Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[IRAM] leader
Gondolom Sapphire Trixx-et vagy Afterburnert használsz a GPU monítorozására.
Én is fagyogattam, tököm kivolt már vele mire megtaláltam a megoldást.
Vagy kikapcsolod ezeket a programokat, vagy az Afterburner 2.0.0 verzióját használod, ez az egyetlen ami bejött nekem ha használni akartam egy ilyen program elõnyeit!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Van valami megoldás erre?
Köszi elõre is a választ.
XBOX Live Gamertag:Waczkor
http://www.youtube.com/watch?v=-CkLajb_y1g&feature=related
nekem sokkal vaskosabb, vastagabb a távcsõ fém része. nem látni ilyen jól, mint ezzel.
Ma volt egy szitum, amikor hirtelen leugrott mellém egy gyerek(egyenesen elém) egy épület ablakából, le akartam késelni, és pont ekkor kicsit lefagyott a játék és én az láttam, hogy a késem az õ arcába vágódik és onnantól húz(a karakterem) egy csíkot egészen a hasáig. és meghaltam...
Szerintem a mostani patch--tól játszhatóbb lett a gém!
Legalább is én ezt vettem észre!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
már csak egy kill kéne egy vízi jármûvel, 3 car roadkill, 3 sima roadkill, egy nyertes SQDM és 4 felrobbantott m-com, és meglesz az össze pinem, jó lenne ráfeküdni ezekre, sikerült 2 roadkillt összehoznom a kis homokfutóval Oasisos, de a 3. nem sikerült mert elfogyott az ellen ticketje :/
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
M1 garand amúgy mókás egy fegyver!
M1 garand nak jó hangja van a játékban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Ehhez:
nem kellenek a SPECACT-os fegyverek, és az M1 Garand sem.
Saját tapasztalat - nemrég kaptam meg, ugyanis 😊
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Csak mert gabesz totál be van állva.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Remélem bf3 ba,amit tanultak a BC2 bõl átcsapták bele....
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Egyértelmûen valami bug faszság, nem vagy klánban és ezzel reagált...fail.
Egyébként mi ez a Invalid jelzõ a nevem elõtt? Játékban nyomtam TAB-ot és nekem is meg sok embernél ez volt kiírva.
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
[IRAM] leader
AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25
játszok, erre elkezd tölteni, majd a fõmenübe vagyok kijelentkezve, újra belépni csak akkor enged ha újraindítom a játékot....
(steam-es)
380kbps netem van de nemtudom az updater mennyivel szedte.
Amúgy melyik shotguna legjobb?(NS, SPAS, 870, Felszerelhetõ(masterkey?))
Mert nagy különbségek vannak sebességben. Érdemes kísérletezni.
5071 ölés után is meg tud még lepni a SAIGA... van, amikor 1 lövés elég 3-5 méteren belül, a szembe futó, vagy hátat mutató ellennek, van, amikor 12-t kell belelõnöm, futtában...
Hardcore-on persze egészen más a helyzet.