Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az uavnál a gépagyú mértvan általában kikapcsolva?

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

havercsotány
ha valaki okosan használja a csítjét mert nem egy kis takony ,hanem egy 26 éves elvetemült akkor azt klánon belül is nehéz kiszúrni .Az ügyben meg döntöttek a szervezõk tetszik nem tetszik .
. . . 😊

Mit tegyek...csak ilyenre telik...ezt is olvastam valahol..<#nezze><#papakacsint>

[IRAM] leader

qpad <#eljen>

-tRs-Landor

Morphh
Szép Hasonlat ^^

Frostyc - East

A vélemény olyan,mint a segglyuk...mindenkinek van,de senki sem kíváncsi a másikéra...

[IRAM] leader

alma2
Illetve meg egy megjegyzes, kb 2 jcsr tagot tudnek fejbol megnevezni, de 5 ev mulva is fogok emlekezni erre az osszefuggesre jcsr -> aimbot. Megerte nekik/nektek ? Nem hiszem. Hiszen igy mukodik az ember. Ilyenkor jobb orszagokban lemond a vezer, vagy harakirit kovet el 😊
Persze ez is csak egy velemeny.

szerintem

Beers
legalább kicsit felpörög a topic 😄

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

alma2
sory, ha mar lejart lemez a tema 😊

szerintem

alma2
hm, ritkan nezem mostansag a forumot,a link pont szemet szurt, hogy aimbotosat fogtak meccs alatt. Alap, hogy a csapatot ki kell zarni, hisz az o felelosseguk a tagjaik tisztan jatszasa. A tobbi csak suketeles, olcso kifogas. Szomoru, hogy nem ez tortent, egyetertek a linkelt bejegyzes irojaval, mintha mentelmi joguk lenne, tiszta orszaghaz. Sot kulon buntetnem oket, mert oszinten le*som az osszes klant veluk egyutt, de a nevuket meg en is ismerem 😊 Ezzel arra probaltam utalni, biztos nem lenne nepszeru a taxisok a hivatasos jogsival rendelkezok, sot a rendorok kozott sem, de nekik minden szabalysertesnel megtriplaznam a buntetesuket, ami egy normal halandonak jarna, hisz ok a "krem". Utana gondolkozhatnak magukban.

szerintem

Igen ez egy okos cheater...nem akarta,hogy lebukjon...aztán a pb kicselezte <#eljen><#eplus2>

[IRAM] leader

Az enyém is...sose volt valami hajde,de mostanság szinte csak halok..<#kuss>
Szerintem neonfény lehet rajtam,meg minden második lõszerem vaktöltény....

[IRAM] leader

Beers
Ez csít nélkül is kivitelezhetõ........!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

énstat

az enyém megcsak romlik :S valamiért nemmegy a játék mostanság

a szükség törvényt bont. BF3 gebeboy

Tudtommal konfigurálható és a gyökérkönyvtárakat ellenõrzi és mint olyan,tévedhet is akár.Lehet nem is csaló az illetõ,csak valamit nem jó helyen piszkált meg.<#zavart1><#hehe>
Persze az esetek többségében simán csal az illetõ...vagyis ...segédeszközt próbál használni.<#hehe><#falbav>

[IRAM] leader

Game Booster....próbáld ki...konfigolható,lehet vmi háttérben futó progi csinálja.

[IRAM] leader

Nagyon szívesen...én szinte mindent oda töltök fel...megbízható,gyors...

[IRAM] leader

bandika64
Másnak is csinál olyat h. egyszer csak gondol egyet a játék és a ping felmegy 999-reés marhára elkezd laggolni az egész? Valamikor egybõl valamikor 20 perc normális játék után de az összes szerveren,egyszerûen megõrít. (Általában jó körök után mert ha felidegesítem magam nem szokott jelentkezni emrt alt+f4-ezek^^)
A netem meg mondjuk nem szar mert 25 megás plusz gameboosterrel és vírusírtót kikapcsolva játszok szal egyszerûen nemtudom... én arra tippelek h. maga a játék szar😊

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor

Köszönöm, a méret jó volt, az imageshack nem a legjobb erre a célra...
Mostmár mûködik.

Logitech Hardware Tester

Fpocok
nandorb
nemrosz aze😄

eugabesz:es miket detektal foleg ha pl. azt irja hogy MD5tool.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

A cheater ellenõrzõ program egy része...asszem winfos alapú...

[IRAM] leader

Fpocok
Nincs mit. <#integet2>

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok

Pings aren't showing in the server browser

Currently pings in the server browser use ICMP echo, which is often blocked by firewalls both on machines e.g. windows firewall and on routers. If your client isn't displaying server pings check to ensure that your firewall isn't blocked.
In addition windows Vista and Windows 7 users may need to run BC2 as an administrator to enable pings to work

Mükszik!! Köszönöm...

