Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Hind-en nincsenek nemirányított rakéták?
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Nekem "kézi" indítással van,nem automatán mint a tiétek,mert megtette,hogy baszott elindulni.Így nekem csak akkor nem megyen,ha a szolgáltató ujraindítja a szervergépet és nem veszem észre,hogy közbe kell avatkozni.
Ezidáig ez még egyszer fordult elõ a két hónap alatt.
[IRAM] leader
<#pias>#pias><#pias>#pias>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
pm vagy xfire: zs0lt1
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Your server will show INACTIVE if it has not streamed for 10 minutes. If your server is EMPTY then this is normal, with no players on the server, it will not stream. Your server should start streaming again when a player connects.<#nemtudom>#nemtudom>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
[IRAM] leader
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
[IRAM] leader
De lehet nálam van a bibi
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
Vagy egyáltalán tud normális shotot csinálni a bc2-bõl?
Azé rendesen rád hoztam a szívbajt remélem.
Most felmentem és lecsekkoltam:
85.236.100.200:21367
Streaming
Last Stream: 2010.05.10 16:58 CET
na mindjárt utána nézek.
gv oldaláról ez jön le: 85.236.100.200:21367
INACTIVE
HUN TS-en kaptunk egy szobát(dühöngõt 😊)
Ip: utp.hu Port: 9987
keressétek az "sg.hu fórumosok" szobát
csináltam egy US meg egy Russian szobát alá, ha esetleg kettészakadna a csapat mint pl. tegnap így mindkét oldalon mehet külön külön a szöveg 😊
Személy szerint örülök, hogy a JSCR csapat nem lett kizárva! De, nyilván azt azért tudni kell, hogy az illetõ neve melett ott szerepelt a klánprefix, amit Jean-ék most már visszatekintve rosszul tettek, hogy odaadtak. Ez azt jelentette, hogy õ teljes jugú JCSR csapattagként vesz részt a kupán. Én azt tudom, hogy friss volt az emberke, és hírtelen kellet feltölteni a csapatot, de nálunk 818 ban is legalább 1 hónap eltelik, mire megkapja valaki, vagy éppen mi megkaptuk. Milyen tanulság vonható le tehát ebbõl a klánok számára (fõleg akik régebben alakultak) inkább írjuk ki az illetõ neve elé azt, hogy ideigl, vagy mittomén, hogy az ilyen eseteket, fõleg waron el tudjuk kerülni. nagyon sokan vagyunk úgy, hogy nincs meg a 8 ember, érthetõ tehát!
Végül csak annyit, hogy a szabály az szabály, ennek ellenére egyet értek a bírák döntésével!
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Veszek fel egyet kettõt mindjá 😊 Már ha engedi!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
De mondjuk a videokari egyelõre csak 2-t hajt meg és amúgy se tudom, hogy és mire lehet használni.
G
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton
Egy kérdés, amikor videokártyát kerestem olvastam az egyik tesztben, hogy valaki 3 monitoron nyomja a Crysist, ez mire jó? Lehet/érdemes ezt a BC2-vel?
G