Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://www.xfire.com/live_video/faithzz/
broadcastolok egy kis fun pubot 😊

Gigabyte.F1rstsense Phenom x4 9650 (2.8oc) 4GB ram 5770 1GB

nem ertem mit vagy ezen kiakadva!
Ez tök szabalyos hogy a "PRO" klánok igy jatszanak a nagyobb FPS es ugye bar ahogy mondtad hogy Õ elõbb láson meg mint TE õt!
CS,CoD2,Cod4,Cod:MW2 normalis szerintem 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Egyetértek😊Épp most hagytam abba a partit a sok meló kifárasztott kicsit jobban bénáztam mint általában szoktam.
Ulvar
én a villanypóznát láttam elrepülni amikor futottam egy srác után.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mackosajt
Ugorj rá egy asztalra, és próbáld meg követni az útját. 😊

Kasa: spongyát rá. 😉

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

xXtamasXx
nekem a motion sensor szokott pattogni olyan 20 métereket ha ledobom magam elé más tárgyat még nem láttam így viselkedni

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Epp a multkor Thaddeussal jatszottam egyet igy es rajottem, hogy vagy nem vagyok alkalmas erre, vagy meg gyakorolnom kell, mert a kommunikacio tulsagosan elvonta a figyelmemet. Mig Tade beszelt hozzam, chaten vitatkozott egyik PH-s sraccal, es szepen gyilkolta a nepeket, addig en csak csetlettem-botlottam. Viszont elotte es utana is egesz jo eredmenyeket ertem el. <#nemtudom>

Ja. Akkor hagytam abba aznapra, mikor osszehoztam egy 0/8-as aranyt.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Szia.Tény amit írsz az teljesen igaz,de sajnos mikor a levelet dobtam akkor nem tudtam mi az istenért kaptam egy kellemetlen leszólást + ki is zártak ami eléggé szarul ért de ezt kitárgyaltuk úgyhogy világos.Ilyenkor sajnos az a tény,hogy az illetõ személyesen veszi a hülyézést,én legalábbis a kizárással együtt igen amire korrektül megkaptam tõled és kolegádtól a választ amiben beismertem hibáztam,és utólag elnézést is kértem.A levelet még egyszer nem testi fenyegetésnek szántam hanem lehetõségnek,hogy ezt is meglehet normálisan tárgyalni minden egyéb sértõ jelzõk nélkül,vagy ha személyes a probléma négyszemközt is letárgyalhatjuk.Nem gondolom én sem azt hogy ilyenért már ütni kéne,de biztos ordibáltam volna és nem a klaviatúrát csapkodva írnám a választ a megjegyzésre amit kaptam kirakással együtt.Sajnos elég negatív jelzõt olvastam én is a szerverekrõl amit sajna álltalánosítja ezáltal az ember,és sajna ezt is hozzá raktam a meglepetésekhez mert mostanában nem sok idõm volt a változásokat észlelni az üzemeltetésrõl.Tény,hogy Magyar vagyok szeretek a országbeliekkel tolni a játékot mert jó érzés talán lehet a szomszéd is azt tolja stb😊És nem valahol az eszkimókal nyomomom a játékot vagy a Kinai ÁBC jelenik meg cheatelés kor.Sajnos hozzá teszem sok negatív utalások miatt is gondoltam a kizárásomat a server rõl mert olvastam,hogy Gipsz Jakab a tankal ment és lezúzta a helikoptert,és az admin berágod és végérvényesen kidobta ez csak egy példa.Köszönöm a lehetõséget még egyszer és Sorry a jelzõkért.Angolt meg magolom mert tény,hogy hasznos csak sulit családi okok miatt sûrûn váltottam és ahány suliba jártam mindenhól más nyelv volt a kötelezõ sajnos emiatt az alapok nem voltak meg,és enélkül nem lehet a tetõt felhúzni alap nélkûl mert összedõl.
Pusztító_78
skacok kérdés
mért látok egyes szervereken olyat hogy a terep tárgyak némelyike szárnyra kap és pattog mint az örûlt? Többnyire autóalkatrészek..
atwet nem kõ bántani. Sztem az egyik legnagyobb kocka, de legalább tud is. :-)

Mi?

csuszi
"Igen és akkor mész 1 emberke után rászületnek és nem bírod megölni, "
annak mi köze ahhoz hogy meg akarsz ölni egy embert, hogy egy 3. rászületik - ezért írtam hogy mondjuk 2-3 sec. nem vagyok bf-es, de codban tdm-ben így van, és ott is egymásra születnek. ez valamennyire kivédi a spawnkillt.
de a dice dolgot nem vágtam, ezért kibaszott gáz ha semmihez nem tudsz nyúlni.

MJ rulz Pink Team The Only One

havercsotány
ez a sírás<#ticking> lelõtt sokszor csíííteeerrrrr szuper anti pb csítet használ pálcikaemberes beállításokkal .<#zavart2>
De komolyan miért kell mindig a nyuszira kenni ? 😊
Sokak egy bizonyos szinten megragadnak (énis)nem lesznek jobbak ezt el kell fogadni. atwe meg egy ufo .😊

Ulvar
Én csak azért tolom, a játékélményért...és nagyon bejött. Lehet meglesz a böjtje ugyanis alig tok leszakadni róla :S.

Csak normális emberek kellenének Squadba, akikkel menet közben saját nyelven tud kommunikálni az ember.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

MR ME
én inkább úgy mondanám h aki kicsit is a játékélményért játszik és nem arra h szarrá fragelje magát az nem fog ilyet használni

oké h nem minden a grafika, dehát h néz már ki így? kiröhögöm! én ilyenbe nem találnék szórakozást

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

a jó öreg atwe meg mondja a frankót 😄 ... de most komolyan aki competitive játékos nem fog ilyet használni mert ha kiszúrják akkor eléggé elássa magát 😊 Akár melyik nap berakhatják pb-be és ráb@szik az illetõ

Gigabyte.F1rstsense Phenom x4 9650 (2.8oc) 4GB ram 5770 1GB

MR ME
jóféle, ezt h kell? ilyet énis akarok, így CG-vel sokkal könnyebb játszani <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Aha..olvasni tudok <#puszis>csak nem értem az értelmét...aki ilyet csinál annak tetris...<#kuss>

[IRAM] leader

kfa
Tudom, és ezért sem lehet egyelõre perkeket letiltani, mivel jelenleg csak killcambõl lehet ellenõrizni ki mit használ, az meg waron nyilván ki van kapcsolva.
Maradjunk annyiban hogy warozni szar ezzel a játékkal 😊

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Továbbra sem szeretnék személyeskedni, és senkit nem akarok védekezésre kényszeríteni. Ha akartam volna, akkor mondhattam volna "gyanús személyeket", sõt biztosan te is tapasztaltál már hasonlót veled szemben, de nem ez a lényeg, hanem az, hogy a lehetõség adott és biztosan van olyan aki használja is, ami nem korrekt dolog. Lehet, hogy a játékon belüli minimum grafikai lehetõség még ezt nem teszi lehetõvé, de mindenféle külsõ cheat vagy hack program nélkül elérhetõ a videón látott eredmény, amit a PB nem szûr ki.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

@jagfater hol kószálsz mikor szükség van rád??Vagy írja privit...na majd..

[IRAM] leader

Én nem...nekem elmagyaráznátok külön ha lehet...<#integet2><#help>

[IRAM] leader

Én már 4 általános iskolai osztály után tudtam helyesen írni. Valóban. Már akkor túlképzett voltam, hozzád képest. Szerencsére eddig mindenki más megértette, hogy mirõl van szó.

kfa
Én teljesen minimum grafikán tolom minden szempontból, mert csak így tudok kisajtolni a gépembõl 40 fps-t, de közel sem így néz ki a játék. Itt valami komolyabb buhera lehetett a konfiggal, alapbeállításokkal ilyet nem lehet csinálni.

omg már megint süllyed a színvonal :C

Akkor még pár dr szerez és rá jössz hogy nem én vok agyatlan hanem te túl képzet gyapot földi xD

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

Ez gusztustalan.Ezért csodálkoztam egy párszor hogy befüstöltem gránáttal utánna nyugodtam masíroztam és símán kiszedtek mint a szart a ásott vécébõl.<#mf2>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Közöld kérlek melyik klán tagja vagy, hogy tudjuk azt, hogy mennyire érint a bajnokság, vagy az említett lehetõség kihasználása. Nem is értem miért állsz a lehetõség használata mellé. Én ellene vagyok, te ellenem szólalsz fel, akkor mellette vagy.

Primitív vagy és agyatlan. Fel sem fogod mirõl beszélsz.

MR ME
nektem am volt már olyan h a játék közbe kicserélte a 2 oldalt úgy ahogy van játékosokkal együtt? legalábbis a squadom az tuti h jött velem, egyszercsak respawn és a másik bázis volt a miénk :|

MR ME
nekem megadta, szal jár

Most nem akarlak megbántani de amig olyan hülye vagy hogy alaptalanul vagdalkozol .... XDD
Szándékos jogtalan elõny szerzésérõl .Mivel nem tiltot de majd szépen 2 nap után kibax a pb m5toolal akkor állisd be és jövöhéten vegyél uj játékot :+
(semmi értelme a bajnokságok kiírásának)Már megin magad allat vágod a fát ilyen kijelentéseknek mert ha kicsit komolyabban belegondolsz fele annyit nem ér a grafikai mod mint igy hirtelen össze fröcsögsz.
Na ennyi flAme on:p

pro csapatok (egyes tagjaik biztosan)Akinek van kis esze eszébe se jutt kipróbálni :+ mert a pb bármelyik pillanatba kibaxhatja ugy hogy megnyutatlak az értelmesebje az nem használja... Bocs a publik jóska lehet hogy rá veri de az meg is érdemli.

Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D

A prtscrn-t még lehetne kötelezõvé tenni, de a többit nem biztos. Most nem arról van szó, hogy magamat fényképezzem.

ToCsEk
ez nem csak grafikai butítás (lowon nem így néz ki) hanem videókártya dirver modding, sajnos elérhetõ nvidián és atin is...

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Halgass mackóra, xfire és fraps is képes sreent csinálni, csak x-ben be kell állítani, hogy mely dx verzióban fut a játék.

Logitech Hardware Tester

Nem vagyok benne, hogy aki használja, annak feltétlenül ennyire le kell butítania a gépet, hogy fusson. Vagy, hogy egyáltalán szükség van butításra. Itt most nem a felbontás kisebbre vételérõl, vagy az árnyékolás kikapcsolásáról van szó. A szándékos jogtalan elõny szerzésérõl másokkal szemben. (Látszik, hogy nemrég volt a jogvizsgám...)

Templar75
Tisztára úgy néz ki mint a BF Heroes...

mackosajt
xfire, fraps, esetleg alt+tab esetén amikor ablakban látszik a game prtscreen, majd mspaint?
Tegnap egy srácnak így sikerült képet csinálnia, mert egyik ingame alkalmazás sem akart.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

mackosajt
Hát ez okádék graf, de sajnos el tudom képzelni, hogy egyesek képesek így játszani.

nandorb
Agya gepet hozza es majd en is full grafon tolom,kul nem hasznalom a grafikai butitast.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ez mind, még a basecamp is belefér a fair játékba. Mi a HUN4CE-ban ha gyengének érezzük az ellenfelet, akkor gyakran átmegyünk a másik oldalra ellensúlyozni, mert a jó játékban egyensúly van. Az UNFAIR a graf lekapcsolása és a füstön, bokron át lövöldözés. Akik ezt csinálják jókat röhögnek, hogy mások a bázisra való kiugráson meg a jármûlopáson vitatkoznak. Sajnos win7 alatt nekem nem megy a printscreen, de ha menne mindenkinek, akkor kötelezõvé tenném a bajnokságon is, hogy minden körben készüljön egy, amit kör végén el kell küldeni egy bírónak.

