51658
  • Nagydög
    Ma' megint osszeturkaltad a konfigot?! Nekem nem latszanak at a hazakon a figurak. Bar ilyen LOD-os novenyzet eltuntetest egy pillanatra nekem is produkalt a multkor.

A ko mogul kilog a fejemnel meg jobban utalom, mikor az ellenfele log ki, es ehhez kepest siman lelo.

• nandorb
    Hibadzik a jatek mert van 1olyan nagy bug hogy a haz mogott levot meglehet latni,nem csalas nem grafikai bug.Ez szerintem csak megfigyeles white passon.A tobbin nemhinnem.
  • mNzJean
    A 24 es szervereknek egy nagy baja van ,hogy map végén 8 ember lelép akkor megy a többi is utánnuk , nem várják meg míg újra megtelik , szal a 24 es szerverek sokkal hamarabb kiürülnek mint a 32 esek . Amúgy nekem most is tetszene a játék csak a normális fedezékeket hiányolom , hiába vannak fák ha kilógsz mögüle , a sziklák mögül hiába nem látsz ki ellövik a fejed stb..., szóval nekem ez a legnagyobb bajom jelen pillanatban ,hogy nem lehet taktikusan fedezékről fedezékre előre haladni , mert két m60-as pistike 200 skulóbol tuti bemákol hat kilométerről .
  • nandorb
    Hany PH! szero is van most 3-4?
  • mackosajt
    Azért, mert 32-es van fizetve, és csupán azért volt levéve 24-esre, mert a peccs utáni lag bajokra akkor csak az az egy gyógymód létezett hirtelen.
    Másnap a szolgáltató hálózatot váltott, és a problémák (ha nem is teljesen) megszűntek, így vissza lehetett állni 32-esre.
    Ha már egyszer annyi van kifizetve. ;)
  • nandorb
    Hat ugylatszik.
  • BonBon
    A mortart most már mindig nyomni kell folyamatosan, vagy valami beállítás?
  • nandorb
    Dx9-ben nyomasd a gamet win7 alatt,+ a virtualis memoriat kapcsold ki.A grak karin meg a vertikalis frissitest kapcsold ki. Es probald ki.
  • SzinesGeza

Nem egészen.
    A "submachine guns" azok magyarul a géppisztolyok.
    Tehát az XM-8, Krinkov, Scar, 9A-91 nem azok.

• Smithwarden
    "ennek köze nincs a hitbox-hoz, az el van baszva annak rendje és módja szerint"
    Most a patch utan tulajdonkeppen mi is a problema a hitbox-al?
  • Smithwarden
    Rakj fel XP-t (is).
  • JohnConnor
    Nem tudom miért vagytok kiakadva, nekem eddig is így ment fedezékről fedezékre(és még nagyon sokan másnak is) a találatot most valóban beadja, viszont abban igazatok van, hogy ennek köze nincs a hitbox-hoz, az el van baszva annak rendje és módja szerint. Viszont én még mindig nem tudom kilőni a pilótán kívül a heli utasait...
    Az UAV-on viszont van közelítés, bár én személy szerint értelmesebbek tartottam volna ha a kamera belekerül a rakétába.
  • xXtamasXx
    hiába van jó procim ettől független 30 fps fölé nem nagyon megy
  • xXtamasXx
    hát akk nemtom mi a baj
  • nandorb
    Quad-core ugyanmar,a neted nagy valoszinusegben mer itt ugylatom akinek optikai netje van annak vhol. meg 70-es ping is megvan 100-fole meg ritkan megy.
  • xXtamasXx
    erre gondoltam amikor azt írtam h 32-ből max 16 élvezni :) meg igaz, h nem a szeró hibája de pl az én gépem már nem bírja olyan jól a 32 főt...
  • nandorb
    Nem az a gond a 32-essel hanem eppen az hogy a szerver nembir annyi adatot megosztani minden jatekosnak hogy rendessen adja a talalatot,nekem mostanaban a holland szerokon 300-as a pingem igaz gondolom a szolgaltatotol fugg ez.De az szerintem hogy a multiplayes szerverek szarok mert nincs rendes internet szolgaltatoja a szerver uzemeltetonek az mar pocsek.
  • xXtamasXx
    de nekem attól lesz kedvelt egy szerver ha jókat lehet ott játszani, és (szerintem) attól, h többen játszanak rajta nem feltétlen fogják többen kedvelni az adott szervert,másképp fogalmazva sztem inkább megéri ilyen szempontból 24-ből mondjuk 20 "boldog" játlkos aki majd úgy megy le a szerverről, h ez jó volt mint 32-ből 16
    nemtudom, h érthető lett- e ha nem nézzétek el, nekem még reggel van xD
  • nandorb
    Minnel tobben jatszanak rajta annal jobban novekszik a popularitasa.Valakinek az a jo ha minnel kedveltebb szerver.
  • xXtamasXx
    hát igen ez a másik rohadt idegesítő dolog amikor kidugom a fejem elkezdenek lőni, visszahúzódok gondoltam huh épphogy megúsztam és akkor halok meg...
    amúgy általában énis a 24 fős szervereken tartózkodom...múltkor a PH 2-esen játszottunk éppen amikor villogott a felirat h map után vált a szerver 32 fősre, kérdem én minek?
  • darki81
    hát igen, a texturával már bentvok a házba, és a hitbox meg még akkor indulna de már késő XD:S
  • Nagydög
    Most hogy mondod, mintha tenyleg hirtelenebbul halnek. Sokkal kevesebb talalatot erzek, mielott elhasalok. A geppuskak meg ugy tunik, erosebbek lettek a tobbi fegyverhez kepest(ahogy az illik is egy .50-es eseteben).
  • Smithwarden
    Igen, alapbol 24 fore lettek tervezve a mapok es a jatek is - konzol.
    Ezutan a kedves DICE kitalalta hogy PCre atirjak a szamot 32-re, de ezek a palyak igy tul zsufoltak lettek, sajnos kisse agyatlan tomeghentte valik az egesz.
    Sima fegyverekkel meg felig rendben lenne talan, de Gustav baratunkkal es egyeb csodakkal mar durva.
    Szerverkeresonel a 24/26-os szervereket szoktam keresni mindig, kb ezek adjak a legtobb/legjobb jatekelmenyt.
  • mNzJean
    Sajna a patch óta valóban más játékstilust vettek fel az emberek . Most mindenki fedezék mögött kempel mert csak így van esélye életben maradni , és a támadóknak így nagyon nehéz az mcomot élesíteni , pláne ha a támadó oldalon 10 sniper javítgatja a K/D ját . Én azt vettem észre ,hogy a patch óta elakadnak a mapok , nem lehet végigmenni . Szerintem nem csináltak ezek semmit a hitboxal , levették a HP-t kb mint HC-n és kész a remekmű . Máris lehet örülni ,hogy hú de faszán adja , közbe ugyanolyan szar maradt csak most belehalsz 2 golyóba , a 14 ami meg mellémegy nem tűnik fel .
  • SötétBarom
    A Hungarian Sun mi a rákért 32 fős amúgy? Tegnap ott nyomtam egész este, és volt legalább 4 olyan kör, ahol a támadó csapat az első két pontot sem tudta bevenni. Persze ilyenkor megy a hülye duma, hogy így noob, úgy noob az ellen, de könyörgöm, 32 fős szerver ha tele van, többnyire abból áll a nem-kemper játék, hogy 20 másodpercenként halál. Alig lehet megmozdulni, mindenhonnan ömlik a gránát meg a mortar, a tankokat 4 másodperc alatt lenullázák, egy nagy eszetlen dara az egész (én azért játszom ott, mert szeretnék magyarokkal lőni, ha lehet). 24-26 fős beállítás sokkal több értelmes játéknak enged teret szerintem..

Uff.
  • Nagydög
    Nekem az elso ejtoernyosom. Shotgunnal. Bocsanatot is kertem tole a spawnkillert.
  • Nietche
    http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233851863&no=17450
    ezt nézd meg
  • SD456
    Hi all!

Nemrég én is megvettem a BC2-őt. Pont azután, hogy kijött a patch :D szóval nem tudom, hogy milyen volt előtte de most nagyon tetszik. Még most kezdek hozzá szokni ehhez a játékhoz. A gusztis (M2 Carl Gustav) emberkék elég idegesítőek tudnak lenni néha :) Annyit szeretnék kérdezni, hogyha ilyen logót szeretnék mint a tietek akkor kit kell megkérnem ?
  • bosco05 #35162
    Itt mindenkinek eredeti a játék, úgyhogy senki sem tud segíteni a warez problémáidon. Ha elmész a boltba és megveszed indulni fog..
  • w77d
    nekem emg tegnap az első jetskis.... ahogy kivágtattam vele a partra pont kimászott elém egy medic XD
  • SötétBarom
    Jeje, összejött az első helis roadkill! :DDD:D:D:D
  • ifyougenius
    nem indul a játék. felraktam , crackeltem , update-ltem és nem indul. valaki segitsen!
  • XenHai
    engineer fegyverek!
  • Axl Rose
    Bocsánat, "submachine guns" ...
  • Axl Rose
    Vki segítsen, hogy mely fegyverek a "light weapons" ?
  • Snexi
    de nem fog
  • Drang
    Aki ráér... csekkolja
  • SzinesGeza

Az egy Hind.

• Mester01
    lesz uj heli is?
    mert az első képen nem éáttam idáig hozzá hasonlót!
  • SötétBarom
    Atacama & White Pass rush <3