Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A HC mód azoknak nem jön be, akik valamilyen játékban, (vagy ebben) kipróbálták, lelõtték 5x õket egymás utánban és nem adtak esélyt neki, mert "hogy pff ennyitõl???, ez de sz**" <#vigyor3>#vigyor3>
Battlelog: Purga5
Szerintem HC-ben messze jobban élvezhetõ az egész, mert aki jobban helyezkedik, okosabban játszik, az biztosan le is lövi a másikat. Aki meg õrült módjára rohangál, meg meggondolatlanul támad, azt lelövik secperc alatt. Ahogy illik.
A gond a tarantula drivelel van!
BF bc2 alatt be akad a shit és a ctrl gomb mintha egyszerûen be akadna a gomb...de driver nélkül meg jó...
ha vakon gépelsz, akkor mind1 hogy mivan írva a billentyûzetre, de abban igazad van, hogy pl kajálás közben mikor csak 1 ujjal pötyögsz akkor néha engem én se tudom leírni amit akarok, mert nem látom az ékezeteket xD
de a tarantulla drivere teljesen jó.. azzal frissítettem a firmwaret is simán.
A gép alapból nem fagyogat le, nincsen húzva sem. azt a 2. pontodat megnézem.
1. lépés ha húzva van a gép akkor optimalizálj
2. settings.ini fájlban mindent visszavenni (rágoogleizol megtalálod)
3. elindítod a játékot, alt tab, nézd meg mennyit (futó folyamatok) eszik vagy éppen más eszi a gépet.
fagyás: a gép fagy ki kék halállal, vagy a program döglik meg (ha kifagy, akkor próbáld elõhívni ctr altgr del kombinációval a feladatkezelõt)
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
egy
intel core2 quad q6600 4gb ram 64bites windows 7 es, nvidia 8800gts . számítógépen van. a játék eredeti. újra instaláltam már a videokártya drivert, pb-t meg a directx et is és mégis neten játék közben kb 1 pálya lejátszása után lefagy a gép?!!?! vki tudna segíteni hogy miért?
mikor megvettem a játékot akkor felinstaláltam és mûködött tökéletesen, ezt azóta csinálja mióta újra raktam a rendszert.! de ujra raktam a játékot is utána... pls help me<#confused>#confused><#worship>#worship>
Thrash \'Till Death
Thrash \'Till Death
Na, bemegyek a boltba, szétnézek, bár nem sok esélyt látok rá, hogy legyen valami értelmes ebben a lebujban.
Majd ebayrõl rendelek, ha más nem.
Kösz az infókat.
Logitech Hardware Tester
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Fatboyz4ever!
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
az enyém kb 5 éves és csak kicsit kopott. 😊
pm 😄
-tRs-Landor
am nem ajánlom senkinek, mert hamar kopik sajnos 😞
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
-tRs-Landor
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[IRAM] leader
-> Qpad.se
nekem érezhetõen jobban reagál az egér az egérpadomon
-tRs-Landor
Nekem szórakozik vagy ez természetes jelenség?
G15 legújabb a sárga világítós billentyûm van teljesen jó, mert kompatibilis a játékkal 3 oldalon keresztül kiír minden statisztikát.
De amikor elindítom a játékot tetû lassan tölti be mind addig, míg ki nem húzom a billentyût az usb-bõl és vissza dugom. Windows 7 em van a billentyû drivere win 7 compatible
Ui és nem csak ezzel a játékkal van gondja.
ötlete valakinek? esetleg gondom van az alaplappal?
Gigabyte EP45 DS3
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
A legjobban akkor járnál, ha ki tudnád próbálni.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
nem mondjatok hogy az is szamit?
nekem olyan egerem van, ami elvileg mindenhol megy.
mx revo volt most meg performance mx.
akkor megsem jo mindenhol, es a koszos mdf lapot le kene cserelnem egerpadra?
lehet hogy hiaba gariztattam le ketszer lagolas miatt, inkabb az egerpadra kellett volna kolteni?
de hulye vagyok.
na, delutan veszek valamit, es kiprobalom. koszi a tippet.
(meg mielott valaki gunyolodasnak gondolja, ezt komolyan irtam)
Logitech Hardware Tester
remélem a következõ patch-ben benne lesz, mert akkor még hátrébb kampolhatnak a reconok =D
<#love12>#love12><#puszis>#puszis>
MJ rulz Pink Team The Only One
Szia Johnnie😊
nem ugrok többet bele 1 fps-be sem, ha Dzsudzsu (Jean) majd azt mondja már lehet vele komolyabban tolni, akkor megveszem. elég volt a cod5-6 buktának. szerettem velük játszani, de csak public kevés, kéne kis kihívás😊
<#law>#law>
MJ rulz Pink Team The Only One
▓██▓▒░LaLiKám Csak OkOSAn░▒▓██▓
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
optikait kell venni ha játszani akarsz
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
enyémnek kellemes tapintása van. olyasmi mint a gördeszkán a grip tape, persze nem annyira durva 😊
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU