Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Há hol marad a knife?
És a kígyó?

(Azért kérdezem, mert akkor ezekkel tolom 😄)
Ezen felül egy Bf2 Deluxe is eladó
[IRAM] leader
[IRAM] leader
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Az mmn kgf, gépfegyver stb a visszarúgást csökkenti ill a célkeresztet kicsinyíti, nem?
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
[IRAM] leader
Elég zavaró de ez van sajna!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
Igaz, hogy zavarosan írtam, de szerintem a lényeg kivehetõ.
Nem azt kérdeztem, hogy ki tud leszedni valakit távcsõ nélkül, kapáslövéssel vagy bárhogy hanem, hogy csak nálam van-e ez a probléma, de látom nem.
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!
[IRAM] leader
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Kérlek értelmezd ezt nekem...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
[IRAM] leader
nekem is szokott ilyen lenni, habár az új patch-csel még nem sokat játszottam (kb. 1 óra), de ezek szerint nem sok hibát javítottak...
[IRAM] leader
Amúgy csak nekem van sûrûn az a problémám, hogy amikor akkor ráközelít a célzóra, minha közelebb lenne minden és ezt gyakran visszadobja.
Pl a sniper fegyvereknél gyakran a távcsõ nem nagyít hanem ugyanolyan mintha csipõbõl lõnék, szal nem tudok leszedni senkit sem.
Kicsit zavarosan írtam, bocsi 😄
40 mm alatt helikopternek egyetlen lövedék sem árt - érdemes lenne elolvasni a játékbeli leírásokat.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Helikoptereket le lehet szedni lmg-vel?Vagy sniperral? ( Ha a helikoptert lövöm nem az utast)
volt egy videó hogy sniperek ezt változtatták így sokkal jobban kinagyított a scope de ezt azóta javították szvsz.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#worship>#worship><#taps>#taps><#idiota>#idiota>
Érdekelne ez a cucc!!
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
[IRAM] leader
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Két kígyó megy a sivatagban, melyik a bunyós?
A Bal-boa.
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Gábor: szar a kedvem, ráadásul nagyon nembírom ezeket a favicceket!
||\"White Thunder\" PC-STYLE.HU||ASUS P8P67||Core I5 2500K 4GHZ||8GB Corsair Vengeance LP||CorsairCX600||MSI Radeon HD6950 2GB||SAMSUNG 830 SSD||ASUS Xonar DG||Xperia Z||
[IRAM] leader
[IRAM] leader
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
nekem elkezdett megakadni a játék akkor,amikor megjelenik a fegyverválasztó ablak,szerverre lépés után.kb 5 másodpercre kimerevedik a kép,és nem mozdul semmi.érdekes,mert eddig ilyen nem volt,én meg nem frissítettem semmit,a játékon kívül
Ha már fingottál,kár összeszorítani a segged!