51658
-
blindmousexx #35610 pl a fraps 3.12-vel lehet, a pb sem rug ki ha használod, nem úgy mint a régebbi verzióknál (2.93) ott pl ha használtad bf2 alatt akkor kikcet kaptál pb-től, de emiatt az újabb miatt már nem,de pl nem indul el a splinter cell3 multi (csak ugy szólotam)
szal a képet akarsz csinálni bc2ben ez a prog jó, sőtt még videót is csinálhatsz (ha birj a géped akkor nem fog akadni játék közben) -
#35609 Fakkit. Hogy a példóba lehet ebből screenshotot csinálni?? Paintbe csak egy nagy fehérséget illeszt be. :/ Pedig el akartam dicsekedni az eddigi legatomabb statommal :DD 48/18 lett, M1-el. Kaptam vagy 4 mcom defend pint, volt egy halom streak, tank warefare, anti vehicle pin, meg nemesis pin 3. :DD
Tetszett nagyon. :o) -
#35608 Van egy olyan érzésem, hogy ezt elfelejtheted örökre!
Illetve jöhetsz még DC-zni :)! -
#35607 lassan frissül :) -
#35606 Ez a logó mikor frissül? Mert azóta már 4-es vagyok... -
#35605 Hát igen én ezért is hanyagoltam el sokáig sajnos,mert hiába vették volna meg a haverok is,akkor még pluszba kell egy új videokari egy kétmagos proci meg még egy giga ram... alaphangon! És hát nekik ott a család... Nem volt ismerős akivel menjek ezért hiába volt meg a game már a megjelenés napján,azóta is csak 2-3 órát játszottam vele. Na de most újra belekezdtem! :) -
#35604 Dettó:-)Az asszony nekem is megtudta hogy fejlesztgettem a vasat!:-)ij -
#35603 igen igen, ezzel a fejlesztéses dologba én is belestem, namár nekem azért kellet fejlesztenem mert a régi vasam nagyon elavult volt már ... tehát ez nem a dice hibájának irom elő, viszont lehet hogy én vagyok maximalista de a régi jó filing amikor tele van a pálya egységekkel amit egyszerre használhat a csapat , nekem eltünt.. igazából már a bf2 ben is elég kevés volt inkább csak a katona sqvadok rohangálásáról szólt nemúgy mint a bf dc -ben ... na azok a szép emlékek :) -
#35602 sztem ha a fejlesztők a bf2 és módozatait aix poe stb dx10-be hasonló grafikával össze buherálták volna hasonló hitboxal mint ez , az tutkó, hogy az összes volt bf-es megvette volna és kitartott volna 5 évig mindenkinél, de hát most az a cél ahogy előttem írták már sokan ,hogy vegyél félévente játékot.kapják be! -
eugabesz #35601 Az egészben azt tartom pofátlanságnak,hogy nem elég megvenni a játékot-hacsak nem most vettél gépet-hanem fejleszteni is kell.
Én szerencsésnek mondhatom magam,mert szinte ajándékba kaptam a játékot,de a gépemet a lehetőségeimhez mérten fejlesztenem kellett.Ráköltöttem 30 rupó körül,borzalmas nagy titkolózással (amit az Zasszony később úgy is megtudott!)és még nem számít hiperszupernak a gépem...sőt!
Na ez a pofátlanság! -
xxxpaulxxx #35600 Az m60 sztem is fos... -
#35599 Hiányzik a...Megvettem
-
eugabesz #35598 És?
Kérem húzza alá a megfelelő választ!
Megveszem....nem veszem meg.
Az összes többi csak rizsa.... -
#35597 Nézegettem a statokat és aszt kell mondjam ,hogy az mg36 a favorit fegyó. Mire ez az m60 utálat meg tiltás? mg36 lámázás jobban helytállna A másik rendszeresen írogatják cseten ,hogy csak shotival tudsz jönni meg gusztival stb én meg aszt mondom mindenki azzal a fegyverrel jöjjön amivel jól bánik . -
Gyuszopapa #35596 Lehet hogy nagy volt a légierő uralma de rendes csapatmunkával őket is meg lehetett szívatni,csak sajna nem sokan gondolkoztak.
Hogy miért ilyenek a mai játékok hát van több oka de szerintem:
-pistike nem szereti ha 2 percig kutyagolnia kell a sivatagba mert kipumpálták a segge alól a helit/repcsit/tankot,ő azt szereti hogy halál és egyéb esemény után azonnal akcióba kerüljön
-pistike szereti ha a játék megjelöli számára az ellenséget és neki csak a piros háromszög alá kell célozni és máris ott a headshot
-pistike nem szereti ha azzal kell foglalkoznia hogy mennyi lőszer van a tárba mivel ha van 100 golyója akár 100-szor is tárazhat mert nem veszik el tárazáskor egy se(cod betegség)mennyivel megfontoltabb volt a dolog a bf2-be ott azért meggondoltam hogy tárazok vagy sem
-pistike nem szereti ha az életerővel is folalkoznia kell kicsit elbújik és máris mehet darálni(cod betegség)azért a bf2-be ha bekaptam egy párat mindjárt figyelmesebben folytattam a játékot
-pistike szereti ha a rakétákkal nem kell célozni és magától megy a célra igy kényelmesebb
-azt is szereti ha mobil tüzérségi támogatás van nála mert nem kell kérni a commandertől
Na ezért ilyenek a mai játékok mert pistike igényeit ki kell elégíteni és nem veszi meg a tetves játékúkat és megy codozni véletlen. -
#35595 Hiba volt hinni :) Amit elsőre látsz, nagyjából azt kapod úgyis, csodák nincsenek. -
#35594 sokáig bétáztam, csak még hittem a dice nak,hogy patch elés meg ... de úgy is szar -
#35593 Nem értem az itt fórumozók nagy részét. Amíg nem jött a patch addig azért kellett szidni mindenkit agyba főbe, most megvan, normálisan működik a játék egy két apróbb hibát eltekintve, most az egészet szidni kell mert csak. Tulajdonképpen ti minek vettétek ezt meg? Megnézte valaki is miez mielőtt megvette, vagy csak a név miatt vettétek le a polcról? -
#35592 hát ha ezzel a fizikával megcsinálnák strike at karkand ot, akkor mennek hozzájuk szopni XD egy fogmosást megér :D -
gabipaci #35591 Tény és való, hogy a BF2 sokkal jobb volt, de a BC2 után kicsit megmosojgom azt a játékot. Szánalmasan nagy volt a helik és jetek/bombázók uralma.
Elég jó helisnek számítottam, egyedül tv-ztem, forogtam ahogy kellett nagy nevek sem vették félvállról ha ellenük voltam (Fonák, KisFonák).
De az a fizika szánalmas volt ehhez képest.
Ha ezzel a grafikával, rombolható környzettel, és járműfizikával megyinálnák a BF2-t újra, akkor már rendelném is elő...
-
Gyuszopapa #35590 1.Highway Tampa na ott aztán van tank dögivel.
6.Közel 1 egy évig portugál privát szerverre jártam,egész jó volt velük játszani és kimondottan használták a csapatmunkát.Mondjuk nem csak portugálok jártak oda(angolok,franciák,spanyolok)úgyhogy nem csak magyar szervereken müködik.
7.Commanderként elöszeretettel jelöltem ki a snípereket a csapattagjaimnak.
8.Jó a bf2 kasztelosztása,lehetne jobb is de ne legyünk maximalisták. -
#35589 Lécci ezt fogalmazd már meg nekem mert nem értem végig.
1. Oké azt még esetleg lehet, hogy 2-2 tank csatázik, ez ok.
2. Mióta van levegő-föld/levegő rakéta a heliben(értve itt azt amit tudsz irányítani), mert a szóróraksi az 8 darabos (vagy mennyi) az levegő-föld.
6. Ok ez még talán, nagyon talán elvétve lehet, de eddigi játékom alatt magyar társakon kívül senkivel nem sikerült.
7.Hát ez talán lehet ha van vmi limit, vagy sniper riflere kick .
8.Na ezt végképp nem értem. Van olyan szerver, ahol másképp vannak a kasztok ? Meg nincsenek magnum ammo, explosion, meg ilyen cuccok ?
Szal nem egészen értem, hol tévedtél el . Nem lehet, hogy véletlen bf2 szerverre joinoltál bc2 helyett ?? :D:D -
#35588 -
#35587 Time: 00h 05m 21s
nem volt hosszú élete -
SzinesGeza #35586 Próbáltam, nem jobb. -
Borg #35585 Hát azért szerintem sem olyan sötét a helyzet... -
Mester01 #35584 mivel játszól? jó topicba jöttél be? :D -
#35583 Lehet nem egy játékkal játszunk :D -
Streety #35582 1, 2, 6, 7, 8, Mind meg van szinte minden nap. Úgy hogy neked is meg lehet csak jó szerót kell kifogni :D -
#35581 Buták is és csalnak orrba szájba. Single playerbe már bemutatkoztak, hogy milyen buták. -
Borg #35580 Ez most miez? Botok támadnak, és védeni kell a bázist? Elég butának tűnnek az ellenfelek... -
#35579 Aha,de ha belovod a mouse accelatort biztos felgyorsul. -
SzinesGeza #35578
Az "új", bázist védő légelhárító Gatling nálam iszonyat lassan mozog.
Másnál?
-
#35577 Kimasolod a nevet es benyomod a jatekban a szerver keresoben. -
Szoki333 #35576 Helló!!
Hogy lehet csatlakozni valamelyik a fejlécben lévő szerverhez? -
Nagydög #35575 Gyere inkabb TS-re! -
#35574 b+ már nemtudom hanyadjára történik h a tank oldalára pakolom a c4-et , elindul előre és roadkill ma még megspékeltem azzal, h utána felélesztettek rádobtam a c4-et és commited suicide úgy h fel se robbant... -
Landor #35573 igen, már régebben is voltak problémák a szerver-kopogóval -
#35572 csak a gyengébbek kedvéért:) -
#35571 Egy pár napos infó, csak azért h nevethessünk egy jót. A DICE új kommunikációs menedzsere (zh1nt0) alapvetően konzolon játszik, asztali PC-je pl NINCS neki, egy 15 " Vaio laptop-on játszik néha. Gratulálunk! No comment!