Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
# Objective Score:4,347,885

pfff

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

trident

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

nandorb
en megjavitottam az FPS szamot gyengebb gepen kb. +10fps minden low 1024x789 en. Dual Core 2.3Ghz 3GB DDR2,512ddr2 64bit. az elott max. olyan 30-40fps most neha mar 50is van. Hamarossan cikk. Bf.hu-n.

nandorb
A baratja...

Allitolag sajat szerveren cheateltek+statpaddolnak.

Fpocok
Running
Nem csak neked pottyan le az fps. Sok embernek van ilyen gondja. Egyelõre nincs rá semmilyen megoldás.😞

Szia

Hol tudok a supportnak írni? Én nem találtam meg....

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Ez betegebb az átlagnál 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

trident
Elsõ: próbáld többször is beírni, ha nem jó így sem, akkor a supportnak kell sajnos írnod.
Utolsó: én még driverfrissítést nem csináltam, de az oda-vissza alt+tab megoldja.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Doomista
Szivesen 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Ezt a mákot...most jelent meg a plugin,már át is állítottam,(!)majd a többiek is biztos beleegyeznek.

Megy a Mixed Mode!!<#eljen><#eplus2>

[IRAM] leader

Nem is azért mondtam. Néha be szoktam nézni egyet kettõt játszani. Tudom hogy én nem tartozom a klánhoz, csak egy 5let volt. Hátha tetszik a többieknek is ez a felvetés! Üdv ! 😄

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kfa
Nem kamu a 11000 késelés, nézd meg kit hányszor késelt le. A legtöbb 120, utána rohamosan csökkennek a dogtagek. Ha mindig 2-3 szerveren játszik, simán összejöhet.
Amúgy EA fórumon csinált magának egy topikot azzal a címmel hogy "Challange completed: top20 players dogtags". És tényleg, screenshotokkal bizonyítva a top20 játékos bilétája be volt linkelve a fórumra (Skobel és társai...)
Szóval csak simán nincs élete és fanatikus. Szerintem.

Stat a 11000 késelésrõl
Top20 játékos bilétájáról fórumbejegyzés

Míg az admin-progimra nem jön egy használható plugin,addig nem igen tudok kevert módot csinálni,mert a mostanival csak egykörösek lennének a pályák.Az meg ugye nem jó.<#nemtudom>
De elõre megszabott menetrend szerint lehetne váltani a módokat(mondjuk naponta,kétnaponta) de nem érkezett még ilyen kérés a kedves klántársaktól.Igaz nem is nagyon tudnának most kérni,mert a honlapunk költözés miatt nem ,vagy csak részben mûködik(erre is rábaszarintottam,mert hagytam,hogy a szolgáltató csinálja,az meg tetû lassú,de mind1)
Ha érkezik ilyen,természetesen úgy fog üzemelni,mivel ez egy klánszerver,arra szolgál elsõsorban,hogy a játszani akaró klántagokat kiszolgálja,ugye.
A héten mindenesetre átteszem Rush-módba,majd meglátjuk...

[IRAM] leader

Sziasztok

Biztos voltak már ezek a kérdések, de nem találtam meg a válaszokat.
- Veterán: van BF1942, BF2, BC2-m, de hiába adom meg a kódot, közli, hogy ezt már regisztrálták, hoyg tudok veteránná lenni. Ja van három független Battlefield azonosítom, 2-t tudtam összehozni de a harmadikat nem tudom velük.
- Melyik az a hely a páncéltörõ, ami már önvezérlõ, és hol tudom megnézni mi kell hozzá. (ugyan ez a kérdés az M95-re is).
- ATI kártyával tapasztal-e valaki olyat, hogy fekete lesz minden amikor
új kör indul, csak a kék és piros jelölõk láthatóak (+minimap).
(Ati5770, winxp).
Köszi:
Grg

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Lesz majd Rush is iramon vagy only Cq marad? Esetleg egy vegyes variáció Rush & Cq vagy Squad Deathmatch vagy Squad Rush ? Bármi jöhet! A lényeg hogy változatos legyen . <#pias><#wave>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Én az utóbbira tippelnék :S

Majd megérzed,ha visszakapod.<#eplus2>
Ezzel is úgy vagyok,mint a csipával általában.Ha már kétszer lelõ ugyanaz a csipás,ugyanonnan,akkor addig nem nyugszom,míg el nem megyek érte és le nem késelem.<#hehe>
Az tök mind1,hogy közben kétszer-háromszor lelõnek út közben,mert nem tud érdekelni.Csak a lila köd lebeg a szemem elõtt...le a csipással,le a csipással...<#nyes>

[IRAM] leader

csak nekem olyat csinál a béta hogy belépek gamebe és ott kicsit akad játék közben folyamatos 70fps és néha 1-2mpre leesik nagyon

Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)

Konkrétan nálam a gyors pályabetöltés megszûnt a végleges verzióval. Ugyan olyan lassú, mint a régiekkel. Asszem én a 10.4a-t néztem, azzal jobb volt a helyzet.

10.4 teljes verzióról mi a vélemény? jobb mint a 10.4b?

Fpocok
Jajj ne is mondd, tegnap én is szenvedtem. Épp a gold star-t ütöttem ki thompsonnal... hogy az mekkora egy fos. Iron sight alapból is szar, viszont a muzzle fire-tõl nem láttam, hogy mit lövök... <#email>

Parasite Eve 2, best game EVER!

<#zavart1>
Az csak azért lehetett, mert gyorsabb váltani, mint tárazni. :-)
Egyébként tuti, hogy sraw volt? Sosem használom, max felszedtem valahonnan. Tegnap csoda, hogy eltaláltam bárkit is. Össze-vissza szaladgáltam, szerteszét voltam.

Te csak maradj csöndben,sraw-huszár....<#hehe>..kétszer is pofánlõttél.Tudod...késik az Isten,de nem felejt..<#integet2>

[IRAM] leader

Fpocok
Ezt nem hiszem el. Ez kamu, vagy statpadding.

<#hehe>
Ez a különbség köztünk és egy profi között. Nekünk is megy néha jól, nekik meg mindig.

Ezt ismerem. Mintha valami random kill/death generátor lenne benne, hogy mindenkinek legyen siker élménye.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Majmok. Hanyszor elofordul, hogy bemegyek valahova, es egyszeruen minden sikerul. Az ellenfelek folyton hattal allnak, a leglehetetlenebb loveseim is talalnak, en meg mintha sebezhetetlen lennek. Kovetkezo korben ugyanez forditva. Bemegyek egy ajton, jobbra fordulok, balrol lelonek. Balra fordulok, jobbrol lelonek. Spawn utan rogton hatbaszur valaki, aki igazabol a csapattarsamra hajtott, vagy rogton egy kezigranatra spawnolok. Es kozben persze vaktolteny van a fegyveremben. <#falbav>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Running
Tegnap este 1 órán keresztül sírtam a többieknek a TS-en, pedig csak simán szar voltam. Kicsit el is szégyeltem magam utána.<#hehe>

koschwarz
<#hehe>hiába, ez az átka annak, ha te ügyes vagy, míg az ellenfél béna...velem is megtörtént már, de még csak nem is kickeltek, hanem egybõl banoltak szerverrõl. ok: kb. 2-3 percen belül zsinórban 3x öltem meg a klántagos (feltehetõen) admint a klán szerverén.

komoly emberek, komoly klánokban komoly szervereket üzemeltetnek. <#hehe><#hehe><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

ez hülyeség...

kfa
18000 killbõl 11000 dogtag
Jesszusom, fanatikus 😄

Fpocok
Esetleg nézd meg azért, hogy amikor kilép, mennyi a hõmérséklet... ha még nem nézted.

Érdekes lenne.<#vigyor5>
Már fél éves a gép, és elég sok más játékkal is játszok, amik eléggé kihasználják, de akkor nincsenek ilyen problémák.

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

Doomista
Úgy indítottam...de közbe már rájöttem....tûzfal off, és úgy mutatja, megint elõbb járt a kezem mint az agyam. Ennyi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Rendszergazdiként indítsd a játékot.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Doomista
Ezt én értem, be is állítottam, csak az a gáz , hogy azért se akarja mutatni a server browserben a szerverek pingjeit...csak a 999 pinges szervereket mutatja. Ez persze játékhiba még mindig...csak hát akkor ennyit errõl? Én európai szervereken játszom össze vissza, 47 pingre állítottam be. 15 perc játékidõvel még nem éreztem semmi újat/esetleg rosszabb változást.

Fotó?

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Nekem is olyan, és tényleg nagyon idegesítõ... Nem értem, hogy hogyan sikerült ezt elérniük😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

Fpocok
Nem lehet, hogy túl melegedig valami, és ezért áll le?

<#ijedt> Ezt nem is tudtam azt hittem már megint vmi a géppel van.<#vigyor5>

Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910

Fpocok
A Szabó Kata a szomszédünk... olyan dudái vannak... <#guluszem1>

Fpocok
Dehogy is. Biztos van rá megoldás, csak én nem tudom.

SZEG007
nincs megoldás ez a játék velejároja.

Hello.

Tegnap írtam hogy nem tudok csatlakozni semmilyen szeróra, az már megoldódott csak nekem kellett elindítani a frissítést nem automatikusan ment.
Most hogy elkezdtem játszani már harmadjára történik hogy 25perc játék után megfagy a játék és kilép a windowsba. Valakinek valami ötlete mi lehet a gond?<#help><#conf>

sziasztok
a 10.4 beta gyorsan betölt de néha fps lecsökken játék közben miközben folyamatos a 70fps. a 10.4 teljes jobb vagy semmi értelme azt felrakni? vagy melyik a legjobb cata most?

FlyHigh
Érdekes, mûködik is azt mondjátok?

Thrash \'Till Death

Szevasztok!

Nem rég kezdtem csak el játszani a játékkal, és több kérdésem is lenne.
1. Hogyan tudok szerverekhez csatlakozni? Úgy értem, itt a fórumban is látok néhány magyar szervert, de a játék server browserjében nem találom, a GameTracker csak a játékot indítja el, de nem csatlakozik hozzá. Mi a teendõ?
2. Hol tudok további magyar játékosokkal ismerkedni? Jó lenne pár emberrel összeszokni, ventrillón küldeni, úgy sokkal izgalmasabb, mint 'egyedül'.

Köszi

Tatyla

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA