Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt a két quad-ot az elején csak ne nevezzük már jármûnek.
Részint, mert GL-el sokkal könnyebb kilõni, mint CG-al.
Logitech Hardware Tester
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A chat részletet a humor miatt tettem be a PH! fórumba, nekem nagyon tetszett.
A gusztit csak akkor utálom, ha olyan mapon használják, ahol nincs jármû.
Logitech Hardware Tester
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha helis map van, csak a helik szopatása érdekel <#hehe>#hehe>!
Olyan jól esik egy kis törlesztés!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha csak úgy snassz, rácélzok, befoja, rálövöm, látom végig a rakéta útját, talál, olyankor villan is a találatjelzõ.
Szerintem...
Azért lúzerség mert drága, más baj nincs vele:-)
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
A tracer dart pedig tényleg túl gyors lett!
Még mielõtt megbuhárálták szeréntem sokkal élvezhetõbb volt a dolog.
( talán egy hangyaf@sznyival lehetett volna gyorsabbra állítani de nem ennyivel!)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
És magától updateli, addig el sem tudod indítani 😄 Szóval e szempontból nagyon jó!
Parasite Eve 2, best game EVER!
de az rpg is furcsán viselkedik. megjelölt célt befogom, lövök, és gyakran nem is jelzi a találatot.
(egy hónapig nem játszottam)
Per Aspera Ad Inferi.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Steam alatt (tudom balfácánság votl így megvenni,de már így alakult) kell a patcheléssel bajlódni, vagy ott automatikus.
G
Ps: vagy senki sem tudja, mert mindenki másnak volt esze...
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
ja, meg csapatmonka sem nagyon ...
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
szerintem
(És akkor asszem felsoroltam az összes "kedvenc" buziszabályomat)
Általában én ugatok itt a leghangosabban a buzi háziszabályok (pl a fegyverek tiltása) ellen. Igen, az M60, a GL és a CG meg benne vannak a játékban, és NEM én vagyok, aki hisztizik miattuk. Mint ahogy a basecamp meg a jobb csapat jutalma.
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Az elfogadott, hogy a játék config file-jaiba módosítgassanak egyesek, de a játékban elérhetõ egyes fegyverek használata meg közutálatnak örvend, nekem ez elég paradox. <#vigyor3>#vigyor3>
<16:44:05>16:44:05> Hayh4 > Koszonom!
<16:44:16>16:44:16> Jukebox
<16:44:19>16:44:19> Hayh4 > LEGYSZIVES TEDD LE A GUSTAVOT
<16:44:32>16:44:32> Jukebox
<16:45:07>16:45:07> Hayh4 > Mert csak embert olsz vele.
<16:45:14>16:45:14> Jazzy1 > sziasztok
<16:45:23>16:45:23> solderhu > hali
<16:45:23>16:45:23> Jukebox
<#mf1>#mf1>
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
G
Spitfire.hu a mûvésznevem...
MÉg egy számomra megoldhatatlan kérdés, aztán abbahagyom, sõt ha megmondjátok melyik szerveren vagytok oda megyek este játszani és szabadon lehet rajtam fejlõdni:-)
Szóval a UAV-nál nekem sehogy se sikerül felemelkedni a helikopterrel, csak talaszinten halad, azaz, ha lejtõs a terep akkor elemelkedik, de általában bokamagasságban nekiütközik valaminek... Melyik gomb/gombkombináció kéne? Nyomom a W-t meg a nyilat, de semmi hatás. Tudom bénavagyok, de ti hátha segítetek.
Köszi:
gergõ
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Esze semmi! (akarom mondani esze mínusz!)
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
<#levele>#levele><#levele>#levele><#ejnye1>#ejnye1>
Parasite Eve 2, best game EVER!
http://customersupport.ea.com/loginapp/login-eu.do oldal. Lekérem a felhasználónevem/jelszavam, copypaste, majd közli
"Az ön által megadott felhasználónév/jelszó helytelen. Amennyiben szüksége van segítségre, használja az“Elfelejtettem a jelszavam” vagy az “Elfelejtettem a felhasználónevem” linkeket az adatok lekérdezéséhez" Akkor mit csináljak????
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.