death

Wanted
Tapasztaltatok olyat, hogy azokon a pályákon, ahol támadóként ejtõernyõvel érkezünk meg, az utóbbi idõben (az utolsó patch óta) az ellenfélnek háttal kezdjük meg az ereszkedést? Bosszantó, hogy meg kell fordulni a levegõben, mivel nagyon lassan lehet forogni az ernyõvel. Ha meg nem fordulok, nézhetem az üres pályaszélt amíg le nem érek. 😞

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

Doomista
Egyik se :-( Nem gombos :-( Automata.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Kiirja. Kozvetlen az eletereje folott, az ellenfelet jelzo keret bal szelen. <#eplus2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Az melyik gomb? 😊

Doomista
Mérõszalaggal.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

350 méter? Ezt hogy mérted le? 😊

Én meg fordítva vettem észre, patch elõtt használhatatlan volt.

Battlelog: Purga5

havercsotány
sztem semmi változás 350 méterrõl fejest adogatok vele , de csak ha ezt a pingezõs buherálos vackot beállítom az adott szerverhez

Kösz. Ezt nem tudtam!

Más. A Hind-nek nincsenek nem irányított rakétái (ARSZ-5)?
(vagy megint csak én néztem be valamit a beállításoknál)

FlyHigh
Ehhez az ns2000-hez tuti, hogy hozzányúltak, én úgy érzem, hogy gyengébb lett.

Thrash \'Till Death

xXtamasXx
nekem a kés eddig csak 1szer sült be általában használható

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Jim Morrison
Elegem van a kes bugbol ! Ma is a csavo mellett allok, megnyomom a keselest, mikor huzodik el a kesem o akkor kezd keselni es en halok meg. hihetetlen.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

a látószög...

nyilván többet lát az akinek nagyobb a FOV

xXtamasXx
lehet, h most éppen nem ott voltatok de ettõl független igazad volt...
am vki elárulná mire jó az h állítgatom a FOV-ot? néztem jútúbon videót de ennek mi a gyakorlati haszna?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Huh, basszus! Akkor elnezest a PH-s sracoktol!

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Egyébként még hozzátenném, hogy HUF-on voltunk, nem PH-n 😄 LOL.
Én adtam melót a kb 6 sniperüknek 😊 Szintén sniperrel ott rohangáltam fel alá az alsó domboknál, és nem bírtak eltalálni, viszont én meg mindig kilõttem õket 😊
Eközben a csapatunk lazán bevette és tartotta a 3 pontot 😊

--

Más: A helinél hogy lehet megoldani, hogy ne ilyen lagymatagan reagáljon az egérre? nemnagyon próbálgattam eddig még repülni, de most is csak "korlátozott sikereim" voltak vele 😄 Le nem zuhantam, de folyton lelõttek, mert olyan mintha egy jumboval próbálnék fordulni...
MR ME
sztem meg idegesítõ és off folyamatosan azt olvasni h "gyertek játszódni ide oda amoda"...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Jó az a csubi, nekem még csak az van unlockolva de nem is nagyon tolom mással, max engivel ha CQzok.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Fogj egy shotgunt, slug+magnum, aztan action wookie! Szaz killem sincs a mesterlovesz puskakkal, megis megvan az osszes recon cucc.

Nah,az assault +az engi összes fegyver,gadget kiunlockolva.A medic is egész jól áll.Picit be kéne állnom csubinak is.Eddig nem használtam szinte egyáltalán.Kövezzetek meg érte,de én abból,amit eddig próbáltam(bujkálás a gazban,távcsõbe bambulás)elég uncsinak tartom.Inkább szeretek az eksön közepében lenni.

Nem jön újabb pach,csak hogy ne ilyen ökörségekrõl vitatkozzunk.<#nemtudom><#email>

[IRAM] leader

TDC Geronimo
Minek írja be, ha ott van a fejlécbe? Igen a fejléc pontosan azért van, hogy lássad hol és épp mennyien játszanak. Ahhoz nem kell még beírni is :p

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Jaffa 2843
bocs, hogy közbeszólok, de nem az a lényege a fejlécnek és az "értelmetlen szerverreklámozásnak", hogy egy helyen legyenek a magyarok/sg-sek?
így, hogy valaki beirja hogy melyik szerveren játszanak, több az esély arra hogy összejöjjenek az sg-sek. szerintem semmi reklámozás nincs benne. ennyi erõvel a fejléc is tiszta reklám

közbeszólás off 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

ha ott benne van a fejlécben a szerverlista, akkor nyílván ne ;>

-tRs-Landor

Felõlem...de hová írjam akkor,a baba-mama totyikba??<#nemtudom>

[IRAM] leader

Na az értelmetlen szerverreklámozást be lehet fejezni.
Ott van a fejlécben, mindenki oda megy ahova akar.

-tRs-Landor

Már voltunk.<#integet2> Most IRAM-ra megyünk. <#ejnye1><#gun>

[IRAM] leader

Drang
gyertek Battlefield.hu szeróra játszódni!

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

nandorb
csak rakd be es probald ki,nem kell szamolgatni melyik rezolucio probalgasd a FOV kulonbozo ertekeit.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

😊)

My god is a great big god, KIRA!

nandorb
mikozzod hozza,a a tesom DVD lejatszojat hasznalom ha kell... es igy tudom neha-neha mikor van bekapcsolva a gepe is.

byzhouse
Marha csatlakoztatva? 😄D

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

1920*3300 😄

-tRs-Landor

<#nezze>

-tRs-Landor

Fpocok
Van egy ilyen FOV kalkulátor, nekem 78at dobott ki, én azon nyomom.

Parasite Eve 2, best game EVER!

nandorb
a jatek tweak oldalan lattam ezt ne szorakozz es mittom en jobb ez igy😄

probald te ki magadnak rakd fel 120-ra.

A FOV Calculator 1920*1080-ra dob 90et 😄

-tRs-Landor

sajnos...
nandorb
vhol neztem ezt,hogy recomend mittom en 74 de max. a rezolucuimra ez a legtobb.

hejj a lowend! 😄 de azért a FOV fel van tolva 94re 😄😄

-tRs-Landor

nandorb

Hello !! Az szeretném kérdezni hogy a játékban lehet e valahol állítani a Direct-x verzióját mert nekem direct x 10-es kártyám van a video beállitásoknál nem találtam semmit a direct-x el kapcsolatban vagy a játék érzékeli a kártya direct x verzióját és ugy állitja be? kérlek segítsetek
Doomista
Most velem is megtörtént hogy kickeltek a szerverrõl...11/1 arányom volt...sniperkedtem, marskman headshotokra mentem islandon, épp a B pontot húztuk be, mondom ok akkor itt az ideje védeni...3x gyereket leszedtem marskman headshottal, boom a "B" pontnak, és utána egybõl kick 😊 Jea!

Hello !! Az szeretném kérdezni hogy a játékban lehet e valahol állítani a Direct-x verzióját mert nekem direct x 10-es kártyám van a video beállitásoknál nem találtam semmit a direct-x el kapcsolatban vagy a játék érzékeli a kártya direct x verzióját és ugy állitja be? elõre is köszi a válszokat
A PH szerverek tenyleg lama gyujtonek tunnek idonkent. Jo kis palya az Arica Harbor conquest, erre indulas utan a fele csapat fent marad a hegyen. 5 perc alatt az ellensege az osszes zaszlo, es mar csak azzal foglalkoznak, hogy kacsavadaszatot tartanak a bejovokre. Rendben, hogy sniper, de egy pirosra festett, kipreparal elefantot sem talalna el tiz lepesrol!

Beers
Ezen nem kell csodálkozni!
1 a 100000-bõl!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!