51658
  • nandorb
    Csak hinned bf2-ben nemvolt annyi sniper de zaszlo igen aze jobb a game nem 3zaszlorol vagy 4-rol szol.
  • zotya10002
    Simán lehetne ott fent is egy zászló!

Igaz akkor ott gyülekeznének a sniperek:-)
  • datango
    megkukkolom. thx
  • datango
    2 haveromnak is ugyaneza problémája, idöközönként úgy lefagy hogy csak resettel lehet megoldani, és ahogy irtad még a hang is beragad... akkor ez hangkártya probléma? mert már próbálták punkbusterra, quad proci által kiosztott magok, videokártya driverra, milyen alaplapod van lehet nekik is ilyen?
  • Gyuszopapa
    Nem jó hát ekkora területet már nem lehet átlátni,túl sokat kéne taktikázni és az már nekem nem menne.Lehet hogy pár másodpercig nem lőhetnék és az engem idegesítene,nem azért vettem meg hogy taktikázzak meg kóvályogjak akkor inkább megyek mw2-őzni,ott nonstop az akció és nekem ez kell.
  • nandorb
    A port valdez igazan lehetett volna szelessebb es tobb zaszlos pl. megvan ra a cuc nekik:
  • De8Vent
    ja jó akkor a "hiba nem az ön készülékében van ":D
  • TDC Geronimo
    Nem megy már 4 órája kb
  • De8Vent
    öm csak én nem tudok csatlakozni a HUN TS-re?
  • celgene32
    Hali, (eredeti BC2)

Az mitol van hogy bejelntkezek EA Download manager-be, es azt irja hogy nincs jogosultsag, ahelyett hogy ot lenne a BC2,de ettol fuggetleneul a jatekba betudok lepni es megy is. (online is)

Igy ne fogok tudni kesobb leszedni ha urja kell raknom a gepet.

Elore is koszi a helpet.
  • bosco05 #35640
    Nem mondom, hogy ki van zárva, hogy a játékban is hiba van, de a panaszok kb 10-15 százaléka szólhat erről, a többiek a saját gépüket nem tudják normálisan összeállítani illetve karbantartani és ezt nem tudja szegény dice megoldani :)
  • eugabesz
    Klánok figyelem...akinek esetleg kellene egy stabil ts3 (külön)szoba,nálunk van hely.Csak szóljatok bátran.A ts3 itt van,az elérhetőségem tudjátok,ha akarjátok.
  • w77d
    videokártya játék közben is max 50 fokos hála az Accelero Xtreme csomagjának :)
    amúgy egy játék sem fagy, de tényleg egy sem pedig rengeteg mostani játékkal játszok, csak ez..
  • RoboGoD
    BC2 közben is megmértem: alaplap 44°C, proci 57°C, GPU 65-74°C (több mérési pont is van, 30%-on megy a ventije - ezek szerint ez sima üzemi hőmérséklet), HDD-k 30-35°C (a BC2 SSD-ről fut).
  • bosco05 #35636
    Akkora tévedés, hogy kinek ez jön be kinek az. Gépházfüggő is, környezetfüggő is, ami tény, hogy sokaknak megoldást nyújt és nyújtott. Ha én felteszem a gépház oldalát megsül minden, ha leveszem akkor jó, hiába cáfolod meg :)
  • RoboGoD
    Sokáig én sem gondoltam volna, hogy egy pár száz forintos ház hűtő ventillátor is csodákat tehet! A HDD hűtő ventillátor csak a HDD-ket hűti, a ház hűtő kell mellé, a táp alá. Lakás 27°C, Alaplap 42°C, Proci 45°C, GPU 45°C, HDD-k 27-35°C (a 27°C-os valszeg éppen pihen).
  • spiczi91
    ?

Amíg rajta volt a ház oldala, addig ki akart gyulladni a videókártya, mióta levettem, semmi baja.
  • Nagydög
    Ha megnezed, nem lo gyanusan pontosan egyik fegyverrel sem. A shotgun meg ilyen. Ha lenne hozza tavcso, a franc se hasznalna a mesterlovesz puskakat.
  • Beers
    Badewiese 85.10.240.98:14567
    ide gyere, én ide járok Lecso néven :)!
  • De8Vent
    ezért jó a fiókban tartani a gépet(ház nélkül) nem nagyon porosodik meg egyéb... :)
  • Droughert
    Nálam tuti nem melegszik a vid. kártya. +1ventillátor fújja a levegőt a házba, még a winchesterek is hűvösek. Egyértelműen valami akad az alaplapi hangkártyával. Ha biosban letiltom jó a játék. Külföldi fórumokon írták, ha nem pb-s szerverre mennek szintén nincs fagyás. Nem próbáltam, mert csalók így is vannak, jobban nem szopatom magam, de ha a pb. és a hangkártya valami miatt akad akkor, ott bizony a fejlesztőknek kellene szétnézni a kódban, mert valami nagyon el van cseszve. 1hangkártya nem nagy pénz, valószínűleg veszek majd egy külsőt, de ezek után a dice/ea páros bekaphatja, a supportot meg úgy ahogy van elzavarnám a francba, mert csak dísznek vannak ott.
  • nandorb
    Tévedés, a ventilátorok arra szolgálnak, hogy a hőmérsékletet csökentsék,de ez nem bir megtörténni ha az oldala nyiva van.
  • bosco05 #35628
    Nekem és még sok más embernek bevált, mert amúgy meg csak a meleg levegőt keveri a házban a sok ventilátor, ami ugye annyit ér, hogy semennyit...

