Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
de õ leszarja ha legyalázzák a csapatát ez itt a lényeg! õt az érdekli h meglegyen az 50/1-es kd arány

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
na ez király, már alig vártam h jöjjön vmi értelmes hack h végre én lehessek a lámacsászár, már rendelem is

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

attiGT
ott a pont

Ejj, a szarfaszúak még reklámozzák is a szarjukat. Amúgy elég unalmas lenne így játszani. Hol itt a kihívás?! Különben is az igazi játékosok -mint én- nem a k/d arányuk miatt játszanak. Magasról szarok rá. A jó csapatjáték miatt játszok/játszanék ha lenne, de csak a rinya megy hogy jaj cg, jajj m60, jajjj lekéselt a gránát biztosítószegével. Fel kéne már nõni a játékosoknak és akkor az ilyen hack cuccok nem lesznek népszerûek. Mert hiába ûber powa vérpistike, ha egy jó csapat legyalázza az õ csapatát.

Na b+,amit te csinálsz az harc...védem a pontot...ha-ha..ne kacagtass,mert cserepes a szám b+
Rgy zászlót/pontot 20 vagy több különbözõ helyrõl lehet húzni,amibõl te egy vagy kettõt felügyelni tudsz Gusztávval.Nagy játék baszki.

[IRAM] leader

nandorb
Hat de legalabb a pontot vedem,sokkan csak zaszlo huzgalast alkalmaznak harcolni meg nemtudnak,az nem kihivas.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Beers

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Ne szorakozz! Lehet igy konfigolni? En is talalkoztam mar olyannal, mikor valakit nem zavart a fust, de nem gyanakodtam semmi rosszra, mivel van spot, es en is lottem mar la ugy ellent, hogy atderengett a fuston.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Maak
Nemtom te melyik csatornat nezted, de nalunk egy medic volt folyamatosan 2 assival es egy engi...max akkor lathattal medic-el ha felvettem valakiet de szinte vegig assault voltam es erdekes modon az alatt a 3-4 kor alatt vegig gold squad voltunk es baszki meg a k/d-m is maradt egy felett...pedig a venyesek osztottak bennunket mocskosul...egyebkent meg folyamatosan ugy doglottem meg a te vagy mas altal lott cg-tol, hogy egyedul alltam...szal ez suket duma...en is hasznalom a cg-t neha, akar emberre is, de ami ott ment tegnap este az bazmeg a q3 arenaban is megallna a helyet...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Ez az..én is,de ott,amit már le is írtam, már erõs volt a gyanú " tisztességesen játszanak ellenem" elve nagyon is sérült.

[IRAM] leader

Lófaszt, fenn kuksol a tetõn és onnan gusztávolsz, meg kempelsz a lépcsõ feljárónál.
Nagy játék...

nandorb

JohnConnor
Itt sírtok azon, hogy így medic úgy... recon... GL, RPG..mittomén. Ezalatt egyesek szarrá konfigolják a játékot úgy, hogy nem hogy füst, de még növényzet és árnyékolók sem maradnak a pályán.

Én mindig csak arra vágytam, hogy tisztességesen játszanak ellenem a kaszt és fegyver már ugyan mindegy.
Pihenés képpen: Csak nyugodtan

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

nandorb
Mi hagyam hogy mas fraggeljen ki? szarok az ilyesmire a jateknak az a lenyege hogy minden fegyot hasznaljanak ki az emberek latod en a Gustavot hasznalom ki😄

Ezt az egész csipa,nem csipa kérdést rövidre zárja szerintem az,hogy csak a k/d buzik nem haladnak elõre a játék "ütemével" ill. állnak le egy helyen puffogtatni.

[IRAM] leader

Jó érv.Azé mer medic-bõl áll egy egy szakasz,akkor már legálisan lehet használni a Gusztávot és végiglövöldözni vele a meccset?

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
Most is reconnal küzdök elõre, mert kéne az 500 kill sniperekkel, VSS extra ammo, magnum ammo, tracer (mert abból is kell még) meg mortar (mert abból is) sose kempelek hátul, és így is mindig az elsõk közt vagyok ált, néha összejön egy két 6 os streak, ami azért közelharcban nemrossz 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nandorb
Hat figyelj engem azok a kurva reconok idegesittenek,a multkor szoltal hogy a squadodban nem akarsz latni recon kasztal pedig en reconnal harcolok nem kempelek...de te tudod a sok medik koze jo beloni a Carl Gustavot.4medik vazze 1squadba sok es ti csak azzal tudjatok nyomni loszert nem tudtatok adni hat ennyi.meg ien an 94-ellen nincs eselyem...

Ez van...<#nemtudom>

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
Ma reggeli élmény, atacama desert (vagymi, az a hajós széttört cq) UAV nál hajó hátuljában álldogál egy medic, valamit igen néz, na mondom lelövöm, VSS full tár magnum ammo 1 méterrõl nem darálva szépen mind bele, találatjelzés hegyek, semmi, megyek felé hogy akkor kés, erre megmozdul(persze M60) mondom késelni nemtom lesz e idõm de azért egy tracert ráakasztok, megtörtént, 2x késeltem végül lelõtt, majd becsapódás robbanás na mondom a tracer nyert, hahaha,de nem jön az assist, erre csávó szépen kisétál a füstbõl. Ebben a pillanatban szépen Esc, és exit game .

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

"Ha megpróbálsz körbenézni, akkor wh-t, esp, aimbotot találsz, olyat nem, hogy 2x hp"
Ezt félre tetszik értelmezni,mert bizonyára észrevetted Te is ,hogy ha már valaki soroz nagyon közelrõl,nehezebb pontosan eltalálni.Na már most,ha neki egy "kis segítséggel" nagyobb a találati aránya,eleve esélytelen vagy.És nem kétszeres hp,hanem sebezhetetlen!!Csak kés,cg és esetleg a defiblirátor fogja.Golyó nem.
Ráadásul a legtöbb szerón ki van kapcsolva a kill-cam,amit személy szerint én nevetségesnek tartok,nem véletlenül tették be a készítõk és ugyan annyi érv szól mellett-ha nem több-mint ellene.

[IRAM] leader

koschwarz
én is ott kezdtem elõször tegnap este, majd le is léptem a csába, mert annyira szar volt ott a játék, mindkét fél részérõl.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

trident
Õszintén szólva (a mellett, hogy természetesen megértem a felháborodásotokat), nekem nem úgy tûnik, hogy bármi köze is lenne az ilyenekhez a pb-nek.

Inkább bc2 béta, hitreg probléma, lag problémának hinném.(*)

Ha megpróbálsz körbenézni, akkor wh-t, esp, aimbotot találsz, olyat nem, hogy 2x hp. Na nem vagyok szakértõje a dolgoknak. Nem tudom milyen arányban van a bebukott/ pb proof csalások száma, nekem úgy tünt, hogy sikerült az evenbalance-nek kissé feljebb kötni a gatyát.

*-de nem fogunk ezen összeveszni, biztos én is pipa lennék egy ilyen jelenet után, s egyikünk sem tudja tökéletesen bebizonyítani, hogy csalás volt vagy sem.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Ugyan...cimborám AN-74-el,én NS-2000-el kitáraztam a csávón,mindkettõnket lelõtt,csak egy harmadiknak sikerült megölnie,akkor lépett éppen be az ajtón keresztül és kapcsolt,hogy itt fegyverrel,(lövöldözéssel) nem megy semmire.
De láttam a kill-camon keresztül,hogy õ is azonnal dobta a medic kittet.
Na míg ilyeneket játszani enged,addig sokat fogunk szívni.

[IRAM] leader

Mármint SAIGA-val nem? Azzal nem kell csodálkozni, közelre nem adja be... SPAS12 vagy NS2000 jobb. De ha egymás körül ugráltok még ezekkel is mák kell.
trident
Mindkét esetben érdemes megnézni van-e új alaplapi, hang, egér driver.

Egérrel kapcsolatban megpróbálhatod, hogy kikapcsolod a hardveres gyorsítás. Forrás.

