51658
-
#35734 -
Xabinho87 #35733 És ő hajlandó lemondani a kódjáról?:) -
Xabinho87 #35732 Sokan vannak akik nem liveoznak és csak a single és az acsik miatt veszi meg. De valóban elég esélytelennek tartom. -
Landor #35731 főnököm :D -
#35730 ki az a hülye aki egy multira épülő játékkal nem multizik??? szerintem esélytelen amit kérsz.. -
Xabinho87 #35729 Most egy elég furcsa kérésem és kérdésem lenne. Akinek megvan Xbox 360-on a játék, de nem játszik vele multiplayert annak szeretném elkérni a vip kódját. Én ma használtan vettem meg a játékot, de amikor másodjára akartam vele játszani minden statisztikámat törölt és az alapfegyvereken kívül mindent letiltott. Szóval aki nem használja és lenne olyan kedves hogy ideadná megköszönném! -
#35728 Most fognak a skalpomra vadászni JCSR-ék :)
http://etnies.muskatli.hu/kepek/bfbc2_1.jpg
http://etnies.muskatli.hu/kepek/bfbc2_2.jpg -
BonBon #35727 Ja telepített aknavető, olyan mint ami a csónakban van, de evvel legalább letudtam szedni 2 embert is. Megjelent a statomban mint új fegyver...
Nekem tetszet, rögtön az elején 7 embert lőttem ki a cobrából, nem volt ellenfele csak a gustav
Aztán a végén bead vagy 8 tankot az már kemény. -
Pex156 #35726 Ha jól tudom, az (XM307) egy telepített gránátvető. -
eugabesz #35725 Azt honnan loptad Nekem is kell...
w77d hát nem...de milyen kafa,mert kaptunk új pályát... -
#35724 jah új, de szerintem kibaszottul nem Rush játékmódra való pálya... -
BonBon #35723 Öltem rajta új fegyóval.
XM307 -
Pex156 #35722 Igen új, a patch után nem sokkal tették elérhetővé.
Van még pl.: Squad Rush - LAGUNA ALTA. -
BonBon #35721 Sziasztok!
Atacama Rush ez valami új?
Vagy csak én nem találkoztam vele eddig? -
Nagydög #35720 Remelem, majd javitjak, aztan akkor nem kell az egesz kasztot tiltani. Szerencsesebb lenne persze egy olyan megoldas, ami nem enged spawnolni sem, ahelyett, hogy megol, de a programozo sracok nyilvan ennyit tudtak kihozni a lehetosegekbol. -
tituka #35719 Eladó Bad Company 2!
akit érdekel írjon privátot... -
#35718 Szó sincs észbe kapásról, az első beta kliensnél már írták a fórumba, hogy természetesen rögtön elérhető lesz az ingyenes licensz a fizetős mellett. Ha non-profit célra akarod használni akkor igényelhető. -
ladista #35717 Ha módomban állna a mesterlövészpuskákat tiltani, megtenném. Sajnos az adminprogramból kimaradt az m95, ezért kénytelen vagyok a komplett kasztot korlátozni. De -mint mondtam- eddig pozitív visszajelzéseket kaptunk. -
eugabesz #35716 Szerintem most kaptak észbe,hogy ez így nem teljesen jó dolog,mert a kutya sem fog tőlük ts3 jogot vásárolni.
De egyébként én is most kaptam meg egy évre. -
#35715 Ez így ebben a formában nem teljesen igaz, spotting scope-pal elég izmosan lehet segíteni a manschaftot.
Nem mintha védeni akarnám a sok gyökér snipert, csak úgy megjegyeztem :) -
Nagydög #35714 Tevedesben leledzel. En nem a kaszt tiltasat szeretnem, mert en is gyakran jatszok recont, hanem a mesterlovesz puskaket. Nagyon hasznos a motion sensor, mig a mesterlovesz puska szinte teljesen haszontalan. -
#35713 Nem tudom mi a licensz probléma a TS3-nál. Az egyik közösség ahová tartozom röhögve megkapta a jogot és eltörlődött a felhasználó limit teljesen ingyen és hivatlaosan. -
#35712 Dógoztam. :/ -
#35711 Aki akar holnap költözhet is át ....
-
#35710 Battlefield.hu mumble szerver Több infó az oldalon,kissebb a késleltetési idő. -
#35709 köszi a többiek nevében is :) -
#35708 -
eugabesz #35707 Ugyan,én falun élek,de nekem is van olyan haverom,aki adna kölcsön elsejéig egy vinyót.... -
Landor #35706
milyen izgalmakat tartogat az élet mi? :D
vasárnap szerverbe vinyót találni a városban -
tubifex #35705 heyo. megy a hun ts. nem volt semmi xtra, csak a rendszervinyó halálozott el. Jean és Landor is aggódva érdeklődtek telefonon :)
igaz nem este 7 van, de elindultunk.
hajrá
szerk.: dejó sigem van :P egész up2date :D -
ladista #35704 Jól látod. Nálunk egy per csapatra van korlátozva és eddig javarészt pozitív visszajelzéseket kaptunk illetve olvastam a chatlogban. Ha jó a sniper, akkor rendet tud vágni egyedül is...találkoztam már ilyennel és élvezet volt leszedni :D -
Nagydög #35703 Augusztusban.
En amugy tovabbra is fenntartom, hogy a mesterlovesz puskakat kene letiltani, es mindjart erdekesebb meccsek lennenek. -
#35702 és ti mikor alszotok? -
eugabesz #35701 Az IRAM-on konkrétan éjjel fél-háromkor még voltunk...nem láttalak. -
#35700 nekem is ez a bajom
hamár német szerver multkor voltunk egy német szerón és ahhoz képest, h villogott a "NO baserape" felirat az admin campelt a spawnpontunknál , szóltam is , h nemkéne 5 másodperc és kaptam a kicket... -
RoboGoD #35699 Dice csinálja a TS-t is? Csak mert a patch is sokáig volt ígérve és TS sincs még. (Tudom, ajándék ló - kussolok) -
#35698 Ilyen faszák ezek a serverek, mégis konganak éjjel meg délelőtt -_-
Én meg játszhatok suta németekkel :/ -
Nagydög #35697 Olyannal is talalkoztam mar. Ha jol emlekszem a vLr-en, meg a tRs-en peldaul van. -
#35696 Oh.
Nem hangzik rosszul. Gondolom ez conquestre vonatkozik. Kaszt/kit korlátozás van? -
#35695 Fasza