Te most viccelsz?
Tényleg van akkora farok ember, aki ilyen graf mellett játszik?
Ne már, az elmehet a sunyiba.

Logitech Hardware Tester

xXtamasXx
errõl jut eszembe srácot kérdeztem, h hlött fejbe füstön át, hogy látott erre õ mondta, h neki az kivan kapcsolva ilyen lehetséges? mert ha igen akkor ez szerintem felér egy cheattel :S

Gigabyte GA-MA790X-DS4 , AMD Phenom 9600 Quad-core 2.30 Ghz , 5Gb RAM , Ati Radeon HD 4830 , Win7 64bit , A4 Tech X7 Xbox Live Gamertag: xXtamasXx HUN

Ahogy mondja kolléga!
Tegnap engem is lelõttek amikor heliztem, és kiugorva persze hogy elviszem az árválodó tankot.
Az más kérdés, amikor a paraszt csak azért veszi magához a helit, hogy kiugorva a támadók mögött statpaddoljon, vagy jármûvet gyüjtsön (pl Port Valdez utolsó 2 m-com).
Lehet ezzel trükközni, de elõbb utóbb úgyis kiszûrõdik, kinek nem fair a játékstílusa, aztán repül a banán, és lehet nem fél órára.

Logitech Hardware Tester

Amíg a grafikai butítást nem lehet ellenõrizni, addig semmi értelme a bajnokságok kiírásának. Amíg mi HUN4CE tagok full grafon játszunk, mert a játék öröméhez, hozzá tartozik, hogy élvezzük a látványt (már nem vágyom a C64 grafikára), addig a pro csapatok (egyes tagjaik biztosan) butított grafikával játszanak. Amikor úgy érzem, hogy minimum egy wallhack be van rakva az ellenfélnek, mert lõ rám mielõtt kijövök a ház sarka mögül, vagy a bokorban, vagy bármilyen rejtekhelyen AZONNAL ÉS PONTOSAN de a PB nem fogja meg, akkor nem kell csalásra gondolni, sajnos, ahogy tanult klántársam D'artagnan által készített bemutató videón is jól látszik, simán látható a bokor mögött rejtõzõ ember, aki persze mit sem lát. Ilyen helyzetbõl elõnyt kovácsolni "gusztustalan" és nem PRO az, aki ettõl PRO, hanem "szánalmas", hogy a mostanság divatos jelzõt említsem. Ezeket a beállításokat használni nem tilos, de nem etikus, NEM FAIR PLAY és egy bajnoksághoz nem méltó. A videó megtekinthetõ itt: http://www.youtube.com/watch?v=w6Kr1Y7tSU4&feature=player_embedded

Lamellus
Igen, így van.

-tRs-Raymond

xXtamasXx
*nem állok le
elnézést

xXtamasXx
ezen is sírva röhögök: srác arcbalõtt 1 méterrõl cgvel marad 100 hpja mondtam neki angolul milyen pro h cgvel letud szedni (irónikusan) erre õ: ez skill <#nevetes1> mostantól fejet hajtok minden cg pro elõtt eddig észre se vettem h milyen skillesek <#banplz>

am énis viszem az ellen tankját ha épp visszavonulunk de nem lááok le õket lövöldözni az kicsit szemétség...és azzal se értek egyet h a baserape a jobb csapat jutalma

mackosajt
Ha rush-ban bukjátok mindkét pontot, és ott maradsz, ha tudod, vidd a gépet, mentsd a valagad vele, de lehetõleg ne maradj hátra kempelni, bár elõbb vagy utóbb úgyis szétszed valaki, hacsak nem a teljes csapat mortar-os csubakka. Bár ilyenkor valszeg sem A, sem B nem esik el, hacsak nincs köztük Rambo valamelyik reinkarnációja.

Ugyan ez van a helibõl annak lelövése miatt kiugrálókkal is.
Aki meg csak azért helizik, hogy hátul kiugorjon, majd "sunyi" mód szedje a támadókat, na az már kicsit kiesik a "fair play"-bõl.