Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez nem arról szól, hogy basecamp. Ott tobzódnak és miért ne lehetne õket onnan levadászni? Nyilván onnan belövöldözni az alap bázisra az már túlzás és el ítélhetõ.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

xXtamasXx
a nelson bayre gondolsz? nem egyszer voltam mar ott úgy (más szerón nem a tieteken) h kb 10 m60as medic védõ felsorakozott a támadok elõtt és a legtöbben földet se értek...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

tulajdonkeppen igen, csak az egy specko map, mert fentrol potyognak a csavok. az ejszakai havas nem ilyen veszes.

Logitech Hardware Tester

Maak
Egyszerusitve : tilos a spawncamp, amit ugye normalis esetben ki sem kellene irni/szolni erte <#wave>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Jah,s rendszerint akkorra már háromszor lelõttek.....<#hehe>

[IRAM] leader

Tono34
A heli célkeresztjével keresztezd a piros négyzetet, de ezt is elmondja a videón 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Boron Power
Hát kb. 1-2 mp-ig a pilóta tegye a piros négyzethez a heli célkeresztjét, utána már rááll (viszont nem ír ki semmit).

Hali
Segítség kéne. Mert úgy látszik hiába neézem az otató videókat.

Tehát: helibõl rárakom a tracert a tankra, megjelenik a pilótának a piros négyzet a tank fölött, utána mit kell csinálni, hogy legalább 2-bõl 1-szer eltalálja az a k. hellfire a tankot???

Köszi

Ez valoszinu en voltam. akkoriban azert vedtuk annyira azt a hegyet, mert nem tudtam hogy nem ott kezdodik vedokent a sotet zona mint a beta mapnal.
azota az a szabaly hogy fel lehet menni a hegyre kiirtani a sniper bagazst, de befele a tamadok bazisara loni a hegytetorol tilos.
termeszetesen lentrol nyugodtan lehet loni az ejtoernyosoket, de a hegyrol azt sem szabad. ez van.

Logitech Hardware Tester

koschwarz
szerintem alig használják már. egyáltalán nem feltûnõ semelyik szerveren.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

koschwarz
én is nagyjából ezeket az összeállításokat használom... bár enginél csak pp2000-et használok, meg magnum ammo helyett a nagyobb robbanást a rakétákhoz (mégiscsak elsõsorban jármûveket akarok kilõni)- hozzátéve, hogy a jármûvekhez a másodlagos fegyver van beállítva.

a másik két kaszttal alig vagyok, nem fekszenek a játékstílusomhoz, meg hamar meg is unom.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Morphh
Ha érdekel, húzos éjszakája volt, ezért aludt nálam. Nem megszokott eset😊. Amúgy az M60 még mindig korlátozva van erre-arra? Patch óta szerintem egy tök átlagos fegyver

Frostyc - East

Boron Power
Azt hiszem az a helyes, a pozitív dolgokat is beírjuk:

A PH! szerveren történt, Jean által említett (#29315) eset után két admin is korrekt módon nyilatkozott, a rendszeresen túlkapó srácot pedig kitették (bár jeleztem, hogy miattunk nem kell, de úgy tûnik mással is hasonlóan járt el).

Értem én, hogy nem könnyû az admin dolga sem. Egy dolog a szabályozás, de a betartatása nehézkes.
Nálam az verte ki annó a biztosítékot, hogy Port Valdezen a közismert hegyrõl millió sniper lõdözött. Mi meg felmentünk lekapni õket. Erre jött az otromba hangnemû fenyegetés, hogy kick vagy ban? Választhatok.
Na jó ez már akkor jött amikor vissza mertem szólni, hogy micsoda marhaság ez.

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

xXtamasXx
gondolom elõtte mást csináltak...<#nyes>
általab használt összeállítások: assaultal: m16+magnum ammo vagy abakan+body armor mind2nél a gránát fejlesztés vagy 4× optika páytától függõen + WWII M1911 + 40mm shotgun
engineerrel: régen az aks74u -t használtam mostanában ump ill. hc szerón pp2000/ uzi mindegyikkel magnum ammo és az a perk ami 2× annyi rakétát ad nemtom mi a neve xD

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

MR ME
te úgy szoktál játszani h közben barátnõd melletted alszik? :|

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kár érte, pedig az volt a legjobb eddig.
És most hogy a ticket számot be lehet majd állítani, és a jármûveket is letiltani a köv patchben, már tökéletessé lehetett volna tenni.
Landor: a hármas szervert nyugodtan kiveheted a bannerbõl, mert határozatlan ideig szünetel.
Köszönöm.

Logitech Hardware Tester

Valóban van panasz a szerveünk adminolására.
Eddig fõleg azért, mert túl szigorúak vagyunk, ami a csúnya beszédet illeti, és engedékenyek a fegyverek használatával kapcsolatban.
A fegyvereket azért nem korlátozzuk, mert nem lehet 24/7 folymatosan ellenõrizni. Az meg milyen már, ha csak akkor nem lehet pl M60-at használni, ha van fent admin. A csúnya beszédet meg visszaolvasom log file-ból és kész.
A mostani adminprobléma azért vágta ki nálam a biztosítékot, mert eleve szabály nálunk, hogy nem kickelünk magyar játékost azért hogy legyen hely magyar játékosnak. És külön gáz, hogy egy napi szinten fentlévõ klán tagját rakta ki. Az egyéb "likviditási" problémák pedig nem publikusak.
üdv

Logitech Hardware Tester

Valóban van panasz a szerveünk adminolására.
Eddig fõleg azért, mert túl szigorúak vagyunk, ami a csúnya beszédet illeti, és engedékenyek a fegyverek használatával kapcsolatban.
A fegyvereket azért nem korlátozzuk, mert nem lehet 24/7 folymatosan ellenõrizni. Az meg milyen már, ha csak akkor nem lehet pl M60-at használni, ha van fent admin. A csúnya beszédet meg visszaolvasom log file-ból és kész.
A mostani adminprobléma azért vágta ki nálam a biztosítékot, mert eleve szabály nálunk, hogy nem kickelünk magyar játékost azért hogy legyen hely magyar játékosnak. És külön gáz, hogy egy napi szinten fentlévõ klán tagját rakta ki. Az egyéb "likviditási" problémák pedig nem publikusak.

Logitech Hardware Tester

Az jó, hogy egyszer sem voltál nálunk, de élbõl vágod, mekkora láma seggfejek vagyunk. Ehhez csak gratulálni tudok <#worship>

Logitech Hardware Tester

Szia!
KL_Atya szólt ez ügyben, és mivel máskor is, és egyéb problémák is felmerültek Voyage adminunkal, így megváltunk tõle.
A kick-ért természetesen elnézésedet kérem, bár nem én követtem el.
Remélem, hogy ugyanarról az esetrõl beszélünk, és nem történt azóta újabb incidens. (azt hiszem Vírus nevû klántársad volt a szenvedõ alany, a rosszul írom, elnézést kérek) Mivel az admin jogait csak tegnap éjjel vettem el.
Továbbra is számítok a JCSR klán jelenlétére a szerverünkön.
üdv

Logitech Hardware Tester

Smithwarden
#29344 <#sniffles>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

nandorb

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Morphh
Na igen, ez a játék egyik hátulütõje.
Kedvencem: M60-al háttal elõttem medic, elkezdem lõni abakannal, ugye 100% a kill. Na akkor a csávó "mögémteleportált" és lekéselt. Nem vagyok egy idegbeteg tipus, de ha akkor a barátnõm nem alszik mellettem, valamit megcsapok. Eszméletlen jelenet volt 😄

Frostyc - East

Recon kaszttal 870m cs, 12gauge slug+ magnum amo. Dobálom a msensorokat, mindig tudom hol jön az ellen, 1 lövés 1 halál, tank ellen van c4. Néha Chuck Norrisnak érzem ezzel magam😄 Aztán jön a lagg és 1 lövést se ad be...
Tono34
AKS-74U Krinkov, Anti-Tank Mine, Explosives Leg Pouch Bizonyos mapokon nagyon hatásos.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

ToCsEk
an-94abakan,type88lmg,m24,m1911.45,870mcs, spec meg mikor mi.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

HD JOHNNIE
hm, nekem alapból magnum ammo meg ammo upgrade, elõszõr abakan+ns2000 shoti páros platináig, most pedig m416+870 shoti párost nyüstölöm platináig. ennélfogva: ezekkel aláztam hogy szavaiddal éljek 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Zs0lt1
Srácok, holnap este valakit érdekelne egy gyakwar? Kupaszabályokkal, jövõ heti mapokkal.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Morphh
Valami közvéleménykutatás félét engedjetek már meg.
Ki milyen speccel megy, milyen fegyverösszetétellel?
Amivel mondjuk legjobban alázott, akk. is ha platina miatt mással játszik.

Frostyc - East

Hát nemtom én kb bármit csinálok megtudnak ölni spawnoláskor (akár egy gránát ami elõbb esett oda) Elég idegesítõ tud lenni éledék és 1 sec múlva fekszek is.
iceshark
akkor ugye nem baj ha most jól lecsíterezlek ugye? Csíter!!! 😛

Fpocok
Elvileg ha nem mozdulsz meg addig... ha megmozdulsz akkor már nincs 😄

Parasite Eve 2, best game EVER!

Doomista
Nem is. Tapasztalatból mondom. Lehet csak mákod volt, vagy buggos vagy.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Fpocok
Ha nem is ötig, de pár secig van.

Doomista
Azt is berakhatnák, hogy ha valaki spawnol, akkor olyan 5 másodpercig nem lehet sebezni.
Ez alatt az 5 másodperc alatt a csóka észhez tér, beméri helyzetét, kis defend a spawnkiller ellen, blablabla.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Fpocok
Gameplay - Knifing people in the back works again (we backed out the change that we had done for Server R11)

Client - Fixed some crashes
Client - Toggle/hold crouch is user controllable
Client - Toggle/hold zoom is user controllable
Client - Vsync bugfixed for DX10/DX11

<#beka2><#beka2><#beka2><#beka2><#beka2>

HD JOHNNIE
Any points you get while being dead will be added to your score

hányszor öltem már így édes istenem 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Doomista
80% hogy születni fog ebbõl adódóan egy vagy több új bug, de kitudja, na meg annyira engem sem érdekel, ez a knife bug is egy elnézhetõ bug kategóriába tartozik 😄 De az M1 Garandot sajnálom, nagyon pontosan jó fegyver, már azzal akarnék gyakni, de hát azért se javítják 😄

TDC Geronimo
Amúgy legjobb újítás ez : Server - Profanity filter can be disabled <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Szvsz a rengeteg apró( és néhány nagy) hibától eltekintve jelenleg ez a legjobb multival rendelkezõ háborús FPS a piacon. Ennyire talán még egy játékba se buzultam bele , mint ebbe. És ez volt az elsõ játék, amire 10k-t kiadtam. De nálam már a béta után is kötelezõnek számított, pedig abba is aztán voltak még bugok, hajjaj😄

PSN/XboxLive Gamertag: FunnyMixer91 || Thrustmaster T300RS + T3PA + TH8A || iPad Mini 2 || Xiaomi Mi3

TDC Geronimo
500mbba gondolom eldugnak majd pár kész, de lockolt contentet <#hehe>

xXtamasXx
te jó ég 500mb... az updater (nekem)a sávszélesség negyedét se használja ki meddig fog ez tartani O.o ettõl sokat várok...a végén még élvezhetõ játék lesz <#gonosz1>

Vagy ebben benne van az is:
Gameplay - Weapon tweaks have been implemented based on PC public feedback
<#eljen>

Server - Ticket counts and bleed rate are controllable per-level
Server - Infantry only mode available per-level
Server - Initial spawn delay and respawn delay are adjustable
TDC Geronimo
Szerintem nem írták bele, mert twitteren írták hogy köv patchbe benne lesz.

TDC Geronimo
papíron mind a szerver mind a kliens dolgok kurvajók, papíron... aztán kiderül mit sikerül elbaszni megint :d

Doomista
The client update will be roughly 500MB in size.

ÚRISTEN!!!!

M1 Garand bug javítás sehol, mérges vagyok.

TDC Geronimo
R8 kliens és R12 szerver patch infók