Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Rgy zászlót/pontot 20 vagy több különbözõ helyrõl lehet húzni,amibõl te egy vagy kettõt felügyelni tudsz Gusztávval.Nagy játék baszki.
[IRAM] leader
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[IRAM] leader
Nagy játék...
Én mindig csak arra vágytam, hogy tisztességesen játszanak ellenem a kaszt és fegyver már ugyan mindegy.
Pihenés képpen: Csak nyugodtan
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[IRAM] leader
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ezt félre tetszik értelmezni,mert bizonyára észrevetted Te is ,hogy ha már valaki soroz nagyon közelrõl,nehezebb pontosan eltalálni.Na már most,ha neki egy "kis segítséggel" nagyobb a találati aránya,eleve esélytelen vagy.És nem kétszeres hp,hanem sebezhetetlen!!Csak kés,cg és esetleg a defiblirátor fogja.Golyó nem.
Ráadásul a legtöbb szerón ki van kapcsolva a kill-cam,amit személy szerint én nevetségesnek tartok,nem véletlenül tették be a készítõk és ugyan annyi érv szól mellett-ha nem több-mint ellene.
[IRAM] leader
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Inkább bc2 béta, hitreg probléma, lag problémának hinném.(*)
Ha megpróbálsz körbenézni, akkor wh-t, esp, aimbotot találsz, olyat nem, hogy 2x hp. Na nem vagyok szakértõje a dolgoknak. Nem tudom milyen arányban van a bebukott/ pb proof csalások száma, nekem úgy tünt, hogy sikerült az evenbalance-nek kissé feljebb kötni a gatyát.
*-de nem fogunk ezen összeveszni, biztos én is pipa lennék egy ilyen jelenet után, s egyikünk sem tudja tökéletesen bebizonyítani, hogy csalás volt vagy sem.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
De láttam a kill-camon keresztül,hogy õ is azonnal dobta a medic kittet.
Na míg ilyeneket játszani enged,addig sokat fogunk szívni.
[IRAM] leader
Egérrel kapcsolatban megpróbálhatod, hogy kikapcsolod a hardveres gyorsítás. Forrás.
Hanggal kapcsolatban, hogy megpróbálsz más beállításokat használni. Ha a menûben állítod át, akkor ha jól tudom, minden alkalommal meg kell tenned, vagy pedig átállítod a konfigurációs fájlban. Forrás.
Azt nem tudom mitõl lehet (mondjuk mert még béta a bc2), megoldást sem tudom garantálni, de egy próbát megérhet.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Másnak is van ilyen mouse bug,lag szerûsége vagy csak nekem.(értem ezalatt hogy húzom az egeret balra vagy jobbra miközben pl nyomom a W-t meg a Shiftet akkor ílyen félnapot késik.)A másik nekem van olyan hogy a hang elmegy a játék alol kb negyed óra játék után ez mitöl lehet?
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Na mindegy, eleinte jo volt a bf.hu szero de mostanra odahordta a szel a sok szemetet...ugyhogy az osszes cg-s kocsog elhuzhat a halal nathas faszara, akinek meg nem tetszik a stilusom, mehet utana...
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Mostantól online vagyok Spitfire.hu néven. Nem tudom, hogy lehet másokat megkeresni, de majd megmondjátok, megtaláltok!
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
engem a tank basz fel egy hónap szünet után. volt a patchnotes-ban tank nerf? a lába elé lövök a gyalogosnak t90nel, és fut tovább, még csoda ha sebzõdik... röhej
Per Aspera Ad Inferi.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Sensitivity1=0.500000
Sensitivity2=0.500000
Sensitivity3=0.500000
Sensitivity4=0.500000
Sensitivity5=0.500000
nem tudja esetleg valaki hogy melyik a heli sensije?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ez nekem új... <#conf>#conf>
My god is a great big god, KIRA!
Parasite Eve 2, best game EVER!