Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

iceshark
én azt szeretem amikor arica harboron amcsi oldalon éledek az induló ponton az egyetlen jármûvet meg az elõttem éledõ elviszi az orrom elõtt, kiabálok hogy i need a ride meg lövöldözök egy kicsit rá hátha észrevesz, de nem elautókázik a fa**ba én meg futhatok 1 órát fõleg ha pont mehetünk a 2. két pontra 😊))

koschwarz
<#hehe><#eljen>
vagy inkább koschwarzazistenhamegbaszörüljneki...kicsit hoszzú <#vigyor5>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

kfa
Nekem az a kedvencem, mikor 2 engineer meg 1 csubakka rohan egy tank vagy harci helikopter felé kezdés után.
Valamiért 90%-ban az idióta szuicid hajlamú sniperé lesz a driver seat...

jaja,de az annyira nem gond,cikkcakkban való futás közben elvétve tudtak eddig lelõni,szal ez a része nem bosszant,de az h ha az idióta nem hagy ott,akkor minimum 1 pontot berobbantunk/védtük volna.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

iceshark
tegnap nekem erre írta egy bugris hogy team work, én vigyázok általában a tankra nem szeretem a rohanjunk vele elõre mint az ökör, aknára 10 engie rpg-jébe meg még minden szarba bele lehet halni ha ész nélkül megyünk elõre, persze kell mert tank a tank és nem gyalogos, de okosan kell használni. Szóval messzirõl lövöldözöm vele az at-s eket meg ellenséges tankot, jön egy csávó géppuskásnak eddig oke, kilövök 1 tankot mondja go go, kiszállok javítani közben írtam hogy vigyázok rá majd szépen törünk vele elõre, megjavítom erre átül és elhúz elõre, mikor szóltam hogy bunkó elloptad a tankom nem neked javítottam meg azt mondta csapat munka, hát anyád, de fel is robbant 1 aknán nem sokkal késõbb...

MR ME
végülis még mindig jobb mint amikor a saját csapattársad lövi szarrá a tankod mert õ akart azzal menni...nem egyszer fordúlt már elõ

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
dettó
én vezetni nem is nagyon szeretem vhogy, azt meg énis rühellem amikor elindúl a pajti azt otthagy a csába miközbe javítom a tankot :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MarkBlade
én is szívesen játszanék veletek, MarkBlade..
Te meg ott allsz a puszta kozepen, mivel a fedezeked epp elrobogott kinyiratni magat, es mar kopognak is a szemfulesebbek elso lovesei korulotted. <#hehe>

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

mi lowok vagyunk ehhez, na... 😄

-tRs-Landor

én általában az vagyok aki odapattan szerelni,azt meg h eltaposnak már tapasztaltam,de nem sûrûn fordul elõ.inkább az h az idióta meglodul a tankal rohamra mikor mégcsak hûtöm a javitó cuccot,azt csodálkozik h 1 rakétátol meghal

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Ilyet már én is tapasztaltam,és azzal próbáltam magamat nyugtatni hogy ennyire béna vagyok.Nah aztán rájöttem hogy más se birta eltalálni.ngyon magas volt a Pingje.Irtam is neki , hogy haver nem kell Pápua új gineáboljátszani ...

[CODMW2,CODBO,BF2142,BFBC2,MOHOA] Barack Osama

kfa
Én ha egyedül vagyok fent klántársak nélkül egy szerveren azt szoktam csinálni hogy tankozok. 10-bõl 8-szor valami lelkes engineer bepattan hozzád és javítgat. Csak arra figyelj, hogy vezetõ legyél, mert ha te próbálsz segíteni egy tanknak akkor vagy eltapos vagy pedig otthagy a semmi közepén javítás közben.
Többször volt már hogy vadidegen emberekkel 2-3 mapot végigtankoztam és nyertünk is folyamatosan, persze ehhez szerencse is kell.

A mi TS-unk nincs jelszoval vedve, gyertek nyugodtan.
Ha kell adok szobat is, bar nem garantalt, hogy mindig egy oldalon lesztek mindannyian.
Esszerubb inkabb az eddig letrehozott szobakat hasznalni, minden szerverhez van harom. Estenkent fentvagyok, es pillanatok alatt csinalok uj szobakat ha igeny van ra.
TS cimet nem tudok most, mert telorol vagyok, de valamelyik nap mar linkeltem. Olvass vissza.

Logitech Hardware Tester

pontosan!már csben se volt könnyû rebdszabályozni az öntörvényûeket,pedig ott max 5en vagyunk egy csapatban....itt meg sokkal több az ember war közben

A legtöbb játékos klánszinten ott bukik el, hogy nem képes az utasításokat végrehajtani, hanem megy a saját feje után, mint publicon.

Morphh
De a "kicsit lazábban" dolgot is 100%-ig pártolom.

Frostyc - East

Morphh
Ott a ventri, én 5 év alatt azt szoktam meg, ott meg van teljesen saját.
Jó, mind1, legyen ahogy szeretnéd.
Amúgy én szívesen klánoznék is, tudok rá idõt keríteni.
Tudok támogatni szervert, akármit.
Esetleg hátrány lehet, hogy 16 éves vagyok, bár nem hinném, hogy ezt bárki észrevette volna, ha nem szólok. Nem az ûberkocka fajtából jövök, de amikor gép elé ülök, megteszem ami tõlem telik. FPS-t jó ideje játszom, codoztam (uo, 2), meg BF-ek is mentek keményen (1942, 2, 2142). Komolyabb klánéletem stratégiában volt annó, ott szép eredményekkel (bár nem hinném, hogy ezt itt bárki értékelné) és wowon, ott az egyik legnagyobb guildot vezetgettem(ezt meg lehet le se kellett volna írnom). Elsõsorban ezért szeretnék klánozni, mert jó arcokat lehet megismerni, de war szinten is minden tõlem telhetõt megtennék. Elõre is köszi.

Frostyc - East

mackosajt
PH is kezdetektõl. Amúgy tényleg jó lenne, ha mindegyik menne, vagy legalább a beépített pb mûködne úgy, ahogy a stream. Mert ugye akkor nem kellene a stream.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Beers
JCSR is

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

iceshark
Frissítek:
Íme akik jelezték, hogy szívesen játszanának publikon együtt esténként stb., de klánozáshoz bármilyen okból kifolyólag nem ragaszkodnának:
AtreidesHUN
plecsni
ZotyAdry
Johnnie
Locutus (HC párti)
^Morph^
xXtamasXx
Crem6
BalageHUN
Zotyo
Jag

épp most kuncsorgok külön szobáért HunTS-en, szóval most már az is lesz, TS 3-mat tegyétek fel és akkor még dumálni is tudunk, amint meg lesz a szoba 😊

TDC Geronimo
Körbeérdeklõdhettél volna elõtte <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Fritz Von...
De ha foglalt lett volna, akkor koschwarzmegbasz lett volna, nem? 😊

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

nem mondod h ez csapatjáték?télleg!sose gondoltam volna,azt hittem h ez lone wolfokra van kihegyezve,ezért is keresek lone wolfokat és nem CSAPATOT!

Köszönöm,este 6-7 között felnézek,azt meglátjuk mit tudunk kihozni.

<#rinya>
Nembaj, jó sok kreditet buktma rajtatok. :-DD

Te valami nagy spíler vagy ugye?

JohnConnor
A kiralysag kedves false nem a te/mi szintunkon kezdodik! Egyebkent pedig egy war nem az egyeni k/d rol szol hanem a csapatrol. A stilsodbol kiindulva nem is nagyon fognak jelentkezni. <#integet2>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Másfél napot szenvedtem vele,egyedül mindenféle segítség és angol tudás nélkül...de szerintem erre nagy szükség van.A miénk szinte a kezdetektõl stremel szvsz.

[IRAM] leader

VIP-nek van...<#beka2>

[IRAM] leader

Anno mikor megálmodtam h mi legyen a nevem online,nekem se volt iylen gondom,de már minden parasztnak van internetje..a te választásod idõtállóbb 😄

Mi szeretettel várunk..a felfogásunk kb. ilyen,és ráadásul fun klán vagyunk.Nézz szét nálunk. Gyere fel kicsit TS-re,ismerkedni,sztem mindkét résznek szüksége van erre.(hogy ez mé nem a 29776-ra ment azt nem tudom)

[IRAM] leader

ehh,h itt miért nincs szerkesztés....aki meg ezen kiakadt /név/ az meg is érdemli magát.....

koschwarz
igaz sok értelme nincs is a nickemnek<#vigyor5>

koschwarz
valamiért nekem a koschwarz-zal sohasem volt problémám, bármilyen játékban vagy fórumon akartam regisztrálni<#hehe><#hehe><#hehe>

nem azt kértem vegyen fel klánba,hanem csak friendbe h tudjak velük menni és kiprobálni komolyan.másrészt meg nem az én hibám,h a False G.O.D. foglalt volt,igy legalább kreativabb vagyok mint az XY+számsor kombó ami 1estõl indul,addig mig nem talál egy olyat ami nem foglalt.

Iceman
Sztd ezzel a névvel "Falsegodmegbasz" valaki fel fog venni a klánjába? 😊

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

még 1 dolog,lehet h publicban király vagyok,de pont ezért akarom kiprobálni magam komolyan is,h ott érek e valamit.

Squad rush tényleg medic zombie army😊 Néha 1 assault a smoke miatt és kész.

Sorry,15 év komoly fpsezés után nem nagyon akarom visszafogni mgam 😊

Azt meg sem emlitem fõleg mivel,mert SamuraiHax esetébõl kiindulva biztos elõítéleteitek lennének.

Frankie
Költõi túlzás volt- valami kell, de korántsem arról szól mint anno..

XenHai
A sguad rush tényleg csak ebbõl áll...
Ha nincs minimum 4 med halottak vagytok...
Eleinte én is így gondoltam, de szerintem teljesen fölösleges 1-2 medicnél több egy squadba.

Fujiryu
Szerintem kicsit több alázattal nagyobb sikered lenne, mint ezzel a "én túl jó vagyok egyszerû publicjátékosnak szöveggel"...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

mackosajt
hmmm. közben lecsekkoltam magam a kérdésem.

SZal pbbans-ra streamel a Dirty, az Iram és a PH szerók.

Mást nem találtam, sajnos.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

ezzel nem értek 1-et...
jah és dolgozó ember vagyok,szal ilyen nolifeok ne is számitsanak rá h du 1kor,vagy hajnali 3kor tudok menni gémelni.

Valaki,nagy májer csapatjátékos vegyen már fel pls friendbe,kiváncsi lennék egy normális csapatjátékra,kezdem azt unni h felmegyek egy szerverre és vagy jöhetek 2 körön belül mert az én csapatomban 0/15-ös ember a legjobb mig az ellenél pont forditva,és a sok balfasz núb miatt én szopnék,vagy pedig forditva van a dolog és az ellen csapatban nincs egy értelmes ember se és csak kacsavadászat,szal vagy 20 serverbõl 1 ha normális,játszható.A cs-s klánomnak nem tetszki ez a game,szal velük nem tudom komolyan kirpobálni.Falsegodmegbasz a soldiernév,tessék nézni statot,nem vagyok se gl/cg/m60 huszár,normálisan tolom a dolgokat,és van fogalmam a dolgokról.Csak a sokfasznúbol elegem van.

Frankie
Hát jah, sajnos itt már nem a taktikán van a hangsúly, hanem dobj be 4 medicet egy squadba és darálj rezzelj darálj..

Zs0lt1
Nézd, ez a tRs egy tök új csapat. aki anno benne volt a régi vietnámos tRs-ben, az Landor, Gerzson és én, a 42-es idõkbõl meg már senki 😄 Játszottunk a meccs elõtt kb 2 pcw-t.
Ráadásul a régi megszokott taktikák ide már nem alkalmazhatóak. Teljesen újfajta dinamikusabb taktika kell, mert a játék is sokkal dinamikusabb, mint az elõdei.

Az ellen egyébként sokkal összeszokottabb és jobb is volt, mint mi.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_