51658
-
#50051 lol? -
KaBuTo666 #50050 Diákra károsabb az alkohol így nononoonononononononono!
Tessék edzeni az agysejteket és nem pusztítani amíg tanulnod kell a történelmet meg egyebet! -
#50049 nálam is feltölthetnéd a készleteket -
KaBuTo666 #50048 nemrég jöttem a tescoból, hoztam sört, az előtt ment gond nélkül a játék! -
#50047 azt látom de miért? -
KaBuTo666 #50046 nem megy. -
#50045 Most ez vicc ugye?
béta után mondom unaloműzőnek visszajövök erre nemmegy?? mi a rák van? -
#50044 ui.: jó volna, ha minél többen jelentenétek a hibát, talán annál előbb megcsinálják. -
#50043 Chateltem az EA support-tal, valami ideiglenes gixer van a játékszerverrel errefelé, próbáljam meg később. Kb. ennyi a lényeg.
A szokásos sablonokkal próbálkoztak, hogy csináljak új felhasználót, kapcsoljam ki a tűzfalat, stb. Nem hagytam magam palira venni, végül az Ultima Online segédprogijával csináltattak egy trace tesztet, ahol kibukott a hiba. -
eugabesz #50042 A pb illetve a víruskeresők szoktak ilyen hibát gerjeszteni.Néz szét a megfelelő helyen... -
#50041 Hali. Tudjavalaki hogy ez miért van már 3 napja ezt csinálja ha felakarok lépni.Internet az van működik.Köszi BBC2BBC2 -
#50040 Hali. Tudjavalaki hogy ez miért van már 3 napja ezt csinálja ha felakarok lépni.Internet az van működik.Köszi -
Ry0K3N #50039 Lépj ki a játékból indítsd újra próbáld megint. -
#50038 mi az istenfasza van már megint a game-mel? sehova se enged fel... se BC2, se Vietnam -
KaBuTo666 #50037 Itt senki se stathuszár...vagy van valaki? Nevet! -
Efrít #50036 Én se vagyok stathuszár, ha 1es kd-m megvan,akkor már úgy érzem nem haltam hiába.Viszont ez a heavy metal még mindig undorító :) -
RAMyMamy #50035 én max akkor lépek ki a meccs kellős közepén, ha nagyon lámák a csapattársaim, mert akkor élvezhetetlen a játék és semmi értelme maradni... a statomat meg leszarom, nem arra gyúrok, hogy enyém legyen a legtöbb kill :| mondjuk néha sikerül, de számomra nem ez a fő cél. -
Gyuszopapa #50034 Sajnos én is ki szoktam fogni low társulatot,ez van. -
Gyuszopapa #50033 Ja,azt már én is megfigyeltem hogy az igazi stathuszár nagy k/d-s pro-k hogy csinálják.
Fellépek a szerverre,a pro statja nagyon szuper öli a bénákat.Leszedem egy párszor,kicsit romlik a stat,exit player.Nehogy már tovább romoljon. -
KaBuTo666 #50032 Csak egy dobozzal ittam meg ma, mert az orvosom azt mondta... -
eugabesz #50031 Hagyd má,ilyenkor már túl van az x-edik sörén,nem beszámítható... -
Efrít #50030 Nem hazudtam én sehol.De csak neked, ha ma lesz vki akivel felmenjek vmi szerora, akkor veszek videot.Hogy ne vágj ilyen sértett,fancsali képet. -
KaBuTo666 #50029 Veled nem sok probléma van, csak hogy hazudtál...de akkorát hazudtál hogy a hazugságvizsgáló felrobbant. -
Efrít #50028 Neked most mi a nyűgöd tulajdonképpen? -
eugabesz #50026 Te meg próbálj meg annak írni,aki kritizált... -
KaBuTo666 #50025 "errosebb" ?
"elenfel" ?
Csak gratulalni tudok CG huszar...hogy ha mar kritikusnak alltal, helyesen kritizalj. -
Efrít #50024 Vágod, tegnap ott velem akkora lowok voltak, hogy beszaladt egy emberke mögéjük, és 6 embert késelt, mire le tudtam vkire spawnolni és lelőni.De senki nem vette észre. -
#50023 Azert,jarsz noob szerverekre,mert az a nyero neked, es az errosebb elenfel feljon akkor lelepsz,nehogy negativ statod legyen. -
KaBuTo666 #50022 Ez van, valaki azt szereti ha szopatják orrba szájba, legalább az idegrendszerük kifinomultan erős. ;D -
Efrít #50021 Nem is azzal van bajom, hogy erős ellenfelek ellen kell játszani, de akkor legalább legyek a klánommal én is,vagy tényleg jó képességű játékosokkal.Mert én hiába tudom mit és hogyan kell csinálni, ha a másik 15 az oldalamon, iszonyat lowok, és közük nincs az egészhez. -
eugabesz #50020 Én szívásnak nevezném,nem kihívásnak,de kinek hogy... -
Gyuszopapa #50019 Én szeretem ha a másik csapatban kemény ellenfelek vannak az se baj ha mind klános.Mert így van kihívás a játékban,nem tutyi-mutyi ellenfelek kellenek. -
Efrít #50018 Mármint a saját low csapatomat,akik cqban a kezdőről lövöldözték a spotokat,de egy métert nem mentek volna előre?Még szép. -
KaBuTo666 #50017 Te kis hazug...és még le is szidtad őket. Nem nem nem nem nem nem szép dolog ez! -
Efrít #50016 Mikor én felmentem, akkor az ellenlévő oldalon voltak 4en, nálunk egy sem.Mikor kidobott, és az másik oldalra pakolt, akkor ott én 3 cordhással voltam 1 squadban, és a másik oldalon is volt már 2.Bocs hogy nem részleteztem 100%osan. -
#50015 Az egesz,cordha egyoldalon? Hm... mikor 2-3as felosztasban voltak,2oldalon... -
#50014 Egyenek sünt! Most sem megy a felcsatlakozás - még az üres szerverekre sem!
-
Efrít #50013 Mért,mi valótlant állítottam? -
eugabesz #50012 -
KaBuTo666 #50011 Ha akkor mi az igazsag? Csak hogy porogjon a topig.