Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen és akkor mész 1 emberke után rászületnek és nem bírod megölni, jó ötlet<#eljen>Amúgy meg a Dice-n múlik az ilyen beállítás, szóval ha akarna se tuda berakni senki ilyet. (max cheat)
iceshark
<#rinya><#violent><#mf2>

csuszi
nem értem. ez nem egyszerûbb?
születés után 5 sec sérthetetlenség. vagy 10. vagy 3. vagy faszom tudja.

MJ rulz Pink Team The Only One

Én nem az tuti...másnál keresd...<#nemtudom>

[IRAM] leader

Smithwarden
A keddi patch datumot hol/merre/ki irta?

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Doomista
Ne aggódj, szólok mindjárt a supportnak, hogy nézzenek már utánad, mi is ott a helyzet pontosan 😊)

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

iceshark
csak tudnám hogy nálam hogy lett X=3 ha csak heroes volt a bfbc2 elõtt nekem😉

kfa
Nem. X-1=veteranrank, ahol X a regelt játékaid száma.

kfa
Volt fegyverbalansz, itt a képeken is jelölve vannak kis nyilakkal a változtatások, de szöveggel is le vannak írva a táblázatok után.
Kedden jön az új patch, új fegyverbalasszal.

http://denkirson.xanga.com/722757523/bad-company-2/

highlander15
Veteránnál ha csak a BF Heroes-t regelem akkor is jár a Garand?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Hamed
Eletszerutlen hulye szabaly, az ilyenek miatt is kerulom messzirol a magyar szervereket.
Pl. lelovik a helim, kiugrok, es ha van ures jarmu akkor nyilvan beleulok es nem gyalog allok neki foglalni. Vagy a sok balfasz aki kiszall a tankbol ha szarul all es otthagyja. Ilyenkor ezek szerint az a teendo, hogy felrobbantjuk hogy a szegeny ellenfelnek ujra spawnoljon😄D

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Rush módban nincs baserape (mivel base sincs) és ezért jármûvet is viheted, csak az nem szép ha már az új helyen születsz le és onnan visszamész jármûvet lopni.
SötétBarom
Bazze 2 hónap után visszakaptam a gépet, hát mit ne mondjak, a patchek amikrõl lemaradtam angyon jót tettek a gameplaynek 😄D Stabilan fut, nem lassul, ma egész délelõtt nem baszott ki a serverrõl, se az asztalra, elégedett vagyok nagyon 😊

Fegyverbalansz volt? Egy két dolog (pl a noobtube) elég furcsának tûnik nekem 😄

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kfa
Pont az ilyenek miatt sántít ez a szabály szerintem. Kéne olyan autoadmin mint ami bf2-ben volt, ha véletlenül bebombáztál az ellenfél kezdõjére már repült is a kick. A forced TK-król nem is beszélve 😊

iceshark
tehát modndjuk rush szervereiteken ha épp elesik A és B pont mi meg ott vagyunk az épp spawn-oló tank/bredly/akármi mellett akkor futni kell gyalog vissza és nem lehet lenyúlni a szekeret? Csak azért kérdezem mert ilyenkor én is ellopom és elhúzok vele a következõ pontunkra védekezni vele(nem maradok vele lövöldözni az ellen születõ embereit) Csak azért kérdezem, hogy világos legyen ne legyen belõle bajom ha ph-ra tévednék 😉
az ilyen lopás nem is lopás, inkább mentem az életem vele 😊

Érdekesnek tartom ezt a véleményed a baserape dologról, mivel egyikõtökkel sincs a szervereinken probléma, ilyen téren sem.
Lehet hogy azért, mert nálunk szabály, és csak betartjátok, mert muszáj.
Ez mondjuk a szerveren lévõ rend szempontjából teljesen lényegtelen is.
Volt egyébként a baserape ügyben már sok vitám olyan emberrel, aki még életében nem csinálta, de engedélyeztetni akarta... na az is vicces volt.

Ja, és a jármûlopás sincs megengedve, tök mindegy, hogy minek hívjuk.
Bár ez nem Neked szólt

Logitech Hardware Tester

kfa
Jah, akkor jó 😛

Ó nyugi waron nincs nagyon lehetõség baserape-re, mert marhára hiányzik a csapatból az a játékos aki elmegy az ellenfél kezdõjére magányosan vadászni. Ha meg annyival jobb az egyik csapat akkor meg teljesen mindegy hogy a C pontnál vagy a saját bázisunkon aláznak be minket 😛

MR ME
hát nemtudom én azt is gusztustalannak tartom ha a spawnpontokat foglalja az ellen tökmind1 mennyire szorította be õket (nem warról beszélek, sose waroztam, publicról)
az más kérdés h ha megvan az összes zászló akkor persze h ott áll mindenki a bázisuk elött, és nem sok esélyük van kijönni, de nem megyek be a bázisra és szedem szarrá õket egybõl amint leszületik és még azt se tudja merre van arccal, annyit sztem még a gyengébb csapat is megérdemel h legyen esélye vergõdni...

am az a hsz amire válaszoltál az szimpla szarkazmus volt, ha nem értetted volna 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kfa
Amúgy az a baserape olyan mint cs-ben a CT rush. Nagyon véleményes szabály és ha nincs admin fent úgy is mindenki azt csinálja.

kfa
Ez hülyeség. Ha te azt mondod nekem hogy ha conquestben megvan a 3 zászló és te az egyikre leülsz várakozni, vagy ha mondjuk port valdez védõben látod hogy 8 társad a sniper kõnél szabotál és te mégis ott maradsz B-t védeni akkor hazudsz. Ha ennyivel jobb az egyik csapat hogy beszorítja a másikat akkor a jobb csapatnak a baserape a jutalma, legalább nem 20 percig tart a szenvedés csak 5 percig.

Azonban ha még egyenlõ a küzdelem és valaki egy lopott tankkal irtja a leszületõ játékosokat az tényleg gusztustalan és azért kicket érdemel, de ilyet kizártnak tartom hogy jcsr-esnél láttál volna.

HD JOHNNIE
Értem! Annyira azért nem vagyok benne ezeknek az üzeneteknek a kezelésében. 😊
Nem voltam még a PH szerveren hogy õszinte legyek, de azt hiszem itt az idõ hogy meglátogassak egyet 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

A mostani sem az üdvözlõképernyõn van, hanem ingame villog középen.
Úgy van beállítva, hogy becsatlakozás után 50mp-el kiírja 8 mp-ig hogy: Welcome to our server "playername"!
Aztán 2 mp után:
Fair Play Allowed!
Újabb 2 mp után:
No Baserape or Kick!
Ezek után már nem látom értelmét további feliratnak ingame, mert az emberek járszani járnak fel, nem olvasni.
Remélhetõleg lesz olyan opció, hogy ip alapján azonosít, és küld magyar vagy angol üzenetet.
De ha a hõs Patch megérkezik, az üdvözlõ képernyõt módosítom rögvest 😊)

Logitech Hardware Tester

iceshark
te nem érdekelsz! 😛 😊))

Érdekes a fair jelleg, ha az ellenfél jármûvek nélkül kezd és szétlövik földön levegõben vízen mire kijut valahova gyalog.

Ha a lopott jármûveket kiiktatja, az ellenfél nem vesztett semmit, mert nekik otthon mzárolt készlet van, a meglopottnak meg majd csak spawnol egy másik talán...

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

xXtamasXx
ez nem okoskodás teljesen jó amit mondtál pl én internetes pályafutásomat CS 1.6-al kezdtem és akkor még azt se tudtam pl miaz h rush,wh(ott az elég gyakori jelenség xD) stb...megkérdeztem vkit és kész
am meg itt egy oldal ahol nemcsak netes hanem mindenféle rövidítés levan írva hátha vki hasznát veszi <#smile> http://www.rovidites.hu/

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

MR ME
én megsértõdtem!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ha egy kicsit értelmesen magyarosítod, amit a fordítod mondott, akkor bázis gyalázás. Azaz az ellenfél kezdõ bázisát ágyúzod, aknázod, repülöd, kempeled, ellopod a jármûveit, lec4esezed, legyengíted, szétlövöd, gyalázod.

Az más kérdés, hogy most éppen mit neveznek baserapenek. Asszem repülni, meg ágyúzni lehetett a bf1-2 ben, csak bent kempelni, meg aknázni nem.

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

iceshark
mondjuk rá lehet fogni hogy game sleng, de azért biztosak lehettek benne hogy nem nektek merült fel elsõként a kérdés hogy mi is az, ilyenkor lehet nyugodtan megkérdezni pl: ezen a fórumon vagy a guglit megkérdezni, biztos valaki valahol már megkérdezte magyarul is hogy mi a facc ez , szokták mondani hogy a guglinak nem kérdéseket kell feltenni, de ha azt gondoljuk hogy valaki már feltette elõttünk ezt a kérdést akkor jó eséllyel a válasz is ott lesz valahol
mondjuk nem tudom mit okoskodok itt...sorry!<#idiota> nem bántásként írtam, nehogy megsértõdjön bárki is!

HD JOHNNIE
Lentebb írták, hogy jelenleg nem tudnak többsoros szerverinfót írni, ezért nincs magyarul. És hát több magyar tud angolul mint külföldi magyarul 😊
Volt egy két francia meg spanyol szeró ahová betévedtem és ott az adott nyelven írták ki a szabályokat. Na mármost, ha véletlen megszegtem volna egyet és kirúgtak volna akkor reklamáltam volna, hogy angolul is írják ki a szabályokat, hogy a nyomorék külföldi is értse. Eddig nem fordult elõ ilyen.

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

xXtamasXx
azért nem írják ki magyarul mert tulajdonképpen sok játékbeli szleng kifejezésnek nincs magyarbeli megfelelõje de egy kis logikával kilehet következtetn, h miaz angol tudás nélkül is vagy megkérdezel vkit, h mit jelent...

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

hello all de ezek ugye magyar szerverek akkor miért nekünk kell izzadni azon hogy mi a túró van ki írva angolul miért nem lehet magyarul ki írni , igaz én se a többséghez tatozom aki tud angolul de engem is érdekelt ugyan mi az a baserape szöveg fogtam beírtam a gooogle fordítóba értelmes nem jött ki fogtam beírtam a webforditásba az se dobot ki értelmest gondoltam lehet csak egy szóköz maradt ki szétszedtem base-> alap rape-> ehez meg nem akarok hozzáfûzni semmit nincs köze a játékhoz egyik haverom mondta meg hogy ne lopjak a ellenfél bázisáról 😞((( pedig probálkoztam
MR ME
ezt egy jcsr tag tuti eddig nem tudta, hasznos információkkal gazdagítottad

JohnConnor
Nyilván sokan összekeverik:
a, gyengébb csapatot be lehet szorítani a bázisra, de normális ellenfél ekkor sem campeli be az éledési pontokat. Miért?: nem fer küzdelem az ellenféllel szemben, és nagyon élvezet sincs benne (aki az értelmes küzdelmet kedveli)
b, jármûvet lehet lopni az ellenféltõl, ez nem minõsül baserape-nak.

más: remélem a patch több jót fog tartalmazni, mint rosszat<#fejvakaras>

\"in medias res\" Nincs végzet, csak ha bevégzed!

Ulvar
jaja, úgy kerestem rá tegnap is, csak már megszoktam aztán ott egyszerûbben kezeltem a dolgokat 😊. Meg persze a magyar szervereket megszûrtem stb stb stb de látom ide is ki vannak rakva szóval nem para 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nem kell X-Fire.A Játékon belül,kiadja a Server listát.

Online Rádió: http://www.radioseven.se/

Ulvar
sziasztok! Tegnap vettem meg a játékot! Tegnap még csak tesztelgettem milyen is vagyok benne, de szeretnék kicsit jobban megtanulni játszani taktikázni a játékkal.

Egyelõre csak azt szeretném megtudni hogy hogyan lehet elõkaparni xfire-ön a szerver listát, mert alapból nem dobta fel nekem. Ha ott nem mûködik akkor mely másik kliens adhat megoldást a problémára?

Elõre is köszi az infot!

( amúgy besza behu a gém, még az asszonynak is megtetszett 😊 )

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Metalmilitiakid
Te mekkora hülye vagy vazze. Nem bázis nemi erõszak vagy rúgás.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

kfa
Nem báziserõszak vagy rúgás.

Mit nem értesz? 😄

536134
Baserape?

havercsotány
heló heló ts ts

mackosajt
Kultúrált, intelligens ember nem szív mindent mellre, és nem akar egybõl ütni. <#papakacsint>

Eddig azt hittük, hogy az alábbi felirat mindenkinek érthetõ, még ha nem is magyarul van írva:

Ez villog a képernyõ közepén az üdvözlés után.

Várunk szeretettel! <#integet2>

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

FSpofon
gondolom még ezt se õk írták csak copypaste vmi pc védõ fórumból 😄 annyira leszarják a pct hogy nemigaz

Arab money

Fpocok
Ezek csak ilyen általános dolgok, kifogások.
Új infó az lesz, ha lesz konkrét dátum.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Smithwarden
Uj PC patch infok.
Roviden kb:
- meloznak rajta, mivel nem stabil javitast nem akarna kiadni
- hetvegen es hetvege elott nem adnak ki patcheket, csak het elejen es het kozepen, ha barmi gaz lenne akkor meg adott heten tudjanak javitani rajta hetkoznapokon
- nem igaz a ragalom hogy nem foglalkoznak a PCvel, mert PCre tobb patchet adtak ki es tobb lehetoseget raktak bele mint eddig a konzoloknal
(...persze hogy tobb patchet adtak, mert konzolra nem osszedobott betat basztak hozza az emberekhez...)
- patch idopont: akkor lesz amikor stabil lesz es kesz, ennyi

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

És akkor az a megoldás hogy te is csinálod? Ha tudod milyen sz@r miért cseszed el mások játékát?<#nemtudom>
tonyo9: ez nagyon kellett ide<#levele>
Nem csak a hülyézés hanem a szerver bontás miatt is mert nem értettem most megint mi van,de mostmár világos amúgy még messze van az ütés a hülyézéstõl csak egy kicsit túl reagáltam ami miatt is szégyenlem is magam😊Sajnos ez nem az én napom több okból is, mentem aludni hátha a következõ már jobblesz mindenkinek jó játékot vagy éjjszakát majd holnap benézek ide is szerver re is a szabályzat meg egy cetlin lóg a monitor sarkában nehogy elfelejtsem.XD😊
MR ME
miért lenne?

Doomista
Én csak a tûzfalát kapcsolom ki, és minden oké. Mondjuk ott a Game Mode is, majd megsasolom ha lesz erõm a cursort oda levinni a mélybe.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

MR ME
😄
hát ha te egy lehülyézésre már ütni akarsz, nem szívesen lennék a barátod😄
szvsz ilyeneket nem kell komolyan venni...

bandika64
Végre megvan az M1911 platinum^^ Márcsak 230 kill m24-el és valorous battlefield knowledge😄

Viszont rájöttem h. a random laggolást a kedves avira premium security suite váltja ki,amióta játék közbe kikapcsolom laggmentesen fut^^

Asus p5KR alaplap Intel Core 2 Duo e6750 OC 3.2Ghz 4GB Kingston 1066Mhz RAM Gigabyte GTX 460 SE Samsung SyncMaster S23A350 Monitor