Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pusztító_78
kijött már a frissítés vagy még csücsülnek rajta nem úgy volt hogy ezen a héten kapunk egy adagot?
Teljesen egyetértek veled.

A HC mód azoknak nem jön be, akik valamilyen játékban, (vagy ebben) kipróbálták, lelõtték 5x õket egymás utánban és nem adtak esélyt neki, mert "hogy pff ennyitõl???, ez de sz**" <#vigyor3>

Battlelog: Purga5

LSC
ugyanilyen gépem van XP-vel nálam nincs gond :/

Ma adtam még egy esélyt a normál módnak 😄 Felmentem PH-ra, de botrány... UAV-vel odalövök rakétát közvetlenül az emberre és nem hal meg? T90-el szintén? Kézi fegyverekbõl sokszor egy tár sem elég, hogy meghaljon valaki? Teljesen vicc ami megy. Ebben a módban taktikázni sincs értelme, mert mikor arra kerül a sor teljesen szerencsejáték, hogy ki kit öl meg...
Szerintem HC-ben messze jobban élvezhetõ az egész, mert aki jobban helyezkedik, okosabban játszik, az biztosan le is lövi a másikat. Aki meg õrült módjára rohangál, meg meggondolatlanul támad, azt lelövik secperc alatt. Ahogy illik.
XenHai
Nekem is mind a 2 õn le van frissítve.
A gond a tarantula drivelel van!
BF bc2 alatt be akad a shit és a ctrl gomb mintha egyszerûen be akadna a gomb...de driver nélkül meg jó...
bocs a 3. postért zsinórban, de így jött az olvasás >.<
ha vakon gépelsz, akkor mind1 hogy mivan írva a billentyûzetre, de abban igazad van, hogy pl kajálás közben mikor csak 1 ujjal pötyögsz akkor néha engem én se tudom leírni amit akarok, mert nem látom az ékezeteket xD

Én szeretem ezt a kiosztást 😛 az elején ami zavart, hogy a hosszú í-nek nincs gombja, de hamar megszoktam hogy az ALTGR+J a "í"-t hozza elõ, és most már a magyar billetyûzeteken is altgr+j-vel nyomom 😄😄😄

ömm, melyiiknek a driverével? :o amúgy nekem mindkettõ tökéletesen mûködik, úgyhogy nincs... annyi volt a problémám 1x vele, hogy mikor az egér firmware-t frissítettem, akkor úgy nem történt semmit, de kihúztam az egeret "frissítés" közben, lelõttem a frissítést feladatkezelõben, visszadugtam az egeret, és azóta is mûködik.. igaz a régi firmware-n, de most mivel nincs pénzem újat venni nem kockáztatom meg, hogy hazavágja az egeret 😊
de a tarantulla drivere teljesen jó.. azzal frissítettem a firmwaret is simán.

datango
megál a kép és a hang is. nem tudok se alt+tab olni semmit , söt a hang is megfagy úgy ahogy van. más program nem fut csak a játékot inditom el.
A gép alapból nem fagyogat le, nincsen húzva sem. azt a 2. pontodat megnézem.

JohnConnor
sorom a megoldási lehetõségeket:
1. lépés ha húzva van a gép akkor optimalizálj
2. settings.ini fájlban mindent visszavenni (rágoogleizol megtalálod)
3. elindítod a játékot, alt tab, nézd meg mennyit (futó folyamatok) eszik vagy éppen más eszi a gépet.
fagyás: a gép fagy ki kék halállal, vagy a program döglik meg (ha kifagy, akkor próbáld elõhívni ctr altgr del kombinációval a feladatkezelõt)

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Nekem is ilyen egerem van, de BFBC2-ben nem tudom használni az oldalsó nagyobbik gombot, hiába állítom be az Intellipoint driverben. Más programokben remekül mûködik. Neked nincs ilyen gondod? (Win7 64bit + legújabb driver van fent)

Doomista
Razer billentyûm van, és az a gáz vele, hogy ékezetes betûket nem jeleníti meg a billentyûzeten...azaz nem magyar szabványú bill, igy az összes ékezetes betû (kivétel a hosszú "i"), jobb oldalt helyezkedik az enternél, és az helyett minden féle jel van, szóval kellet egy pár száz óra mire rászokta a kezem, hogy melyik jelt nyomja meg melyik ékezetes betûért 😄 Pl a ";" jel az "é" 😄D

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

datango
sziasztok , tudtok nekem abban segíteni , hogy

egy
intel core2 quad q6600 4gb ram 64bites windows 7 es, nvidia 8800gts . számítógépen van. a játék eredeti. újra instaláltam már a videokártya drivert, pb-t meg a directx et is és mégis neten játék közben kb 1 pálya lejátszása után lefagy a gép?!!?! vki tudna segíteni hogy miért?

mikor megvettem a játékot akkor felinstaláltam és mûködött tökéletesen, ezt azóta csinálja mióta újra raktam a rendszert.! de ujra raktam a játékot is utána... pls help me<#confused><#worship>

FlyHigh
Én is szeretem a razert, de billentyûzetbõl már narancssárga logitech g15-öt vettem, sehol nem lehet kapni uk kiosztású razer billt, kis gagyi us entert basszák meg. <#vigyor>

Thrash \'Till Death

XenHai
Nekem is az van neked nincsen gondod a driverével win 7 alatt??
FlyHigh
A második generációs már 3500dpi-s és faszább talpakat kapott, illetve új kábelt is, sodrott külsejût. Nekem volt mindkettõ, én csak a talpán vettem észre különbséget, dpi-t baromságnak tartom.

Thrash \'Till Death

HUNTam
Nem az iparág virágzik, csak a Razer jó egérpadokat csinál😊 Én spec nem rendelkezem vele, mert én úgy vagyok vele hogy az egérnek hely kell hogy én játszani tudjak. Amúgy Johny-hoz hasonlóan én is Razer buzi vagyok. Bár ez még csak egy Copperhead-ig és egy Lycosáig terjed, de nagyon csípem õket!

Jól beletenyereltem ebbe az egérpad témába. Nem gondoltam volna, hogy ez az iparág még virágzik. Szóval csak én vagyok a világon, aki nem használ ilyesmit.
Na, bemegyek a boltba, szétnézek, bár nem sok esélyt látok rá, hogy legyen valami értelmes ebben a lebujban.
Majd ebayrõl rendelek, ha más nem.
Kösz az infókat.

Logitech Hardware Tester

Doomista
Jah, ilyen van nekem is. Azt hiszem lassan 3-4 éve megvan, eléggé megkopott már szegény, az érdekes az benne, hogy két féle felülete van, azaz mind a 2 oldalán más-más a felület, az egyiken durvább, a másikon finomabb. Koszt azért tudja fogni, szóval érdemes tisztítani rendszeresen. Természetesen egérpadnak kiváló!

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Nekem is ez van, a Copperheaddel >.< de ez nem számít mert én razer buzi vagyok, úgyhogy a billentyûzetem is Razer Tarantulla. 😄

Tehát LMG-vel kempelsz mint a szél, grat!

Fatboyz4ever!

Maak

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Metalmilitiakid
na ma találkoztam megint egy vicces cheaterrel, most hajtok a 500 LMG kill re, guggolok lent egy kis lagunana a híd alatt lövök egy csákót m60 al magnummal, megfordul, elkezd futni felém, szolid 8-10 méter, én végig lövöm, odasétál és lekésel, ja mondom oké

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Mert az az összes razer alapja,az egyik legjobb egér a piacon,ha nem a legjobb.12 éve ezt a tipust használom,vajon miért 😄,ja és 12 év alatt 1xer kellet cserélnem,kb 2 éve 😄

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

MR ME
nem szokásom izomból rányomogatni, egyszerûen kikopott ez a szar 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

akkor ne nyomd rá annyira 😄
az enyém kb 5 éves és csak kicsit kopott. 😊
pm 😄

-tRs-Landor

MR ME
nekem razer sphex van és tényleg érezhetõ a különbség
am nem ajánlom senkinek, mert hamar kopik sajnos 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

oké 😄

-tRs-Landor

Metalmilitiakid
nekem meg taiwani 1200 Ft s jódarab mûanyag egérpad, meg razer diamondback 3g és lám semmi bajom vele

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Nekem me tök mind1,milyen egérpadom van...így is lelõnek,meg ugy is...<#nemtudom>

