Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
ez kurvaszar volt 😄D

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nekem Sony monitorom van,az baj?...<#hawaii>) én azt használom monitorozásra)

[IRAM] leader

Cris99
Semmi hangkártya nemkell ide...
Gondolom Sapphire Trixx-et vagy Afterburnert használsz a GPU monítorozására.
Én is fagyogattam, tököm kivolt már vele mire megtaláltam a megoldást.
Vagy kikapcsolod ezeket a programokat, vagy az Afterburner 2.0.0 verzióját használod, ez az egyetlen ami bejött nekem ha használni akartam egy ilyen program elõnyeit!

||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||

nandorb
Vannak olcso hangkartyak is, meg usb-s is. Csak a foglalatra kene oda figyelni...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

IMYke2.0.0.0
Pontosan - ezen a hulladékon is kifagy nem egyszer, így loopolva - és nem fogok a könyvtárnak venni egy hangkártyát, hogy a BC2 ne fagyogasson... bár, idegesít rendesen 😊(

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

nandorb
Venni kell hangkartyat, mert az alaplapi az EA jatekoknal egyes embereknel sound looopot okoz, hiaba rakod fel a legfrissebbet, A Realtek szarik magasrol hogy normalis drivert irjon.

byzhouse
unlockolni kell

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Waczkor
Srácok van valami megoldás a játék fagyására?Két napja kezdtem el megint játszani és még mindig úgy fagy ki,hogy kiakad a hang és lefagy a játék.Körbenéztem hogy miket írnak,de nem találtam rendes megoldást,valahol azt írják hogy az alaplapi hangkártya a hibás,máshol meg megint mást.
Van valami megoldás erre?
Köszi elõre is a választ.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

Hogy lehet átállítani, hogy nekem is ilyen legyen a 4x-ops om mint ami a videóm 5:30tól van?
http://www.youtube.com/watch?v=-CkLajb_y1g&feature=related
nekem sokkal vaskosabb, vastagabb a távcsõ fém része. nem látni ilyen jól, mint ezzel.
A késelés ennyire bugos???
Ma volt egy szitum, amikor hirtelen leugrott mellém egy gyerek(egyenesen elém) egy épület ablakából, le akartam késelni, és pont ekkor kicsit lefagyott a játék és én az láttam, hogy a késem az õ arcába vágódik és onnantól húz(a karakterem) egy csíkot egészen a hasáig. és meghaltam...
zotya10002
Sziasztok!!

Szerintem a mostani patch--tól játszhatóbb lett a gém!

Legalább is én ezt vettem észre!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

szomferi
jaja, én is ma kaptam meg, de elfelejtettem beírni hogy nem kellenek hozzá, csak az alap fegyók

már csak egy kill kéne egy vízi jármûvel, 3 car roadkill, 3 sima roadkill, egy nyertes SQDM és 4 felrobbantott m-com, és meglesz az össze pinem, jó lenne ráfeküdni ezekre, sikerült 2 roadkillt összehoznom a kis homokfutóval Oasisos, de a 3. nem sikerült mert elfogyott az ellen ticketje :/

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

nandorb

m1 garand-ot hogy lehet megszerezni?
M1 garand nem kõ hozzá? De fain.
M1 garand amúgy mókás egy fegyver!
M1 garand nak jó hangja van a játékban.
IMYke2.0.0.0
Hidd el, amint azoknak is fenn lesz az R11-es javítás, akik eddig kempeltek, meg azokat csinálták, amiket vázoltál, akkor minden a régi lesz... azaz, lesz kempelés, meg minden.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Amúgy, van egy jó hírem azoknak, akik még nem unták meg, és nem érték el az 50-es szintet:

Ehhez:

nem kellenek a SPECACT-os fegyverek, és az M1 Garand sem.

Saját tapasztalat - nemrég kaptam meg, ugyanis 😊

3-4 alkalommal játszottam különbözõ szervereken,és a sniperek is jóval kevesebben voltak,plusz a pisztollyal 600m-rõl fejbe lövöldözgetõk is mintha eltûntek volna....Haevy Metal map-on a középsõ bázison simán lehetett az UAV-ot kezelni,míg egy hete ha csak odaálltam,már le is lõttek valami UZI szerû szerszámmal,az "A" bázissal szemben lévõ hegygerincrõl. na mindegy.

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

IMYke2.0.0.0
Ne légy ilyen naív 😊))

Rosszul látod.
csak én látom úgy,vagy az új patch kiadása óta,kevesebb a cheater?az új folt javított valamit ebben az irányban is?

Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!

dejó, hogy letöltöttem ezt a szar patchet, csupán egy egész délután alatt és azt írja, hogy nincs telepítve a játék :@
Nem, nem szoktam inni, illetve csak nagyon kivételes esetekben.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Ittál?
Csak mert gabesz totál be van állva.
Nem ezt mégsem kellett volna, elnézést szuperpocok, de TE provokáltad ki.Töröld inkább azt a nem idevaló kommentet.

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

fpocok húzzál vissza nyugodtan a váliumon nevelkedett anyukádba, ha ennyire bogyózni akarsz mindenképp, látom te a köldök zsinorral is azt szívtál magadba, meg apádból a tejet, mert anyukád folyamatosan elvonón volt, és neked meg beakadt a lemez /többek között/

Baszki nem tudok auto join squadot nyomni, olyan gyorsan betölt a szerverre 😄
Kabu : megkapod, még ma elküldöm gabesznak fénypostával, de olyan sör lesz amit én fõztem, igazi kemény legény vagy ha meg is iszod 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha nem csatlakozol hozzám és még el is ûzõd godmegbasztot, annak ára van! Még hozzá 100 láda sör! Kamiont nem kell bérelned, azt állom...holnap a házad elõtt lesz hajnali 4 órakor csak hogy ne tudjál aludni! Na meg egy páncélozott kakast is odaküldök a házad elé csak hogy nagyon ne tudj aludni délig!
<#bohoc><#bohoc><#bohoc><#bohoc>
xfire,fraps,etc,etc...belsõ progi nincs.

[IRAM] leader

hol tudom megnézni mennyi az FPSem játék közben?
Nem engedjük,te meg csak maradj ott góré...

[IRAM] leader

Még én vagyok a góré, ha akarsz - csatlakozhatsz!
Lol, pont ezen röhögtem este, hogy mekkora már ez az invalid klán, mert minden szerveren találkoztam a tagjaival,de így már értem 😄

nandorb
Prefixet torolni kell vagy vmi. mert oda nyomja az invalid_ klanteget...😄

BF3 ennél már csak jobb lehet, nem de? 😄
SpeedXHUN
Értem,köszi a segítséget😄 Akkor jöhet az újabb patch...
Remélem bf3 ba,amit tanultak a BC2 bõl átcsapták bele....

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

Ne is mond, lestem mikor beléptem egy szerverre majd nyomtam egy TAB-ot...klánban volnék? klánba csatlakoztam volna? 1 hetet nyaraltam...már arra is gondoltam, hogy lehet egyik nap sokat ittam és egy klánba beléptem laptopon keresztül. 😄D
Egyértelmûen valami bug faszság, nem vagy klánban és ezzel reagált...fail.
SpeedXHUN
Na azért jó hogy most az igazi a gépigény a játéknak😄Normálisan fut,sokkal jobb nálam.

Egyébként mi ez a Invalid jelzõ a nevem elõtt? Játékban nyomtam TAB-ot és nekem is meg sok embernél ez volt kiírva.

||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX

De csak mert egy fél órát aludtál belõle...

[IRAM] leader

Nálam nem volt probléma az 1 órás játszás során.
gabesz752
Egy 5 perce ugyanez történt nálunk is. Addig viszont minden jó volt. Gyakran karcoltam a 100fps-t is 😊

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Jó ez a az új javítás.Fõleg ha azt mondom, hogy a 8 emberbõl a klánból, egyszerre 5en fagytunk ki,majd 3 perc késéssel a maradék 3 ember is. 😄

nadejó, ma csak úgy random ledobál az ea belsõscucca o.0

játszok, erre elkezd tölteni, majd a fõmenübe vagyok kijelentkezve, újra belépni csak akkor enged ha újraindítom a játékot....
(steam-es)

nekem egész délután frissített 2tõl 6-ig az updater.
380kbps netem van de nemtudom az updater mennyivel szedte.
Ó persze.Az a vicc, 6 óta szedem, már elértem a mágikus 92%ot,és erre leesett a sebesség 100Kra.De már hozzászoktam hogy a steamen,fõleg ilyenkor estefelé,szarul jön.

Én csak a fegyverre felszerelhetõ shotgunt használom de azzal kb 50-50% az esély arra hogy 1lövésbõl megölök vkit.
Amúgy melyik shotguna legjobb?(NS, SPAS, 870, Felszerelhetõ(masterkey?))
A steamen állítottál letöltési régiót, sebességet?
Mert nagy különbségek vannak sebességben. Érdemes kísérletezni.

IMYke2.0.0.0
Ebben sajnos van igazság.
5071 ölés után is meg tud még lepni a SAIGA... van, amikor 1 lövés elég 3-5 méteren belül, a szembe futó, vagy hátat mutató ellennek, van, amikor 12-t kell belelõnöm, futtában...

Hardcore-on persze egészen más a helyzet.

byzhouse
amúgy a Dice direkt rak be új bugokat a patchekbe?<#vigyor5>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;