Battlefield Bad Company 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FSpofon
ez 1 szar magyar szemlélet
itt tört minden server ezért cheater minden 2. ember
cod5 meg azért nem annyira népszerû itt mert egy külön programot is el kell indítani nem csak xfirebõl menni be a törtszeróra

bc2ben is addig lesz jó világ amig nem megy le 2k-ra a game ára fél év múlva aztán telelesz cheaterrel, mert az már belefér havonta párszor a keretbe

Arab money

bosco05
OFF: Én is 7 éve Codozok /ill. codoztam/, de a Cod1 utáni részek botrányosak. Ha valaki a BF supportal nincs megelégedve nézze meg a codot. Cod2-ben még mindig van egy olyan hiba, hogy csak úgy random kidobál a pb. Kidob lanon, cb-n mindenhol és ez egy elfogadott dolog 😄 , úgymond így jártál /loss keypackets/. Amúgymeg codban minden 2. ember cheater és nem túlzok. Meg merem kockáztatni, hogy cod4-ben már csak minden 3. játékos tiszta. Az egész scene úgy ahogy van szánalmas. CODWaw meg annyira botrányosan szar lett, hogy nem játsza senki és bele lett magyarázva, hogy unják a játékosok a 2. vh-t. Ehhez képest Cod2 és Cod1 is aktív CB-n 😊 . Cod5 egyszerûen pocsék, a gyenge rossz felépítésû pályáival, a norecoillal, a botrányos hangal... stb stb... Én senki helyébe nem fontolgatnám, hogy codozzak bf helyett, de ti tudjátok. Soha nem fogom megbánni, hogy átjöttem Codból 😊
iceshark
lol, belehaltam egy destruction 2.0-ba, ami nem meglepõ, volt már ilyen, de most idõben kiszaladtam, hallom hogy dõlni fog a viskó rohanok kifelé (Isla pálya második pont, az a ház amit szét lehetett késelni ) már leugrottam a ház alatt lévõ útra erre kiírja hogy rámszakadt a ház, gondolom egy elszabadult kúpcserép fejbe talált a háztól 30m-re 😊

XenHai
Oké!Pl vedd meg!
kfa
De jóvá írják C4-nél. Ha kidobsz 6 C4-et de közben lelõnek, akkor is a C4-eid még 15 mp-ig aktívak maradnak. Ha ilyenkor valami berobbantja õket akkor tied a pont és a frag (ez biztos mivel platinám van c4-bõl, volt idõm megnézni).
Akkor nem adja oda a C4 frageket ha magadat is megölöd a robbantáskor (SUICIDE).

Ja. Valoszinuleg egy eltevedt loves felrobbantotta az utolso C4-edet, de halottnak nem irjak jova a pontokat.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

iceshark
ha meghalsz és utána robban a cucc nem számolja a 140 héttel ezelõtre igért patch-ben ezt is javították volna talán ha elkészül végre ez is megoldódik

Lehet, hogy most hagyom abba a szenvedést ezzel a játékkal?
Játék elsõ pár perce Laguna Altán
Reconnal dobtam c4 -et egy tankra, de csak megsérült.
Kiszálltak belõle, elkezdtek lõni.
Eldobtam még1 c4 -et és ahogy robbantottam volna, lelõttek.
Majd respawnkor összejött vagy 500 pont abból, hogy megöltem
vagy 3 arcot, a tankot, zászlót védtem és társakat.
Tényleg meghaltak, mert miénk maradt a pont.
Viszont 0 pontom volt még mindig... pfffffffff
Black Ghost
és ezt az EA.com tegyük?
emailre,amire reggelt,kérjetek új passt

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

Black Ghost
Ne tessék basztatni!!! 😄

Na de most komolyan, valahogy nem lehet ennek utánajárni?

esetleg kapcsolatban állsz a skynetel..? 😊

Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!

MR ME
és nem szokta a játék magától megváltoztatni a jelszavakat csak úgy 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fpocok
Ha úgy állítod be, hogy megjegyezze passt, akkor mindig ilyen hosszú csillagokat rak oda, de valójában a megszokott jelszó van mögötte.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Black Ghost
Tudom hogy hülyén hangzik amit mondok, de lehet az hogy az online regisztrációnál megadott jelszó megváltozik?

A következõ történt.
Havernál újra raktuk a winfot, és most a játékban nem tudunk online bejelentkezni, pedig az általunk beírt jelszó tutira az mint amit elõször használtunk. Az enyémet is megnéztem ami 15 karakter, viszont az én jelszavam sem ilyen hosszú.