Hanggal kapcsolatban, hogy megpróbálsz más beállításokat használni. Ha a menûben állítod át, akkor ha jól tudom, minden alkalommal meg kell tenned, vagy pedig átállítod a konfigurációs fájlban. Forrás.

Azt nem tudom mitõl lehet (mondjuk mert még béta a bc2), megoldást sem tudom garantálni, de egy próbát megérhet.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

mNzJean
Maximálisan <#eljen>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

w77d
gyerekek hihetetlen, hogy a punkbuster miket enged át... nemrég SAIPA-val egy gyereket háromszor küldtem fejbe közvetlen közelrõl és semmi... megfordult és még fordulás közben leszedett 2 pisztolylövésbõl...

Nah eddíg nem kaptam sehol az égvilágon értelemes válaszokat a kérdéseimre,így gondoltam még 1 próbát megér..
Másnak is van ilyen mouse bug,lag szerûsége vagy csak nekem.(értem ezalatt hogy húzom az egeret balra vagy jobbra miközben pl nyomom a W-t meg a Shiftet akkor ílyen félnapot késik.)A másik nekem van olyan hogy a hang elmegy a játék alol kb negyed óra játék után ez mitöl lehet?

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Maak
Most jovok a battlefield.hu szerorol, eddig egesz jo meccseket jatszottam ott, de hogy mar az osszes faszlama csicska cg-ot hasznal primary weaponnek az kibaszta a biztositekot...az meg oke lenne hogy egy csira hasznalja mert nem tud massal olni, de basszajba jopar olyan emberke lovoldoz vele (le sem teve) aki a kupan is reszt akar venni...ott mi az anyjaval fog lovoldozni majd?

Na mindegy, eleinte jo volt a bf.hu szero de mostanra odahordta a szel a sok szemetet...ugyhogy az osszes cg-s kocsog elhuzhat a halal nathas faszara, akinek meg nem tetszik a stilusom, mehet utana...

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sziasztok
Mostantól online vagyok Spitfire.hu néven. Nem tudom, hogy lehet másokat megkeresni, de majd megmondjátok, megtaláltok!
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

RatBaG
mert a többi géppuska/pisztoly miért hord olyan messzire? ugyanaz...

engem a tank basz fel egy hónap szünet után. volt a patchnotes-ban tank nerf? a lába elé lövök a gyalogosnak t90nel, és fut tovább, még csoda ha sebzõdik... röhej

Per Aspera Ad Inferi.

Dehogyis, utsó sorban, azthiszem vsmoke a neve. Így tanknak is lesz, meg helinek is, ami hasznos mivel leszedi a tracert.
iceshark
a kérdés jogos, lehet hogy ez a dolog is csak "Õkonzolosságuk"-nak lehetséges?

HD JOHNNIE
Hogy lehet a smoke-ot beállítani rá ?

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

xXtamasXx
nem az a baj h hs hanem h milyen messzirõl :/

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

ToCsEk
Sensitivity0=0.500000
Sensitivity1=0.500000
Sensitivity2=0.500000
Sensitivity3=0.500000
Sensitivity4=0.500000
Sensitivity5=0.500000

nem tudja esetleg valaki hogy melyik a heli sensije?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Annak nincsen semmi hibája. Sluggal és magnum ammoval a headshot azonnal öl vele messzirõl is, ez nem bug.

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

xXtamasXx
mivel nem a primary weaponnal lõ hanem a smoke-kal az asszem 20 másodpercenként töltõdik újra (de nem biztos 😄)

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Carloska
érdekes mintha pcn tovább töltene uav 😄

Doomista
Nem egyszerû...pont el kell találni, és elvileg pont fejen, ha full életét kiakarod oltani 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Közelrõl smoke-al????
Ez nekem új... <#conf>

Fpocok
Az.

Parasite Eve 2, best game EVER!

hihi

My god is a great big god, KIRA!

Jó látom, hogy ez konzol?

xXtamasXx
fasza videó 😄

Fpocok

Parasite Eve 2, best game EVER!

kb egy hete linkeltem gameplay videót ami szintén nem PCs volt, elküldtek az anyámba mert ez PC topic.

Na megyek is UAVozni 😊