Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
külön élvezeti forrás mikor valaki rájön a squadból, hogy jön velem és ad ammot, így elaknásítjuk még a hétvégét is 😊
mondjuk a legjobb lenne ha lehetne drótos aknát telepíteni olyat ami a single-ben van 😊 nem kéne sok lehetne akár limitálni is, de egy két dzsungeles pályán hasznos lenne...
Feltettem a játékot, és addig jutottam el, hogy a fõmenübõl elindítom a kampányt, majd betölt.. Jönnek a fehér szövegek, egészen addig a részig ami úgy végzõdik, hogy: "myth" Nemtudom ezután animáció van-e vagy mi.
De a lényeg, hogy ezután kilép. :\
Valaki tudja a megoldást?
Köszönöm.
Feltettem a játékot, és addig jutottam el, hogy a fõmenübõl elindítom a kampányt, majd betölt.. Jönnek a fehér szövegek, egészen addig a részig ami úgy végzõdik, hogy: "myth" Nemtudom ezután animáció van-e vagy mi.
De a lényeg, hogy ezután kilép. :\
Valaki tudja a megoldást?
Horgászni jó 😄
Amúgy meg a WTF meg hasonló beírások kárpótolnak az elveszett pontjaimért, általában nagyon nem szokták érteni az emberek mit keres 6 akna a plant mellett 😄
én pl. pont az egyik csapattársadtól tanultam el az aknázást infantry ellen, nem feltétlenül kell azt jármûvek ellen használni, szépen lepakolom megfelelõ helyekre, ha jön az ellen belelövök vagy egy gránáttal beindítom, aztán jó éjszakát 😊
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Ez csak a köv patchben lesz javítva ugye...
Engineer-el 6 aknával és extra robbanással be kell sunnyogni rush-ban az egyik lerakóra és köré szórni a 6 aknát. Ugye az akna nem tûnik el halál után mint a C4, viszont ugyanakkorát robban, így ha meg is halsz, az aknáid aktívak maradnak. És ez benne a poén: akár ellenfél akár társ robbantja be az aknáidat a frageket neked számolja majd fel, jó eséllyel bedönti az egész házat a 6 darab akna, ha pedig földön levõ M-COM-ról van szó, akkor is 45%-ra lesebzi a HP-ját, így kapsz +60 objective damage pontot és egy második akció simán lebontja.
Aki kicsit unja a pubot az ezzel feldobhatja a játékát, marha vicces triplakilleket csinálni aknával olyan mapon ahol a védõknek nincsenek is jármûveik, ráadásul elég jól lehet ezzel az akcióval pontokat gyûjteni (azon kívül persze hogy a csapatunknak is elég hasznos ez a szabotázs akció) 😊
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Frostyc - East
Lesz is sírás érte<#eplus2>#eplus2>
[IRAM] leader
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
elszomorít,hogy 2010-ben még úgy lõnek le valakit,hogy a srác 1 sec alatt veszi elõ futás közben és süti el a tankelhárító löveget és lõ maga elé 30 centire ,mert eléugrik valaki....majd rohan tovább és közben tölt b+😄
vagy egy könnyûjármûvek ellen illetve. szigorúan KITÁMASZTVA /ami itt nincs/ használatos m60-asal pontlövészetet lehet tartani
addig vérpisti és barátai nemlesznek "mezei katonák"....
am M60 lehet h balahncolva lett, de tegnap amikor kezemhez kaptam a földrõl 1-2x hát mit ne mondjak az a másodpercenként 100 golyó amit kilõ még mindig odabasz mindent...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
pedig az kellene hogy a gerince legyen egy katonai játéknak..
-tRs-Landor
Én ezt lehet, hogy még fel is tolnám akár 30-60mp-re.
Az egyetlen dolog amire kurvára nem jövök rá ebben a játékban, hogy az Assault mi a szarra jó? Tankok ellen engineer ok. Távolra sniper, de még assaultra is sokszor jobb a recon, mert motion sensort tud vinni.. és akkor ott a medic, ami a tankokat kivéve kb MINDEN helyzetben jó. Az assaultnál meg 100%-ban effektívebb a medic, mivel tud újraéleszteni, gyógyulni, és az LMG-je is jóval hatékonyabb, mint az assault fegyverek...
Most assaultot nyomom már egy hete, hogy 1.00 kd fölé menjen, de csak szenvedek 0.96 körül folyamatosan. Egész egyszerûen nincs az a helyzet, amikor egy medic ne lenne jobb...
mellette lehetne felõlem respawnos game is /nuboknak😛😊/,de egy alternatív "HC" mód lehetne,hogy nincs respwan akkor aztán nem lenne ilyen rohangászom össze-vissza dolog😛
ugyanez igaz a csapatösszeállításra nem 8 sniper lenne 10 emberbõl és csóri maradék 2 menne "tekerni a bázist,objectet" hanem lennének slotok a csapaton belül a mesterlövészre/1 max 2!!!!!/ a nehézfegyveresnek és a gyalogosoknak....
meg ezek a védünk egy területet dolgot is nevetségesek számomra, conquestnél ott állnak 10en a c pontnál, közben meg szépen elfoglalják a másik kettõt és lerohannak minket, dehát õk védik azt a területet pfff
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Régebben minden classnak egymásra épülõ képességei segítségével kellett az úgynevezett instákat /kis 5-10-25 fõs pályák/ teljesíteni ez igényel elég magas fokú játktechnikai tudást..
hogy értsétek/aki nem jártas benne/ kb az volt,hogy voltatok 5-en mondjuk 5 monszter ellen. az 5 monszter egyszerre kurva erõs volt ezért 2-3at kölönbözö képességekkel kikellett "iktatni" pár másodpercre míg í csapat leverte a maradékot és ez igen-igen nehéz is volt bizonyos instában!
Ma bemegy 5 ember egy ugyanilyen instában összeszed 10!/csak példa/ szörnyet majd tökre mindegy milyen sorrendben lenyomja a támadó képességeket és fekszik az összes közben még 1-2 társad akár WC-re is kimehet vagy telefonálhat közben akkor is fekszenek!
nos kb. idáig "fejlõdött" a játék azért,hogy apuanyu kis nyughatatlan gyerkõce is élvezze a "bonyolúlt" játékot 100% ban.....
szopacs
[IRAM] leader
nem mondom kell egy kis arcade,de engem huzamosabb ideig ez már nem köt le....
lehet én vagyok a hülye,de ez van😛😊
Taktikus, CSAPATJÁTÉKOT igénylõ akcióra vágytam ,de csak idétlen tizenévesek össze-vissza rohangálását kaptam:S
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[IRAM] leader
Le lehet szûrni egy körbõl,milyen szerveren vagy és ha már a vesztes oldalról is jön a kör végén a a GG,akkor jó helyen jársz...<#vigyor1>#vigyor1>
[IRAM] leader
szánalmasan szar az online közösség:S
mindenki sniper vagy m60-as/ visszarugás nélküli 200 golyós mesterlövészpuska ,mindennél 2x durvább sebzéssel röhej/
állok a géppuska álványnál a pilóta belémvezeti a blackhawkot úgy,hogy vannak rajta még 3an?!
szinte mindíg csak "fosógép" emberek/ nem mer nyomulni szinte senki csak várja a tuti killt a társa háta mögül.../ stb.stb.stb.
szép a grafika meg minden,de kb. ennyi
Thrash \'Till Death
Ott valami más gond lehet!
Fatboyz4ever!
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama