Battlefield Bad Company 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
itt tört minden server ezért cheater minden 2. ember
cod5 meg azért nem annyira népszerû itt mert egy külön programot is el kell indítani nem csak xfirebõl menni be a törtszeróra
bc2ben is addig lesz jó világ amig nem megy le 2k-ra a game ára fél év múlva aztán telelesz cheaterrel, mert az már belefér havonta párszor a keretbe
Arab money
Akkor nem adja oda a C4 frageket ha magadat is megölöd a robbantáskor (SUICIDE).
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Játék elsõ pár perce Laguna Altán
Reconnal dobtam c4 -et egy tankra, de csak megsérült.
Kiszálltak belõle, elkezdtek lõni.
Eldobtam még1 c4 -et és ahogy robbantottam volna, lelõttek.
Majd respawnkor összejött vagy 500 pont abból, hogy megöltem
vagy 3 arcot, a tankot, zászlót védtem és társakat.
Tényleg meghaltak, mert miénk maradt a pont.
Viszont 0 pontom volt még mindig... pfffffffff
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
Spike about Angel : I was a badass vampire,but love and a pesky curse defang me.Now im a big fluffy-puppy whit a bad theeht. Aki engem mínuszol, az seggarcú!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Parasite Eve 2, best game EVER!
A következõ történt.
Havernál újra raktuk a winfot, és most a játékban nem tudunk online bejelentkezni, pedig az általunk beírt jelszó tutira az mint amit elõször használtunk. Az enyémet is megnéztem ami 15 karakter, viszont az én jelszavam sem ilyen hosszú.
Lehet ilyen, vagy csak félreértelmeztünk valamit?
Amúgy a Win menti valahova ezt a jelszót?
Aullah<--nyomorék
Az mar mas kerdes, hogy halat adnek az egnek ha legalabb olyan szintu hitreg lenne bc2-ben is mint a waw-ban😄
Bocs az offert..
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
treyarch-ról annyit, hogy az antihype hengerelt annak idején, nem volt az rossz cod, jobb mint a 4, csak sokaknak nem tetszett hogy abban nehéz lõni😉 és mit ad isten volt hozzá warmod, saját szerver, és egy valag patch, support 1 évvel a kiadás után. tényleg jó köcsög ez a treyarch.
MJ rulz Pink Team The Only One
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
every damn day
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
every damn day
Elvileg automatikusan spottol...
Gyakorlatban nem vettem észre, biztos gyorsabban nyomom a Q -t 😄
Ott gyülekezzetek pls , amíg a TS3 rendbe nem jön .
Ip : utp.hu:4567
pass:basecamper
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
oszt végignyomkodod, hogy févörit'.
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
am meg keresõbe írd be h: HUN és máris találsz párat
Szeró adatokat mentsd el.
Nekem megoldódott.
every damn day
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Pedig általában nem cserélem le azt, ami megy. Most kivételesen még is megnyomtam, hogy update <#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom><#boxer>#boxer>
- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC