51658
  • TDC Geronimo
    Fasza
  • Nagydög
    Gyunnek a mindenfele szerver oldali okossagok a jatekhoz. A PH-n peldaul nem csak szepszoval hatnak a baserape ellen, hanem scriptel is. Ha a bazison olsz meg valakit, te is meghalsz, meg akkor is, ha a bazisrol.
  • Zs0lt1
  • SötétBarom
    Ti miről beszéltek? :D
  • Nagydög
    Ez a vedett terulet dolog kicsit gaz. Faszi beszaguld a bazisunkra, kilovom autostul, erre meghalok, mert vedett teruleten oltem meg. Marmint hogy en voltam vedett teruleten, mert arra is ugyel, hogy ne lehessen biztonsagbol lovoldozni kifele.
  • mNzJean
    Nah , este 7 körül már menni fog a HUN TS - nem kell elköltözni sehová , addig meg mindenki menjen ki a strandra , sörözni , enni inni stb....
  • xXtamasXx
    nah azért ennek a korlátozásnak ma megtapasztaltam a hátrányát : mint utólag írta RPG-t se szabadott volna magammal vinnem szal ahogy spawnoltam kinyírt erre jön 1 medic feléleszt megint meghalok és ezt eljátsza 10-szer egyhuzamban és nemérti hiába írom h haggyja abba

remélem minél hamarabb lesz újra TS
  • BEAST #35687
  • mNzJean
    HUN TS ügyben nemsokára friss hírekkel szolgálhatok .
  • Landor
    nah, gyorsan megelőzvén a pletykákat:
    az előbb beszéltem a szerver tulajával telefonon; meghalt a vinyó, lesz szerver de majd...
  • eugabesz
    Nekünk is van hely csak gyertek bátran,2-300 ember még elfér.
  • De8Vent
    na de jó akkor privát ts-t fel kell készíteni ..-.-
  • Horec
    Én úgy hallottam, hogy megszűnt, tehát nem is lesz.
  • De8Vent
    őm amúgy nem követem a híreket, de a HUN TS-el mi történt?
  • nandorb
    Halladszódni,elirtam na.
  • Borg
    Az mi az a haladszodni?
  • darki81
    aki a hun ts-en volt, az feljöhet a klanok.hu ts-re, tudunk szobátdni a HUN TS menekült tábor XD szobába, ami egyenlőre az R betünél van, kaptok adminjogot is
  • nandorb
    Laguna Alta hatul a vagonokhoz menve atfordul az ember bal oldalra es olyan mintha barlang fele de sin is van befele ott is szokott haladszodni a Tank es kurwara megteveszto.
  • GordosAron
    Nekem is pont így van. De ez is egy hiba a játékban...
  • De8Vent
    ugyan ez, atacama desert C pont akár merre fordulok mindig hallom a tank hangját, de nem látom ...-.-
  • nandorb
    Cserelj drivert.
  • RoboGoD
    A hang kezeléssel több probléma is lehet, mert nekem nem jó irányból jönnek a hangok. Soxor zavaró, forgok, hogy merről hallom vajon a tankot pl. Van, hogy ott marad a hang, ahol már rég nincs és a pálya végéig onnan hallok egy tankot.
  • w77d
    én csak ezért az egy játékért nem fogok új ahngkártyát venni... ha a többi fejlesztő emg tudta oldani, hogy ne legyen baj vele, akkor meg lehet, javítják vagy nem játszok, ennyi...
  • Droughert
    MSI P35 Neo3 a lap de külföldi fórumokat átnézve nem lap függő a dolog. Teljesen különbözó konfigokon (Core2,Quad,I7/Win XP,Vista, Win4 32-64bit)előfordul ez a hiba. Ami közös, hogy mindben alaplapi hangkártya van, és ez akad össze valamivel. Hivatalos fórumokon EA hallgat, nem reagálnak a panaszokra, az eddig egyetlen működő 100%-os megoldás az a hangkártya csere volt.
    Itt egy srác leírta, hogy eddig mivel próbálkozott, eddig semmi eredmény:
    http://www.fragtheplanet.com/832/battlefield-bad-company-2-pc-crashfreeze/
  • Streety
    A válasz neked ment :)
  • Streety
    Nos.
    1. Ez Stimmel nálad is :)
    2. Itt leginkább a sima heli harcokra gondoltam amikor 1 vs 1 harcoltok, mert azért ez sem ritka Atacamán.
    6. Ezzel is nagyjából egyetértessz velem , de szerintem ez nem függ attól hogy magyar vagy nem magyar , csapatjáték nem csak akkor tud működni ha valaki azt csinálja amit te , néha neked kell más mellé szegődni segíteni , aztán előbb utóbb észreveszi és ő is így tesz.. ez csak tapasztalat, de nyilván vannak emberek akik nem így reagálnak :).
    7. A vLr HUN HC szerverünkön ez korlátozva van. 1 Recon / Csapat , szóval ezzel sincs gond.
    8.Normálisan szétosztott kasztok , ezt azért írtam hogy így van mert baráti társaságommal játszok és megbeszélés alapján sosincs az hogy mindenki ugyan azt a kasztot tolja :) , Öngyógyulás meg hát nincs mivel a vLr HC szerver.

Remélem hogy tudtam segíteni :)
  • JohnConnor
    Igen ez a fagyás nagyon érdekes dolog, nekem a kernel omlik össze, majd miután kidob az asztalra és leáll a játék újraindul. Ezt az oprendszer bootolást követően csak egyszer csinálja utána nem (többek közt ez is érdekes). Nálam a tetőtérben kb 28 fok van, tehát innen indulok és az alap proci hőmérséklet 40 fok, nekem mindenhez gyári hűtőm van (c2d6750 3600 Mhz) csak annyit kellet csinálnom, hogy levettema házam oldalát (Gb posseidon) illetve nekem a riasztás 60 fokon van, addig nem aggódok..
  • Debilon
    ez most komolyan gond?:DDD OMG
  • SötétBarom
    Csak nekem nem megy a server browser???
  • SötétBarom
    Engi ugyan úgy megjavítja mint bármelyik járművet :)
  • nandorb
    Mert csuszik az ut es az a jargany ami benne van ugy driftel a kanyarokban hogy na.Meg nem lehet szepen latni a palyan,az a gyanum DICE-nak megvan nyari mapkent is.
  • xxxpaulxxx
    köszi:)
  • nandorb
    Hat leszalsz UAV-helivel es csapat tarsad megjavitja.
  • Debilon
    miért szar, hogy fehér meg téli?
    mennyivel lenne jobb a nyári?
  • datango
    és javítani hogy lehet? egyszer láttam hogy valaki beirta hogy javitsa valaki az UAV-t?
  • nandorb
    R-fel,F-le
  • nandorb
    A port valdez alapbol szar igy,legalabb nyarba raktak atvolna,+5-6zaszlot bele tomoriteni.
  • xxxpaulxxx
    Kérdés: uav-val hogy lehet felszállni, mert nekem sehogy nem megy:D
  • w77d
    én nem, mert akkor bukom a mixem... így is necces volt :D
  • w77d
    a nagy konténeres placc tuti sniper paradicsom lenne... viszont elég durván lehetne emiatt aratni ott egy mortal strike-al :D