51658
-
#50091 HC-n nehezen segítesz a szenzorokkal - mivel 99%-ban nincs minitérkép... -
Efrít #50090 Arra a VSS-re én is rákaptam a 7végén, közelre-messzire 2 hit és fekszik a delikvens, és frankón lehet vele rohamozni, meg dobálni a sensort, segíteni a társakat.Természetesen hc-n, nem óvodásoknak való módban. -
nenad #50089 nem hiszitek el, a MSI AFTERBURNERT kell kinyirni vagy bármilyen gpu buheráló proramot ha fagy a punkbusterrel - el.
Behalok.. -
eugabesz #50088 Én??....egy vén [email protected] ezt most inkább hagyjuk. -
KaBuTo666 #50087 Akkor te most tulajdonképpen mi is vagy? ki is vagy? Aimbot vagy kocsmáros? -
nenad #50086 elötte töröljem a már ott található tartalmakat? -
nenad #50085 ezt a szar pbt nem lehet megoldani? Betettem a könyvtárba és onnan indítottam de így is szar. Bf3-t lehett volna nyerni.. én meg szopok fagyással egy high end gépen. -
4850 hd #50084 connection faszom van már megint ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh miértt kedd van? vagy mifene -
#50083 befostál? -
HUN BECSEHELY #50082 Jó lett.Kaptam uj Kulcsot. -
eugabesz #50081 Már nem egyszer sikerült átülnöm a pilóta helyére...jó erős vas az a csapatszállító...sőt! olyan is volt már mikor engem is kilőttek onnan,miután átültem...el is engedtem egy cifrát... -
KaBuTo666 #50080 Hehe, hát igen az tényleg vicces, főleg mikor a helit lövi, legalábbis próbálja kilőni a gunnert de hát...ha repül a heli rendesen, csak a golyót pazarolja, és persze meg is hal mint a tank esetében, elvégre mint gunner látod hogy egy medic próbálja beléd ereszteni a 200 ammot - nyilván ha már így felfedte a kilétét ahelyett hogy a földön járó katonákat lőni vagy elbújna a helitől, nagyon nagyon nagyon nagyon szívesen szarrá lövöd!
Viszont pl towerből valparaison VSS-sel nagyon szépen kilehet szedni a heliből a pilótát és a gunnert egyaránt...nincs jobb érzés annál mikor látod hogy a pilóta hullája kirepül a heliből el a picsába, azt már nem is nézed mert ismét csak egy gyönyörű látvány övezi ezt, még pedig hogy a heli zuhan! :D Azt szeretem ha, a vízbe zuhan! :D Úszkáló embert unfair lőni! :D -
SzinesGeza #50079 De nem is értem, ilyenkor (majd szétolvad az LMG csöve, úgy lövi a tankot) mire gondol az illető? Hogy hősként hal meg? :) -
KaBuTo666 #50078 Szarrá lőnek, nem kérdés. :-) -
SzinesGeza #50077 Engem nem zavarnak. Sőt, kifejezetten szeretek késsel vadászni a 'fakking' kemper orvlövészekre.
A szanitéc meg nyugodtan lője csak a tankomat. :) -
#50076 Csak a 'fakking' kemper orvlövészekkel és a ravaszt izomból nyomni képes szanitécekkel [medic].
-
SzinesGeza #50075
Játssz HC szervereken. Ott nincs gond a sebzéssel.
-
KaBuTo666 #50074 Ne gyere ittas állapotban fórumozni te alkoholista állat... -
RAMyMamy #50073 topikot tévesztettél -
jackson021 #50072 SZoval tud valaki cs-ez weapon skin letolto oldalt esetleg? -
#50071 Holnap már meglesz/nne a 46-os szint - ha fel tudok csatlakozni. -
jackson021 #50070 Hy! Visszonylag jo gepem van de meg mindig szeretek jatszani a counterel!
Mar ha elavultnak szamit! Szoval source-hez tud valaki weapons skin letolteshez weboldalt mondani ill ujj celkereszthez? -
KaBuTo666 #50069 Francba! Pedig már csak 12 napod van BF3ig! -
#50068 Basszus! Nálam is megjelent a hiba: bármelyik szerverre próbálok belépni a "Megszakadt..." üzenetet kapom!
Whattafakk! -
KaBuTo666 #50067 Ne a lábujjára célozz! A FEJÉRE!
HEADSHOT!
HEADSHOT!
HEADSHOT! -
Ry0K3N #50066 Ööö célozni tudni kéne? -
HUN BECSEHELY #50065 Steam-es.És hát,amig ujra nem raktam a Gépem addig jó volt.Csak Nosztalgiázni akartam,és erre nem jó még mindig. -
OWEN24 #50064 Búcsúzom tőletek, abbahagyom a játékot így nincs értelme fórumozni se.
Valami hihetetlen mennyire elb*szták a sebzést a fejlesztők.
Az autómata fegyverekkel 8-15 lövés mire megölsz egy embert. Piszollyal 3-4-5, sniperrel pedig 1-2. Főleg a mesterlövészpuskákat tartom a legigazságtalanabnak. nekem megkell szenvednek vele, hogy lelőjem őt, ő meg lö egyet és meghalok... -
OWEN24 #50063 Kicsit visszatértem cod6-ra és m16-al kezdtem ee játszani. Baromi durva, hogy ott a 3-s lövésű fegyverrel, elég ha 2 golyó eltalálja az ember, itt meg 3 sorozat kell xD -
nenad #50062 nekem is ez a probléma lépett fel pedig via audiom van... A PB-t akárhogyan installálom kilép... Most a 3 nem pbs szerver egyikén tolom, de jó lenne valamilyen végleges megoldás. Hangkártyát gondolom nincsen értelme vásárolnom, esetleg winxp? -
eugabesz #50061 Az a pb amiről beszélek,itten ne, válaszd a pb setup letöltését,aztán ha lejött,csomagold ki,keresd meg a játék mappáját,ott illeszd be a pb nevű mappába,indítsd el,add hozzá a játékot,aztán ha frissült,próba.
Ha így sem megy,akkor majd más segít.Én ennyit tudtam. -
OWEN24 #50060 Az üzletbe nem vitted vissza, hátha ott mondanak valamit? -
HUN BECSEHELY #50059 Egy hete jeleztem a Live-support-nak,hogy nem fogadja el a kulcsot a játék,és a mai napig nem jó. -
#50058 Köszi a választ.De mire érthető a pd milenne hol találom? A vírusirtom nemhinném mert bevan állitva hogy ahova a játékok vanak telepítve azt ne szkennelje ezt a nod32 kivételébe van beállitva.De ezt a pd-t nemtudom. -
KaBuTo666 #50057 Ne offolj már az isten szerelmére, nem látod hogy bfbc2 topikba írsz? :D -
eugabesz #50056 Asszem,az agysejtekről volt szó... -
RAMyMamy #50055 bazzegezafej :DDDDDDD -
KaBuTo666 #50054 -
KaBuTo666 #50053 Mármint a májamnak? :D -
eugabesz #50052 Ez így van...a tiédnek már mind1...