Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egyszer elnézést,és köszönöm a részletes leírást így legalább tudom mihez tartani magam szabályzatilag.
Látom nem érted az egészet amit leírtam.A hülyézést honnan a jó b.. farncból tudtam miért kaptam mivel nem értettem a szabályokat mert a problémát már felvázoltam.Ilyenkor az ember egybõl személyesen veszi mert 1ledobtak kettõ + hülye stb írást kaptam amit ki tárgyaltunk,és világos,hogy miért.Csak sajnos vannak emberek akik ezt túlzásba viszik,és az ember nem tud erre másképpen reagálni.Nem az a szánalom,hogy az ember testi fenyítést alkalmaz hanem az hogy miképpen vázolják fel a problémákat.Amúgy nem fenyegettem senkit csak felvázoltam a szitut.Tény tévedtem amit nem akartból tettem és elnézést is kértem mivel beláttam, csak arra akartam ki lyukadni,hogy ezt hülye és egyéb hozzá szólásokat jó lenne mellõzni.Tárgyalhatjuk ezt naphosszat is de én részemrõl lezártnak tekintem az ügyet.
kfa
Szevasz egyszer csak 😄

szevasztok patch mikor jön?

wapolok

A szerverek elvileg a mult héten patch-elve lettek, ami sajnos elmaradt, és még mindíg nem lett kész. Az EA nem ér rá, biztos.
Ez a patch lehetõvé teszi majd a 4 soros szerverleírást az üdvözlõ képernyõn.
Oda majd beírom két nyelven, mivel tulajdonképp ez a két szabályunk van.
Ne támadd a fõbázist, (rushban a támadók bázisa a tabu)
Ne beszélj csúnyán, (ez csak a kiemelkedõ és személyeskedõ esetekben végzetes hiba)

Logitech Hardware Tester

MR ME
megértelek, cúnya gonosz modibátsik kidobtak mert vétettél a szabályok ellen, ezért emberkedni is kell, meg majd lerendezzük élõben szöveget osztani, ez a legnagyobb szánalom 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

iceshark
na akkor ezt is megoldottuk békésen😊 fa**a 😉

Mondjuk tény,hogy nem kellemes az ilyen szitu.Velem is megcsinálták nagyon sok helyen,hogy betéptek ezerrel a bázisunkra és osztották a népet 4 tankal + 2 helikopterrel amit + még el is loptak ami elég kellemes volt.Ezért is elnézést kérek csak egy kicsit elkapott a hév.A szabály akkor világos nincs gond megértettem.
Morphh
<#integet2>Mindenkinek vannak hasonló emlékei..😊

Frostyc - East

Morphh
Szerintem le se vágta, mi az a baserape.
A lényeg, ne öld az ott leszületõ embereket, fõleg ne az uncap bázison. Foglalni menj. Azért nem csipázzák, mert unfair, ha te rálátsz a helyre, leszületik valaki és esélye sincs elmenekülni, mert rögtön repül neki a headshot.

Frostyc - East

Egyértelmû ha én követtem el a hibát ezért elnézést mindenkitõl.De sajnos Angol tudásom nem megfelelõ ezért nem tudtam ezáltal követni a szabályokat,tény nem ártana Magyarul is ki írni mivel magyar server ha jól tudom.De énszerintem ha valaki megszegi a szabályokat nem azt jelenti ,hogy személyeskedni kéne emiatt.Leírtátok ok betartom nincs vele gond csak ezt a felvázolt stílusban is meglehetett volna tenni hülyézés nélkül.
Szia, gabipaci vagyok.
Ha úgy tetszik, a Sun / PH! szerverek apja.
Az adminokat megkértem annó, hogy ne nagyon figyelmeztetgessenek olyan dolgokért, ami amúgy is ki van írva az üdvözlõszövegben.
Ha elsõre nem értetted meg, valószínû másodjára is elkerülte volna a figyelmedet.
Ezért kaptál fél órát, egy kis üzenet keretében.
Furcsa ez, mert a csúnyabeszédet még jobban büntetjük, mint a baserape-et.
De valjuk be, egy lehülyézésért mi sem szoktunk szólni.
Ha gondolod, gyere nyugodtan a szervereinkre, de ha ez a játékstílus az, amit követni akarsz, akkor teljesen felesleges, mert hamar végleges ban lesz a vége.
Biztosíthatlak, hogy Mackósajt nem nyert a lottón.
És ha már megvetted a játékot, vagy betartod a szervereken (nem csak a miénken) a szabályokat, vagy bérelsz egyet magadnak, és ott nyomod.
Maradok Tisztelettel, gabipaci, a fõhülye

Logitech Hardware Tester

Na bammeg...ha ennyit sem tud,akkor tetris...
Nálunk senki nem csinál ilyent...pedig csakis ainglisul van kiírva.
Mondjuk nálunk nem is játszana többet az ilyen...már elnézést kasa85.

[IRAM] leader

mNzJean
Én pl . mostanában csak a PH-ra járok sok klántársammal együtt , és elmondhatom sokat javult a színvonal a kezdetek óta , az adminokkal és a játékosokkal is jól ki lehet jönni , én ajánlom mindenkinek . <#email>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

iceshark
írjátok ki magyarul is, sajna sok emberke nem beszélni külföldiül 😊

iceshark
amúgy meg PH fórum, bár járnak erre is, de ez meg sg 😊
baserape f*szság, így a hülye mondhatni nem túl durva kifejezés...mindenféle sértegetés nélkül mondom, ha nem tudtad akkor legközelebb nem teszel ilyet, máshol sem díjjazák, külföldön sem, ha van 1 admin tuti kirak, ezt a békát most le kell nyelni, de ne szívd nagyon mellre nem szabad, csak szokj le az említett szituációról 😉

Doomista
Egy ideig ne írj ebbe a topikba, rendesen beégtél most, ilyenkor jobb ha meghúzza magát az ember 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

epic fail <#taps>

-tRs-Landor

supersunday
Megesik. Szerintem az inkább a packet lossnak köszönhetõ, mintsem bugnak.
Vagy ez is feature? <#idiota>

mackosajt
Én tettelek ki, 30 percre, mert nem hiszem el, hogy nem tudsz olvasni.

Hatalmas betûkkel írja az arcodba a szerver becsatlakozás után, hogy no BaseRape.

Erre te bejössz, lopod a Bradley-t, és ráadásul ölöd az embereket akik a fõbázison születnek. Nem, nem a kifelé jövõket, hanem a leszületõket, a szabály szerint tilosban ellopott géppel.

Tényleg nem követtél el semmit... ha kultúrált ember vagy, betartod a szabályokat, ha nem, akkor legközelebb nem 30 percet kapsz.

Ha be tudod tartani a szabályokat, akkor várunk szeretettel, ha nem, akkor nem.

ui: nem tudom, mi olyan erõs ezen a szövegen amúgy

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

koschwarz
szóval baserape-eltél és még neked áll feljebb...hmmm<#szomoru2>

(persze a hülyézés nem kellett volna)

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Sziasztok.A véleményemet szeretném ki nyilvánítani a kedves HUNGARIAN SUN/PHI RANKED Admin-nak.Hülye elõször is te vagy.Ki dobtál mivel a tankal bementem a bázisotokra és osztottam a népet akik kifelé jöttek onnan.Szégyen,hogy ez miatt kidobtak nevetséges,hogy semmi olyasmit nem tettem amit indokolná ezt a lépésedet.kedves barátom jó lenne ha nem küldözgetnél ilyet.

You have been kicked from the game.The reason is:nincs baserape te hulye
Ez az üzenet fogadott mivel biztos kedves adminunk párszor megpusztult az akcióm során.Szerintem ha gondod van személyesen is letárgyaljuk mert személyeskedésnek veszem a hülyézést,ha kulturált ember vagy akkor mérlegeld magad és ne neten keresztül küldözgess hülye kijelentéseket hanem normálisan is ki jelenthetnéd és nem bunkó paraszt módjára.Biztos megnyerted az ötös lottót hogy ez zavar téged a legjobban jelen pillanatban.Remélem elolvasod és legközelebb mérlegeled magad szerintem nem emiatt vettem meg a játékot,hogy a kedves adminoknak ha nem tetszik vakami akkor kidobjuk az embereket + kúltúrálatlan beszólásokat írogatunk köszönöm szépen megyek máshová nem kell az ilyen fos szerverek már elnézést.Érdekes a nem magyar fórumokon ilyet nem tapasztalni,talán ott emberségesebbek egymással nem a tipikus Magyar szokás.Tisztelet a kivételnek!!!
ha leáll a PB exe valamelyike akkor ez a legjobb megoldás legyalul feltesz 😄

BFBC2 Szerver:HUN4CE Server Enjoying:) HUN4CE Fórum: www.hun4ceclan.forumx.hu

koschwarz
de azt legalább bármikor abba tudom hagyni <#hehe>

iceshark
hát én fallout-al sokkal tobb idõt tudtam elszarni 😊

koschwarz
jó játék, én is tudom, csak azért adtam el, mert egyszerûen nem akartam annyit idõt eltölteni vele, mint amennyit eltöltöttem.

stalker call of pripjaty vagy fallout 3 lesz a nyerõ, még nem tudom 😊

xXtamasXx
biztos MW2-zik kövezzük meg <#eplus2>

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

iceshark
és mivel nyomod most, passziánszal?

xXtamasXx
lehet, h sok a bug de ettõl független néha egész jó és akkor ellehet vele szórakozni 😊

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

MR ME
el se fog indúlni

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Maak
majd a patch utan<#hehe>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

koschwarz
most hogy így már "megszabadultam" a játékomtól, kicsit örülök, hogy ezek a problémák engem már nem zavarnak többet<#hehe>

mackosajt
Olykor elõfordul, hogy más is tracer-ezget, és észre sem veszed, de pont elõtted talált be más is vele. Ennek ennyi a magyarázata.
Ilyenkor lenne jó, ha azt a vackot jobban lehetne észlelni.
Nem egyszer volt, hogy elõvettem a tracert, már majdnem lõttem, erre látom, valami villog... át rpg/guszti, és lám, van kocka...
Néha a zûrzavarban elnyomja a harc hangja azt a hangot, ami súgja, hogy tracerezve van valami.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

MR ME
volt sokszor, ez ugyanúgy lag lehet mint pl amikor shotival telerakod a srácot de nem sebzõdik
szar az egész úgy ahogy van szvsz :|

kfa
Ha már a bugoknál tartunk: az rendben van hogy nem minden rakéta találatra adja be a Vehicle damage +30-at de az elõfordult már nektek hogy tisztán, világosan arcon lövitek a tankot és se hitblipet nem kaptok vissza se nem megy le az élete?
Múltkor AT4-el lõttem meg egy mellettem elguruló bradley seggét és sértetlenül gurult tovább, pedig max 10m-re volt tõlem.

xXtamasXx
a traceres cucc már nekem is elõfordult <#idiota>
am most játszottam shoti+slug+magnum ammo kombóval az elsõ meccset 27-6 ra zártam a másodikat kb fordítva xD van h tök mellé lövök és hs vanhogy 1 tárat belelövök 100 hpja marad ezmárcsak egy ilyen játék <#hehe>

iceshark
hát jah sírva röhögõs...kérdezd meg carlost, délelõtt nyomtunk egy pár kört, volt ahol 2/13- mal zártam a következõben meg 17/2-vel, mondtam is neki hogy megtaláltam az éles lõszert tartalmazó tárakat 😊

amúgy azt vettem észre hogy néha baszik kiírni ha találok a tracer-rel, nézem bazzeg mellé lõttem aztán látom ott villog az a szar ahol kell csak se írás se szöveg hogy eltaláltam, grrrr

xXtamasXx
mert az életben minden második c4 besül? 5 tárból 4be véletlen vaktöltény van? <#fejvakaras><#buck>

MR ME
igen, ez a másik lehetõség, ebben játékban nem is bugok vannak, csak szar a felszerelés, vaktöltények, magától vagy éppenséggel nem berobbanó c4, annyira valósághû h már bugnak hittük <#idiota>

Doomista
Jea, mûködik a statvers.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

HD JOHNNIE
Ilyen van velem is idõnként. Nem tudom miért van.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

iceshark
hibás c4, valahonnan töltést kapott ami beindította a detonatort, lehet elektrosztatikusan feltöltötted a csubi ruha alatt 😊))

xXtamasXx
1. a tank nemhalt meg csak én
2. senkise volt még a közlében sem 😄

MR ME
lényeg h a tank meghalt 😊

iceshark
valaki telibe lövi a c4-et 😊

xXtamasXx
és mégegy kérdés: az mitõl van sokszor, h rádobom a tankra az elsõ c4et dobnám a másodikat elre felrobban és meghalok x)

Morphh
<#nevetes1>

Frostyc - East

kfa
Pontosan! Ezért van hogy néha 1 RPG kilövi alólam a heavy tankot amikor full életem van, vagy pedig hiába kattogok a C4 kontrollerével, nem robbantja be a C4-eimet.

Tök jó hogy benne vannak a játékban a gyári hibás katonai felszerelések!!!

79Alba
Hali ezt hogy tudom megcsinálni . Careful Guidence Destroy an enemy helicopter with a stationary RPG . Meg a kézi rpg-vel?

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;LaLiKám Csak OkOSAn&#9617;&#9618;&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;

nandorb
ja majd vered a vegen a falba bazz mukodj😄 de azt eszre vettem ha a recon csavo elhajitja es kozben kiszedik nem mutatja tovabb az ellenfelt csak csipog.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life