Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
igen vedd meg vagy huzz at a warez topikba,ennyi. Itt mindenki megvett verzioval tolja. En is megvettem 41euro nem semmi volt.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

JohnConnor
Hy kfa, én mostanában engi-re szoktam rá, sajnos hiába a magnum lõszer (ping ellen nem ér semmit) a rakétával számtalanszor jártam úgy, hogy egyszerûen átment a tankon. A nagyobb robbanás elsõsorban a távoli lövéseknél szükséges, és fontos, mivel nekem ezeket számtalanszor nem adta be, így talán egyszerûbb. természetesen szokás kérdése, én a pp2000-et tartom a lagjobb meggymagszorónak, nekem eddig bejött. Sajnos a magnum lõszer nem hozott eredményt...<#confused>. A jármûvek sebezhetõsége azonban hasznos ill. logikus, bár nekem még sohasem sikerült egy rakétával tankot robbantani, sajnos idáig még nem fejlõdtem <#buck>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

torque12
Dede.. :\ Értelmes megoldás van, vagy vegyem meg.... ?

Ez a harc hevében természetes...szóra sem érdemes.<#eljen>

[IRAM] leader

nandorb
bocsi hogy tegnap szet zuztam az epuleted allattad😄,de mar idegesitett hogy onnet lodozgettek +2medik emelgette egymat fel😄

Beírtam a Papa-Mama totyikba,hogy gyertek az IRAM-ra is játszani,de nem sokan reagáltak rá.<#nemtudom><#papakacsint><#nezze>

[IRAM] leader

Metalmilitiakid
Razer Diamondback 3G 1800 Dpi driver érzékenység full, játékban közép és tökéletesen megy

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

nandorb
tan csak nem a netrol toltotted le?

iceshark
hupsz elírtam 😊 abban a sorban nem a nagyobb durr hanem a több durranó van 😊 mikor megyek pl laguna presa-n aknásítani mindig kuncsorogni kell ammo-t egy assaulttól de sokszor le se szarnak pedig nem csubi vagyok egy hegytetõn 😊
külön élvezeti forrás mikor valaki rájön a squadból, hogy jön velem és ad ammot, így elaknásítjuk még a hétvégét is 😊

mondjuk a legjobb lenne ha lehetne drótos aknát telepíteni olyat ami a single-ben van 😊 nem kéne sok lehetne akár limitálni is, de egy két dzsungeles pályán hasznos lenne...

torque12
Sziasztok!

Feltettem a játékot, és addig jutottam el, hogy a fõmenübõl elindítom a kampányt, majd betölt.. Jönnek a fehér szövegek, egészen addig a részig ami úgy végzõdik, hogy: "myth" Nemtudom ezután animáció van-e vagy mi.
De a lényeg, hogy ezután kilép. :\
Valaki tudja a megoldást?

Köszönöm.

kfa
Én nagyobb robbanást sosem használok csak ha poénból kell ATMINE vagy C4 mellé. Magnum ammo sokkal hasznosabb abban az oszlopban. Ha van legalább 1 értelmes engineer a csapatotokban RPG-vel vagy AT4-el pillanatok alatt kilõttök bármilyen tankot.

iceshark
megymagköpködõn érdemes használni távcsövet vagy túl sokat bukok rajta, hogy elvesztem az rpg nagyobb robbanását(jármûvek ellen kell érteni) G3 helyett most valami ak 74-el vagy mivel mentem igaz scope-al mert nem túl sok jármû volt a pályán, de tetszett a dolog, pedig eddig nagyon nem szerettem ezeket a csúzlikat, de most elég szépen muzsikált.

torque12
Sziasztok!

Feltettem a játékot, és addig jutottam el, hogy a fõmenübõl elindítom a kampányt, majd betölt.. Jönnek a fehér szövegek, egészen addig a részig ami úgy végzõdik, hogy: "myth" Nemtudom ezután animáció van-e vagy mi.
De a lényeg, hogy ezután kilép. :\
Valaki tudja a megoldást?

kfa
C4-el szerintem sem olyan jó móka M-COM-ot robbantani. C4-el azt szoktam csinálni, hogy lopok egy tankot az ellenfél bázisáról, felszerelem C4-el, begurulok vele az egyik zászlójukhoz majd kiszállok és várok míg valaki rá nem harap a csalira.
Horgászni jó 😄

kfa
Mindegy 2-bõl egyszer bejön a dolog 😊
Amúgy meg a WTF meg hasonló beírások kárpótolnak az elveszett pontjaimért, általában nagyon nem szokták érteni az emberek mit keres 6 akna a plant mellett 😄

iceshark
ez igaz, de kicsit olyan mint a c4-el ráborítani a házat az m-comra, nem etikus 😊 bár mivel a többség leszarja(tisztelet a kivételnek), hogy milyen módon nyírja ki az ellent(állandó gl,cg,mortar stb. tudjátok mirõl beszélek) azóta engem sem nagyon izgat

én pl. pont az egyik csapattársadtól tanultam el az aknázást infantry ellen, nem feltétlenül kell azt jármûvek ellen használni, szépen lepakolom megfelelõ helyekre, ha jön az ellen belelövök vagy egy gránáttal beindítom, aztán jó éjszakát 😊

xXtamasXx
ezt kikéne próbálni 😄😄

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Jaja, csak éppen ha meghalsz, és feléledésed elõtt robbannak az aknáid, akkor egyetlen pontot sem ír jóvá 😊
Ez csak a köv patchben lesz javítva ugye...
kfa
Aki kedvet kapott további szabotázs akciókkal feldobni a játékát az próbálja ki EZT IS. Egyedül is meg lehet csinálni, de egy társsal tényleg könnyebb. Valamiért a védõk mindig megõrülnek ha találnak egy üres choppert és muszáj beszállniuk 😄

kfa
Most voltam pubon és kipróbáltam egy érdekes dolgot amit youtube videóban láttam:
Engineer-el 6 aknával és extra robbanással be kell sunnyogni rush-ban az egyik lerakóra és köré szórni a 6 aknát. Ugye az akna nem tûnik el halál után mint a C4, viszont ugyanakkorát robban, így ha meg is halsz, az aknáid aktívak maradnak. És ez benne a poén: akár ellenfél akár társ robbantja be az aknáidat a frageket neked számolja majd fel, jó eséllyel bedönti az egész házat a 6 darab akna, ha pedig földön levõ M-COM-ról van szó, akkor is 45%-ra lesebzi a HP-ját, így kapsz +60 objective damage pontot és egy második akció simán lebontja.
Aki kicsit unja a pubot az ezzel feldobhatja a játékát, marha vicces triplakilleket csinálni aknával olyan mapon ahol a védõknek nincsenek is jármûveik, ráadásul elég jól lehet ezzel az akcióval pontokat gyûjteni (azon kívül persze hogy a csapatunknak is elég hasznos ez a szabotázs akció) 😊

[HUN]Crassus
az a baj ez kurvaszép,de elmélet marad:S a 90% a K/D-re veri a farkát és konkrétan leszarja a csapatjátékot....szóval amit megfogalmaztál az kb. sose lesz SAJNOS!😞

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Morphh
Én speciál jobban érzem az assault fegyókat az LMG-knél. A füstje sok esetben jól jön, "szorosoknál" nagyon nehéz nélküle bejutni az ellenfélhez. Nem a fejlesztõket kell mindenre fogni. Van medikünk, rohamosztagosunk, tankelhárítónk, felderítõnk. Az assault dolga utat törni, megdögleni, de közben bontani az utat, a mediknek pedig csökkenteni az assault halálának számát, ezzel segítve a roham gyorsaságát. A recon 1-2 kellemetlen célnak loccsantja szét a fejét és jelölget, megintcsak az assault dolgát könnyítve. A tankelhárító pedig rombol, de elsõ sorban az ellenfél jármûveit zúzza darabokra. Ez a játékban kivitelezhetõ, a cél az, hogy a kasztokat mégjobban "kasztosítsák", más játékmódra ne nagyon legyen alkalmas egy adott osztály. Mert amíg kivétel nélkül, mindenki a K/D-jét nézi, a Reconok szarnak a csapatra, megsem próbálnak jelölgetni, a tankelhárítók a világ másik oldaláról lövik ki a fejedet, de ha mellédmegy 10 méterrel, akkor is belehalsz, addig ez így nehéz. Sokkal lassabban gyógyuljanak az emberek maguktól, máris szükség van a medikre. Többet kelljen várni éledéskor, megint csak a medik kell. A tankelhárító rakétája ne robbanjon 3 méternél közelebb, kelljen neki távolság és tracer nélkül legyen sokkal pontatlanabb. Az assaultoknak elég 1 gl és alapból kapjon füstöt. A reconok száma meg legyen korlátozva.

Frostyc - East

Már lehet majd a spawn idõt állítani,hozza a pach azt is többek közt...
Lesz is sírás érte<#eplus2>

[IRAM] leader

xXtamasXx
én az engi-t maxoltam ki elõszõr aztán assaultot és azóta szinte csak azzal megyek, azzal van a legtöbb pontom a legjobb arányom és azzal vagyok a leghatásosabb nekem bejön 😊 természzetesen ha egy pályán sok a jármû akkor még mindíg engineer-rel megyek a többi kaszthoz tulajdonképpen hozzá se érek...csubival is max shotizni

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

[HUN]Crassus
már szinte minden a realitásra hajaz/filmek,guminõk😄,játékok/ akkor miért nem lehet a játékmenetet is a realitársa kiélezni?😛😊
elszomorít,hogy 2010-ben még úgy lõnek le valakit,hogy a srác 1 sec alatt veszi elõ futás közben és süti el a tankelhárító löveget és lõ maga elé 30 centire ,mert eléugrik valaki....majd rohan tovább és közben tölt b+😄

[HUN]Crassus
figy amíg célkövetõ-tankelhárító rakétákkal lehet lõdözni a gyalogosokat 2 méterrõl vagy 6km-ról lehet snipeolni mindenféle büntetõ fizikai tényezõ/szél,hõmérséklet,fényviszobyok stb./ nélkül.
vagy egy könnyûjármûvek ellen illetve. szigorúan KITÁMASZTVA /ami itt nincs/ használatos m60-asal pontlövészetet lehet tartani
addig vérpisti és barátai nemlesznek "mezei katonák"....

MR ME
kb semmire, ahhoz képest h én azzal kezdtem és csak azzal vittem 100k pontot, miután kipróbáltam a többit azóta kezembe se vettem, enginer-el sokkal többet érek
am M60 lehet h balahncolva lett, de tegnap amikor kezemhez kaptam a földrõl 1-2x hát mit ne mondjak az a másodpercenként 100 golyó amit kilõ még mindig odabasz mindent...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sajnos az assault kasztot nagyon elbaszták <#szomoru1>
pedig az kellene hogy a gerince legyen egy katonai játéknak..

-tRs-Landor

Nemtom ezt lehet e állítani, de tegnap is olyan HC szerveren nyomtam, ahol ~20mp volt a respawn. 2-3 durrbele rohanok-meghalok után komolyan átgondolja a stratégiáját az ember 😊
Én ezt lehet, hogy még fel is tolnám akár 30-60mp-re.

Az egyetlen dolog amire kurvára nem jövök rá ebben a játékban, hogy az Assault mi a szarra jó? Tankok ellen engineer ok. Távolra sniper, de még assaultra is sokszor jobb a recon, mert motion sensort tud vinni.. és akkor ott a medic, ami a tankokat kivéve kb MINDEN helyzetben jó. Az assaultnál meg 100%-ban effektívebb a medic, mivel tud újraéleszteni, gyógyulni, és az LMG-je is jóval hatékonyabb, mint az assault fegyverek...
Most assaultot nyomom már egy hete, hogy 1.00 kd fölé menjen, de csak szenvedek 0.96 körül folyamatosan. Egész egyszerûen nincs az a helyzet, amikor egy medic ne lenne jobb...
[HUN]Crassus
sokan ellene vannak/nekem is furcsa volt Armyban hozzászoktam/,de ha nem lenne respawn az nagy "nevelõ hatással" lenne az emberekre ami a csapatjáték erõltetésére irányulna....
mellette lehetne felõlem respawnos game is /nuboknak😛😊/,de egy alternatív "HC" mód lehetne,hogy nincs respwan akkor aztán nem lenne ilyen rohangászom össze-vissza dolog😛
ugyanez igaz a csapatösszeállításra nem 8 sniper lenne 10 emberbõl és csóri maradék 2 menne "tekerni a bázist,objectet" hanem lennének slotok a csapaton belül a mesterlövészre/1 max 2!!!!!/ a nehézfegyveresnek és a gyalogosoknak....

MR ME
sajnos nekem is legtöbbször ez a véleményem, fosnak az emberek, az mcom meg nem robban fel sajnos attól h nézik 😞
meg ezek a védünk egy területet dolgot is nevetségesek számomra, conquestnél ott állnak 10en a c pontnál, közben meg szépen elfoglalják a másik kettõt és lerohannak minket, dehát õk védik azt a területet pfff

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
mi a baj a G500al??

[HUN]Crassus
ha jól emlékszem pont AA volt az elsõ ahol a realitás érdekében elõször modellezték le úgy a fizikát,hogy a golyók átütötték a falat/ajtót/tereptárgyakat...

Etalonok 98-2000 környékén voltak, azóta csak gyenge utánzatok születnek.
[HUN]Crassus
nos az AA2 igencsak etalon volt ám!😛

[HUN]Crassus
vicces,de a WOW-ot is pont így butították le.
Régebben minden classnak egymásra épülõ képességei segítségével kellett az úgynevezett instákat /kis 5-10-25 fõs pályák/ teljesíteni ez igényel elég magas fokú játktechnikai tudást..
hogy értsétek/aki nem jártas benne/ kb az volt,hogy voltatok 5-en mondjuk 5 monszter ellen. az 5 monszter egyszerre kurva erõs volt ezért 2-3at kölönbözö képességekkel kikellett "iktatni" pár másodpercre míg í csapat leverte a maradékot és ez igen-igen nehéz is volt bizonyos instában!
Ma bemegy 5 ember egy ugyanilyen instában összeszed 10!/csak példa/ szörnyet majd tökre mindegy milyen sorrendben lenyomja a támadó képességeket és fekszik az összes közben még 1-2 társad akár WC-re is kimehet vagy telefonálhat közben akkor is fekszenek!
nos kb. idáig "fejlõdött" a játék azért,hogy apuanyu kis nyughatatlan gyerkõce is élvezze a "bonyolúlt" játékot 100% ban.....
szopacs

kfa
Igen. Az álomjáték számomra is egyszerû, letisztult, kiegyensúlyozott csapatjáték. De ilyet nem fognak kiadni mert már túllépett a világ a cs1.6-on. Telerakják mindenféle extrával, amitõl pörgõs, akciódús, izgalmas és szép lesz - publicra, kb 2 hétig amíg meg nem unja az ember. Warozni szerintem BF3-al sem lehet majd csak fél év után.

Jaja, az AA3 még ingyen se kell senkinek, olyan fasza lett 😄D
Nézd a készítõk szempontjából...ne is várj olyan játékot,mert az eladhatatlan.Szerintem ha kijön a BF3(2020-ban) ,az is ilyen fostalicska lesz.Csili-vili,de egy rakás semmi azon kívül.

[IRAM] leader

[HUN]Crassus
vélemyényem szerint amíg nem reformáslják meg az online FPS-eket Americas Army szerü szabályok szerint/ meghalsz akkor várnod kell,nem lehet mindenki csak egyféle-legerõsebb ofc-kaszttal/ ahol azért marhára egy csapatként kellett mozogni addig izgága össze-vissza agyatlan hentelés lesz csak.Nekem ez nem pálya...biztos egy 12-13 éves gyereknek ez a menyország,de nekem ez így 0!
nem mondom kell egy kis arcade,de engem huzamosabb ideig ez már nem köt le....
lehet én vagyok a hülye,de ez van😛😊

Ez nem a játék hibája. Ebbe az irányba mennek az online közösségek.
[HUN]Crassus
másfél hónapja vettem meg....elhiheted nem 1x próbálkoztam,de a folyamatos csalódás mára kinullázta az érdeklõdésem.
Taktikus, CSAPATJÁTÉKOT igénylõ akcióra vágytam ,de csak idétlen tizenévesek össze-vissza rohangálását kaptam:S

A fordító B34...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
4 hónap fórumozás után jöttem rá,mit jelent a B34...azé ez "nemsemmi" 😄

[IRAM] leader

Nem mondom,keresgélni kell...de mindenütt ez van.Ha venni akarsz egy meggyszínû pólót és az elsõ boltban nincs,feladod és veszel egy kéket,vagy leginkább semmit??
Le lehet szûrni egy körbõl,milyen szerveren vagy és ha már a vesztes oldalról is jön a kör végén a a GG,akkor jó helyen jársz...<#vigyor1>

[IRAM] leader

iceshark
ellenben velem vagy mi? 😊

[HUN]Crassus
én kezdem rohadtul megunni ezek miatt....3 hét után tegnap 20 percig bírtam játszani.....
szánalmasan szar az online közösség:S
mindenki sniper vagy m60-as/ visszarugás nélküli 200 golyós mesterlövészpuska ,mindennél 2x durvább sebzéssel röhej/
állok a géppuska álványnál a pilóta belémvezeti a blackhawkot úgy,hogy vannak rajta még 3an?!
szinte mindíg csak "fosógép" emberek/ nem mer nyomulni szinte senki csak várja a tuti killt a társa háta mögül.../ stb.stb.stb.

szép a grafika meg minden,de kb. ennyi

A tarnaslate legalább nem köcsög...

FlyHigh
G5-öt vehetsz, G500-at kerüld, esetleg valami kis fasza razer infra szenzorral. Nekem deathadderem van a 3500dpi-s, alacsony érzékenységen tökéletes.

Thrash \'Till Death

Nekem is Lachesis-em van, gond nélkül müxik!
Ott valami más gond lehet!

Fatboyz4ever!

Kb nekem is ilyen parám van .van 1 Razer Lachesis 3G lézeres egerem , azt olyat müvel gyors mozgások közben ,hogy félnepot késik.Az igen mondom.Próbáltam mindenféle gyász mouse fix történeteket , azt nem az igaziak .

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama