Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xXtamasXx
hehe ez jó <#nevetes1>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

pIIrash
Én többféle cheatet is használok, de még soha nem fogott meg a PB.

A kedvencem a HC (Hokedli Cheat).
A régi jó öreg hokedlit lecseréltem egy sokkal kényelmesebb, forgószékre. Máris drasztikusan megnõtt az általam kifektetett játékosok száma.

A CBC-rõl (Coffe Bean Cheat) már nem is beszélve.
Szalajtott, éhbérért dolgozó munkás által szedett jóféle kávébab pörkölve, és személyre szabottan nekem csomagolva jó magyar forintért, forró vízzel keverve és doppingszerként némi C6H12O6-al (cukorral) elegyítve.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

xXtamasXx
nekem is volt pár ilyen pl nemegyszer elõfordult, h vkire ráküldök egy tárat az m16osból(magnum ammoval)-kb most vesz észre- aztán 40mm es shoti ami koppan a fején (!) és még pisztollyal is lövök párat õmeg tökmind1 milyen fegyverrel van kapásból fejbelõ és a hpja szinte le se ment...
ez már csak egy ilyen játék <#wilting>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

iceshark
😊

ordítottam most egyet és itt a szobába lecsíter kocsogoztam egy német gyereket, de hogy a kék konténer mögé bújva leszedett jó pár embert oke, de a hülyéje nem ment odébb gondolván "gec* mekkora vadászhely ez itt" oke respawn megyünk 3man 2 gl repül pont oda én egy gránátot dobtam +ráfutottam a robbanások közben, hátha kell még bele egy golyó erre látom még mozog na jó lövök, belemegy 2m-rõl a g3 fél tára erre fejbelõ és 100hp vel elszalad, na ha nem csalt akkor én feladom most már, az oke hogy nekem elveszik a gránátom az éterben, de +2 gl +10 golyó is, mert akkor egy se találta el 😞((

Nem, nem érted. De ezzel nincs is semmi gond 😊

Majd ezért még megkapod a magadét! Mi - "vén szarok" - nem mondhatunk ilyeneket az ifjúságnak, hogy "felnõni".
Nem vagy elég trendi!
😊

attiGT
Bocsánat, többet nem fogok beírni csak most az egyszer: eladó egy EA acc, BC2-vel és Battlefield Heroes-al. Info PMben.
Köszi a megértést.

Tagadhatatlan. Az ilyesmi elviselhetetlenul noveli a pinget. <#eplus2>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

iceshark
hát erre én is azt mondanám hogy magas 😛

Értem, te így kimered jelenteni, hogy aki a PHra megy az mind láma, kivéve hitman ? nice

My god is a great big god, KIRA!

Multikill 😄

-tRs-Landor

zotya10002
Engem is a múltkor!!Állítólag no vehicles volt!!Én marha meg toltam a tankot<#worship>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Én ma azért kaptam idézem "high ping" az a vicc hogy kb 3. kört totlam már azon a szerón és tök jó volt a ping. Szerintem az nem tetszett hogy Port Valdezen a 2. pontnál átrohantam a domb mellett és kiírtottam õket. (shotival voltam 4 bõl 4 ölt+2késelés) ezek után nyomás b-re még 2 "kliens" élesítem, fel a padlásra és egy double killes grenade-el útját álltam a feljövõknek. ezek után valahogy magas lett a ping...
xXtamasXx
hehe most kickeltek egy szerverrõl mert Arica Harbornal a második pontnál felmásztam a hegyre és lelõttem 3 csipát , gondolom köztük volt admin mert azt írta, hogy " The reason is : Admin decision"(admini döntés) ezen már csak röhögök <#idiota>

az egyértelmû driver hiba,mémeg a videódriver hibája.

[IRAM] leader

iceshark
gyakoribb, játék közben találomra 70-80-ról leesik 0-ra az fps aztán visszapörög, kb 3 másodperc az egész de akkor én megfagyok a pálya közepén egy álló céllá 😞

zzeN
Mire gondolsz? Mert nekem is van egy fps "megállós" rész. Mindig amikor rányomok az ENTER-re, akad 1-et a játék. Elkezdtem az egeret mozgatni, de a kurzor nem akadt meg, csak a game... Érdekes.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

A mi szerverünk ott van,ha már vagytok 3-4-en,beindul,s velem még egyezkedni is lehet.(in-game admin stb.)
Igaz most CQ,de lehet akár Rush,vagy kevert mód is.

[IRAM] leader

iceshark
ez az fps lepörgés dolog még mindig megy, mármint másnál is? anno a trs szerveren volt csak ilyen aztán ping korrekciós .ini szerkesztés után most már mindig mindenhol van nálam 😞

JohnConnor
Todum, pont ezért mondom, hogy kár a gõzért! (És pont ki nem tudná, ha nem a JCSR)

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Semmi okom nincs védeni bárkit is ebben a témában, de az több mint érdekes, hogy nem ez az elsõ panasz a PH szerver adminolásra.
Nekem is volt ott vitám még az elején adminnal.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

JohnConnor
Elvileg azt csinálnak az õ szerverükön amit akarnak! vagy nem?
Ne haragudj jean de én úgy értelmeztem a szavidat, mintha hálát kellen adni valakinek azért, mert ti ott játszatok.

Persze én is meglepõdnék egy mondvacsinált kick-en, de hogy nem érdekelne és nem érdekel az is biztos <#szomoru2>

Miért irigyelném én azt tõletek? 😄
Gondolom a kis hitman kiváló tanácsokkal szolgált.
mNzJean
Savanyú a szõlõ... ? <#levele>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Azért mert ott lehet lvl47-tel lámákat halomralõni (statpaddingolni).
mNzJean
Azért mert alapvetõen egy jó szerver , jó a ping nincsen lag , és pubolni rush-ban szeretünk 32 fõvel . És az utóbbi idõben a szinvonal is sokat javult , sok PH-s és más magyar játékossal igazán jókat tudtunk játszani / kivéve amikor nem <#hehe> / . Csak sajnos pár befeszült agyament admin bennünk látta a saját kudarcának az okát vagy nem tudom , de még arra is odafigyeltünk ,hogy ne álljunk egy oldalra , nem szidtuk senki anyját mégis ment a kick . Én nem tudom melyik admin volt , de ha továbbra is ilyen nevetséges indokokkal rugdosnak ki embereket akkor értelmes ember nem fog feljárni hozzájuk .

dronkZero
Én ezt komolyan nem értem, hogy mi a pék faszáért kell odamenni? Tudjátok, hogy ekkora láma seggfejek, tudjátok, hogy nem fognak titeket hagyni játszani, mi a fasznak jártatok oda?

Én asszem egyszer sem voltam még a szervereiken, soha nem is fogok, ha rajtam múlik. Annyi másik van, miért pont oda?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

koschwarz
csöcs. <#ticking>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

mNzJean
Tegnap elött két jcsr-es lett kivágva a PH-ról olyan dumával ,hogy kellett a hely , persze nem a külföldi agyhalott sniper repül hanem azok akik nap mint nap fenn vannak a szerverükön , ezek után megbeszéltük magunk közt ,hogy ha így viszonyulnak hozzánk akkor keresünk magunknak másik játszóteret .Köszönjük ,hogy eddig megtûrtek minket .<#hehe>

akkor legyen neki igaza, jöjjön a szemét áradat.

RatBaG
ezt talán tõlük kéne megkérdezni. a ph-ról lassan szinte már köztudott, hogy repül a kick, ha piszkálod valamelyik "admin" csõrét...
mikor rákérdeztem hogy ez mi volt, ráadásul még bekamuzták, hogy a pb volt, magas ping miatt. ROFL

Per Aspera Ad Inferi.

ezért miért rugtak ki? Vagy mi történt?
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

"vicces video"

-tRs-Landor

Beers
ha ez neked reklám.......

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

-tRs-Landor

Minek reklámozod?...

Fenn, banner, community.

no comment...

iceshark
nem is tudtam hogy ilyen szép színes pálcika emberekre lövöldöznek a csíterek 😊

mackosajt
Elárulnád, miért is törölted a hozzászólását, illetve melyik topikra gondolsz konkrétan? A szinte halott "õs" bf2 topikra?

Szerintem õ BC2-höz kívánt hozzászólni.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

RatBaG
tegnap délután pl csak assaultok rohangáltak ph-n is. váltottam medicre (talán egy kósza medic volt még valahol), aztán sorban szedtem fel az elesetteket az elsõ sorban. meg is látszott a pontszámon, nem is késlekedett a kick... <#idiota>

Per Aspera Ad Inferi.

koschwarz
visszatérve az at4-es videóhoz: tegnap próbálgattam a témát, és eddig nem realizáltam: xboxon nem tudom milyen grafikai beállítások lehetnek, de nekem full low is annyira világos az égbolt, hogy alig látom a kilõtt rakétát. így egy kissé nehéz irányítani a cuccot.

az ilyeneket a comunity topikba pls <#szomoru1>

-tRs-Landor

Tévedés.
Ez a topik ugyanúgy szól a konzolosoknak is.
Ahogy már azt az elején elmondtam aki meg "anyázik" e téren, az mehet a "PCs játékoknak leáldozott" gumiszobába.

-tRs-Landor

koschwarz
ez abszolut igaz, érdekes módon külföldi szervereken tobzódnak az assaultok, tegnap pl. a bf.hu engi és medik...

JohnConnor
nehogy azt hidd, tegnap este két játkost ledobott egy szerver v.milyen hack miatt, és egyátalán nem volt komoly k/d-jük, nem tûntek fel.

Sziasztok,

tegnap este nyomtam a ph-n meg néhány külföldin (HC-k). A fõ különbség nekem, hogy a ph-n sok medic és CG, alig néhány pont körönként, a külföldin sokkal több az assault és jóval több a pont. A "kedvencem" a ph-n 33 és 40es rang, egy klán tagjai CGvel mennek. Igazából valószínûleg ez a másik különbésg, hogy a külföldin kevesebb aklán, tehát a magam fajta magányos kevésbé esélytelen.
G
UI: nincs egy klán ahova beléphetnék hobbi tagnak (warhoz nem vagyok/leszek elég jó, mivel nincs elég idõm, de esténként edzésre, JÁTÉKra szívesen csatlakoznék
Spitfir.hu a username

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

Na mar most, ha en aimbotolnek, akkor beallitanam, hogy csak egy durvan 40-45 fokos szogben mukodjon, ne vegtelen tavolsagra, es a mellkas felso reszere celozzon, ne fejre. Mindjart kevesbe lehetne eszrevenni, hogy sumakolok, mert nem osztanam a halalt 360 fokban egyetlen gombnyomasra.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

koschwarz
"lekéselt a gránát biztosítószegével"<#hehe>

Nohab
Ezért is könnyû kiszûrni a csalókat. Hülyén csalnak.