StarTrek Forever

Fpocok
Ha nem menne így sem, akkor tûzfalon engedélyezd. Majd írj vissza, hogy jó e már.

nandorb
Voltmar?

Mi ez a MD5 tool?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Köszi!!

StarTrek Forever

Fpocok
Szerintem nem vagy offban, ez ide tartozik.

Szóval a játékot indítsd adminisztrátorként. Illetve szerintem kapcsold is ki az UAC-t. Felhasználói fiókok felügyelete.

Azt mondják, így van akinek megoldódott...

Nekem png-ben van és az upload.de-rõl megy.Faszán...a méretre kínosan ügyelni kell.

[IRAM] leader

SZEG007
HC mod = rakjuk be a legnagyobb tüzgyorsaságu fegyvert, vagy sniper puskát és ücsörögjünk egy bokorba

ups.. köszönöm..

StarTrek Forever

Landor! Köszönom a logót!

StarTrek Forever

Sziasztok! Bocsi az off-ért. Az a gondom, hogy Procit, és op-rendszert cseréltem a gépemen Windows-7 és a játék szerverkeresõjében nem írja ki a pingeket. Van valakinek ötlete ezzel kapcsolatban?

StarTrek Forever

Ezt az egérpadot választottam, sajnos csak kedden ér ide.
Kösz a helpet 😄

Logitech Hardware Tester

Szerveradminok: A szerver bannert milyen formátumban és hova töltitek fel?
Mert Nekem jpg-ben imageshack-ról nem igazán mûködik.
Egy ideig jó volt, de mostanában nem akarja amit én.
Segítséget elõre is köszönöm.

Logitech Hardware Tester

Jó dolog a HC mod tényleg, majd ha a maradék aimem is elveszítem és már nem tudom rajta tartani valakin a célkeresztet fél másodpercnél tovább ,akkor én is azzal fogok játszani biztosan😊

a miénk most is megy csak nem hc és általában magyarok vannak rajta 😊

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

Szép meg jó, de túl sok a magyar szerver szerintem. A nagy részük üres, és amin vannak azokon is nagyrészt külföldiek. Szinte lehetetlen megölteni emberrel, hacsak maga az üzemeltetõ nem fordít erre energiát.
TDC Geronimo
Van hc mód

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hmm, hát nem tudom, nekem ilyen jellegû problémám nincs... milyen operációs rendszered van és hány bites?

Ha kijön végre a patch, akkor elvileg úgy keverjük a beállításokat, ahogy akarjuk.
HC sebzés, minimappal, spottal, célkeresztel...
Mi valami ilyesmit tervezünk a PH! III-ra.
Azért lett újraindítva. Csak nem gondoltam, hogy ennyit késik a patch.
Kevert mód (rush és cq) és 24 férõhely, a káosz elkerülése érdekében.

Logitech Hardware Tester

Beers
Azért nem megy, mert nem DC-ztél mostanában 😉!

Nemtom igazából mit kellene gyúrni rajta. A HC-nek csak pár apró problémája, vagy inkább bugja van, míg a normal mód ezer sebbõl vérzik...
Persze aztán kinek mire van igénye. Én amikor nagyritkán játszani tudok nem szeretem magam ilyen dolgokon idegesíteni, hogy a lába melletti gránát nem öli meg, meg egy tár lmg után még õ késel le...
Smithwarden
Konzolon van HC mod?
Ugy tudom nincs.
Vajon miert?
Azert valoszinu mert tudtak mar a portolaskor hogy el van baszva/nincs ido dolgozni vele/leszarjak a normalis a netkodot PCre.
Es ha ezert sirni fognak a nepek, hogy "nem hal meg 20 golyotol sem az ellenseg" akkor lazan azt mondjak, hogy menjenek HCre a lama PCsek.
Sima ugy, meg egy dolog amit megoldottak nagyobb melo nelkul.
Lehet csinalni tovabb penzert a konzolos DLCket.

$$$

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Metalmilitiakid
Rush ban vagyok, támadó oldalon és már csak a shotgun meg az LMG 500 kill es pin van amit meg kell csinálnom, az elmúlt 1 héten a sniperrel szenvedtem, de azzal is VSS és folyton támadtam, szal most ezzel fogok szenvedni. Legközelebb mielõtt beszólsz valakinek nézzél is utána hogy mi hülyeségeket dumálsz összevissza, nem poénból lehet megnézni bárki statját, hihetetlenül utálom az idióta embereket.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

zotya10002
Nem!Talán jövõhéten!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

[ #blingbling]

-tRs-Landor

a kettõbõl kellene kigyúrni egy normálisat

-tRs-Landor

Zs0lt1
a hc mód buziknak való. borg is egy buzi szal egymásra találtak 😛

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_