Lehet ilyen, vagy csak félreértelmeztünk valamit?

Amúgy a Win menti valahova ezt a jelszót?
Fpocok
Köszönöm! <#law>

Smithwarden
Suketnema? <#kuss>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Fpocok
Valaki ki tud segíteni egy nyomorékot, egy reggel a TSen?

Aullah<--nyomorék

Hamed
Toltam mindkettot, cod4-hez kepest fos volt benne a hitreg, fele fps-el futott, pedig ugyanaz a motor volt alatta. Leginkabb ezert huztak le, meg aztan sokaknak unalmas volt mar a 2.vh.
Az mar mas kerdes, hogy halat adnek az egnek ha legalabb olyan szintu hitreg lenne bc2-ben is mint a waw-ban😄
Bocs az offert..

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

csuszi
<#eljen>
treyarch-ról annyit, hogy az antihype hengerelt annak idején, nem volt az rossz cod, jobb mint a 4, csak sokaknak nem tetszett hogy abban nehéz lõni😉 és mit ad isten volt hozzá warmod, saját szerver, és egy valag patch, support 1 évvel a kiadás után. tényleg jó köcsög ez a treyarch.

MJ rulz Pink Team The Only One

zotya10002
Oké látom köszi!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

Már megy az újjal is a szerver.😊

supersunday
Megy a TS3 szerver.

jah, hogy az nekem jött😊

every damn day

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

kfa
Nem mûködik a játék eleje óta, majd javítják.

hm?

every damn day

Valaki kifejtené, hogy mûködik snipernél a spotter perk?
Elvileg automatikusan spottol...
Gyakorlatban nem vettem észre, biztos gyorsabban nyomom a Q -t 😄
köszi

mNzJean
JCSR esek akik az esti kupameccsen játszanak , a régi TS2-õn vagyunk .
Ott gyülekezzetek pls , amíg a TS3 rendbe nem jön .
Ip : utp.hu:4567
pass:basecamper

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Beírod a keresõbe, hogy: HUN
oszt végignyomkodod, hogy févörit'.

Valaki irja mar le legyszives h kell hozzaadni a favoritokba a maygar szervereket? vagy h lehet maygar szerok IP jet megadni?

Mekkõ nekik mondani ho a mostani sem stabil. Akkó miva? Gyöhet.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

zotya10002
A régebbi verzió kellene mert ez már megint a frissített:-(Tedd fel légyszi nekem az újat valahova!

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Nem jó így sem:-(

MR ME
ott van a bannerban
am meg keresõbe írd be h: HUN és máris találsz párat

Töröld le a ts3-at (vezérlõpult/programok eltávolítása). Majd pakold fel újra és ne frissítsd.
Szeró adatokat mentsd el.
Nekem megoldódott.

kfa
Jézus ereje, ez meg milyen cheat? 😄

zotya10002
Én sem tudok!

valami nem teli magyar szerót(nem HC) ajánljatok

every damn day

nandorb
biztos van vmi. opcio ami visszhozza az oreg verziot😊

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

supersunday
>#32266

Fpocok
Ezt én is szeretném tudni <#wilting>

Black Ghost
Frissített a TS3, így viszont nem tudok csatlakozni bf.hu szerverre (utp.hu:9987), most ilyenkor mi van?
Fpocok
LOL ezt én is beszoptam. Próbáltam letölteni egy régebbi verziót, felraktam, de így sem tudok sehova csatlakozni...

Pedig általában nem cserélem le azt, ami megy. Most kivételesen még is megnyomtam, hogy update <#nemtudom><#nemtudom><#boxer>

Maak
keso <#szomoru1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

nandorb
Hat a Dragon klanban jatszik gondoltam hatha...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Ulvar
ahhaa... de a cheat war se gyenge, ki tud jobban cheatelni és úgy warozni 😊. Tiszta élvezet 😊. Szted több éves codosok miért jönnek át BFre? Mert nevetségesnek tartják a COD1 után kiadott codokat. Cod1el meg nem igazán tolják mostanság. De mintha Codra nem adtak volna ki patcheket vagy BF2re...vagy bármely más multira alakított játékra...mind1.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

supersunday
A CoD:UO, WaW párosnál legalább nem volt olyan érzésem hogy én fizetek azért, hogy bétateszteljem a játékot a fejlesztõnek.

koschwarz
ha képes vagy megvenni egy treyarch féle codot, sõt egyáltalán bármilyen cod-ot...<#szomoru2><#hehe>

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"