51658
  • blindmousexx
    pl a fraps 3.12-vel lehet, a pb sem rug ki ha használod, nem úgy mint a régebbi verzióknál (2.93) ott pl ha használtad bf2 alatt akkor kikcet kaptál pb-től, de emiatt az újabb miatt már nem,de pl nem indul el a splinter cell3 multi (csak ugy szólotam)
    szal a képet akarsz csinálni bc2ben ez a prog jó, sőtt még videót is csinálhatsz (ha birj a géped akkor nem fog akadni játék közben)
  • SötétBarom
    Fakkit. Hogy a példóba lehet ebből screenshotot csinálni?? Paintbe csak egy nagy fehérséget illeszt be. :/ Pedig el akartam dicsekedni az eddigi legatomabb statommal :DD 48/18 lett, M1-el. Kaptam vagy 4 mcom defend pint, volt egy halom streak, tank warefare, anti vehicle pin, meg nemesis pin 3. :DD

Tetszett nagyon. :o)
  • Beers
    Van egy olyan érzésem, hogy ezt elfelejtheted örökre!
    Illetve jöhetsz még DC-zni :)!
  • bosco05 #35607
    lassan frissül :)
  • ozimak
    Ez a logó mikor frissül? Mert azóta már 4-es vagyok...
  • ozimak
    Hát igen én ezért is hanyagoltam el sokáig sajnos,mert hiába vették volna meg a haverok is,akkor még pluszba kell egy új videokari egy kétmagos proci meg még egy giga ram... alaphangon! És hát nekik ott a család... Nem volt ismerős akivel menjek ezért hiába volt meg a game már a megjelenés napján,azóta is csak 2-3 órát játszottam vele. Na de most újra belekezdtem! :)
  • zotya10002
    Dettó:-)Az asszony nekem is megtudta hogy fejlesztgettem a vasat!:-)ij
  • datango
    igen igen, ezzel a fejlesztéses dologba én is belestem, namár nekem azért kellet fejlesztenem mert a régi vasam nagyon elavult volt már ... tehát ez nem a dice hibájának irom elő, viszont lehet hogy én vagyok maximalista de a régi jó filing amikor tele van a pálya egységekkel amit egyszerre használhat a csapat , nekem eltünt.. igazából már a bf2 ben is elég kevés volt inkább csak a katona sqvadok rohangálásáról szólt nemúgy mint a bf dc -ben ... na azok a szép emlékek :)
  • havercsotány
    sztem ha a fejlesztők a bf2 és módozatait aix poe stb dx10-be hasonló grafikával össze buherálták volna hasonló hitboxal mint ez , az tutkó, hogy az összes volt bf-es megvette volna és kitartott volna 5 évig mindenkinél, de hát most az a cél ahogy előttem írták már sokan ,hogy vegyél félévente játékot.kapják be!
  • eugabesz
    Az egészben azt tartom pofátlanságnak,hogy nem elég megvenni a játékot-hacsak nem most vettél gépet-hanem fejleszteni is kell.
    Én szerencsésnek mondhatom magam,mert szinte ajándékba kaptam a játékot,de a gépemet a lehetőségeimhez mérten fejlesztenem kellett.Ráköltöttem 30 rupó körül,borzalmas nagy titkolózással (amit az Zasszony később úgy is megtudott!)és még nem számít hiperszupernak a gépem...sőt!
    Na ez a pofátlanság!
  • xxxpaulxxx
    Az m60 sztem is fos...
  • Doomista
    Hiányzik a...Megvettem
  • eugabesz
    És?
    Kérem húzza alá a megfelelő választ!
    Megveszem....nem veszem meg.
    Az összes többi csak rizsa....
  • havercsotány
    Nézegettem a statokat és aszt kell mondjam ,hogy az mg36 a favorit fegyó. Mire ez az m60 utálat meg tiltás? mg36 lámázás jobban helytállna A másik rendszeresen írogatják cseten ,hogy csak shotival tudsz jönni meg gusztival stb én meg aszt mondom mindenki azzal a fegyverrel jöjjön amivel jól bánik .
  • Gyuszopapa
    Lehet hogy nagy volt a légierő uralma de rendes csapatmunkával őket is meg lehetett szívatni,csak sajna nem sokan gondolkoztak.
    Hogy miért ilyenek a mai játékok hát van több oka de szerintem:
    -pistike nem szereti ha 2 percig kutyagolnia kell a sivatagba mert kipumpálták a segge alól a helit/repcsit/tankot,ő azt szereti hogy halál és egyéb esemény után azonnal akcióba kerüljön
    -pistike szereti ha a játék megjelöli számára az ellenséget és neki csak a piros háromszög alá kell célozni és máris ott a headshot
    -pistike nem szereti ha azzal kell foglalkoznia hogy mennyi lőszer van a tárba mivel ha van 100 golyója akár 100-szor is tárazhat mert nem veszik el tárazáskor egy se(cod betegség)mennyivel megfontoltabb volt a dolog a bf2-be ott azért meggondoltam hogy tárazok vagy sem
    -pistike nem szereti ha az életerővel is folalkoznia kell kicsit elbújik és máris mehet darálni(cod betegség)azért a bf2-be ha bekaptam egy párat mindjárt figyelmesebben folytattam a játékot
    -pistike szereti ha a rakétákkal nem kell célozni és magától megy a célra igy kényelmesebb
    -azt is szereti ha mobil tüzérségi támogatás van nála mert nem kell kérni a commandertől
    Na ezért ilyenek a mai játékok mert pistike igényeit ki kell elégíteni és nem veszi meg a tetves játékúkat és megy codozni véletlen.
  • bosco05 #35595
    Hiba volt hinni :) Amit elsőre látsz, nagyjából azt kapod úgyis, csodák nincsenek.
  • Metalmilitiakid
    sokáig bétáztam, csak még hittem a dice nak,hogy patch elés meg ... de úgy is szar
  • bosco05 #35593
    Nem értem az itt fórumozók nagy részét. Amíg nem jött a patch addig azért kellett szidni mindenkit agyba főbe, most megvan, normálisan működik a játék egy két apróbb hibát eltekintve, most az egészet szidni kell mert csak. Tulajdonképpen ti minek vettétek ezt meg? Megnézte valaki is miez mielőtt megvette, vagy csak a név miatt vettétek le a polcról?
  • Metalmilitiakid
    hát ha ezzel a fizikával megcsinálnák strike at karkand ot, akkor mennek hozzájuk szopni XD egy fogmosást megér :D
  • gabipaci
    Tény és való, hogy a BF2 sokkal jobb volt, de a BC2 után kicsit megmosojgom azt a játékot. Szánalmasan nagy volt a helik és jetek/bombázók uralma.
    Elég jó helisnek számítottam, egyedül tv-ztem, forogtam ahogy kellett nagy nevek sem vették félvállról ha ellenük voltam (Fonák, KisFonák).
    De az a fizika szánalmas volt ehhez képest.
    Ha ezzel a grafikával, rombolható környzettel, és járműfizikával megyinálnák a BF2-t újra, akkor már rendelném is elő...
  • Gyuszopapa
    1.Highway Tampa na ott aztán van tank dögivel.
    6.Közel 1 egy évig portugál privát szerverre jártam,egész jó volt velük játszani és kimondottan használták a csapatmunkát.Mondjuk nem csak portugálok jártak oda(angolok,franciák,spanyolok)úgyhogy nem csak magyar szervereken müködik.
    7.Commanderként elöszeretettel jelöltem ki a snípereket a csapattagjaimnak.
    8.Jó a bf2 kasztelosztása,lehetne jobb is de ne legyünk maximalisták.
  • Metalmilitiakid
    Lécci ezt fogalmazd már meg nekem mert nem értem végig.
    1. Oké azt még esetleg lehet, hogy 2-2 tank csatázik, ez ok.
    2. Mióta van levegő-föld/levegő rakéta a heliben(értve itt azt amit tudsz irányítani), mert a szóróraksi az 8 darabos (vagy mennyi) az levegő-föld.
    6. Ok ez még talán, nagyon talán elvétve lehet, de eddigi játékom alatt magyar társakon kívül senkivel nem sikerült.
    7.Hát ez talán lehet ha van vmi limit, vagy sniper riflere kick .
    8.Na ezt végképp nem értem. Van olyan szerver, ahol másképp vannak a kasztok ? Meg nincsenek magnum ammo, explosion, meg ilyen cuccok ?
    Szal nem egészen értem, hol tévedtél el . Nem lehet, hogy véletlen bf2 szerverre joinoltál bc2 helyett ?? :D:D
  • zotya10002
  • ToCsEk
    Time: 00h 05m 21s

nem volt hosszú élete
  • SzinesGeza
    Próbáltam, nem jobb.
  • Borg
    Hát azért szerintem sem olyan sötét a helyzet...
  • Mester01
    mivel játszól? jó topicba jöttél be? :D
  • TDC Geronimo
    Lehet nem egy játékkal játszunk :D
  • Streety
    1, 2, 6, 7, 8, Mind meg van szinte minden nap. Úgy hogy neked is meg lehet csak jó szerót kell kifogni :D
  • TDC Geronimo
    Buták is és csalnak orrba szájba. Single playerbe már bemutatkoztak, hogy milyen buták.
  • Borg
    Ez most miez? Botok támadnak, és védeni kell a bázist? Elég butának tűnnek az ellenfelek...
  • nandorb
    Aha,de ha belovod a mouse accelatort biztos felgyorsul.
  • SzinesGeza

Az "új", bázist védő légelhárító Gatling nálam iszonyat lassan mozog.
    Másnál?

• nandorb
    Kimasolod a nevet es benyomod a jatekban a szerver keresoben.
  • Szoki333
    Helló!!
    Hogy lehet csatlakozni valamelyik a fejlécben lévő szerverhez?
  • Nagydög
    Gyere inkabb TS-re!
  • xXtamasXx
    b+ már nemtudom hanyadjára történik h a tank oldalára pakolom a c4-et , elindul előre és roadkill ma még megspékeltem azzal, h utána felélesztettek rádobtam a c4-et és commited suicide úgy h fel se robbant...
  • Landor
    igen, már régebben is voltak problémák a szerver-kopogóval
  • havercsotány
    csak a gyengébbek kedvéért:)
  • Running
    Egy pár napos infó, csak azért h nevethessünk egy jót. A DICE új kommunikációs menedzsere (zh1nt0) alapvetően konzolon játszik, asztali PC-je pl NINCS neki, egy 15 " Vaio laptop-on játszik néha. Gratulálunk! No comment!