51658
  • toni1981
    és aktiválókódot honnan tolok?
  • IMYke2.0.0.0
    A válasz elég spártai: a "Vietnám" már a gépeden van - még pedig a Client Patch R10-es javítással már ott figyel a játékodban.

Ahhoz, hogy használhasd egy "Vietnam" aktiváló kód kell csak, és játszhatsz vele.
  • toni1981
    üvd!kérdés.
    kb 1 hónappal ezelőtt az a kósza hír járt, hogy akinek megvan a BBC2 akkor októbertől ingyen letöltheti a BBC2 Vietnamot. ki mit tud erről????
  • Gyuszopapa
    Aha értem már a jó statotokat,ti ilyen óvodás szerverre jártok ahol azt se tudják hogy miről szól ez a játék.
  • KaBuTo666

Tuti codos volt, még életében nem ült járműben.
  • Szabi1991
    medic voltam, megállt előttem a tank, ráugrottam, annyi esze nem volt hogy átüljön a gépágyúhoz, mozgolódott-forgolódott inkább, aztán megunta kiszállt, lekéseltem azt elvittem a tankját ^^,
  • KaBuTo666
    így reggel már értem...te revolverrel mész neki a tanknak. és nyilván legyőzted....
  • KaBuTo666
    ?
  • Szabi1991
  • Dzsabba
    Ilyen hülyeséget....

Köszi.
  • Szabi1991
    a klánnévnek írj be egy betűt, majd töröld ki :D
  • Dzsabba
    Sziasztok.

Van egy olyan apró gondom, hogy a nevem előtt megjelent az invalid szócska és nem lelem, hogy hogy kell eltüntetni.
    Esetleg ha tudjátok a megoldást és azt meg is osztjátok velem, akkor azt előre is köszönöm.
  • KaBuTo666
    Nálam nincs semmi probléma a szokásos napi nem adja be a találatot, stb bugon kívül...azért annak valamennyire örülök hogy legalább ha a helibe belelövök egyet rakétavetővel, 1% esély van arra hogy nem adja be a találatot, nem pedig 50% mint ha gépfegyverrel lőnék. Szerintem legyünk kicsit pozitívak is, ehehe.
  • eugabesz
    ....12 perc játék,amire a harmadik ujraindítás után tudtam csak szert tenni,kidob asztalig...delete.Az EA meg kapja be....
  • IMYke2.0.0.0
    Köszönöm szépen - kezdtem félni tőle, hogy a gond csak nálam fordul elő...
    ...persze, inkább ne történne ilyen!
  • nandorb
    Infok rola.
  • Efrít
    Azt megadja olyankor,csak a killek nem fognak rendesen látszódni.nekem is nem egy fegyom van 980-killel platina.
  • IMYke2.0.0.0
    Alacsony pályán azért hatásos tud lenni.

OFF:
    Rohadt életbe, már másodszor dobott ki a játékból, "Megszakadt..." üzenettel...
    Stat.verse nem tud frissíteni [gondolom, EA karbantartás], de a játékban egyszer megkaptam a Platina Csillagot a USAS-ra, majd második játékindításkor [amikor be tudtam lépni] újra csak 881-en állt az állapot.
    Most pedig megint kidobott...

• Efrít
    Bár hc-n kivül semmit nem érsz az UAV kis fostos köpködöjével,annyira gyenge.Még hc-n is 3-4 hit legalább, plusz nem látsz ki.
  • KaBuTo666
    vagy csak...bekéne tenni a spec3ban arra a kiegre amivel tudod ezt csinálni +ba...jobb egér klikkel rambózhatsz, ballal meg ugyan úgy lövőd az atombombát.
  • eugabesz
    vagy csak...
  • blackfire001
    Azzal a kis távirányításos helivel én csak rakétát tudok lőni, de ezelőtt láttam, hogy gépfegyverrel lőtt le. Tudok váltani vele, hogy rakéta/gépfegyver, vagy csak egy bizonyos szint után kapom meg?
  • KaBuTo666
    Kamion? Bakker, én bemék a Tesco raktárába!
  • eugabesz
    Ugorj el egy kamion sörért,mindjárt jobb kedved lesz...
  • KaBuTo666
    Hát...faszom most elszomorítottál...
  • IMYke2.0.0.0
    Ráhajtasz az 50-es szintre a BF3-ban is :)
  • eugabesz
    Neked tök mind1...ha a májad nem ujjul meg...cseszheted.
  • KaBuTo666
    Azon a napon születek újjá.
  • IMYke2.0.0.0
    De majd lesz mire elvenni - október 28-tól...
  • Dark Archon
    Csak nem cseszik már el végleg a BC2-t... már nem is fut a BF3 béta tudtommal, nincs mire elvenni erőforrást.
  • Efrít
    IMYKE : én is úgy tudtam mellesleg, hogy csak az ellent jelzi,de megesküdni nem mertem volna rá

DarkArchon: tuti nem a szolgáltatóddal van a hiba, hanem a köcsög ea nem ad elég erőforrást a statszerverének, nálam is 5-6 próbálkozás mire fel tudok lépni játékban, az ea a bf3 miatt a bc2 elől veszi el a kraftot, és ahogy közeledik a bf3 illetve megjelenik, a helyzet a bc2vel drasztikusan fog romlani.
  • liquivent

megújult a honlapunk.
    elérhetőek vagyunk a PTDCLAN.HU vagy a PTDCLAN.BATTLEFIELD:HU címeken.
    a battlefield.hu -nak köszönhetően.

még nem végleges, folyamatos átdolgozás alatt van, de a régi html oldalnál sokkal használhatóbb..
  • Dark Archon
    Ja, ma sem megy, nekem se. Péntek óta basztak bármit is csinálni. Írtam nekik ismét. Egyébként, akinek nem megy, véletlenül nem DIGI a szolgáltatója?
  • IMYke2.0.0.0
    Ez nem kizárt...
  • eugabesz
    Ez pedig erős tévedés...nem csipog.Csak az ellenfélre,ha közelít...de lehet az ellen is dobott mikor te ezt hallottad...
  • Efrít
    Lehet én nem osztottam meg egy fontos információt.A squadban csak clántársak voltak, fent voltunk tsen, és mondtam is nekik, merrefelé dobtam a sensort.Így ebből nem volt probléma.
  • IMYke2.0.0.0
    Valamit nagyon nem értesz akkor a játékból...

A szenzor akkor is csipog, ha a CSAPATTÁRSAD közelíti...
  • Efrít
    Bizonyos távolságon belül azt is hallani.Én nem az a fajta vagyok ,aki kempel, megyek rájuk, nem 1xer volt, hogy elszaladtam egy csipa mellett/felett/alatt,de a lövésével lebuktatta magát, és kapta a halált.
  • Gyuszopapa
    Ja főleg jó a füled ha mindenki kempel és elbújva vár hogy arra jőjjön valaki és kész,hangtompítóssal.
  • Efrít
    Szerinted max.Van aki a fülét is használja játék közben, nem csak rátérdepel a gombra azt majd lesz valami.Tudod, térkép a nyomiknak, fül a profiknak.