Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy inkább koschwarzazistenhamegbaszörüljneki...kicsit hoszzú <#vigyor5>#vigyor5>
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Valamiért 90%-ban az idióta szuicid hajlamú sniperé lesz a driver seat...
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
én vezetni nem is nagyon szeretem vhogy, azt meg énis rühellem amikor elindúl a pajti azt otthagy a csába miközbe javítom a tankot :/
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
-tRs-Landor
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama
Többször volt már hogy vadidegen emberekkel 2-3 mapot végigtankoztam és nyertünk is folyamatosan, persze ehhez szerencse is kell.
Ha kell adok szobat is, bar nem garantalt, hogy mindig egy oldalon lesztek mindannyian.
Esszerubb inkabb az eddig letrehozott szobakat hasznalni, minden szerverhez van harom. Estenkent fentvagyok, es pillanatok alatt csinalok uj szobakat ha igeny van ra.
TS cimet nem tudok most, mert telorol vagyok, de valamelyik nap mar linkeltem. Olvass vissza.
Logitech Hardware Tester
Jó, mind1, legyen ahogy szeretnéd.
Amúgy én szívesen klánoznék is, tudok rá idõt keríteni.
Tudok támogatni szervert, akármit.
Esetleg hátrány lehet, hogy 16 éves vagyok, bár nem hinném, hogy ezt bárki észrevette volna, ha nem szólok. Nem az ûberkocka fajtából jövök, de amikor gép elé ülök, megteszem ami tõlem telik. FPS-t jó ideje játszom, codoztam (uo, 2), meg BF-ek is mentek keményen (1942, 2, 2142). Komolyabb klánéletem stratégiában volt annó, ott szép eredményekkel (bár nem hinném, hogy ezt itt bárki értékelné) és wowon, ott az egyik legnagyobb guildot vezetgettem(ezt meg lehet le se kellett volna írnom). Elsõsorban ezért szeretnék klánozni, mert jó arcokat lehet megismerni, de war szinten is minden tõlem telhetõt megtennék. Elõre is köszi.
Frostyc - East
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Íme akik jelezték, hogy szívesen játszanának publikon együtt esténként stb., de klánozáshoz bármilyen okból kifolyólag nem ragaszkodnának:
AtreidesHUN
plecsni
ZotyAdry
Johnnie
^Morph^
xXtamasXx
Crem6
BalageHUN
Zotyo
Jag
épp most kuncsorgok külön szobáért HunTS-en, szóval most már az is lesz, TS 3-mat tegyétek fel és akkor még dumálni is tudunk, amint meg lesz a szoba 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar
Nembaj, jó sok kreditet buktma rajtatok. :-DD
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
[IRAM] leader
[IRAM] leader
[IRAM] leader
And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6
Azt meg sem emlitem fõleg mivel,mert SamuraiHax esetébõl kiindulva biztos elõítéleteitek lennének.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
SZal pbbans-ra streamel a Dirty, az Iram és a PH szerók.
Mást nem találtam, sajnos.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Ráadásul a régi megszokott taktikák ide már nem alkalmazhatóak. Teljesen újfajta dinamikusabb taktika kell, mert a játék is sokkal dinamikusabb, mint az elõdei.
Az ellen egyébként sokkal összeszokottabb és jobb is volt, mint mi.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_