Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pfff
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Parasite Eve 2, best game EVER!
Hol tudok a supportnak írni? Én nem találtam meg....
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Utolsó: én még driverfrissítést nem csináltam, de az oda-vissza alt+tab megoldja.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Megy a Mixed Mode!!<#eljen>#eljen><#eplus2>#eplus2>
[IRAM] leader
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Amúgy EA fórumon csinált magának egy topikot azzal a címmel hogy "Challange completed: top20 players dogtags". És tényleg, screenshotokkal bizonyítva a top20 játékos bilétája be volt linkelve a fórumra (Skobel és társai...)
Szóval csak simán nincs élete és fanatikus. Szerintem.
Stat a 11000 késelésrõl
Top20 játékos bilétájáról fórumbejegyzés
De elõre megszabott menetrend szerint lehetne váltani a módokat(mondjuk naponta,kétnaponta) de nem érkezett még ilyen kérés a kedves klántársaktól.Igaz nem is nagyon tudnának most kérni,mert a honlapunk költözés miatt nem ,vagy csak részben mûködik(erre is rábaszarintottam,mert hagytam,hogy a szolgáltató csinálja,az meg tetû lassú,de mind1)
Ha érkezik ilyen,természetesen úgy fog üzemelni,mivel ez egy klánszerver,arra szolgál elsõsorban,hogy a játszani akaró klántagokat kiszolgálja,ugye.
A héten mindenesetre átteszem Rush-módba,majd meglátjuk...
[IRAM] leader
Biztos voltak már ezek a kérdések, de nem találtam meg a válaszokat.
- Veterán: van BF1942, BF2, BC2-m, de hiába adom meg a kódot, közli, hogy ezt már regisztrálták, hoyg tudok veteránná lenni. Ja van három független Battlefield azonosítom, 2-t tudtam összehozni de a harmadikat nem tudom velük.
- Melyik az a hely a páncéltörõ, ami már önvezérlõ, és hol tudom megnézni mi kell hozzá. (ugyan ez a kérdés az M95-re is).
- ATI kártyával tapasztal-e valaki olyat, hogy fekete lesz minden amikor
új kör indul, csak a kék és piros jelölõk láthatóak (+minimap).
(Ati5770, winxp).
Köszi:
Grg
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ezzel is úgy vagyok,mint a csipával általában.Ha már kétszer lelõ ugyanaz a csipás,ugyanonnan,akkor addig nem nyugszom,míg el nem megyek érte és le nem késelem.<#hehe>#hehe>
Az tök mind1,hogy közben kétszer-háromszor lelõnek út közben,mert nem tud érdekelni.Csak a lila köd lebeg a szemem elõtt...le a csipással,le a csipással...<#nyes>#nyes>
[IRAM] leader
Bocs, de nem reklámozom az extra,végletekig túrbozott gépet:)
Az csak azért lehetett, mert gyorsabb váltani, mint tárazni. :-)
Egyébként tuti, hogy sraw volt? Sosem használom, max felszedtem valahonnan. Tegnap csoda, hogy eltaláltam bárkit is. Össze-vissza szaladgáltam, szerteszét voltam.
[IRAM] leader
Ez a különbség köztünk és egy profi között. Nekünk is megy néha jól, nekik meg mindig.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
komoly emberek, komoly klánokban komoly szervereket üzemeltetnek. <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Jesszusom, fanatikus 😄
Már fél éves a gép, és elég sok más játékkal is játszok, amik eléggé kihasználják, de akkor nincsenek ilyen problémák.
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Corsair AX850 | ASUS P5Q | Intel Core2 Quad Q9550 3.83Ghz | Kingston 1066Mhz 4X2Gb DDR2 | ASUS HD6950 DirectCu II 2GB | Samsung 2333SW | Razer Lycosa Mirror | Logitech G27, G9, G35, Z4, C910
Tegnap írtam hogy nem tudok csatlakozni semmilyen szeróra, az már megoldódott csak nekem kellett elindítani a frissítést nem automatikusan ment.
Most hogy elkezdtem játszani már harmadjára történik hogy 25perc játék után megfagy a játék és kilép a windowsba. Valakinek valami ötlete mi lehet a gond?<#help>#help><#conf>#conf>
a 10.4 beta gyorsan betölt de néha fps lecsökken játék közben miközben folyamatos a 70fps. a 10.4 teljes jobb vagy semmi értelme azt felrakni? vagy melyik a legjobb cata most?
Nem rég kezdtem csak el játszani a játékkal, és több kérdésem is lenne.
1. Hogyan tudok szerverekhez csatlakozni? Úgy értem, itt a fórumban is látok néhány magyar szervert, de a játék server browserjében nem találom, a GameTracker csak a játékot indítja el, de nem csatlakozik hozzá. Mi a teendõ?
2. Hol tudok további magyar játékosokkal ismerkedni? Jó lenne pár emberrel összeszokni, ventrillón küldeni, úgy sokkal izgalmasabb, mint 'egyedül'.
Köszi
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA