Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
A kedvencem a HC (Hokedli Cheat).
A régi jó öreg hokedlit lecseréltem egy sokkal kényelmesebb, forgószékre. Máris drasztikusan megnõtt az általam kifektetett játékosok száma.
A CBC-rõl (Coffe Bean Cheat) már nem is beszélve.
Szalajtott, éhbérért dolgozó munkás által szedett jóféle kávébab pörkölve, és személyre szabottan nekem csomagolva jó magyar forintért, forró vízzel keverve és doppingszerként némi C6H12O6-al (cukorral) elegyítve.
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
ez már csak egy ilyen játék <#wilting>#wilting>
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
ordítottam most egyet és itt a szobába lecsíter kocsogoztam egy német gyereket, de hogy a kék konténer mögé bújva leszedett jó pár embert oke, de a hülyéje nem ment odébb gondolván "gec* mekkora vadászhely ez itt" oke respawn megyünk 3man 2 gl repül pont oda én egy gránátot dobtam +ráfutottam a robbanások közben, hátha kell még bele egy golyó erre látom még mozog na jó lövök, belemegy 2m-rõl a g3 fél tára erre fejbelõ és 100hp vel elszalad, na ha nem csalt akkor én feladom most már, az oke hogy nekem elveszik a gránátom az éterben, de +2 gl +10 golyó is, mert akkor egy se találta el 😞((
Majd ezért még megkapod a magadét! Mi - "vén szarok" - nem mondhatunk ilyeneket az ifjúságnak, hogy "felnõni".
Nem vagy elég trendi!
😊
Köszi a megértést.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
My god is a great big god, KIRA!
-tRs-Landor
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
[IRAM] leader
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Igaz most CQ,de lehet akár Rush,vagy kevert mód is.
[IRAM] leader
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Nekem is volt ott vitám még az elején adminnal.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Ne haragudj jean de én úgy értelmeztem a szavidat, mintha hálát kellen adni valakinek azért, mert ti ott játszatok.
Persze én is meglepõdnék egy mondvacsinált kick-en, de hogy nem érdekelne és nem érdekel az is biztos <#szomoru2>#szomoru2>
Gondolom a kis hitman kiváló tanácsokkal szolgált.
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Én asszem egyszer sem voltam még a szervereiken, soha nem is fogok, ha rajtam múlik. Annyi másik van, miért pont oda?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
mikor rákérdeztem hogy ez mi volt, ráadásul még bekamuzták, hogy a pb volt, magas ping miatt. ROFL
Per Aspera Ad Inferi.
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
-tRs-Landor
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
-tRs-Landor
Szerintem õ BC2-höz kívánt hozzászólni.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Per Aspera Ad Inferi.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
-tRs-Landor
Ez a topik ugyanúgy szól a konzolosoknak is.
Ahogy már azt az elején elmondtam aki meg "anyázik" e téren, az mehet a "PCs játékoknak leáldozott" gumiszobába.
-tRs-Landor
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
tegnap este nyomtam a ph-n meg néhány külföldin (HC-k). A fõ különbség nekem, hogy a ph-n sok medic és CG, alig néhány pont körönként, a külföldin sokkal több az assault és jóval több a pont. A "kedvencem" a ph-n 33 és 40es rang, egy klán tagjai CGvel mennek. Igazából valószínûleg ez a másik különbésg, hogy a külföldin kevesebb aklán, tehát a magam fajta magányos kevésbé esélytelen.
G
UI: nincs egy klán ahova beléphetnék hobbi tagnak (warhoz nem vagyok/leszek elég jó, mivel nincs elég idõm, de esténként edzésre, JÁTÉKra szívesen csatlakoznék
Spitfir.hu a username
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub