51658
  • IMYke2.0.0.0
    HC-n nehezen segítesz a szenzorokkal - mivel 99%-ban nincs minitérkép...
  • Efrít
    Arra a VSS-re én is rákaptam a 7végén, közelre-messzire 2 hit és fekszik a delikvens, és frankón lehet vele rohamozni, meg dobálni a sensort, segíteni a társakat.Természetesen hc-n, nem óvodásoknak való módban.
  • nenad
    nem hiszitek el, a MSI AFTERBURNERT kell kinyirni vagy bármilyen gpu buheráló proramot ha fagy a punkbusterrel - el.
    Behalok..
  • eugabesz
    Én??....egy vén [email protected] ezt most inkább hagyjuk.
  • KaBuTo666
    Akkor te most tulajdonképpen mi is vagy? ki is vagy? Aimbot vagy kocsmáros?
  • nenad
    elötte töröljem a már ott található tartalmakat?
  • nenad
    ezt a szar pbt nem lehet megoldani? Betettem a könyvtárba és onnan indítottam de így is szar. Bf3-t lehett volna nyerni.. én meg szopok fagyással egy high end gépen.
  • 4850 hd
    connection faszom van már megint ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh miértt kedd van? vagy mifene
  • szomferi
    befostál?
  • HUN BECSEHELY
    Jó lett.Kaptam uj Kulcsot.
  • eugabesz
    Már nem egyszer sikerült átülnöm a pilóta helyére...jó erős vas az a csapatszállító...sőt! olyan is volt már mikor engem is kilőttek onnan,miután átültem...el is engedtem egy cifrát...
  • KaBuTo666
    Hehe, hát igen az tényleg vicces, főleg mikor a helit lövi, legalábbis próbálja kilőni a gunnert de hát...ha repül a heli rendesen, csak a golyót pazarolja, és persze meg is hal mint a tank esetében, elvégre mint gunner látod hogy egy medic próbálja beléd ereszteni a 200 ammot - nyilván ha már így felfedte a kilétét ahelyett hogy a földön járó katonákat lőni vagy elbújna a helitől, nagyon nagyon nagyon nagyon szívesen szarrá lövöd!

Viszont pl towerből valparaison VSS-sel nagyon szépen kilehet szedni a heliből a pilótát és a gunnert egyaránt...nincs jobb érzés annál mikor látod hogy a pilóta hullája kirepül a heliből el a picsába, azt már nem is nézed mert ismét csak egy gyönyörű látvány övezi ezt, még pedig hogy a heli zuhan! :D Azt szeretem ha, a vízbe zuhan! :D Úszkáló embert unfair lőni! :D
  • SzinesGeza
    De nem is értem, ilyenkor (majd szétolvad az LMG csöve, úgy lövi a tankot) mire gondol az illető? Hogy hősként hal meg? :)
  • KaBuTo666
    Szarrá lőnek, nem kérdés. :-)
  • SzinesGeza
    Engem nem zavarnak. Sőt, kifejezetten szeretek késsel vadászni a 'fakking' kemper orvlövészekre.
    A szanitéc meg nyugodtan lője csak a tankomat. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Csak a 'fakking' kemper orvlövészekkel és a ravaszt izomból nyomni képes szanitécekkel [medic].
  • SzinesGeza

Játssz HC szervereken. Ott nincs gond a sebzéssel.

• KaBuTo666
    Ne gyere ittas állapotban fórumozni te alkoholista állat...
  • RAMyMamy
    topikot tévesztettél
  • jackson021
    SZoval tud valaki cs-ez weapon skin letolto oldalt esetleg?
  • IMYke2.0.0.0
    Holnap már meglesz/nne a 46-os szint - ha fel tudok csatlakozni.
  • jackson021
    Hy! Visszonylag jo gepem van de meg mindig szeretek jatszani a counterel!
    Mar ha elavultnak szamit! Szoval source-hez tud valaki weapons skin letolteshez weboldalt mondani ill ujj celkereszthez?
  • KaBuTo666
    Francba! Pedig már csak 12 napod van BF3ig!
  • IMYke2.0.0.0
    Basszus! Nálam is megjelent a hiba: bármelyik szerverre próbálok belépni a "Megszakadt..." üzenetet kapom!

Whattafakk!
  • KaBuTo666
    Ne a lábujjára célozz! A FEJÉRE!
    HEADSHOT!
    HEADSHOT!
    HEADSHOT!
  • Ry0K3N
    Ööö célozni tudni kéne?
  • HUN BECSEHELY
    Steam-es.És hát,amig ujra nem raktam a Gépem addig jó volt.Csak Nosztalgiázni akartam,és erre nem jó még mindig.
  • OWEN24
    Búcsúzom tőletek, abbahagyom a játékot így nincs értelme fórumozni se.
    Valami hihetetlen mennyire elb*szták a sebzést a fejlesztők.
    Az autómata fegyverekkel 8-15 lövés mire megölsz egy embert. Piszollyal 3-4-5, sniperrel pedig 1-2. Főleg a mesterlövészpuskákat tartom a legigazságtalanabnak. nekem megkell szenvednek vele, hogy lelőjem őt, ő meg lö egyet és meghalok...
  • OWEN24
    Kicsit visszatértem cod6-ra és m16-al kezdtem ee játszani. Baromi durva, hogy ott a 3-s lövésű fegyverrel, elég ha 2 golyó eltalálja az ember, itt meg 3 sorozat kell xD
  • nenad
    nekem is ez a probléma lépett fel pedig via audiom van... A PB-t akárhogyan installálom kilép... Most a 3 nem pbs szerver egyikén tolom, de jó lenne valamilyen végleges megoldás. Hangkártyát gondolom nincsen értelme vásárolnom, esetleg winxp?
  • eugabesz
    Az a pb amiről beszélek,itten ne, válaszd a pb setup letöltését,aztán ha lejött,csomagold ki,keresd meg a játék mappáját,ott illeszd be a pb nevű mappába,indítsd el,add hozzá a játékot,aztán ha frissült,próba.
    Ha így sem megy,akkor majd más segít.Én ennyit tudtam.
  • OWEN24
    Az üzletbe nem vitted vissza, hátha ott mondanak valamit?
  • HUN BECSEHELY
    Egy hete jeleztem a Live-support-nak,hogy nem fogadja el a kulcsot a játék,és a mai napig nem jó.
  • JocoHun
    Köszi a választ.De mire érthető a pd milenne hol találom? A vírusirtom nemhinném mert bevan állitva hogy ahova a játékok vanak telepítve azt ne szkennelje ezt a nod32 kivételébe van beállitva.De ezt a pd-t nemtudom.
  • KaBuTo666
    Ne offolj már az isten szerelmére, nem látod hogy bfbc2 topikba írsz? :D
  • eugabesz
    Asszem,az agysejtekről volt szó...
  • RAMyMamy
    bazzegezafej :DDDDDDD
  • KaBuTo666
  • KaBuTo666
    Mármint a májamnak? :D
  • eugabesz
    Ez így van...a tiédnek már mind1...