Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mNzJean
Elõször azzal védekezett ,hogy kölcsön adta az accountját egy haverjának , ezt kb 10 percig mondogatta , még azt is hozzátette ,hogy okuljunk mi is belõle , és így adjuk meg másnak az accountunkat . Én már akkor is megmondtam ,hogy ne nézzen verébnek , mindenki ezzel a rossz dumával jön .... Ezután összevetettük az IP cimét amivel megfogta a PB , és a TS -n használt IP-jét tehát egybõl kiderült ,hogy meseszöveg amit az accountról mondott . Ezután már nem tagadta csak halgatott , míg pár szóban elmondtam neki ,hogy mennyire kibaszott velünk és velem , ezután pedig bannoltam TS-rõl . Röviden ez a story . Én is kiváncsi vagyok ,hogy ezek után fog e még ide írni . De tuti megveszi újra és új néven egy másik klánt majd megint jól beszopat , az iwiw-en megtaláljátok , remélem egyszer engem is összehoz vele a balsorsa.....Azt hittem jó ember ismerõ vagyok , de tévedtem . :S

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

iceshark
köv. lépés, jó lesz ez 😊

Morphh
Jaja, az elsõ game kitûnõ volt.
Majd valami csevegõprogramot azért programba kéne venni.
Mi köszönjük.

Frostyc - East

zzeN
Elõbb csináltam egy 37/7-es statot, erre 1 gyerektõl egybõl jött h csíter vagyok meg blablabla. Köv. körben átállt hozzánk, és csak tk-zott, persze engem egyedül. Az ilyenek miatt annyira, de annyira szeretek játszani.<#szeret>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kíváncsi vagyok idetolja-e még a pofáját.

Logitech Hardware Tester

Fpocok
Anno a CSben használtam egy olyan trükköt, hogy a háttérben ment egy másik program és ha kétszer alttabozol, akkor a cs marad felül, viszont az egér kurzor a monitor közepén marad... és ott marad... pont a közepén, amíg nem tabozol. <#taps>

Csináltam is anno egy ilyen csmovie-t 😊

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mi is fogtunk egyet. (illetve a PB a mi szerverünkön)

Logitech Hardware Tester

MR ME
aza baj h valsszeg anyuci apuci vette neki a gépét is amivel 100 fps-el játszik full grafon, így nem fog az ilyennek fejfájást okozni h holnap megvegye még1x és csítel tovább vmi másik fajta cuccal...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

iceshark
szánalmas, ha csalnék legalább nem okoskodnék egy fórumon pláne nem a csaló nickemmel, a hülyéje...

Beers
ezt nevezi teljesítménynek.....

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

iceshark
hát ez nagyon lol 10 év CS--aztán rájött hogy szart sem ér és inkább csalt 😊

iceshark
huh de jo volt ez igy 😊 kössz a jatekot skacok...ja itt már írhatok ékezetet 😊
sajna az ucsó órában én valahogy a másik oldalra keveredtem és nem tudtam átmenni,

Uploaded with ImageShack.us

de elõtte nagyon tuti játékot toltunk, és még TS se kellett hozzá, gartulta!! tényleg kössz skacok!

mackosajt
mekkora szövegeid vannak, közben meg lebuksz a sz@r csíteddel...

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Fpocok
Nem is értem, hogy gondolta a DICE, hogy így sokáig versenyszerûen lehet tolni a játékot... nem lehet demot venni. HATALMAS HIBA!

Amúgy elõször a nevét én TSen hallottam, a klántársak mondták, hogy elég érdekesen lõ.

Ezt sehonnan sem lehetett tudni... de legalább kiderült.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Hamed
Ez is igazi Darwin-dijas😄D

A sima noob csak egy pottyot ragaszt a monitorra. Az igazi balfasz hack-et rak fel erre is😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

A HUN4CE szerveren még 1 körig war van, csak nem lett lejelszavazva, mert nem volt kéznél admin. Addig ne menjetek fel, mert kick. Aki kickelve lett, attól meg elnézést kérünk.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Most fogta frissen a PB. Jovobelatassal nem foglalkoznak. Es gondolom Jean se.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nem tudom mióta használhatta ezt az Aimbot okosságot, és én még nem is láttam ilyet, de a statja meg nem túl fényes ahhoz képest, hogy csalással szedte össze.

Logitech Hardware Tester

A pb-guid-ot lehetett volna,de még csak most indultak be a fiúk az evenbalance-nál,nem hiszem,hogy gyanúsnak találta volna.

[IRAM] leader

Miert Jean, hogy a francba tudtad volna ellenorizni, ha tobb idod van? Kenyszervallatod?

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

hello all ez mit jelent been kicked indok ::verrouillage internpestif elméletileg francia szero volt csak semmi nem fordítja le pedig jól írtam be
Nem akarok megbántani senkit, de itt a BF társadalomban lassan minden bajnokság olyan mint az olimpia.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

MR ME
jaja fennvagy már, valszeg elnéztem a dolgot 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hát ez sajnos megesik...csak sajnálni lehet benneteket,mert a JCSR ilyen okból került szóba.Együtérzek veled,még szép hogy az ilyen repül azonnal..

[IRAM] leader

MR ME
nagyon helyes! ritkuljanak a férgek!

Haljon meg a lova annak aki Téged okol ezért!
Nem tudsz mindenkit 100%-osan lecsekkolni virtuálisan.
Mi is megváltunk egy tagtól, ez benne van sajnos az internetben.

Logitech Hardware Tester

Logitech Hardware Tester

mNzJean
Sajnos JCSR prefixel játszott, a kupa idejére vettük fel próbaidõre , teljes mértékben én vagyok a felelõs érte mert én hívtam be mert láttam ,hogy jól játszik és normális volt TS-n is . Nem tudok mit mondani , kibannoltam TS-rõl , kitettük a csapatból , innentõl engem okoljon mindenki a történtekért , gyorsan kellettt a létszámot feltöltenem és nem néztem rendesen utána kit veszek fel .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Szahahahahamurály... LoL

Logitech Hardware Tester

Egyebkent a multkor jatszottam SAMURAIHAX ellen, es szentsegeltem is, mert gyanusan jo volt, de ha jol emlekszem JCSR szinekben jatszott, es azert a hazai klan logok nekem eddig biztositekot jelentettek. Ha hulyeseget beszelek, es megsem JCSRkedett, akkor szoljatok!

Már beindult a pb,állítólag a fizetõs cheatet is meg tudja fogni...azért van olyan sok..csak tegnap és ma ha nem volt negyven aimbot,akkor egy se...

[IRAM] leader

Roger.

Crem
Öreg te vegyél fel engem is, mert nekem mennem kell fürdetni.

Crem6

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Nincs gondom a HC-al. Max,ha utánna bemegyek simára!😄 Ott 1 körön keresztül csak halok...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Én is jelentkeznék.
Jag

De hát voltunk azonos oldalon is. 😊

Amúgy szerintem az egyik legjobb fegyver.

Utaltalak is a Garandoddal egyutt. <#integet2>

Hát ja.Én próbálkoztam vele,de nem nekem való.túl piszmogós.Shotival meg még meg kéne tanulnom célozni.Mert így önmagamra vagyok a legveszélyesebb vele.....

Voltam egy ARMADA-s sráccal egy szakaszban, normálisan játszott.
(amúgy te is ott voltál pár körben) 😊

xXtamasXx
nekem se lmgkvel se sniperrel nincs meg az 500kill-es plecsni xD

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Morphh
dede, õ az

Frostyc - East

En meg a VSS-re kaptam ra. A tisztesseg kedveert lehet, hogy illene mar lonom nehanyat az igazi mesterlovesz puskakkal is.

Jól van,na.Csak azt mondtam reconnal láttalak.Egyébként tényleg shotgunnal mászkáltál.

Tartok tole, hogy de.

Carloska
de magyar

xXtamasXx
a szerón most bannoltak egy "samuraihax" nevû játéos csak nem a a magyar volt az aki ide is szokott írni?

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Crem
Crem6

Ley Roland
Nem az a bajom a játékkal, hogy akad...Hanem, hogy fehér a kép. :S Ezelõtt csak a házfalak villogtak, de csak ebben a játékban. Azt frissítettem a drivert, és azóta fehér kép fogad...

MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |

nandorb
Ide probald feltolteni a kepeket.

nekem valamiert nem hozza be csak a felet.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life