Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Parasite Eve 2, best game EVER!
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
SVU-val hogy lehet bár kit is lelõni?
úgy rákeresnék egy-két "érdekes" figurára, akik bazmeg egyszerüen eltünnek a szerverrõl aztán egyszer csak hátba késel...
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
ismerek egy két számítógépes grafikust, akik ilyesmi területen dolgoznak. Ha arra nem is jók, amit írsz,d earra igen, hogy a grafikus hibák okait megsejtsék, olyan modelleket gyártsanak, amik használhatóak stb.
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Az a problémám(reloaded verzió),hogy nem tudok menteni a játékban és mindig újra kell kezdenem.
Ha tud valaki segíteni, az legyenszíves írjon.
Elõre is köszönöm!
Komolyan, mi a faszom közös van egy grafikusban (aki alapvetõen mûvész, humán beállítottságú, egyebek) és egy programozóban(matematikus, reál beállítottság)?
Szerinted valaki, aki szép textúrákat meg modelleket tud brikkenteni, mit szólna, ha elküldenéd, hogy egy 200000 soros kódban amit életében elõször lát, keresse meg a hitbox hibákat, optimizálja a netkódot, és növelje meg a fegyverek sebzését?
Ennyi erõvel kijavíthatnád te is a játékot, saját kezûleg...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Én annak örülnék, ha egy flat-rateért minden kiegészítõvel (és rokonjátékkal) lehetne játszani, kvázi mint egy játákteremben (viszotn jók lennének a játékok).
G
G
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
GL = Gernade Launcher, hasonlóan a CG-hez ha csak emberre lövöldözöl vele sûrûn fognak elküldeni a picsába 😉
Viszont az AT4 nagyobbat üt a tankokon, ha eltalálod vele...
G
Lehet, hogy azért, mert vagyunk fenn páran a klánból, és ott vannak ugyan a vukik, de nélkülük is simán nyerjük a pályát..?
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Ma estére is keresünk gyakorlópartnert, 19:00-20:00 közti kezdéssel, 8v8, conquest, Atacama desert, szerverünk van.
a teljes tiltással csak az a baj, hogy ha nincs admin, akkor baszhatják...mert akkor úgy megy az ember a szerverre, hogy ez nincs, de ha meghalsz tõle, akkor duplán vagy ideges. akkor már inkább ne legyen semmi tiltás, vagy egy ilyen mondat, ami azért sugallja, hogy lehetõleg ne legyél egy fasz a szerveren.<#nemtudom>#nemtudom>
Az elmúlt pár napban próbáltam magyar szervereken játszani. Alapvetõen azt láttam, hogy a battlefield.hu tök jó, nagyon jó fej emberekkel futottam össze (DR klán), viszont hétfõn 2045tõl war volt rajta és zárva volt, tegnap meg nem is kaptam róla választ. a PH valahogy kevésbé jött be, nem tudom megmondani hogy miért.
Én elég sokat nyomom francia szervereken és még soe volt semmilyen gondom (és külön öröm csigazabálókat írtani), de mondjuk az elmúlt néhány év (Quake/UT/Cs-vel kezdtem már nem is emlékszem mikor) még sose kaptam olyan bant mint a kolléga a németeknél. Öszintén nem is értem (nem azt mondom hogy fak, hanem azt, hogy nem értem).
Most felraktam a TS3-t is, ha mondjátok hova este 8 után szivesen csatlakozom bárkihez...
G
<#lama>#lama>
<#kocsog>#kocsog>
<#taps>#taps> <#taps>#taps> <#taps>#taps>