Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

koschwarz
<#eljen>errõl van szó. egyébként hasonló cipõben járok én is. és még sokan mások is itt.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Fpocok
JA... én meg UAVnek olvastam 😄

Amúgy ezt nézzétek meg, jópofa: Pacifista UAV

Parasite Eve 2, best game EVER!

xXtamasXx
ááá mikor javítják már ki a shotit :S még mindíg fejbelõnek vele 200 méterrõl (énmeg egy álló célpontot se találok el vele)

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

<#confused> Mármint SVU SHORT sniperre gondoltam

Fpocok
Bal klikk rakéta messzirõl, alternatív fegyver talentel közelrõl géppityuval vagy közelrõl smoke launcherrel. Vagy Roadkillel, de az elég nehéz <#email>

szakmai kérdés:
SVU-val hogy lehet bár kit is lelõni?

köszi, nem volt rajta a köcsög

Fpocok

a pbbans oldalon lehet keresni gamer névre?
úgy rákeresnék egy-két "érdekes" figurára, akik bazmeg egyszerüen eltünnek a szerverrõl aztán egyszer csak hátba késel...

Jó is az. "Közben" lövöldözni. :-D

Én általában keveset tudok játszani, mert két kicsi gyerek van, meg az asszony, szóval este, amikor szoptatás van szoktam egy fél órát lõni, meg néha a hétvégén, így nyomtam 40 órát a játékkal kb 3 hét alatt. Ja és most hogy hazanézett az asszony (ép a csigazabálóknál lakunk:-) a napi 5 óra simán megvan. Ezt csak azért mondom, hogy az elsõ hónapban 50 óra / 10.000 ft az óránként 200ft, hát ennyiért még parkolni se lehet, és remélem nem unom meg egy hónap után. Mondjuk fél évre nézve, havi 2000 a játék, vagy óránként 30ft. Ennyiért inkább megveszem. Mert aztán tényleg csak konzolra fognak mindent kiadni és b*szhatjuk...
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

iceshark
"amelyikben a folyócska két partján kezdõdik és minden barna " hát kössz, jót nevettem(nem bántásból tényleg tetszett a megfogalmazás) 😊

Szia

ismerek egy két számítógépes grafikust, akik ilyesmi területen dolgoznak. Ha arra nem is jók, amit írsz,d earra igen, hogy a grafikus hibák okait megsejtsék, olyan modelleket gyártsanak, amik használhatóak stb.

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Sziasztok!

Az a problémám(reloaded verzió),hogy nem tudok menteni a játékban és mindig újra kell kezdenem.

Ha tud valaki segíteni, az legyenszíves írjon.
Elõre is köszönöm!
dronkZero
Én teljesen. Meg azzal is tisztában vagyok, hogy elmúltak már a nyolcvanas évek, amikor szakállas-szemüveges prõk hegesztették a játékokat egymaguk, az anyjuk házának alagsorában.

Komolyan, mi a faszom közös van egy grafikusban (aki alapvetõen mûvész, humán beállítottságú, egyebek) és egy programozóban(matematikus, reál beállítottság)?

Szerinted valaki, aki szép textúrákat meg modelleket tud brikkenteni, mit szólna, ha elküldenéd, hogy egy 200000 soros kódban amit életében elõször lát, keresse meg a hitbox hibákat, optimizálja a netkódot, és növelje meg a fegyverek sebzését?

Ennyi erõvel kijavíthatnád te is a játékot, saját kezûleg...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

xXtamasXx
te amúgy jólvagy? <#buck>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

...és boldogok a sajtkészítõk. :-)

<#nyes><#nyes><#nyes><#idiota>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Szerintem sajnálatos módon rossz irányba ment az üzletpolitika. Gyorsan eladunk valamit amiért fizetnek, csak annyit foltozunk rajta, hogy a sírással ne rontsák az üzletet és már nyomjuk is a következõ fizetõs cuccot. Én azon akadtam ki, amikor a simulátorok világában megjelentek olyan kiegészítõk, amik drágábbak mint az alapszimulátor (tény ott nem mindet az eredeti gyártó készíti). De hol van már a BF1942, amihez olyan kiválló modok voltak mint a desert.... Néha még ma is visszamegyek desertezni, de egyre kevesebben vannak a szerveren.
Én annak örülnék, ha egy flat-rateért minden kiegészítõvel (és rokonjátékkal) lehetne játszani, kvázi mint egy játákteremben (viszotn jók lennének a játékok).
G

dronkZero
Nyilván a grafikusok kurvára értenek a hibajavításokhoz. Én is azt szeretném, ha grafikusok javítanák a hibákat... meg virágkötõk építsék a házam, és cirkuszi artisták mûtsék a vakbelem.

xXtamasXx
engem csak az zavar, h õk ennyire ráérnek skineket gyártani ahelyett h a nagyobb problémákat, bugokat javítanák, ha az kész utána már jöhetnek a "csili-vili" cuccok

Nem szoktam üzemszerûen CGvel/AT4gyel élõerõre vadászni, de vannak pályák és vannak emberek, akik szerintem ezt kivánják. Amit elõttemi sírtak, hogy pl a támadók ülnek egyhelyben (csoportban) pár M95 és M24 társaságában. Mit csináljak velük? kerüljem meg a fél pályát a hátukba? szerintem egy jól irányzott vállrólindítható és elõbb utóbb abbahagyják. Ugyan így, ha oylan pálya van, ahol sok a gép (pl amelyikben a folyócska két partján kezdõdik és minden barna vagy amikor a dombról lefelé támadnak szerintem oda király (isteni a sok ház között valakivel "együtt" kibontani a falat).
G

Azt persze hogy lesz@rom. De! a BF Heroes-nál is így kezdõdött aztán mostmár a spéci fegyókért is fizetni kell meg a spec perk-ekért is ...

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

xXtamasXx
jó most abba az a betûbe ne köss bele 😄

zzeN
Akkor harmadjára, immár helyesen: Grenade Launcher😉.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kfa
Úgy érti hogy benne van a Gustav játékleírásában hogy anti-infantry fegyver. Ha nem lenne ESL-en meg a magyar kupában tiltva és is használnám, de most kénytelen vagyok áttérni az rpg + tracer kombóra.

xXtamasXx
gl= granade launcher, de mit látok " humánra cg"?? remélem ezt úgy értetted h ha sok wuki ül a bozotba vagy fal mögötti emberekre 😄

kfa
Megjegyzem hogy a CG miatt nagyon utálni fognak, és amíg a nagyobb ligákban és egyéb kupákon tiltva marad a CG ez nem is fog változni. Már úgy értem ha emberre lövöldözöl vele.

GL = Gernade Launcher, hasonlóan a CG-hez ha csak emberre lövöldözöl vele sûrûn fognak elküldeni a picsába 😉

Aha, akkor ezért éreztem:-) KÖszi! Szóval akkor gépes pályára a AT4 csak humánra a CG... Amúgy mi az a Gl, amirõl korábban írtatok?

iceshark
jut eszembe eddig sem voltam valami pro játékos de az utóbbi pár napban azt vettem észre, hogy elõtte se volt ilyen szar, miután átírtam a ping késleltetést über jó volt 1-2hétig, most meg hiába lövök bárkit fejen 10 golyóval akkor is én halok meg, lehet rossz napjaim vannak de eddig legalább(nem vagyok k/d stat mániás) 1-1.2re mindig hoztam magam most meg 0.5re felküzdöm magam már örülök és nem egy nap tapasztalata hanem lassan 5, próbáltam már feljebb venni a késleltetést hátha segít, de elbizonytalanodtam...valami nem fasza, de nagyon nem 😞((

CG-nek nagyobb a sebessége, könnyebb eltalálni vele bármit. Illetve nem kell célon tartanod amíg odaér, tehát nem lõnek szarrá közben 😊
Viszont az AT4 nagyobbat üt a tankokon, ha eltalálod vele...
Ja ha már ma amúgy is grafomán vagyok (najó csak éppen nincs kedvem dolgozni - de ez 4 óra alvás után érthetõ - azt hiszem itt nem kell magyaráznom:-)). Szóval nekem az AT4 valahogy nem jött be, a CG-val úgy tûnik pontosabban lehetett lõni, vagy csak én érzem így?
G

dronkZero
Hihetetlen, miket láttok játékban. Én valahogy azért ilyen vuki _hordával_ nem szoktam találkozni. Van belõlük néhány, de sok vizet nem zavarnak.
Lehet, hogy azért, mert vagyunk fenn páran a klánból, és ott vannak ugyan a vukik, de nélkülük is simán nyerjük a pályát..?

A multkor engem is kokemenyen lenoobozott valami wookie-ivadek, mert nem voltam hajlando loszert adni neki, mikozben 6 tarsaval egyutt bujocskat jatszottak a bokorban, engem meg mar sokadik alkalommal lottek cafatokka elol. <#fejvakaras>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

xXtamasXx
amint már mondták páran "noobgyûjtõhely" lett belõle(én beszélek akit "noobság" miatt kickeltek xD), rég voltam fönt lehet azóta más de amikor ott játszottam pár perc alatt elment a kedvem az egésztõl

Szerintem FF off mellet is meg tudod olni magad, nem? Mas: White Passon spawnolok, rogton az elso lepesnel bele is zugok a szakadekba. Emlegettem a DICE-os sracok humorerzeket kacskaringosan.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

xXtamasXx
ez jgrg-nek ment csak rosszra kattintottam x)

koschwarz
most már fel kell mennem a ph-ra egyszer, megnézni már miért szídja mindenki.<#fejvakaras>

dronkZero
Köszi a tegnapi gyakorlást a HUN4CE-nak.

Ma estére is keresünk gyakorlópartnert, 19:00-20:00 közti kezdéssel, 8v8, conquest, Atacama desert, szerverünk van.

xXtamasXx
ott vannak fent a magyar szerverek, próbálgasd<#wink>(és a PH-t én se ajálanám mert eléggé bitangpusztulatosan fostos egy szerver-kövezzetek meg ha nem értetek egyet<#buck>)

koschwarz
FF on szerver...

koschwarz
nemtökmindegy, hogy nézel ki?

Igazabol nem lenne baj ezekkel. Mondjuk idegesito, mikor a srec azzal foglalkozik, hogy lekushad valahova, aztan csuri be a tomegbe a Gusztavot, de azert kibirhato. Idegesitobb az, amit a multkor tapasztaltam: Atacama Desert Cq-n belefutottam egy fasziba a sarkon(fent a hajon az UAV terminalnal) vallan raketavetovel. Ijedteben belelott a falba 1 centirol, mire en meghaltam, o meg tovabbfutott 100% eleterovel.

koschwarz
meg úgy látszik akkor is baszhatják ha van admin 😊

úgy néz ki sajnos igen...

koschwarz
mindig lesznek seggfejek, de én meg mindig bízom abban, hogy azért az emberek igyekeznek normálisan viselkedni, játszani, és ha egy ilyen szerverszabályt olvasnak, akkor igyekeznek ahhoz tartani magukat.
a teljes tiltással csak az a baj, hogy ha nincs admin, akkor baszhatják...mert akkor úgy megy az ember a szerverre, hogy ez nincs, de ha meghalsz tõle, akkor duplán vagy ideges. akkor már inkább ne legyen semmi tiltás, vagy egy ilyen mondat, ami azért sugallja, hogy lehetõleg ne legyél egy fasz a szerveren.<#nemtudom>

xXtamasXx
hát igen a betarthatóság az már más...de pl volt egy szerver ahol 10 másodpercenként villogott a felirat, h "sniperps aren't allowed" ehhez képest isla innocentes-en én egy másik sráccal próbáltam támadni a többi 10 a dombon csücsült pedig nem egy admin volt fönt, vki rá is kérdezett h miért nem kickelik akkor õket...

Sziasztok,

Az elmúlt pár napban próbáltam magyar szervereken játszani. Alapvetõen azt láttam, hogy a battlefield.hu tök jó, nagyon jó fej emberekkel futottam össze (DR klán), viszont hétfõn 2045tõl war volt rajta és zárva volt, tegnap meg nem is kaptam róla választ. a PH valahogy kevésbé jött be, nem tudom megmondani hogy miért.
Én elég sokat nyomom francia szervereken és még soe volt semmilyen gondom (és külön öröm csigazabálókat írtani), de mondjuk az elmúlt néhány év (Quake/UT/Cs-vel kezdtem már nem is emlékszem mikor) még sose kaptam olyan bant mint a kolléga a németeknél. Öszintén nem is értem (nem azt mondom hogy fak, hanem azt, hogy nem értem).
Most felraktam a TS3-t is, ha mondjátok hova este 8 után szivesen csatlakozom bárkihez...
G

- 10k <#hehe> <#hehe> <#hehe> <#eljen> <#eljen>

<#lama>
<#kocsog>

<#taps> <#taps> <#taps>