[IRAM] leader

#30532 😊
-> Qpad.se
nekem érezhetõen jobban reagál az egér az egérpadomon

-tRs-Landor

ja de várjál 😄 nekem meg ilyen egérpadom van 😄

-tRs-Landor

-tRs-Landor

Pusztító_78
skacok kérdés
Nekem szórakozik vagy ez természetes jelenség?
G15 legújabb a sárga világítós billentyûm van teljesen jó, mert kompatibilis a játékkal 3 oldalon keresztül kiír minden statisztikát.
De amikor elindítom a játékot tetû lassan tölti be mind addig, míg ki nem húzom a billentyût az usb-bõl és vissza dugom. Windows 7 em van a billentyû drivere win 7 compatible
Ui és nem csak ezzel a játékkal van gondja.
ötlete valakinek? esetleg gondom van az alaplappal?
Gigabyte EP45 DS3
mNzJean
Nekem logitech g9 egerem van , és régebben egy nagy könyvet használtam egérpadnak , aztán nagy nehezen rászántam magam egy revoltec egérpadra és komolyan mondom ég és föld a különbség . Szóval valóban, jó egérhez jó egérpad kell , olyan ez mint ha lenne egy fasza autód és szar gumikkal közlekednél vele .

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

trident
Személyfüggõ de függ az egértõl is amúgy milyen felületen hogy siklik, hogy veszi a mintát. Én túlzottan drága egérpadra nem költöttem még, a Sharkoon 1337 és a Gigabyte GM-MP8000-t használom és használtam. Mindkettõ nagy méretû, kellemes felületû és elfogadható árban van. A shakoon kicsit gyorsabb, míg a giga jobban meg tudja fogni az egeret.

A legjobban akkor járnál, ha ki tudnád próbálni.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Crem
Trackball

Nálam ez a no1. Todom,TS-n már kaptam,de nekem nagyon bejön!😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

egerpad?
nem mondjatok hogy az is szamit?
nekem olyan egerem van, ami elvileg mindenhol megy.
mx revo volt most meg performance mx.
akkor megsem jo mindenhol, es a koszos mdf lapot le kene cserelnem egerpadra?
lehet hogy hiaba gariztattam le ketszer lagolas miatt, inkabb az egerpadra kellett volna kolteni?
de hulye vagyok.
na, delutan veszek valamit, es kiprobalom. koszi a tippet.
(meg mielott valaki gunyolodasnak gondolja, ezt komolyan irtam)

Logitech Hardware Tester

SZEG007
Intelli Mouse Explorer 3.0 nagyon jo a fogása, és pontos, pedig nem tud trillio dpi-t mint ezek az uj kamu egerek, amig müködni fog én le nem cserélem ezt az egeret, és ha szükséges akkor is csak Microsoftra😊

http://gizmodo.com/5539298/the-new-even-deadlier-m24-sniper-rifle-silently-kills-from-a-kilometer-away

remélem a következõ patch-ben benne lesz, mert akkor még hátrébb kampolhatnak a reconok =D
XenHai
Nekem is de miben tér el az 1 és a 2. generáció??..
Hol tom megnézni nekem melyik van..
csuszi
vigyázz a gránittal pici fiú😊 - melóztam, holnap is, vasárnap felmegyek.
<#love12><#puszis>

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
<#integet2>
Szia Johnnie😊
nem ugrok többet bele 1 fps-be sem, ha Dzsudzsu (Jean) majd azt mondja már lehet vele komolyabban tolni, akkor megveszem. elég volt a cod5-6 buktának. szerettem velük játszani, de csak public kevés, kéne kis kihívás😊
<#law>

MJ rulz Pink Team The Only One

FlyHigh
Nekem Razer Deathadderem van, a második generációs, nagyon tuti egér.

Thrash \'Till Death

79Alba
Szerintem meg a G9 a király 😄

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

nandorb
Nekem meg a G3-as logitech naon jol megalja a helyet.Igaz sebbesegeket mar reg dobaltam rajta csak rajzolaskor kell.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Jaffa 2843
olcso lézer=szar lézer
optikait kell venni ha játszani akarsz

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Metalmilitiakid
végre megvan ez a faszom 500 sniper kill 😄 nem szeretek csipázni de ez a VSS elég vicces tud néha lenni 😄 toltam vele 17/1 et rush ban támadóként (nem kempelve)

Kényszerbõl volt nekem is A4Tech X7-es lézeres egerem. Viszont veled ellentétben, én nem vagyok túl jó véleménnyel róla. Alacsony érzékenység mellett képtelen volt lekövetni a gyors mozgásokat, rántásokat. Ráadásul a dpi váltás is körülményes volt vele. Gyorsan vissza is váltottam a jó öreg mx518-ra.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Jaffa 2843
és nem mellesleg a felülete is kiváló, nem ugy mint pl egy mx518-nak (szvsz az egy ramaty sima mûanyag, és csúszós egy hevesebb ütközetben)
enyémnek kellemes tapintása van. olyasmi mint a gördeszkán a grip tape, persze nem annyira durva 😊

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU