Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Logitech Hardware Tester
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[IRAM] leader
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Segítség kéne. Mert úgy látszik hiába neézem az otató videókat.
Tehát: helibõl rárakom a tracert a tankra, megjelenik a pilótának a piros négyzet a tank fölött, utána mit kell csinálni, hogy legalább 2-bõl 1-szer eltalálja az a k. hellfire a tankot???
Köszi
azota az a szabaly hogy fel lehet menni a hegyre kiirtani a sniper bagazst, de befele a tamadok bazisara loni a hegytetorol tilos.
termeszetesen lentrol nyugodtan lehet loni az ejtoernyosoket, de a hegyrol azt sem szabad. ez van.
Logitech Hardware Tester
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
a másik két kaszttal alig vagyok, nem fekszenek a játékstílusomhoz, meg hamar meg is unom.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Frostyc - East
A PH! szerveren történt, Jean által említett (#29315) eset után két admin is korrekt módon nyilatkozott, a rendszeresen túlkapó srácot pedig kitették (bár jeleztem, hogy miattunk nem kell, de úgy tûnik mással is hasonlóan járt el).
Nálam az verte ki annó a biztosítékot, hogy Port Valdezen a közismert hegyrõl millió sniper lõdözött. Mi meg felmentünk lekapni õket. Erre jött az otromba hangnemû fenyegetés, hogy kick vagy ban? Választhatok.
Na jó ez már akkor jött amikor vissza mertem szólni, hogy micsoda marhaság ez.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
általab használt összeállítások: assaultal: m16+magnum ammo vagy abakan+body armor mind2nél a gránát fejlesztés vagy 4× optika páytától függõen + WWII M1911 + 40mm shotgun
engineerrel: régen az aks74u -t használtam mostanában ump ill. hc szerón pp2000/ uzi mindegyikkel magnum ammo és az a perk ami 2× annyi rakétát ad nemtom mi a neve xD
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
És most hogy a ticket számot be lehet majd állítani, és a jármûveket is letiltani a köv patchben, már tökéletessé lehetett volna tenni.
Köszönöm.
Logitech Hardware Tester
Eddig fõleg azért, mert túl szigorúak vagyunk, ami a csúnya beszédet illeti, és engedékenyek a fegyverek használatával kapcsolatban.
A fegyvereket azért nem korlátozzuk, mert nem lehet 24/7 folymatosan ellenõrizni. Az meg milyen már, ha csak akkor nem lehet pl M60-at használni, ha van fent admin. A csúnya beszédet meg visszaolvasom log file-ból és kész.
A mostani adminprobléma azért vágta ki nálam a biztosítékot, mert eleve szabály nálunk, hogy nem kickelünk magyar játékost azért hogy legyen hely magyar játékosnak. És külön gáz, hogy egy napi szinten fentlévõ klán tagját rakta ki. Az egyéb "likviditási" problémák pedig nem publikusak.
üdv
Logitech Hardware Tester
Eddig fõleg azért, mert túl szigorúak vagyunk, ami a csúnya beszédet illeti, és engedékenyek a fegyverek használatával kapcsolatban.
A fegyvereket azért nem korlátozzuk, mert nem lehet 24/7 folymatosan ellenõrizni. Az meg milyen már, ha csak akkor nem lehet pl M60-at használni, ha van fent admin. A csúnya beszédet meg visszaolvasom log file-ból és kész.
A mostani adminprobléma azért vágta ki nálam a biztosítékot, mert eleve szabály nálunk, hogy nem kickelünk magyar játékost azért hogy legyen hely magyar játékosnak. És külön gáz, hogy egy napi szinten fentlévõ klán tagját rakta ki. Az egyéb "likviditási" problémák pedig nem publikusak.
Logitech Hardware Tester
Logitech Hardware Tester
KL_Atya szólt ez ügyben, és mivel máskor is, és egyéb problémák is felmerültek Voyage adminunkal, így megváltunk tõle.
A kick-ért természetesen elnézésedet kérem, bár nem én követtem el.
Remélem, hogy ugyanarról az esetrõl beszélünk, és nem történt azóta újabb incidens. (azt hiszem Vírus nevû klántársad volt a szenvedõ alany, a rosszul írom, elnézést kérek) Mivel az admin jogait csak tegnap éjjel vettem el.
Továbbra is számítok a JCSR klán jelenlétére a szerverünkön.
üdv
Logitech Hardware Tester
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Kedvencem: M60-al háttal elõttem medic, elkezdem lõni abakannal, ugye 100% a kill. Na akkor a csávó "mögémteleportált" és lekéselt. Nem vagyok egy idegbeteg tipus, de ha akkor a barátnõm nem alszik mellettem, valamit megcsapok. Eszméletlen jelenet volt 😄
Frostyc - East
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Ki milyen speccel megy, milyen fegyverösszetétellel?
Amivel mondjuk legjobban alázott, akk. is ha platina miatt mással játszik.
Frostyc - East
Parasite Eve 2, best game EVER!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ez alatt az 5 másodperc alatt a csóka észhez tér, beméri helyzetét, kis defend a spawnkiller ellen, blablabla.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Client - Fixed some crashes
Client - Toggle/hold crouch is user controllable
Client - Toggle/hold zoom is user controllable
Client - Vsync bugfixed for DX10/DX11
<#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2><#beka2>#beka2>
Parasite Eve 2, best game EVER!
hányszor öltem már így édes istenem 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3
Gameplay - Weapon tweaks have been implemented based on PC public feedback
Server - Ticket counts and bleed rate are controllable per-level
Server - Infantry only mode available per-level
Server - Initial spawn delay and respawn delay are adjustable
ÚRISTEN!!!!
M1 Garand bug javítás sehol, mérges vagyok.