@nandor90: természetesen portalanítani is kell, de úgy gondoltam ez alap, bár lehet, hogy csak nekem, úgyhogy jó tipp :P
  • nandorb
    Hat a portalanitas szerintem jobb megoldas.
  • SötétBarom
    Elbassza a légáramlást, ha nem tudod szó szerint huzatba rakni a házat, akkor nem érdemes leszedni az oldalát.
  • bosco05 #35625
    *gépház oldalának
  • bosco05 #35624
    Két dolog nagyon valószínű. Egyik, felmelegszik a videókártya és kikapcsol (ilyenkor érdemes bekukkantani a gépházba, mert általában egy piros smd led világít ilyenkor a kártyán), másik, hogy az integrált hangkártya egy szar a lapon és bizonyos időközönként lehal (tapasztalat, ez is gyakori). A legalapabb megoldás az előbbire a gépház levétele és viszonylag légmozgásos helyen való elhelyezése, ha lehetséges, utóbbira nem integrált hangkártyát kell venni a gépbe. Sajnos a készítők sem tudnak szarból várat építeni, ugyanezzel a gonddal milliók postoltak Cod fórumba Mohaa fórumba és minden akkoriban és most is izmosabb gépet igénylő játék fórumába. Ezért van az, ha egy igazi programozót megkérdezel, hogy mire fejleszt a legszívesebben, az összes konzol megelőzi nála a pc-t, mert ott legalább tudja mivel áll szemben. A világ kismillió pc konfigjára senki nem fogja egyesével végigtesztelni a játékot... Ami tény, az alaplapi hangkártyák szart sem érnek és egy standard (tehát nem tuningos) videókártyán általában ugyanennyire jók a hűtések...
  • w77d
    eddig azt hittem hogy nálam van csak gebasz a fagyogatásokkal de ezek szerint nem... van hogy én is tudok játszani 2 órát de van hogy csak 10-12 percet.. meg olyan is volt, hogy már a töltőképernyőnél kiakadt...
  • Droughert
    Fejlesztésről annyit, hogy az egy dolog, hogy 1játéknak magasabb a hw követelménye, a user fejleszt ha akar, vagy játszik alacsony fps-el. Viszont amit az ea válaszolt a problémámra kiverte a biztosítékot. Amikor kijött a játék sokan szívtak vele, dc/fagyás minden volt, szerencsére nekem gond nélkül futott. Jött egy patch, azóta random időközönként lefagy a játék, olyan szinten, hogy csak a power off segít rajta. Kép megáll, hang beragad (sound loop crash sok post van róla). Írtam a supportnak, elmondtam a gondom, leírtam mivel próbálkoztam, erre a válasz vegyek másik hangkártyát mert az okozza a gondot. Az egy dolog, hogy nálam az alaplapi hangkártya miatt fagy a játék, ha egyedi esetről van szó, akkor talán azt mondom, hogy ok, lehet veszek egy hangkártyát is de nagyon sokan ugyan ezzel szívnak, és basznak rá. Így meg egy fos, hogy játszok 5percet aztán fagy, ha mákom van megy 2-3órán keresztül a játék de random. És qrvára nem foglalkoznak vele, pedig más nem fagy, mással nincs gondom, így nyugodtan lehet mondani, valami náluk nem jó, de ez úgy néz ki, hogy így is marad. Grat nekik, így kell ezt csinálni....
  • havercsotány
    ja teljesen megöli a játékot ez a csend:)
  • TDC Geronimo
    Jean, Running Hun TSel mi a gáz? Visszajön hamarosan? :)
  • datango
    nekem amit írtál, azon belül ennyi ami megfogott és igazat adok neked:

"A több pálya, még nagyobb pályák, több jármű és esetleg új mód is szimpatikus lenne,"

"Esetleg mert korlátozva van a recon kaszt 1 recon / csapatra? "

és talán még ez.
  • datango
    én megyek, illetve mentem de mindig üres volt a szerver, ott lövöldözgettem magamba a pályán :D meg az üres járgányokkal szórakáztam miért tud kihalni egy ilyen jó játék????
  • bosco05 #35617
    A megoldás az armed assault meg a operation flashpoint. Az nem árkád, vannak járművek és pc-re fejlesztik :)
  • Streety
    Hali, SG fórumozóknak egy kicsi cikk. Lehet ellenérvelni, támogatni :)

SG, de csak mert....

Ui: ne szégyeljetek kommentelni :)
  • Maxtreme
    Na ez a gyerek még k****rva érdekesen játszik.. Bazze a laguna Presan a dombok legtetejéről lövöldözik shotgunnal (!!!) és a pálya másik végén levõ embert simán leszedi ált 1 lövésből...
    Gratz.

Miután ezt vagy 3x megcsinálta, le is léptem a f*szba a szerverről..
  • bosco05 #35614
    xFire-el könnyedén lehet screenshotot csinálni, de még videót is, sőt az FPS-t és az időt is kiírja igény szerint.
  • xXtamasXx
    ki lehet kapcsolni, h nem mutassa a fpst...
  • SötétBarom
    Ha nem muszáj nem futtatok a háttérben mindenféle programot (csak baszná az agyam, hogy látom folyton a 30 alatti FPS értéket :DDD)

Na mindegy, így el kell hinnetek amit leírtam :PP
  • xXtamasXx
    énis azt használom szal csak ajánlani tudom :P