Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
születés után 5 sec sérthetetlenség. vagy 10. vagy 3. vagy faszom tudja.
MJ rulz Pink Team The Only One

[IRAM] leader
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Kedden jön az új patch, új fegyverbalasszal.
http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/
\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI
Pl. lelovik a helim, kiugrok, es ha van ures jarmu akkor nyilvan beleulok es nem gyalog allok neki foglalni. Vagy a sok balfasz aki kiszall a tankbol ha szarul all es otthagyja. Ilyenkor ezek szerint az a teendo, hogy felrobbantjuk hogy a szegeny ellenfelnek ujra spawnoljon😄D
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Fegyverbalansz volt? Egy két dolog (pl a noobtube) elég furcsának tûnik nekem 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
az ilyen lopás nem is lopás, inkább mentem az életem vele 😊
Lehet hogy azért, mert nálunk szabály, és csak betartjátok, mert muszáj.
Ez mondjuk a szerveren lévõ rend szempontjából teljesen lényegtelen is.
Volt egyébként a baserape ügyben már sok vitám olyan emberrel, aki még életében nem csinálta, de engedélyeztetni akarta... na az is vicces volt.
Ja, és a jármûlopás sincs megengedve, tök mindegy, hogy minek hívjuk.
Bár ez nem Neked szólt
Logitech Hardware Tester
Ó nyugi waron nincs nagyon lehetõség baserape-re, mert marhára hiányzik a csapatból az a játékos aki elmegy az ellenfél kezdõjére magányosan vadászni. Ha meg annyival jobb az egyik csapat akkor meg teljesen mindegy hogy a C pontnál vagy a saját bázisunkon aláznak be minket 😛
az más kérdés h ha megvan az összes zászló akkor persze h ott áll mindenki a bázisuk elött, és nem sok esélyük van kijönni, de nem megyek be a bázisra és szedem szarrá õket egybõl amint leszületik és még azt se tudja merre van arccal, annyit sztem még a gyengébb csapat is megérdemel h legyen esélye vergõdni...
am az a hsz amire válaszoltál az szimpla szarkazmus volt, ha nem értetted volna 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Azonban ha még egyenlõ a küzdelem és valaki egy lopott tankkal irtja a leszületõ játékosokat az tényleg gusztustalan és azért kicket érdemel, de ilyet kizártnak tartom hogy jcsr-esnél láttál volna.
Nem voltam még a PH szerveren hogy õszinte legyek, de azt hiszem itt az idõ hogy meglátogassak egyet 😊
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Úgy van beállítva, hogy becsatlakozás után 50mp-el kiírja 8 mp-ig hogy: Welcome to our server "playername"!
Aztán 2 mp után:
Fair Play Allowed!
Újabb 2 mp után:
No Baserape or Kick!
Ezek után már nem látom értelmét további feliratnak ingame, mert az emberek járszani járnak fel, nem olvasni.
Remélhetõleg lesz olyan opció, hogy ip alapján azonosít, és küld magyar vagy angol üzenetet.
De ha a hõs Patch megérkezik, az üdvözlõ képernyõt módosítom rögvest 😊)
Logitech Hardware Tester
Ha a lopott jármûveket kiiktatja, az ellenfél nem vesztett semmit, mert nekik otthon mzárolt készlet van, a meglopottnak meg majd csak spawnol egy másik talán...
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
am meg itt egy oldal ahol nemcsak netes hanem mindenféle rövidítés levan írva hátha vki hasznát veszi <#smile>#smile> http://www.rovidites.hu/
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az más kérdés, hogy most éppen mit neveznek baserapenek. Asszem repülni, meg ágyúzni lehetett a bf1-2 ben, csak bent kempelni, meg aknázni nem.
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
mondjuk nem tudom mit okoskodok itt...sorry!<#idiota>#idiota> nem bántásként írtam, nehogy megsértõdjön bárki is!
Volt egy két francia meg spanyol szeró ahová betévedtem és ott az adott nyelven írták ki a szabályokat. Na mármost, ha véletlen megszegtem volna egyet és kirúgtak volna akkor reklamáltam volna, hogy angolul is írják ki a szabályokat, hogy a nyomorék külföldi is értse. Eddig nem fordult elõ ilyen.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN
a, gyengébb csapatot be lehet szorítani a bázisra, de normális ellenfél ekkor sem campeli be az éledési pontokat. Miért?: nem fer küzdelem az ellenféllel szemben, és nagyon élvezet sincs benne (aki az értelmes küzdelmet kedveli)
b, jármûvet lehet lopni az ellenféltõl, ez nem minõsül baserape-nak.
más: remélem a patch több jót fog tartalmazni, mint rosszat<#fejvakaras>#fejvakaras>
\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Online Rádió: http://www.radioseven.se/
Egyelõre csak azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet elõkaparni xfire-ön a szerver listát, mert alapból nem dobta fel nekem. Ha ott nem mûködik akkor mely másik kliens adhat megoldást a problémára?
Elõre is köszi az infot!
( amúgy besza behu a gém, még az asszonynak is megtetszett 😊 )
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Eddig azt hittük, hogy az alábbi felirat mindenkinek érthetõ, még ha nem is magyarul van írva:
Ez villog a képernyõ közepén az üdvözlés után.
Várunk szeretettel! <#integet2>#integet2>
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Arab money
Új infó az lesz, ha lesz konkrét dátum.
Parasite Eve 2, best game EVER!
Roviden kb:
- meloznak rajta, mivel nem stabil javitast nem akarna kiadni
- hetvegen es hetvege elott nem adnak ki patcheket, csak het elejen es het kozepen, ha barmi gaz lenne akkor meg adott heten tudjanak javitani rajta hetkoznapokon
- nem igaz a ragalom hogy nem foglalkoznak a PCvel, mert PCre tobb patchet adtak ki es tobb lehetoseget raktak bele mint eddig a konzoloknal
(...persze hogy tobb patchet adtak, mert konzolra nem osszedobott betat basztak hozza az emberekhez...)
- patch idopont: akkor lesz amikor stabil lesz es kesz, ennyi
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
tonyo9: ez nagyon kellett ide<#levele>#levele>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
hát ha te egy lehülyézésre már ütni akarsz, nem szívesen lennék a barátod😄
szvsz ilyeneket nem kell komolyan venni...
Viszont rájöttem h. a random laggolást a kedves avira premium security suite váltja ki,amióta játék közbe kikapcsolom laggmentesen fut^^
Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor