Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nandorb
Mumble😄

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

dronkZero
coRDHA hol és hogyan érhetõ el?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nah,TS-t én is mentettem.Fölmentem,mondom kis ismerkedés,de üres a szoba.....

KáTéCé
Persze ha az frx-rõl lett volna szó akkor nem így vélekednél! <#mf2><#banplz>

A Hind-en nincsenek nemirányított rakéták?

Ts elmenteve,téged meg elvileg felvettelek friend listbe.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Ne izéjjél P3drO,én a sajátból indultam ki,eszem ágában sincs lesegni a másokét..a miénk a PsB és a PBBans is streemel,tök mind1,hogy üres a szerver vagy sem.
Nekem "kézi" indítással van,nem automatán mint a tiétek,mert megtette,hogy baszott elindulni.Így nekem csak akkor nem megyen,ha a szolgáltató ujraindítja a szervergépet és nem veszem észre,hogy közbe kell avatkozni.
Ezidáig ez még egyszer fordult elõ a két hónap alatt.

[IRAM] leader

Doomista
Akkor ma meghajtom magam, hogy a holnapit is ma adjam le, így nyugodt leszek, ha valami gond lenne tomorrow.

<#pias><#pias>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Fpocok
Úgy néz ki!
<#pias>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Zs0lt1
estére valaki gyakwar? jövõ heti kupamapokkal.
pm vagy xfire: zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Doomista
Patch holnap jön ?

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Maak
Jo, akkor nem

Your server will show INACTIVE if it has not streamed for 10 minutes. If your server is EMPTY then this is normal, with no players on the server, it will not stream. Your server should start streaming again when a player connects.<#nemtudom>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

iceshark
na láttalak😊 van ott a topikok között jobb oldalt lefelé egy sg.hu fórumosok(horda team után) oda klikk és bent is vagy..na leléptem este lehet nem tudok felnézni de holnap folyt. köv!

nekem is tetszik<#eljen>

zotya10002
Nem rossz!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

mackosajt
jah, lehet megint kaptak egy támadást, mert ismét mertek hatékonyan fellépni a csalók ellen.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

A pbbans meg egyszerûen nem megy...per-pill,mert reggel még ment.

[IRAM] leader

mackosajt
de nekik nem pbbans-ra van stream, hanem gv-re. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Nem létezik...PsB streem...

[IRAM] leader

mackosajt
nekem csak egy szép piros x-et mutat.

De lehet nálam van a bibi

Maak
inactive-at akkor ir ha ures a szerver

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Zs0lt1
Na viszont ha már itt tartunk, akkor arra van valakinek ötlete, hogy ne ilyen shotot csináljon a pb, hanem rendeset:

Vagy egyáltalán tud normális shotot csinálni a bc2-bõl?

mackosajt
Ehh, bug fícsör. 😊

Azé rendesen rád hoztam a szívbajt remélem.

Zs0lt1
Na, kurvabéna, de amikor üres a szero akkor inaktivnak irja.
Most felmentem és lecsekkoltam:
85.236.100.200:21367
Streaming
Last Stream: 2010.05.10 16:58 CET

Zs0lt1
basszus tényleg, pedig ma reggel néztem és akkor még jó volt.
na mindjárt utána nézek.

mackosajt
És jól van belõve teljesen?
gv oldaláról ez jön le: 85.236.100.200:21367
INACTIVE

iceshark
Jean-nak itt is köszönet a TS-ért!

HUN TS-en kaptunk egy szobát(dühöngõt 😊)
Ip: utp.hu Port: 9987

keressétek az "sg.hu fórumosok" szobát

csináltam egy US meg egy Russian szobát alá, ha esetleg kettészakadna a csapat mint pl. tegnap így mindkét oldalon mehet külön külön a szöveg 😊

JohnConnor
Végre normális géphez jutottam, csak egy rövid vélményt engedjetek meg a BC2 kupával kapcsolatban.
Személy szerint örülök, hogy a JSCR csapat nem lett kizárva! De, nyilván azt azért tudni kell, hogy az illetõ neve melett ott szerepelt a klánprefix, amit Jean-ék most már visszatekintve rosszul tettek, hogy odaadtak. Ez azt jelentette, hogy õ teljes jugú JCSR csapattagként vesz részt a kupán. Én azt tudom, hogy friss volt az emberke, és hírtelen kellet feltölteni a csapatot, de nálunk 818 ban is legalább 1 hónap eltelik, mire megkapja valaki, vagy éppen mi megkaptuk. Milyen tanulság vonható le tehát ebbõl a klánok számára (fõleg akik régebben alakultak) inkább írjuk ki az illetõ neve elé azt, hogy ideigl, vagy mittomén, hogy az ilyen eseteket, fõleg waron el tudjuk kerülni. nagyon sokan vagyunk úgy, hogy nincs meg a 8 ember, érthetõ tehát!
Végül csak annyit, hogy a szabály az szabály, ennek ellenére egyet értek a bírák döntésével!

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

zotya10002
Telepítettem a ts3-at!!Aztán majd írod a többit?

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Zs0lt1
gv

Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

iceshark
persze kivéve az enyémet, lol az fel sem tûnt hogy nem pontos, de fejlécen aláírásban megtalálod 😊

iceshark
elvileg igen, visszakerestem mindenkit aki szólt hogy nem az az ingame neve szóval elvileg pontos a lista!

mackosajt
de hova?

HD JOHNNIE
Az itt említett nevek akkor a játékbeli nevek lennének barátom?

Veszek fel egyet kettõt mindjá 😊 Már ha engedi!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

HD JOHNNIE
Korrekt döntés! Hajrá JCSR!

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Fritz Von...
Ezt nagyon rühellem. 😊 Egyszer volt, hogy Aricán lelõttek, nem voltam squadban. Éledek a bázison, nem pont akkor mentünk elõre? De. Elindulok szépen gyalog, mert semmi nem volt ugye már... Volt egy elég jó négyes squad, akik mentek mint atom. Így történhetett, hogy mire odaértem volna a harchoz, már a város is megvolt, így egy gyaloglással mehettem a hídhoz lövöldözni... 😛

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Zs0lt1
a -tRs- szervere streamel!

Nem akarok venni, már van:-) Pénteken nagyon olcsón lehetett venni úgyhogy vettem egy 22" full HD Packardot (jó csak 21,5) és ott a régi meg a tv.
De mondjuk a videokari egyelõre csak 2-t hajt meg és amúgy se tudom, hogy és mire lehet használni.
G

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

olyan volt nekem is h a tracert nem a helire sikerült lönöm,hanem arra a csókára aki az ajtóban állt....

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

xXtamasXx
nekem múltkor isla innocentsen jobb volt : ülünk helibe körözik a pilóta egyszer csak csipog az ismerõs hang gondoltam nem várom meg míg becsapódik a rakéta és lezuhanunk hát kiugrottam...abban a pillanatban BELÉM csapódott a rakéta és nem a helibe ( amit láttam, h ugyanúgy köröz )nah ezt hívom én "áldozatnak" <#buck>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

iceshark
3 monitort akarsz venni, bazz 😊

Én is!

Don\'t fight a battle if you don\'t gain anything by winning. - George S. Patton

ha nem irod át a fovot,akkor tök8 mennyi monitoron tolod,nem látsz többet,ha átirod,az meg sztem csalásnak minõsül,szal csak emiatt ne vegyé eyefinityt

Sziasztok

Egy kérdés, amikor videokártyát kerestem olvastam az egyik tesztben, hogy valaki 3 monitoron nyomja a Crysist, ez mire jó? Lehet/érdemes ezt a BC2-vel?
G

biztos úgy áll hozzá h áldozat nélkül nincs gyõzelem 😊

kfa
Na és amikor a harci helikopter vagy chopper pilótája úgy dönt hogy neki itt megfelelõ és kiugrik ernyõvel, magasról leszarva a társakat akik pár másodperc múlva a földbe csapódnak? 😊))